ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ Η ΡΟΔΟΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ «ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ» – ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΙΔΗΣ…

    Κοινοποίηση:
    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Συνεχείς είναι οι ροές λαθρομεταναστών στην Ρόδο, με εκατοντάδες από αυτούς να έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, απαιτόντας να καταγραφούν για να φύγουν από το νησί, όπως ακριβώς πέτυχαν οι “συναδελφοί τους” που εξεγέρθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

    Η μεγάλη τους “επιτυχία” έκανε τον γύρο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, με αποτέλεσμα μετά την επιβράβευση του “τσαμπουκά” τους να έχουν καταγραφεί επισήμως 331 νέεοι λαθρομετανάστες στο νησί, ενώ είναι άγνωστος ο αριθμός αυτών που έχουν φτάσει αλλά δεν έχουν ακόμη καταγραφεί.

    Σε ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας Δημοκρατική τονίζεται ότι το κέντρο της πόλης, τα πάρκα και οι υπαίθριοι χώροι έχουν κατακλυστεί από μετανάστες οι οποίοι στήνουν αντίσκηνα ή κοιμούνται κατάχαμα, απλώνουν μπουγάδες μετατρέποντας το Μαντράκι σε ένα απέραντο καταυλισμό. Οι εικόνες αυτές ξενίζουν και προκαλούν την έντονη αγανάκτηση των πολιτών.

    Στην πλειοψηφία τους οι μετανάστες είναι Σύροι. Ανάμεσά τους εντοπίζονται ελάχιστοι Παλαιστίνιοι αλλά και Αφρικανοί. Όλοι δηλώνουν ότι επιθυμούν να φτάσουν στην Ευρώπη, στη Σκανδιναβία, στη Γερμανία, στην Ιταλία κλπ. Θα πρέπει ωστόσο να μεταφερθούν στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης και να καταγραφούν σύμφωνα με το άρθρο 38 του Ν. 4639/22 και να ακολουθηθούν στη συνέχεια οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

    Την Τετάρτη μεταφέρθηκαν 243 στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη Μαλακάσα ενώ χθες πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή άλλων 163 στο ίδιο ΚΥΤ. Την ίδια στιγμή, παραμένουν γεμάτα τα πάρκα στο κέντρο της πόλης, μέχρι να οδηγηθεί στα κρατητήρια μία νέα «φουρνιά» ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγωγή τους στα κέντρα υποδοχής ανά την Ελλάδα. Και αξίζει να σημειωθεί ότι για τις μεταγωγές χρησιμοποιείται μεγάλος αριθμός αστυνομικών, με αποτέλεσμα να αποψιλώνονται προσωπικού οι διάφορες αστυνομικές υπηρεσίες με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία τους.Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου επισημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρξει αυστηρότερη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων προκειμένου να σταματήσουν οι ανεξέλεγκτες ροές προς τα νησιά μας. Παράλληλα, θα πρέπει να υπάρξει καλύτερος συντονισμός μεταξύ του Υπουργείου, των λιμενικών και αστυνομικών αρχών για την επίσπευση των διαδικασιών μεταγωγής.

    «Έχει δίκιο η τοπική κοινωνία να αντιδρά… Θα πρέπει η κεντρική Διοίκηση, το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος και της ΕΛΑΣ και οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες να λειτουργούν συντονισμένα ώστε να επιταχύνονται οι διαδικασίες μεταφοράς τους στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης. Οι ροές συνεχίζονται καθημερνά. Η κατάσταση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη και κανείς δεν έχει ενεργοποιηθεί. Απαιτείται αυστηρότερη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων, προκειμένου να μειωθούν οι ροές.
    Ήδη το κέντρο της πόλης της Ρόδου τελεί υπό κατάληψη. Αναρωτιόμαστε που θα οδηγήσει όλη αυτή η κατάσταση. Απαιτείται λοιπόν αυστηρότερη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων και αμεσότερη απορρόφηση των μεταναστών, γεγονός που προϋποθέτει την καλύτερη συνεννόηση μεταξύ Υπουργείου, Λιμενικού Σώματος και ΕΛ.ΑΣ. Οι τοπικές αρχές, η Περιφέρεια και ο Δήμος καμία αρμοδιότητα και ευθύνη δεν έχουν για τη διαχείριση του προβλήματος αυτού που πρέπει να λυθεί σε κεντρικό επίπεδο», δήλωσε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου Μ. Ανδρουλάκης.

