“ΜΟΥΓΓΑΘΗΚΕ” Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!!!! ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ… ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ! ΑΙΣΧΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ – ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ DATA ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ [ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ]

    Κοινοποίηση:
    Ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα εγκαίνια της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021.
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

    Ο Μητσοτάκης έχει μιλήσει για τα πάντα. Φοροελαφρύνσεις, οικονομικές ενισχύσεις, μείωση ΕΝΦΙΑ κτλ αλλά για τον κορονοϊό και τα εμβόλια ούτε κουβέντα. Ούτε και για το σουρωτήρι που έχουν καταντήσει τα σύνορά μας. Αντιθέτως, έχει εξαγγείλει μέτρα ακόμα και για τις ζωοτροφές.

    Βλέποντας ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν, στο στόχαστρο έχουν μπει οι νέοι. Και ο… χρηματισμός έχει ξεκινήσει. Ανακοίνωσε ειδικό πακέτο  στήριξης των νέων από το «βήμα» της 85ης ΔΕΘ.

    Η πρώτη πρωτοβουλία είναι ότι νέοι έως 29 ετών χωρίς προϋπηρεσία όταν θα προσλαμβάνονται με πλήρη απασχόληση θα ενισχύονται από την πολιτεία για έξι μήνες με 1.200 ευρώ. Τα 600 ευρώ στους εργοδότες για μείωση του ασφαλιστικού κόστους και τα άλλα 600 θα δίνονται απευθείας στους εργαζόμενους.

    Παράλληλα:

    -Από το 2022 οι επιδοτούμενες θέσεις εργασίας αυξάνονται από τις 100.000 στις 150.000.

    -Το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα επεκτείνεται στους φοιτητές των δημοσίων ΙΕΚ. Η ενίσχυση φτάνει τα 1.000 ευρώ ετησίως.

    -Για το σύνολο των πολιτών κάτω των 29 ετών από το 2022 μηδενίζεται το ειδικό τέλος κινητής τηλεφωνία και data. Για τους υπόλοιπους μειώνεται το τέλος σε 10% αντί για 12 έως 20% σήμερα.

    -Έφηβοι 15-17 ετών ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ θα έχουν εν ήδη κινήτρου 50 GB data στο κινητό.

    Επίσης, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, από το 2022 καταργείται ο φόρος στις γονικές παροχές και στις δωρεές αξίας έως 800.000 ευρώ.

    Τρέξτε νέοι να εμβολιαστείτε γιατί ο καλός Κούλης δίνει λεφτά.

    Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Μπολιαστε τα παιδια σας ηλιθιοι…οταν αργοτερα παθουν κατι σοβαρο …να δουμε τι θα λετε.

    2. O αγαπημένος μας πρωθυπουργός, πρωθυπουργός της καρδιάς μας, απέφυγε να απαντήσει στα θέματα του εμβολιασμού και πέταξε την μπάλα στους γιατρούς για την ενημέρωση και πειθώ εμβολιασμού, και την ευθύνη απόφασης στην επιτροπή λοιμοξιολόγων. Κύριε πρωθυπουργέ, η επιτροπή εισηγείται και εσείς αποφασίζετε, μην μπερδεύετε τους ρόλους σας. Και οι γιατροί πείθουν σύμφωνα με τις οδηγίες που η κυβέρνηση δίνει. Είστε δειλός και ανεύθυνος. Επίσης, όταν το Ισραήλ και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα δεν έχει ιδέα για την τρίτη δόση, τα λεγόμενα σας δεικνύουν ότι παίζετε ζάρια με την τύχη των Ελλήνων. Επιτέλους, ο άνθρωπος είναι βλαμμένος και επικίνδυνος, κάποιος εισαγγελέας, ο διευθυντής της αστυνομίας, ο ΑΓΕΕΘΑ να τον μαζέψουν. Α, δεν έπιασα, τι ερώτηση δέχθηκε και δεν είχε πρόθεση να απαντήσεις; δεν του άρεσε η ερώτηση; “δημοκρατία” Μητσοτάκη.
      ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ

    3. Αληθεια Γιωργο Αναγν.τα 150€ που εταξε ο Μητσοτακη γαμ.δεν τα πηρανε οι νεοι;

    4. Γουρλομάτης.Δέν υπάρχει άλλη λέξη.
      Γιάννης Λάλων

    5. μεγαλύτερος καραγκιόζης δεν έχει περάσει απο αυτή τη χώρα, παράσιτο μια ζωή όλη η οικογένεια

    6. Τις χάντρες και τα καθρεπτάκια ξέχασε ……….

