“ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ”! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΝΕΜΕΛΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ “ΈΤΡΩΓΕ” ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΤ

    Κοινοποίηση:
    Επεισόδια στην διαμαρτυρία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο περιθώριο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

    «Μπαμπά πονάει το στόμα μου»…

    Μαχαιριά στην καρδιά το κλάμα και τα λόγια μιας μικρούλας που τα #χημικα της έκοψαν την ανάσα… Τραγικές στιγμές στη Θεσσαλονικη την ίδια στιγμή που ο Kυριακος Μητσοτάκης έκανε το διάγγελμα του σε απευθείας μετάδοση, άνδρες των ΜΑΤ εξαπελυαν επιθέσεις κατά του κόσμου που βρισκόταν σε κεντρική πλατεία της πόλης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. τι δουλειά έχει το μικρό παιδί στην διαδήλωση; δεν καταλαβαίνετε ακόμα ότι με τις ειρηνικές διαδηλώσεις δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι; αφού δεν έχετε τα αρ@@@@ δια για κάτι άλλο μην ταλαιπωρείται τουλάχιστον τα μικρά παιδιά. Θα το γράφω συνέχεια, στην Γαλλία μήνες τώρα είναι στους δρόμους και ανοίγουν κεφάλια μύτες, και δεν αλλάζει κάτι. Εσείς συγκεντρώνεσται κάθε Πάσχα με τραγούδια και ουρλιαχτά και θέλετε να ιδρώσει το αυτί του Κούλη; με κλανιές δεν έρχονται αλλαγές, η μεγάλες αλλαγές παγκόσμια έχουν έρθει με αίμα δυστυχώς και όχι με κλανιές!

      1. Ότι δουλεία είχε ο πιτσιρικάς Κομνηνός στο Πολυτεχνείο !
        β. τεζαρης
        ϶ϵλληνας όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    2. Οταν οι ματατζηδες βγουν και αυτοι σε υποχρεωτικο εμβολιασμο…τοτε να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος!
      Θα τους υποστηριξουν “καλα” οι πολιτες!
      Χα χα…ερχεται η ωρα τους!

    3. παιρνουν και τα παιδια του στις συγκεντρωσεις που πανε να ριξουν μολοτωφ

      ξεπερασαν σε ξεφτιλα και τους συριζαιους και το μλ κκε

      1. Το’βαλες το μπολι;
        Μπραβο βλακα ψεκα!
        Χα χα…

    4. Μόνο τοίχο το καταραμένο γκαντεμόχαζαρόσογο

    5. έγινε και το παιδί ψεκασμένο, κυριολεκτικά, σαν του γονείς του….

    6. Πάντα θα υπάρχουν οι αλήτες με τις πέτρες και τις μολότωφ που θα διαλύουν επίτηδες τέτοιες πορείες

    7. Δεν επρεπε να ριχνουν οι αλητες δακρυγονα ουτε σε ενηλικες που πανε να διαμαρτηρηθουν Τουλαχιστον καταλαβαν τα παιδακια σε τι αλητοκρατος ζουν και ποια ειναι η δημοκρατια στην Ελλαδα Ηταν ενα μαθημα που θα το θυμουνται και θα φερθουν οπως πρεπει οταν μεγαλωσουν στους αλητες

    8. Από εδώ και πέρα θα κυκλοφορούμε με αντιασφυξιογόνες και τέιζερ.

    9. Αυτό που πρέπει να βρωντοφωναξουμε όλοι είναι , παραιτηθείτε!!!

    10. Φίλε Πάνο, ως φαίνεται τα παιδιά μπορούν να πηγαίνουν μόνο στις διαδηλώσεις τύπου pride. Μόνο εκεί η αστυνομία δεν ρίχνει δακρυγόνα και νερό, μόνο εκεί δεν κάνουν χαλάστρα οι πληρωμένοι ασφαλίτες που εμφανίζονται με την ταμπέλα του αναρχικού. Παρακολούθησε φωτογραφικό υλικό, θα δεις τα παιδιά εκεί. Ο Μητσοτάκης φροντίζει το μέλλον αυτών των παιδιών, τα προορίζει για τα ανώτατα αξιώματα της χώρας.

    11. Πόσο βλάκας μπορεί να σαι για να πάρεις το παιδί σου σε συγκέντρωση; βλάκα εεε βλακα

    12. Στην διαδήλωση πήγαν άνθρωποι που δεν έχουν συμμετάσχει ποτέ σε πορείες – διαδηλώσεις. Το οποίο είναι μια επιτυχία αφού ακόμα και τα πρόβατα σηκώθηκαν από τον καναπέ και βγήκαν στον δρόμο.
      Αντίθετα έχουμε καταστροφή των δικαιωμάτων των εργαζομένων, αυξήσεις στα πάντα, μείωση φοιτητών, μέτρα που στερούν την ελευθερία χειρότερα από την χούντα, την κατοχή και την τουρκοκρατία και οι επαγγελματίες εργατοπατέρες δεν κάνουν τίποτα.

    13. Είναι ξεκάθαρο ότι η “Ελληνική” κυβέρνηση Μητσοτάκη εκτελεί ψυχολογικές επιχειρήσεις κατά του Ελληνικού Λαού, για να κάμψει τη θέληση του, να διαστρεβλώσει την αντίληψη της πραγματικότητας και να καταστρέψει την ενότητα και τη δύναμη του. Ξεκάθαρα χαρακτηριστικά απολυταρχικού καθεστώτος.
      ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
      ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΔ
      ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΛΗΤΗ.

