ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ Π@Δ@ΞΕ Ο ΑΚΡΑΙΟΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ: “ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ”

    Κοινοποίηση:
    mantas

    «Σφαγή» για το θέμα της αστυνομικής βίας είχαν στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας και ο δικηγόρος Θεόδωρος Μαντάς.

    Έντονη αντιπαράθεση και εκνευρισμός υπήρξε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ανάμεσα στον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρο Μπαλάσκα και τον δικηγόρο Θεόδωρο Μαντά, με τους τόνους να ανεβαίνουν ιδιαίτερα από τον αστυνομικό, ο οποίος χτύπησε και το χέρι του στο τραπέζι φωνάζοντας προς τον συνομιλητή του.

    Συγκεκριμένα μιλώντας με τον δικηγόρο του είπε φανερά εκνευρισμένος: «όταν μιλάω εγώ θα χαλαρώνετε. Πιείτε έναν καφέ…».

    Ο διάλογος που προηγήθηκε
    Ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλούσε για τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες και αναφερόμενος στις πορείες είπε μεταξύ άλλων: «άλλα πράγματα, άλλες καταστάσεις. Μιλάμε για στημένες καταστάσεις. Να ρωτάτε τους πολιτικούς όχι τους εν ενεργεία αστυνομικούς».

    Σχολιάζοντας το γεγονός ότι το τμήμα Εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. κάνει έρευνα για υπέρμετρη αστυνομική βία, ο συνδικαλιστής «εξερράγη».

    «Όπου υπάρχει καταγγελία να διερευνηθεί. Αλλά δεν πρέπει να φοβίσουμε το αστυνομικό προσωπικό που τραβάει το λουρί και την πίεση και όλο το ζόρι. Να μη ξύνουμε το επαγγελματικό συναίσθημα των αστυνομικών. Να είμαστε λίγο προσεκτικοί. Καλά κάνει η Αστυνομία και ερευνά μέσω των μηχανισμών της τυχόν αυθαιρεσίες των αστυνομικών. Άλλα όχι να λέμε ότι έχουμε 500 παραβιάσεις από αστυνομικούς» σημείωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας.
    Όταν ο Θεόδωρος Μαντάς του είπε ότι για τα περιστατικά βίας «δεν μιλάει κανείς για τους αστυνομικούς συλλήβδην, αλλά για τα μεμονωμένα περιστατικά» ο Μπαλάσκας του «επιτέθηκε» σφοδρά.

    «Κύριε Μαντά χαλαρώστε. Όταν θα μιλάω εγώ για αυτά θα χαλαρώνετε κύριε Μαντά. Όταν μιλάω σε αυτά θα χαλαρώνετε κ. Μαντά» είπε και χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι.

    «Τι λέτε τώρα, σε ποιον απευθύνεστε έτσι» διερωτήθηκε ο κ. Μαντάς, με τον Σταύρο Μπαλάσκα να συνεχίζει σε έντονο ύφος: «πιείτε λίγο καφέ κύριε Μαντά».

    Στην συνέχεια, ο δικηγόρος, τόνισε ότι «αν αυτό είναι το ύφος και ο τρόπος των αστυνόμων που μετέρχονται την αστυνομία με τον πολίτη καταλαβαίνεται τι γίνεται έξω. Αν γίνονται αυτά στον αέρα, αυτές οι συμπεριφορές από θεσμικούς παράγοντες, φανταστείτε τι γίνεται πίσω από τις κάμερες».

    Ο έντονος διάλογος από το 20:20 κι έπειτα:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Πρέπει να θυμίσει κάποιος στο πετσάφι αυτό ότι είναι υπάλληλος του ‘Ελληνα φορολογούμενου και του Ελληνικού Λαού και έχει ΟΡΚΙΣΤΕΙ να τον υπερασπίζεται. Πού ακούστηκε ο υπάλληλος να λέει στο αφεντικό “Όταν μιλάω εγώ εσύ να χαλαρώνεις”.

      Χρειάζεται επειγόντως μια νέα Νυρεμβέργη για όλους αυτούς τους Πραιτωριανούς που “ακολουθούν εντολές” προδίδοντας τον όρκο τους.

    2. Ηλίθιε Μπαλάσκα , πες μας για την επιχείριση αστυνομίας που παρακολουθούσατε τον Λιγδιάρη το 2012 αλλά σταματήσατε ξαφνικά την επιχείριση επειδή το σκουπίδι ήταν κολλητός πολιτικών…

    3. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΑΧΡΗΣΤΕ ΜΠΑΤΣΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ..ΠΟΥ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ…! ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ…ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ..ΤΗ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ..ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ…

    4. Νίκος Μποζίκης: «Μας κάνουν bullying να κόβουμε παραβάσεις, ντρέπομαι» (vid)

    5. Στην αποκάλυψη ότι υπάρχει απαίτηση από τους αστυνομικούς να κόβουν πολλές κλήσεις προέβη με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας Νίκος Μποζίκης.
      Μουγκα Μπαλάσκα ,ΓΑΡΓΑΡΑ;

    6. Συνδικαλιστης και μπατσος.Θανατοφορος συνδυασμος

    7. Συγχαρητήρια, βρήκατε τώρα εχθρό στο πρόσωπο των αστυνομικών. Την π@υτσα και το γ@μησι οι πολιτικοί σας την ρίχνουν.

