ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ” ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ – ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΗΣ ΜΕΛΟΝΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΗΘΩΝ

    Κοινοποίηση:
    δσφβδφσβφ

    Εντοπίσαμε αυτό το βίντεο από το όχι και τόσο μακρινό 2019. Η μετέπειτα Πρωθυπουργός της Ιταλίας από το βήμα συνεδρίου για την Οικογένεια αναλύει όλα όσα βιώνουμε τώρα και εξηγεί γιατί συμβαίνουν όλα αυτά με τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, την τεκνοθεσία αλλά κυρίως ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτά. Ένα πολιτικό μανιφέστο που πρέπει να δουν ολοι και κυρίως αυτά τα πολιτικά σκουπίδια που λυσσάνε να περάσουν το νομοσχέδιο – έκτρωμα που θα βάλει ταφόπλακα στις αρχές και τα έθιμα της πατρίδας μας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Η γυναικούλα Μελόνι του 1.52 ύψος,έλεγε αυτά για να πιάσει την πρωθυπουργική καρέκλα.Ανάλογες δηλώσεις και για τους λαθρο.Θα κάνω.,θα δείξω,θα καθαρίσω κ.λ.π.Πρίν γίνει πρωθυπουργός,οι λάθρο ερχόντουσαν με φουσκωτές βάρκες.Τώρα επί των ημερών της…έρχονται με πλοία!Κανένας πρόεδρος ή πρωθυπουργός ευρωπαικής χώρας δεν κάνει τίποτε δικό του,αν πρώτα δεν ενημερώσει και πάρει το ΟΚ απο τις Βρυξέλλες.Κανένας!

    2. Ο πισωγλεντης επικοινωνιακος Μητσοτακης το πεταξε το πυροτεχνημα ενω η Πατριδα ξεπουλιεται με του Τουρκους να πιανουνε ακομα και Σουνιο! Χρησιμοποιει τις λουγκρες λες και δεν υπηρχανε εκατονταετιες αναμεσα μας!

    3. Η Σ Υ Χ Ι Α ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ … κοιμόμαστε …….

    4. Γυναίκα με πολλά κιλά guts και ΕΥΓΕ ΤΗΣ !!! … Αν έκαναν το ίδιο, όλοι οι γονείς, ανά τον κόσμο, θα σου έλεγα εγώ μετά πού θα πήγαιναν όλα τα πουστρόνι@ τού 0,1% (πολιτικά ρεμάλια, πισωγλέντηδες δάσκαλοι, κουνιστές αχλαδιές, μαραμένες συκιές και δεν συμμαζεύεται) που επιδιώκουν να διαφθείρουν την νεολαία, να διαλύσουν τον θεσμό της οικογένειας, να διαταράξουν το κοινωνικό status και να αντιστρέψουν τους νόμους της φύσης …

      1. Καλά περίμενε και θα δεις ότι θα τα πουλήσει όλα η σιωνιστρια ψευτο-πατριωτισσα πεπόνι ..

    Comments are closed.