ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ! ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η ΔΕΗ ΜΕ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΕΧΡΙ…

    Κοινοποίηση:
    dei

    Σύμφωνα με το Reuters η ΔΕΗ πουλάει τους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς μέχρι 60 ημερών των -φτωχοποιημένων από τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό- Ελλήνων στην τράπεζα JP Morgan.

    Πλέον οι καταναλωτές θα έρθουν αντιμέτωποι με την τράπεζα-κολοσσό η οποία αναμένεται να τους πιέσει ασφυκτικά για να καταβάλουν άμεσα μέχρι και την τελευταία «δεκάρα».

    Άγνωστο βέβαια που θα βρουν να πληρώσουν με την ελληνική οικονομία κατεστραμμένη από τις απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού και με το νέο μνημόνιο να είναι προ των πυλών.

    Μάλιστα οι λογαριασμοί αυτοί που έχουν αξία περίπου 300 εκατ. ευρώ, δεν θα είναι «στρατηγικών κακοπληρωτών», αφού η μέγιστη διάρκεια οφειλής θα είναι οι 60 ημέρες.

    Αυτό σημαίνει πως νοικοκυριά που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες θα έρθουν αντιμέτωπα με τις πιεστικές τακτικές της αμερικανικής τράπεζας, η οποίες εφαρμόζονται εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ κι έχουν οδηγήσει πολλούς πολίτες στην απόγνωση.

    Συγκεκριμένα το Reuters αναφέρει:

    Κοντά σε συμφωνία για την πώληση δέσμης απλήρωτων λογαριασμών αξίας περίπου 300 εκατομμυρίων ευρώ στην JP Morgan, βρίσκεται η ΔΕΗ, όπως αναφέρουν δύο πηγές προσκείμενες στο ζήτημα.

    Η ΔΕΗ, η οποία είναι κατά 51% κρατική, παλεύει υπό το βάρος των περίπου 2,7 δισεκατομμυρίων ευρώ απλήρωτων λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας από τους Έλληνες καταναλωτές, ως απόρροια της δεκαετούς κρίσης χρέους της χώρας.

    Η επιχείρηση εργάζεται εδώ και μήνες πάνω σε ένα σχέδιο για την τιτλοποίηση μέρους των ανεξόφλητων λογαριασμών και την πώλησή τους σε επενδυτές.

    Θα επιδιώξει τώρα να αντλήσει 200 – 250 εκατομμύρια ευρώ από την συναλλαγή που περιλαμβάνει ανεξόφλητους λογαριασμούς έως και 60 ημερών, ανέφερε μία από τις πηγές στο Reuters, προσθέτοντας πως η συμφωνία θα συζητηθεί σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου σήμερα.

    Η δεύτερη πηγή, ανέφερε πως η ΔΕΗ επιδιώκει να τιτλοποιήσει και να πουλήσει μια δεύτερη δόση των καθυστερημένων λογαριασμών για πάνω από 90 ημέρες, τα οποία θεωρούνται μη εξυπηρετούμενα. Σύμφωνα με τις πηγές, η δεύτερη συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί είτε τον Σεπτέμβριο είτε τον Οκτώβριο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    49 Σχόλια

    1. Εμενα ηρθε η ΔΕΔΗΕ και εκανε τσατρα πατρα καταμετρηση με αποτελεσμα να μου χρεωσει 1 ΚW ωρα παραπανω σε σπιτι κενο! Για επιστροφη ειμαι εδω και μηνες στο περιμενε λογω κοροναιου! Δεν την λυπαμαι καθολου, ας κλεισει!

    2. Τη νά πεις εδώ,όταν έχεις να κάνεις με μαλακες Έλληνες τα λόγια περιττεύουν,να τού κόψουν το ρεύμα λέει ο ελληνας στον ελληνα, καί δεν τόν πειραζη πού αυτοί πού τον κυβέρνησαν και τόν κυβερνούν τόν έχουν κατακλεψει, πού δίνουν δωρεάν σέ λαθρομετανάστες δεν τόν πειραζη, τό ότι θα έρθει καί ή σειρά τού τό γνωρίζει, πού δεν τό εύχομαι, αλλα θά έρθει καί ή σειρά τού να δούμε μετά τη θά λέει.

    3. Επιτέλους ,τέλος στους μπαταχτσήδες,που παρασιτικά ζουν εις βάρος όλων ημών των νομοταγών!

    4. Η ΔΕΗ είναι πλεον ιδιωτικη εταιρια α.ε. το τσαμπα πεθανε ,σε οποιον παροχο και να πατε και δεν πληρω… σας το κο….γκεγκε;;;; αμα θελετε τσαμπα ρευμα πατε στην Βορειο Κορεα η στο Βιετναμ. Τι το περασατε εδώ ρε; ο καθενας συμφωνα με της ανάγκες του; τι ειμαστε ρε; τιποτα μπολσεβίκοι;;;;

    5. ΛΟΙΠΟΝ. ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ 1600 ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΕΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ 100-120 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ .ΤΟΥ ΤΕΣΤΙΝΓΚ 200 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ . ΔΗΛΑΔΗ 50 ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΛΑ. ΚΟΨΕ ΤΑ ΟΥΙΣΚΑΚΙΑ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕΥΜΑ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΣΟΥΝΕ 2 ΤΕΤΡΑΜΗΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ.