    14. Χθες επιτέθηκαν στην συγκέντρωση που βρίσκονταν οικογένειες, άνθρωποι ακομματιστοι, χριστιανικά σωματεία και είχε το μεγαλύτερο πλήθος. Ήξεραν που να επιτεθούν, ήταν στοχευμενη και οργανωμένη η επίθεση για να φοβηθεί ο κόσμος. Θα πάρουν όμως την απάντηση τους με ακόμη μεγαλύτερη συγκέντρωση και πολυμέτωπο αγώνα. Πορείες, φυλλάδια, συνθήματα, παρεμβάσεις σε ζωντανές εκπομπές και διάφορα άλλα..

      1. τα.. χριστιανικα σωματεια παλαιοημερολογητων πεταγαν…

    15. Καλά εσείς οι γονείς που παίρνετε τα παιδιά σας στις συγκεντρώσεις δεν πάτε καλά, έχω βρεθεί σε πολλές συγκεντρώσεις-πορείες και πάντα χημικά έτρωγα,δεν θα έπαιρνα με τίποτα το παιδί μου μαζί να το εκθέσω σε τέτοιο κίνδυνο.
      Άλλο περίπατος και άλλο διαδήλωση,αφήστε τα παιδιά στο σπίτι,οι άνθρωποι είναι αλήτες ρίχνουν τα χημικά χωρίς καμία διάκριση ακόμα δεν το έχετε καταλάβει;

      1. Πες τα ρε φίλε, μετά τους λένε “ψεκασμενους” κ παρεξηγιουνται!!!!!!! Μυαλό κουκούτσι…… Τα παιδιά δεν είναι να τα τραβάμε βίντεο να προκαλεσουμε το δημόσιο αίσθημα, είπαμε σοβαρότητα πάνω απ όλα! Αυτά απ έναν ενστολο “αλήτη”, όπως χαρακτηριζομαστε ενιοτε……

        1. Τα χημικά μέσα στα γυναικόπαιδα είναι αλητεία ξεκάθαρα,αυτό όμως δεν σημαίνει οτι τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακί,η πλειοψηφία των ενστόλων είναι σωστοί,ακόμα και αυτοί που ρίχνουν τα χημικά εντολές εκτελούν.
          Για αυτό γονείς τα παιδιά σπίτι,οι διαδηλώσεις δεν είναι παιδική χαρά.

          1. Αυτό το “εντολές εκτελούν”, δεν ισχύει.
            Δηλαδή αν τους δώσουν εντολή να τραβήξουν τα όπλα και να σκοτώσυν τα παιδιά, και το κάνουν, που θα το κάνουν, θα λές ε, ετί να κάνουμε εντολές εκτελούν;

          2. Σκατα όλοι τους είναι!! Μπάτσοι, do you now Μπάτσοι??
            Άσε τους είδαμε τι λουλούδια είναι, ξέχασες το τι αίσχη έκαναν στην Χίο

        2. Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε τομάρι?Δεν έχεις φιλότιμο?Θα έρθει η ώρα που θα πάρουμε και εμείς τα όπλα και τότε να δεις πως θα σοβαρεψει η κατάσταση.

      2. Το “εντολές εκτελούνε” θυμίζει το ” έκτακτη ανάγκη δημόσιας υγείας”, το παραμύθι κυβέρνησης και δικαιοσύνης για να τσαλαπατησουν ύψιστα ανθρώπινα δικαιώματα προστατευμένα από συντάγματα και διεθνείς συνθήκες. Κυβέρνηση και μπάτσοι έχουν ορκιστεί να υπηρετούν τον πολιτη-ανθρωπο. Όταν με ΚΥΑ παρανομούν απροκάλυπτα παίρνουμε το 120 και τους το χώνουμε στον πάτο τους.

    16. ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΟΤΟΥ ΛΑΜΨΗΣ. ΑΝ ΠΑΘΕΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΗΣ???

    17. ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΠΑΝΩ; Λ Ο Υ Σ Τ Ε Ι Τ Ε ΤΟΥΣ.

      1. Είδαμε και τους αριστερούς δημοκράτες που έλεγαν οτι θα καταργήσουν τα ΜΑΤ και μόλις έγιναν κυβέρνηση μας φλομώσανε στα χημικά.
        Η εξουσία είναι ίδια σε αυτό το θέμα όποιος και αν κυβερνά.

      2. ναι οι αριστεροι χαιδευαν επι τσιπρα αχαχαχαχα ζωα τα ιδια σκατα ειναι ολοι τους φατε σανο αριστερα και δεξια αυτοι παντως μια παρεα ειναι ολοι τους γιαυτο και μας πηδανε αφου ειμαστε σκορποχωρι

      3. Ντεμέκ ακροδεξιούς, τελικά ακροαριστερά σκουπίδια είναι στην πράξη, και ο Στάλιν θα τους έφερνε στην κυβέρνηση του…

      4. κανεις μεγαλο λαθος!!δημοκρατες κυβερνανε και δημοκρατικα ειναιν τα χυμικα που τρωμε.

      5. Αυτοί βρίζανε τους εβραίους και ζητήσανε συγνώμη. Και δεν επέτρεψαν λιτανεία και επέτρεψαν αμάλ και παρέλαση των γκέι!

      6. χα χα υπαρχουν ακροδεξιοι ακομα στο Ελλαδισταν??????καλα αμα θεωρεις τον ΧΑΖΟΠΛΕΥΡΗ ακροδεξιο η τον μπουμπουκο η την Βοριδενα κουνια που σε κουναγε μακαρι ναχαμε ακροδεξιους τυπου Ουγγαριας να εβλεπες την γλυκα……

    18. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΜΑΤ ΞΥΛΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΑΥΡΕΣ ΝΕΡΟΥ……………..ΚΟΥΛΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ……………

    19. Το έβλεπα άκομψο όταν τον φώναζαν Κούλη, τώρα του λέω και εγώ Κούλη Γ@μιέσαι.

    Comments are closed.