ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Ο ΚΟΥΛΗΣ “ΣΤΕΛΝΕΙ” 45.000 ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ… ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΩ PREDATOR ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΜΗΡΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-androulakis-2

    Μπορεί ο Κούλης Μητσοτάκης, υπακούοντας στεγνά και κυνικά στις οδηγίες των ακριβοπληρωμένων επικοινωνιολόγων του από το εξωτερικό, να το παίζει …σεμνός και ταπεινός μετά αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, αλλά στην πραγματικότητα έχει άλλα σχέδια. Δόλια και μοχθηρά σε ακόμη πιο έντονη μορφή κατά της πατρίδας και της κοινωνίας, σε σύγκριση με την προηγούμενη τετραετία.

    Μπορεί μάλιστα ο Κούλης να έδωσε και συνέντευξη χθες στην καθημερινή για να δώσει ψεύτικες διαβεβαιώσεις ότι “δεν θα καβαλήσει το καλάμι”, μπορεί και να εμφανίστηκε …ενοχλημένος με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τις 180 έδρες που “θα πάρουμε για να αλλάξουμε και το Σύνταγμα”, αλλά όλα αυτά είναι επικοινωνιακά τερτίπια και τίποτε άλλο.

    Δεν χρειάζεται να περιμένουμε να γίνουν οι επόμενες εκλογές για να το διαπιστώσουμε αυτό. Εξάλλου με τον αλαζονικό και επηρμένο χαρακτήρα που διαθέτει, δεν θα χρειαστεί …ιδιαίτερη προσπάθεια για να δείξει με την πρώτη ευκαιρία και πάλι τον πραγματικό του αυτό. Μέχρι όμως να φτάσουν και οι κάλπες της 25ης Ιουνίου, η μεγάλη σιγουριά και η οίηση που του έδωσαν τα αποτελέσματα της 21ης Μαΐου, τον έχουν οδηγήσει ήδη σύμφωνα με πληροφορίες από άριστα ενημερωμένες πηγές στην επεξεργασία ενός …παράπλευρου σχεδίου με στόχο εκτός από τη δική του κοινοβουλευτική αυτοδυναμία και πολιτική παντοδυναμία να προκαλέσει διάλυση και χάος -μεγαλύτερο από ο,τι είναι έως τώρα- στην αντιπολίτευση!

    Σε γενικές γραμμές μιλάμε για ένα “μυστικό σχέδιο” από τον Κούλη και το σκοτεινό επιτελείο του το οποίο προβλέπει ότι θα …στείλουν γαλάζιους ψηφοφόρους σε κρίσιμες περιοχές να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ ώστε να ενισχυθεί σε πρώτη φάση το κόμμα του Ανδρουλάκη σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα στη συνέχεια.

    Το πλάνο αυτό, που φυσικά καταστρώνεται σε χώρους μακριά από τα επίσημα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, στηρίζεται κατ’ αρχάς στην βεβαιότητα ότι δεν θα αντιμετωπίσουν απολύτως κανένα πρόβλημα με την απόκτηση της αυτοδυναμίας και μάλιστα άνετης σε περίπου ένα μήνα. Το ότι έχουν αρχίσει πάλι την “τρομοκρατία” και την “κινητοποίηση”, όπως και τις …απειλές τύπου Βορίδη ότι “αν δεν έχουμε αυτοδυναμία θα πάμε σε τρίτες εκλογές”, είναι κι αυτό τμήμα του ευρύτερου σχεδίου ψυχολογικής προπαγάνδας και εκφοβισμού των ψηφοφόρων.

    Έχοντας καβαλήσει λοιπόν ήδη το καλάμι κυριολεκτικά, για την “μεγάλη εκλογική άνεση” που διαθέτουν, κάνουν τους υπολογισμούς σε ποιες συγκεκριμένες εκλογικές περιφέρειες θα χρειαστεί να στήσουν μικρούς “στρατούς” διατεταγμένων ψηφοφόρων τους που αντί για ΝΔ αυτή τη φορά θα ψηφίζουν ….ΠΑΣΟΚ. Από τις πληροφορίες που έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής να συγκεντρώσουμε, προκύπτει ότι αυτό θα γίνει κατά κύριο λόγο στους νομούς όπου το ΠΑΣΟΚ είναι με μικρή διαφορά πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και έτσι αυτή γαλάζια βοήθεια θα του δώσει ώθηση να περάσει δεύτερο. 

    Το ρεπορτάζ είναι συγκλονιστικό! Μην το χάσετε ολόκληρο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί σήμερα!

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Το ΠΑΣΟΚ χρεωκόπησε τη χώρα
      Το ΠΑΣΟΚ χάλασε όλα τα κόμματα
      Ο σημιτης διευθειρε ακόμα και τη ΝΔ
      Οι νεοδημοκράτες ήταν καλοί άνθρωποι!
      Μετά χάλασαν!

    2. Πολύ τριχωτός αυτός ο Ανδρουλάκης. Είμαι σίγουρη ότι έχει τρίχες και στην πλάτη. Σαν μαϊμού είναι. Σαν να ήρθε από τη ζούγκλα. Τί να πω, ο κύριος Χίος έχει μπει στο μυαλό του ακατονόμαστου.

    3. Τους 180 τους θελει για να ξεπουλησει Αιγαιο,Θρακη,πσερνομενος στη Χαγη.[αρθ28 παρ2 του Συνταγματος]Αλλωστε το ειπε και ο ιδιος για πολλες διαφορες[τρισχειροτερος του πατερα του με το σκετο Μακεδονια]Οσο για το Αδωνι,τη μιση αληθεια ειπε με σταχτη στα ματια.Προλαβαινετε -δεν προλαβαινετε να δειτε τελευταια φορα καποια νησια μας.

    4. καλα κανει, ο προδοτικος ξυριζα πρεπει να εκλειψει

    5. Έχουν φτάσει στο σημείο να χαρακτηριστούν ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ ως η ποιο διεφθαρμένες κυβερνήσεις πού έχουμε βιώσει.

    6. Σειρά μετά τον πατριωτικό χώρο, έχει η αντιπολίτευση που δεν του κάνει. Το ΠΑΣΟΚ είναι ΝΔ και η ΝΔ ΠΑΣΟΚ. Καλός ήρθαμε στο 1999

    7. Επικοινωνιολόγος του Κούλη ο ηλικίας 78 ετών Εβραίος Στάνλεϊ Γκρήνμπεργκ.
      Ο προηγούμενος, ο 76 ετών σήμερα,Ισραηλινός Ζαν Κοέν.
      Επικοινωνιολόγος της αμαρτωλής Οικογένειας από την δεκαετία του ’80.

      1. εσυ οταν γινεις αρχηγος κομματος να προσλαβεις επικοινωνιολογο αλβανο και πακιστανο, 30ρηδες

    8. To Πασοκ είναι δω και με Κούλη αρχηγό, μ@λακες Πασόκοι πήγατε και κάνατε πρόεδρο το παραπαίδι του Σημίτη.. Καλά είπε η Λιάνη, ούτε τα κορδόνια του Αντρέα δεν θα τον άφηνε να δένει.

    Comments are closed.