«ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ» ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΣΦΑΙΡΕΣ. ΚΑΡΤΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΑΡΜΕΝΙΟ ΑΝΔΡΑ ΠΡΩΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ. ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ. Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    anoglyfada_ektelesi2-768x527

    Θανάσιμα τραυματισμένος με σφαίρες από πυροβόλο όπλο εντοπίστηκε άνδρας μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στην πλατεία Καραϊσκάκη, στη Γλυφάδα.

    Εως αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για το έγκλημα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 41χρονος άνδρας, Έλληνας με καταγωγή από την Αρμενία, είχε στο παρελθόν ασχοληθεί με την πάλη.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες της δολοφονίας ήταν δύο.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις με «ξέπλυμα» χρήματος.

    GLIFADA

    Από τον τρόπο με τον οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα και το παρελθόν του 41χρονου οι αστυνομικοί ως πρώτο σενάριο εξετάζουν να πρόκειται για ξεκαθάρισμα των ανθρώπων της νύχτας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΗ. ΓΑΖΩΣΑΝ ΠΡΩΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ «ΚΑΡΜΠΟΝ» ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΗΝ 33ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δυο και είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στο θύμα τους, περιμένοντας να επιστρέψει στο σπίτι του, στην Άνω Γλυφάδα.

    Όταν ο 41χρονος άνοιξε την πόρτα του υπόγειου γκαράζ και μπήκε με το αυτοκίνητό του, οι δολοφόνοι τον ακολούθησαν και τη στιγμή που κατέβηκε από το γκρι Audi που οδηγούσε, τον εκτέλεσαν. Το θύμα φέρει τραύματα από δυο όπλα και γι’ αυτό οι αρχές οδηγούνται στο συμπέρασμα πως οι δράστες είναι δυο. Ο 41χρονος δέχτηκε τουλάχιστον πέντε σφαίρες, αναφέρουν οι πληροφορίες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Ολοι αυτοι οι ανακατεμένοι με μαυρα χρηματα,με μαυρες νυχτες με μαυρα παρε δωσε καπως ετσι πεθαινουν

    Comments are closed.