    Στο μεταξύ αναμένεται στη Ρόδο εντός των επομένων ημερών ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης. Συγκεκριμένα η επίσκεψή του αναμενόταν χθες. Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά ενώ δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ενημέρωση σχετικά με την άφιξή του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Γιατι γκρινιαζουν στην ροδο; το νησι εχει πληροτητα100% σε ολους τους τομεις για ολα τα βιτσια. Δημοκρατικο τοξο επιλεξανε στο 90 % αρα μοκο.

    2. Το πρόβλημα δεν θα λυθεί αν κάνει το λιμενικό ή η αστυνομία καλά την δουλειά τους. Το πρόβλημα θα λυθεί όταν ψηφιστεί νόμος στην βουλή όποιος μπαίνει στην χώρα χωρίς νόμιμα έγγραφα άμεση απέλαση. Όσο δέχεσαι και καλωσορίζεις τον κάθε κοπρίτη που μπαίνει παράνομα στην χώρα σου και δεν τον απελαύνεις αμέσως θα τσακώνονται το λιμενικό με την αστυνομία και το πρόβλημα θα μεγαλώνει.

      1. Άμεση εκτέλεση είναι το φτηνότερο.Αλλά η απέλαση είναι αναγκαία για να μην μας πούνε και φονιάδες

    3. 700 000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ 67, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΕΝΤΑΡΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΔΩΣΕ Η ΚΟΥΛΑΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ…. ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΑ?????

    4. Τα τσι@πουκ@χειλα του καιριδη πί#ες κάνουν???

    5. KΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΚΟ ΡΑΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΗΚΑ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΚΟΥΡΜΕΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΚΟ ΡΑΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΣΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΚΡΕΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΗΤΕΣ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΙΛΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,,,,30 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ 60 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ

      1. ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ…. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΓΗ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΗ ΔΩΡΕΑΝ ΝΕΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ….. ΦΥΛΑΚΕΣ…. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ….. 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ…. ΒΑΛΤΕ ΠΟΣΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ….
        ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΕΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΠΕΝΤΑΡΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ…. ΟΛΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΦΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ ΟΛΑ… ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥΣ….

    6. ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ H ΣΦΑΓΗ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ 41% ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΙSIS

    7. αφού οι ψευτοπατριώτες οπαδοί του -άπατου στις δημοτικές εκλογές- Κασιδιάρη είναι με το μέρος της Χαμάς και της Χεζμπολάχ, τί πρόβλημα έχουν τώρα με τα αραβοπαλαιστινιακά όρκς και τα λαθρομουσλίμια στην Ρόδο και τα hotspots? αφού οι ψευτοεθνικιστές στηρίζουν τα μουσλίμια στον αραβοϊσραηλινό πόλεμο, τότε πρέπει να κάνουν μόκο για τους λάθρο στην Ελλάδα!

      1. Εμείς είμαστε με την Ελλάδα. Εσύ εμβολιοψέκ του ανθελληνικού τόξου είσαι ή με τους Εβραίους όπως ο κούλης και ο ανδρουλάκης ή με τους τζιχαντιστές όπως σφύριζα, ΚΚΕ και αριστερά με δεξιές τσέπες. Εννοείται όλοι είστε με τα εμβόλια των φαρμακευτικών γιατί πέφτει η μίζα από τις φαρμακευτικές και με τους λαθρομετανάστες που πάλι πέφτει η μίζα από τους τούρκους δουλέμπορους και τις ΜΚΟ των δουλέμπορων! Με Ηλία θα κοιμόσουν με ανοιχτά παράθυρα, οπότε κλειδαμπαρώσου τώρα μην σε σφάξει κανένας επενδυτής τζιχαντιστής!

