ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Ο ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ – ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ – ΤΟ “ΠΑΡΤΙ” ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    310635519_3369824476635195_101734704415121379_n

    Οι χρήστες του Διαδικτύου ήταν ανέκαθεν οι πιο αντικειμενικοί ρεπόρτερ. Και εδώ και αρκετή ώρα, οι αποκαλύψεις για τον Ηλία Μίχο που “έσπρωχνε” ένα αθώο κοριτσάκι 12 χρόνων στην πορνεία, είναι καταιγιστικές.

    Ο τύπος πέρα από τα κολλητηλίκια με εξέχοντα στελέχη της ΝΔ αλλά και πρώην Πρωθυπουργούς (βλ. Σαμαρά) είχε δικτυωθεί μέχρι τα μπούνια αυτός και η οικογένειά του. Ο γιος του είναι δημοσιογράφος σε ιστορική εφημερίδα, η γυναίκα του εκλεγμένη στο Δ. Αθηναίων με τον συνδυασμό του Μπακογιάννη και άλλα πολλά που τα φυλάμε για… έκπληξη για το αυριανό φύλλο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Τελικά, όπου υπάρχει ανώμαλος και παιδεραστής, το Μητσοτακέϊκό κρύβεται από κάτω.

    Δείτε μία άκρως ενδιαφέρουσα ανάρτηση που εντοπίσαμε στο Facebook μαζί με τα απίστευτα σχόλια που ακολουθούν:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Tί άλλο κόμμα θα μπορούσε να είναι ; Aφού η ΝΔ του Κούλη προστατεύει τους παιδόφιλους.

    2. φαντασου αντι για τον πατου.. να ειχε χειραψιες και κολιτιλικια με κανενα της ΧΑ !!! απο εχθες θα ειχε ολονυκτια ρεπορταζ και ζωντανες συνδεσεις μεχρι και με τον παπα που τον ειχε βαφτισει. τωρα περναει στα γρηγορα και χωρις σχολια απο τα περισσοτερα καναλια.

    3. Για να μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου είναι “ομοιος τον ομοιο και η κοπρια στα λάχανα”τι ψηφιζεις νεοραγιά Ελληνάρα????

    4. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    5. Νικολακη Κουλαααρραααα πες αλευρι ο παιδερας σε γυρευει.

    6. Από αύριο να δείτε γέλια.Θα βγαίνουν οι νουδουλες και θα μας βρίζουν επειδή ποινικοποιουμε την απλή χειραψία.Δεν ήξεραν,δεν άκουσαν,δεν είδαν.Απλα χαιρετούσαν τον καλό ψηφοφόρο τους.Υπαρχει ακόμη κόσμος που δεν ανήκει στον κομματικό τους αποπατο ,που τους πιστεύει?

    7. Η χώρα είναι ασφαλής αφού ο Κασιδιάρης είναι φυλακή. Καριολες θα έρθει η ώρα σας μουνάκια. Έλληνες για την πατρίδα και ξερό ψωμί.

    8. Όποιον ξαναψηφίσει αυτό το σόι της ανωμαλίας το Μητσοτακέικο, πρέπει να εκτελεστεί για εθνική προδοσία.

    9. Πρέπει να βρεθούν και οι 200 “πελάτες” του ψυχάκια νταβατζή. Και αυτοί είναι ένοχοι. ΟΧΙ μόνο ο ένας. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποιοι ήταν οι “200 πελάτες” περίπου του παιδιού…μην εκπλαγούμε αν βρεθούν βουλευτές, στελέχη υπουργείων,κοματόσκυλα και γενικά “παραδοσιακοί οικογενειάρχες κοινωνικού βεληνεκούς-πρώτυπα κτλ”….ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ Η ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ???

    10. ΗΞΕΡΑ ΕΝΑΝ ΜΙΧΟ ΗΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΠΑΘΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ. ΧΩΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΤΙ ΧΑΜΕΡΠΕΣ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΕΣΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΦΕΥΓΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ

    11. United Nations μην με δώσεις
      ,,, ψάξε αυτόν τον οργανισμό 1 χιλιάρικο το κεφάλι στην Αφρική στην κυβέρνηση για να γράψουν ότι πέθανε από Κορονσιος Έλληνες γιατροί που άνθρωποι πέθαναν από αλλά θέματα πήγαν μέσα και διαμαρτηρηθηκαν λέγανε μα εγώ έγραψα πέθανε από καρκίνο ή ήταν εκτέλεση η αυτοκτονία γιατί τα αλλάζετε και γράφετε Κορονοιος μην μιλάς του είπαν τελοιωσε αυτό που γράφουμε εμείς είναι σωστό κλπ τα χρήματα τα επερνε η κυβέρνηση νοτια Αφρική κλπ

      1. Είσαι ψυχικά άρρωστη χρειάζεσαι επειγόντως επαγγελματικη βοήθεια

    12. Και όχι μόνο και με την εκκλησία καλός χριστιανός

    13. Να βγουν όλοι οι ανώμαλοι στο φως! Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι! Αλλά τολμάει κανείς…

    14. Κρεμάστε τους όλους να ξεβρωμίσει ο τόπος, Στέφανε γάμα τις ανώμαλες παλιοπατσαβούρες, βγάλτα όλα στα φόρα να ξυπνήσουν τα γίδια που τους ψηφίζουν, όλοι οι πατριώτες μαζίσου.

    15. ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΟΥΡΟΛΑΓΝΟΙ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΧΑΣΙΚΛΕΙΔΕΣ ΜΠΕΚΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@…ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ…ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ…ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΗΣΜΟΝΕΙ…ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΠΑΝΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…

    16. Δείτε ένα σκουλήκι, απόβρασμα, έναν βόθρο της ανθρωπότητας, ένα κατακάθι της κοινωνίας, μία ντροπή του ανθρώπινου είδους. Είσαι τυχερός ρε βρωμερέ σκατένιε γιατί οι διεφθαρμένες πλάτες που έχεις θα σου προσφέρουν προστασία. Τα σκατά μου ρε ελεεινέ δεν θα στα έτριβα στη μούρη γιατί θα τα βρώμιζες. Στη λέξη “σκατάς” ο Φυτράκης στο επόμενο λεξικό του πρέπει, αντί για ερμηνεία, να βάλει τη φάτσα σου σκατό πατημένο.

    17. Στέφανε, κρεμομαστε από τα χείλη σου. Τι λένε οι ζαιοι, δώσε μας αναφορά.

      1. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑΤΑ! 🤢🤮

        1. Εσύ γιατί θυμωσες και φωνάζεις;

          1. ΣΚΥΨΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΝΔΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΠΡΟΥ.

      2. ΚΟΠΡΙΤΑΚΟ ΝΔΟΥΛΗ ΣΚΥΨΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ.

      3. Ο/Η ΕΣΥ ΘΥΜΩΣΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, ΝΟΥΔΟΥΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! λέει:

        ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ! ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ! 🤢🤮 ΞΥΔΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΓΙΔΙ! 😋

    18. ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΡΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΑΝΩΜΑΛΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΡΓΙΕΣ……………………………….ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ …………ΟΛΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ

    Comments are closed.