ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΑ Λ@ΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ – “ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”

    Κοινοποίηση:
    FOTIa

    Ακόμη ένα βίντεο από τον Έβρο και τους «απελπισμένους εγκλωβισμένους πρόσφυγες» κατά ΣΥΡΙΖΑ.

    «Τα σκυλιά δεν μπορούν να μας δουν πλέον. Κάψτε τους, κάψτε τους. Αλλαχού» κτλ. Φωνάζουν οι «κατατρεγμένοι».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Φανταστείτε…..

      Έτσι μπήκαν, βίασαν, λεηλάτησαν και κατέστρεψαν όταν μπήκαν οι στην Κωνσταντινούπολη και άλλωσαν την Πόλη και τον Ελληνορθόδοξο Πολιτισμό.

      Έτσι μπήκαν στην Μαρτυρική Σμύρνη.

      Στρατοδικείο σε Πρωθυπουργό, Υπουργούς και Βουλευτές τού ΣΥΡΙΖΑ.

    2. To xasanoφουστρακι φοραει μπλε στριγκακι βλεπω,γαλαζια μπατριδα και κοκκινα αλογα.

    3. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, Ο ΑΛΑΧ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΑΛΑΧ ΝΑ (ΓΚΑΜΗΣΕΙ) ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΤΙ Γ@ΜΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ <> . 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΑΝ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ΕΛΒΕΤΙΚΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΕ ΑΣΥΛΟ, ΣΠΙΤΙ, ΕΠΙΔΟΜΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΜΠΟΥΚΕΣ ΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ. ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΜΥΚΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.
      ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. ΜΑΓΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ. ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΤΣΑΡΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗ ΤΗ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΛΓΕΡΙΝΟΓΕΩΡΓΙΑΝΟΜΑΡΟΚΙΝΟ ΚΑΘΙΚΙ.

    4. Ευχομαι κακο ψοφο στα προδοτικα συριζαικα ανθρωποειδη σκουπιδια.

    Comments are closed.