LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ!! ΜΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΩΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ, “ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ” ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ. ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    vienni-dolofonia

     

    Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο κέντρο της Βιέννης για τη σύλληψη δράστη που φέρεται να ευθύνεται για την επίθεση με πυρά στη συναγωγή της αυστριακής πρωτεύουσας.
     H επίθεση φέρεται να πραγματοποιήθηκε κοντά στη συναγωγή της Βιέννης πριν από λίγο, με τις πρώτες πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες. Κάποιες πηγές κάνουν λόγο για πυροβολισμούς, άλλες μιλούν για επίθεση αυτοκτονίας. 

    Η αστυνομία της αυστριακής πρωτεύουσας επιβεβαίωσε μέσω Twitter τη μεγάλη επιχείρηση που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης, μετά τους πυροβολισμούς, καλώντας τους πολίτες να μείνουν μακριά από δημόσιους χώρους και μέσα μαζικής μεταφοράς και να μην καταγράφουν ή μοιράζονται φωτογραφικό υλικό ή βίντεο της επιχείρησης.
    Βίντεο που κυκλοφορούν στο Twitter δείχνουν την αστυνομική επιχείρηση ενώ ακούγεται καταιγισμός πυρών.
    Όπως μεταδίδει η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αυστρίας, Kronen Zeitung, επρόκειτο για επίθεση αυτοκτονίας με το δράστη να πυροδοτεί τα εκρηκτικά που έφερε πάνω του. Σύμφωνα αυστριακά μέσα, συνεργός ή συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν, ανοίγοντας πυρ.  Συγχεχυμένες είναι και οι πληροφορίες για τα θύματα της επίθεσης. Το αυστριακό τηλεοπτικό δίκτυο OE24 μιλά για επτά νεκρούς.  Η Krone -που ήταν και η πρώτη που μετέδωσε την είδηση- κάνει λόγο για έναν αστυνομικό σοβαρά τραυματισμένο και πολλούς άλλους τραυματίες.

    Ενώ ο Φλόριαν Κλενκ, αρχισυντάκτης του περιοδικού “Falter”, επικαλούμενος το υπουργείο Εσωτερικών της Αυστρίας υποστηρίζει πως υπάρχει ένας νεκρός και πολλοί τραυματίτες.

    «Τρομοκρατικό χτύπημα στη συναγωγή της Βιέννης. Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες» μετέφερε ο ίδιος μέσω Twitter.

    Σύμφωνα με την Krone, η εσωτερική υπηρεσία ασφαλείας της κοινότητας Ισραηλινών στην Αυστρία, έχει δώσει εντολή σε όλους τους Εβραίους πολίτες να μην εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα ή τα σπίτια τους.

    Δείτε βίντεο με τον δράστη- μουλά του Τζιχάντ, να πυροβολεί πολίτη και μετά να ξαναγυρνά και να τον αποτελειώνει, αν και ο πολίτης διακρίνεται την ώρα που τον βοηθπούν αστυνομικοί να κινείται ακόμα.

     

    Δείτε live εικόνα από τη Βιέννη:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. αυτή είναι η πολυπολιτισμική ΕΕ και οι επενδυτές στις δολοφονίες με σκοπό την ολική αστυνόμευση και το πλήρες μάντρωμα!! έχουν πρόβλημα έχουν και την λύση!!

    2. ο ερντογαν… εχει καναλια επικοινωνιας με την ισλαμοκρατια… και ή δινει την εντολη αυτος.. ή γνωριζει για το χτυπημα πριν το χτυπημα…., οι αυτρια και γαλλια εγιναν στοχοι γιατι πηγαινουν κοντρα με τον ερντογαν…και υποστηριζουν ελλαδα…..,,,,μια λυση υπαρχει.. απελαση ολους τους λαθρο.πακι….αλβανους . βουλγαρους..μαφιες ανατ. ευρωπης..,, να μεινουμε μονο ελληνες .. και πλουσιοι μουσουλαμοι απο ΗΑΕ- σαουδ.αραβια κλπ αυτοι που εχουν και αφηνουν χρημα … ολο το αλλο γυφταριο να απελαθει αμεσα.. γιατι ζουν σε βαρος μας.. απο ολες τις αποψεις και στο τελος θα γινουν τοσοι ωστε να μας διωξουν με την βια απο την ελλαδιτσα μας…,,, για αυτο.. προσεξτε τις επομενες εκλογες καμια ψηφος χαμενη.. μονο εθνικιστες.. που ειναι,, αποδεδειγμνα πατριωτες…

    3. Ήθελαν το ισλάμ μέσα στην Ευρώπη. Δεν έβλεπαν σε τι χάλια είναι όλα τα ισλαμικά κράτη; Όλες οι απάνθρωπες πρακτικές είναι «ευλογημένες» στο μουσουλμανισμό.

    4. Αν είναι μπάτσος, είναι από τα LIDL, σαν τους δικούς μας ένα πράμα.
      Αντί να καλυφθεί από την εσοχή πιο πίσω του, πάει να καλυφθεί από την εσοχή στο παράθυρο.
      Και αστοχεί στα 3 μέτρα.