    7. μιζοτακη δίνης στα παιδιά 50 γιγαμπαιτ για να βάλουν την σύριγγα με το ληγμένο Πειραματικό αλά Γκέμπελς δήθεν εμβόλιο στων οργανισμό τους, εγώ σου δίνω 100 γιγαμπαιτ για να σου βάλουν όλοι η άντρες της Ελλάδας την σύριγγα τους στα οπίσθια σου. τώρα όποια μάνα η πατέρας επιτρέψει κάτι τέτοιο, τότε καλά να πάθουμε, δεν σωνόμαστε με τίποτα

    8. Μιτσοτακη αποτυχες το καλυτερο για σενα και για το λαο που σε ψήφησε ειναι να παραιτηθεις.

    9. Το βρηκα τι μου θυμισε η ομιλια τού κουλη. Μοντι παιθονς !

      1. Καλό, πολύ καλό. Γεια σου ρε προφήτη….

    10. 50 GB πάει το μπόλι; Πολύ φθηνό ξεπούλημα περιμένει από τους νέους.

    11. Επισεις υπάρχει πρόβλημα πχ τα εργατικά συνδικάτα ΚΚΕ αντί να κυνηγάνε μεγάλες εταιρίες οχ Παυλίδης πιάνουν εταιρίες μικρές ελληνικές των 50 ατόμων και βάλε και ξεσηκώνουν εργάτες δεν μπορούν να κάνουν πολλά διότι ο εργοδότης σήμερα δεν πάει για πολλά το γνωρίζει δίνει ανώτερο μισθό από τα συνεργεία και δεν κυνηγάνε συνεργεία που δεν πληρώνουν και δεν κολάν ένσημα τα τιμώμενα αριστερά κόμματα καλά έκανε και έκοψε φόρο αλληλεγγύης τέρμα σαν την Χιλή

    12. Σιγα μην χασω τον χρονο μου να κατσω να ακουσω το καθυστερημένο σουργελο. Πεντε λεπτα τον αντεξα. Και μου θυμισε όταν μας έβαζε ο δασκαλος στο δημοτικο να πουμε τα σκετς και μάς ελεγε να… χρωματιζουμε τις λέξεις. Ε, καποια παιδια, συνηθως οι κακιστοι μαθητες, τονιζαν με εναν γελοιο τροπο τις λεξεις και εκοβαν τις προτασεις για να κανουν εντυπωση• μού θύμισε και λίγο απο το “μεγαλο” θεατρικο ταλέντο τής μιμης ντενιση, εβλεπα δραμα και ηθελα να γελάσω! (με τσιμπαγαν απο διπλα να σταματησω). Αυτά μού θυμισε ο κουλης. Μια δική του ξεχωριστη παρασταση με παλια και νεα κομματοσκυλα απο κατω να τον παρακολουθουν. Οποτε, καταλαβαινεις και το νοητικο επιπεδο των.. θεατων του.
      Θα ‘ρθει εποχη που θα λέμε στα παιδια μας, “προσεχε παιδι μου, αυτουνου οι γονεις ψηφιζαν νεα δημοκρατια, μην κανεις παρεα μαζι του, ειναι ανισορροποι”.

    13. Χρηζει ψυχιατρικης παρακολουθησης…δεν υπαρχει καμια αμφιβολια επ’αυτου.

    14. Βλέπω χιλιάδες εργοδότες να στήνουν τις κομπίνες της ζωής τους πάλι. Άλλος να βάζει το συγγενολόι και τα παιδιά του ως υπαλλήλους φαντάσματα για να τσεπώσει τα λεφτά, άλλος να ‘θέτει’ όρους στον υπάλληλο πως θα πάρει και τα 1200 όπως έγινε στο πρώτο lockdown, κοκ.

      1. #άλλος να ‘θέτει’ όρους στον υπάλληλο πως θα πάρει και τα 1200 όπως έγινε στο πρώτο lockdown, κοκ.# Tι εννοείς ακριβώς?

        1. Έτσι έγινε με αρκετούς. Άμα δε θες αποχωρείς σου λένε. Υπάρχουν εργοδότες που ούτε δώρο δε δίνουν με τέτοιες άτυπες συμφωνίες.

    15. Απατεώνα ψυχασθενή….7% είναι το ποσοστό σας…

    16. ΨΕΥΤΕΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΠΟΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Υ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ 150 ΕΥΡΟ ΟΣΑ ΧΑΖΑ ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΖΟΥΜΕ

    Comments are closed.