    8. Και ποιος εισαι συ ρε βλακα Μπαλασκα που οταν μιλας θα χαλαρωνουν οι αλλοι;
      Σε κατσω κανα χαστουκι…φλωρε…!

    9. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΘΡΗΣΚΕΙΑ ΒΙΑ ΜΙΖΑ ΒΙΑΣΜΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ,
      ΩΡΑΙΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    10. IQ test σε ολους τους αστυνομικους……..εκει θα πεσει το γελιο της αρκουδας.

    11. Συνδικαλισμός στην αστυνομία.. Και στα Σώματα ασφαλείας… Μάλιστα… Έχει και ο στρατός;;;;;… Που είσαι Παπαδόπουλε να δεις τα χάλια μας… Έχουν ξεφτιλίσει τα πάντα

      1. Φυσικά εχει και ο στρατός.Πως θα βολεύονται οι ψηφοφόροι τους;

    12. ΚΑΜΕΡΕΣ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΕ ΚΡΑΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ,ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ,ΑΡΚΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ

    13. Αυτός ο Μπαλασκας είναι για πολλές κλωτσιές

    14. Μα τη μας λέει η κυρία βαρελά πλακά μας κάνη ! όλα στημένα είναι ! φυλακίστηκε κανίς αστυνομικός ? το εσωτερικών είναι εκτός συστήματος ?

    15. και δίκιο να είχε σ’ αυτά που ήθελε να πει κυριε Κρικέτο, με τον τρόπο που τα είπε πρόσβαλε την ΕΛΑΣ. Ναούμε…….

    16. ΜΠΑΤΣΟΣ= ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΞΕΣΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΣΕΞΙΣΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΕΓΚΛ.ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

    17. Μεγάλο κομάντο,έχει πιάσει πολλούς κλέφτες και δολοφόνους.Η τιμωρία για όλους τους κηφήνες του δημοσίου είναι μία,όταν πάνε στο atm και πατήσουν το pin να βγεί ένα κωλοδάχτυλο.Εκεί να δείτε κλάψα και σάλια του στυλ έχω οικογένεια και παιδάκια.

    18. OTAN ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ…..
      ΧΛΕΧΛΕ……

    19. Ο αέρας περνεται απο την κυβέρνηση και τον υπουργό. Μη ξεχνάμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη την περίοδο 90 – 93

    20. ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ ΜΠΑΛΑΣΚΑ;

    21. πλεον ο ΜΠΑΤΣΟΣ του 1990 εχει γινει ο ΜΠΑΣΚΙΝΑΣ του 1960 !!!!!! ΕΝΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ θα μεινει για παντα. εμεις που τους πληρωνουμε εμεις πρεπει να τους ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ !!!!!

    22. ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΗ ΓΙΑΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

    23. Βουλωστο ρε μ…πανο Μπαλασκα….που θα κουνας το δακτυλο στους πολιτες !

    24. Αστυνομικοί έχουν γίνει κράτος εν κράτη στην κλεφτοκρατια…

    25. ετσι ειναι η εξουσια . ξερεις ποιος ειμαι γω ρε ?
      ξερω ρε βλακα . ενα αμορφωτο μαντροσκυλο . αι σιχτιρ σκατοφατσα.

    26. Αυτή δεν είναι εικόνα εκπροσώπου. Ο Μπαλάσκας είναι πάντα προκλητικός και ακόμη και δίκιο να έχει το χάνει με τον τρόπο που συμπεριφέρεται.

    27. Ύφος αστυνομικού για τα σκουπίδια, φέρνει σαν τσαμπουκάς μπράβου και ανθρώπου της νύχτας. Αυτούς λοιπόν στέλνει ο Μητσοτάκης για να ελέγξουν τον κοσμάκη. Το αποτέλεσμα είναι να κακομεταχειρίζονται τους πολίτες, να τους δέρνουν και τους βάζουν αναίτια πρόστιμα.

    28. Πραγματικα θλιβερο..αυτος ο μπαλασκας ειναι εντελως αμορφωτος.. Αν οι αστυνομικοι εχουν αυτον ως τον καλυτερο να τους εκπροσωπει καταλαβαινετε τι γινεται και τι ειναι οι υπολοιποι…

    29. καποιος να στειλει τον αγραμματο, αμορφωτο, κ@λοβλαχο στο χωριο του.

      1. Δυστυχώς, αρκετοί βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας! Είστε “μονόφθαλμοι” εαυτούληδες! Να κάνετε καλά τη δουλειά σας, αν έχετε δουλειά και αφήστε τα εντεταλμένα όργανα της πολιτείας να κάνουν τη δουλειά τους!

    Comments are closed.