        1. Με ποιά Ελλάδα είσαι ρε ρωσολάγνε ρωσοψέκα? Που την πρώτη μέρα στο Ουκρανικό πήρες το μέρος του κοντοπούτινου ρωσομπλιέτ και του ξανθού αλκοολικού γένους που στηρίζει Ιράν, Τουρκία, Χαμάς και Χεζμπολάχ? Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία θέλουν να ανήκουν στην Δύση, την Ευρώπη, την ΕΕ και το Ευρώ! ΑΝ ήσουν με την Ελλάδα, ΔΕΝ θα έπαιρνες το μέρος των μουσλιμιών εσύ και το ακροδεξιό συνάφι σου!! Αδειάστε μας την γωνιά και πάντε Ρωσία ή Γάζα να μείνετε μόνιμα…

          1. To εμβόλιο σε τρέλανε.
            Αν είσαι αριστερός τον παίρνεις όπως και ο ηγέτης σας.

          2. Άδειασε μας εσύ τη γωνιά γαμημενο αρχιδι πουτανοσπερμα της κούλας…

    8. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΝΑ ΖΟΡΙ;

    9. ο κισιγκερ πολλα χρονια πισω υπουργος εξωτερικων των ΗΠΑ πολλα χρονια μετα καταλαβε το μεγαλυτερο λαθος που κανουν τα κρατη που δεχονται και τα γεμιζουν με αλοθρησκους λαθρομεταναστες …. θα το μετανοιωσουν και θα το πληρωσουν πολυ πολυ ακριβα … !!!! αλλα θα ειναι πολυ αργα …. οι πολιτες των κρατων αυτων…θα εκτοπισθουν και καταληξουν να γινουν δουλοι των λαθροκατσαπλιαδων η’ λαθρομεταναστες σε αλλα δημοκρατικα κρατη !!!!!!! τι ψηφιζετε ρε κακομοιρηδες ???? οι λαθροκατσαπλιαδες λιαζονται συτιζονται και πληρωνονται !!!! οι τσιπρομητσιοτακηδες και οι ΜΚΟ γεμιζουν τις τσεπες τους…και εσυ κακομοιρη ψηφοφορε απολαυμβανεις την ΠΕΙΝΑ σου και ψηφιζεις αυτους πωλουν συναισθηματισμο και γεμιζουν τις τσεπες τους…

    10. Αυτό δεν είναι απλά μπάχαλο.
      Εισβολή και σε λίγο κατοχή της Ελλάδας από Λαθραίους, μάχιμης ηλικίας.

    11. ΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ (ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ), ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΩΛΛΕΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΟΚΟΡΔΑΤΟΙ…. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!! ΜΙΛΟΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑ!!!!
      ΝΑΤΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΑΛΛΟΦΥΛΛΩΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ!!!!!!
      ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΑΡΙΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑ!!!!

    12. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΣΑΛΑΜΟΥΧΡΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΛΑΜΟΥΧΡΕΣ ΤΟΥΣ!!!!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΠΛΕΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΤΑ ΑΓΑΜΗΤΗ ΣΤΟ ΣΑΛΑΜΟΥΧΡΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

      1. Που είσαι Παπαδόπουλε, που έφερες Πακιστανούς εργάτες στην Ελλάδα στις αρχές του 70. Που είσαι Παπαδόπουλε, που απέσυρες τη μεραρχία απο την Κύπρο. Που είσαι Παπαδόπουλε, που ζητούσες ελληνοτουρκική ομοσπονδία με τον Ισμέτ Ινονού. Που είσαι Παπαδόπουλε, που θέσπισες για μια μέρα το αυτόματο διαζύγιο για να παντρευτείς τη γκόμενα σου όταν οι υπόλοιποι Έλληνες που ήθελαν να χωρίσουν έπαιρναν πολύ δύσκολα διαζύγιο.

    13. Αλητες της κυβερνησης κ οχι μονο κ τα αλλα κομματα δεν μιλανε κρατος μπορδελο

    Comments are closed.