      1. Κάτσε και εσύ να δέχεσαι πυρά με την αδρεναλίνη στα ύψη να σε δω εσένα τι θα κάνες το φαινόμενο λέγεται tunnel vision εκείνη την ώρα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον σου….εσυ στην καλύτερη η θα προσπαθούσες να ρίξεις με την ασφάλεια στο όπλο χωρίς αποτέλεσμα η θα την έτρωγε συνάδελφος η στην χειρότερη να πυροβολήσει κάνα πόδι σού

      2. Κάτσε και εσύ να δέχεσαι πυρά με την αδρεναλίνη στα ύψη να σε δω εσένα τι θα κάνες το φαινόμενο λέγεται tunnel vision εκείνη την ώρα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον σου….εσυ στην καλύτερη η θα προσπαθούσες να ρίξεις με την ασφάλεια στο όπλο χωρίς αποτέλεσμα η θα την έτρωγε συνάδελφος η στην χειρότερη να πυροβολησεις κάνα πόδι σού

    5. Ερωτηση προς ολους τους αναγνωστες του Μακελειο .Αν ολοι αυτοι οι πιθικοι γινουν Χριστιανοι ειναι ευπροσδεκτοι?

      1. Αν ο Σατανάς μετανοουσε θα ήταν πάλι άγγελος στο πλευρό του Θεού.
        Αν η γιαγιά μου είχε καρούλι…..

    6. Υπ’οψιν οτι η Αυστρια δεν ειναι οπως οι ΗΠΑ,η Γαλλια, η Αγγλια,Γερμανια,να ειχε δηλαδη αποικιες σε Αφρικη και Ασια,να δημιουργει πολεμους για πετρελαια κλπ.Ουτε ακουστηκε καθολου για αντι-ισλαμικες και αντι-Ερντογανικες θεσεις και δημοσιευσεις,οπως η Γαλλια πχ.Γενικα ειναι ησυχη και ουδετερη χωρα.Γιατι το λεω αυτο;Γιατι αν τα τζιχαντοπιθηκια εχουν αρχισει τις επιθεσεις σε ουδετερες μη αντι-ισλαμικες χωρες,θα ερθει η σειρα κι αλλης τετοιας χωρας.Διωξτε τους ΟΛΟΥΣ τους λαθρο χτες,ή τουλαχιστον μαντρωστε τους σε ξερονησια.Φτανει πια το χαϊδεμα των καννιβαλων δολοφονων.

      1. Πέστα στους τσιπροκουληδες… και τα ισλαμολάγνα ραγιαδοψηφοφόρια τους!

    7. Τα πολλα τα λογια ειναι φτωχια Κ Ευρωπαιοι ηγετες διωξτε ολους τους μη-λευκους Ευρωπαιους απο αυτην την Ηπειρο ασχετως θρησκευματος.Μηπως δεν ειναι το προβλημα σας αυτο αλλα απλα θελετε να αναψετε μια συγκρουση θρησκειων?

    8. δεν ξερω αν ηταν μουλας η ο ΜΟΥΛΟς του ισλαμοπιθηκου ..,.

      με αυτο το θολωμενο μυαλο του σαλταρισμενου μεμετη πρεπει να τελειωνουμε μια και εξω

      η αγγελικουλα του γ ραιχ τι λεει?

      ποσο θα τον αβανταρεις ακομη ?

      1. Η Αγγελικούλα είναι Σατανουλα της πάλαι ποτέ Σταζι. Μέσω των Τούρκων πιστεύει ότι θα πάρει μερίδιο από τα αέρια και τα πετρέλαια της Ανατολικής Μεσογείου αφού προηγουμένως με τα τσουτσεκια της στην Ελλάδα και την Κύπρο χρεοκοπισε και τις δύο χωρες

    9. Τα μουσλίμια δεν φταίνε, φταίνε οι κακοί Ευρωπαίοι που τα καταπιέζουν τα κακομοίρα προσφυγοπούλα της ανατολης. Το Ισλάμ είναι θρησκεία ειρήνης με 72 παρθένες !! Γρήγορα islam lives matter φασίστες Χριστιανοί…

      1. Πέστα στους τσιπροκουληδες… και τα ισλαμολάγνα ραγιαδοψηφοφόρια τους!

    10. Φέρε κι άλλους μέσα,Κούλη.Θέλω να δω κάτι…

    11. Για πολίτης και να φέρει όπλο δεν γίνεται. Σίγουρα είναι αστυνομικός και προσπάθησε να σκοτώσει τον τζιχαντιστή, φυσικά ο τζιχαντ ήταν άριστα εξοπλισμένος και αρκετά εύστοχος. Αυτά είναι τα ολέθρια αποτελέσματα όταν θεωρούνται πρόσφυγες και τους δίνονται ασυλίες και προνόμια.

    12. Δυστυχώς, η κυβέρνηση μας δεν μας προστατεύει, εξισλαμίζει τη χώρα επιτρέποντας σε τέτοιους ανθρώπους να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια. Με άλλα λόγια τους δίνει όλα τα δικαιώματα των Ελλήνων. Επιπλέον, τους ταΐζει, τους ποτίζει, τους κοιμίζει και τους χτίζει τζάμια με λεφτά των φορολογουμένων. Το δε αποτέλεσμα, το αναμενόμενο !

      1. Πέστα στους τσιπροκουληδες… και τα ισλαμολάγνα ραγιαδοψηφοφόρια τους!

      2. Πέστα στους τσιπροκουληδες και τους κουτσουμποφώφηδες… και τα ισλαμολάγνα ραγιαδοψηφοφόρια τους!

    13. ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ Ο ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    Comments are closed.