    6. Πολλοί δεν έχουν καταλάβει ότι ΠΛΈΟΝ δεν
      έχουμε την πολυτέλεια να τσακονωμαστε μεταξύ μας. Ας πληρώσουν πρώτα τα εκατομμύρια των λαθροεισβολέων που παίρνουν τσάμπα ρεύμα, και μετά για τους Έλληνες βλέπουμε.

    7. Γνωστος μου χρωστάει 6 μήνες 500€ και δεν του έχουν κόψει το ρεύμα. Μεχρι και αυτό βαριούνται να κάνουν..

    8. Ρε μάγκες όλοι σας, άμα δεν έχετε να πληρώσετε κοπανατε τη και πίσω στα χωριά σας στα πατρικά σας με τους πατεράδες σας και τις μανάδες σας.Αυτοι πως τα βγάζουν πέρα ;;; Δεν κατάλαβα τι κάνετε στην Αθήνα αφού δεν μπορείτε να ζήσετε με ένα μισθό. Δε γίνεται να είστε φρου φρου, τσάρκα και μόστρα και οι λογαριασμοί απλήρωτοι. Έχει και στα χωριά εσπρέσσο και φρέντο καπουτσίνο και ίντερνετ !!!!!

      1. Μήπως να γυρίσουμε πίσω στη παλαιοληθικη εποχή;

    9. οποιος δενε χει να πληρωσει ας παρει λαμπα πετρελαιου η κερι οπως παλια
      Λογικες συριζα δεν πληρωνων αλλα θελω ρευμα θελω αιρ κοντισιον κλπ ειναι καταπτυστες
      Απορω πως πατριωτικο σαιτ και στηριξετε λογικες απλυτων αριστερων
      Αλλο πατριωτης αλλο λαικιστης
      οσοι χρωστανε δεν χρωστανε 50 ευρω χρωστανε χιλιαδες αρα ακινε φουλ αρα συστηματικα δεν πληρωνουν
      καλα τους κανει
      Τον πουλο

    10. Αυτα που χρωστα το κρατος σε ιδιωτες ποτε παιζει να τα δωσει…?

    11. Οι ανθρωποι που εχουν χρήματα αλλα δεν πληρώνουν, πιςτευω πως ειναι πολυ λιγοι. Βλεπω ομως πως καποιοι έπεσαν πάνω στους Ελληνες που δεν πληρώνουν, για πολλούς λόγους, να τους φάνε. Δεν βλεπω ομως κανεναν να διαμαρτύρεται για το δωρεάν ρεύμα που δινουν στους λαθρο. Αυτο το δωρεάν ρεύμα ποιος το πληρώνει;;; Μαλλον εμεις. Αλλα οταν προκειται για τους λαθρο, δεν μας ενοχλεί, οταν προκειται για φτωχούς η ανάπηρους κλπ Ελληνες, τοτε σκούζουμε. Γίαυτο ποτε δεν θα σηκώσουμε κεφαλι. Ειμαστε ενας πολυ ηλίθιος λαός.

      1. “”Ειμαστε ενας πολυ ηλίθιος λαός.”” Και βαλε…………….

    12. οι λαθρομετανάστες με τα ψευτικα ονόματα που χρωστάνε χιλιάδες ευρώ και παίρνανε τα δάνεια και εξαφανίζονταν ποιος θα τους πιάσει;;;;;; απλά η JP Morgan θα στέλνει μπράβους να εκβιάζουν γριές, φτωχούς και διάφορους νομιμόφρονες βλάκες που θεωρούν δίκαιο να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ, φόρους και λογαριασμούς σε προδοτικές δημοκρατικές κυβερνήσεις που εκτελούν εντολές ξένων.

      1. Οι λαθρο φίλε μου δεν χρωστάνε τιποτα γιατι τους τα πληρωνουμε ολα εμεις. Εξ αλλου απο αυτους δεν εχουν να πάρουν τιποτα, ακομα και αν δεν πληρώνουν. Ενω απο εμας, ολο και καποιο σπιτακι θα εχουμε για να μας το αρπάξουν. Αλλα που να το καταλαβουν τα ζωα;;;

    13. ο ΚΑθΕ ΓΥΦΤΟΣ στο ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΤΟΥ.

    14. Δηλαδή εμείς που πληρώνουμε (επειδή η αξιοπρέπειά μας το επιβάλλει) τι είμαστε; Και πληρώνουμε το ΥΚΩ επειδή δεν πληρώνουν άλλοι; Έχω ακούσει για γυναίκα που ανέβασε λογαριασμό από κλιματιστικά 3000 και μετά κλαιγόταν ότι ήταν φτωχιά και δεν μπορούσε να πληρώσει. Όταν πατούσε το κουμπί και έβαζε μπρος το μηχάνημα δεν το σκεφτόταν; Εμείς γιατί φροντίζαμε να μην καίμε πολύ; Πήξαμε απ’ τους “νεόπτωχους” επιδοματούχους που δουλεύουν στην μαύρη και έχουν ασυλία σε δάνεια, εισφορές, φορολογία, υποχρεώσεις. Πήξαμε να πληρώνουμε για φθηνό ρεύμα για τους νησιώτες που μόνο με ένα δυο δωμάτια το καλοκαίρι για τουρίστες βγάζουν όσα ένας καθηγητής όλη την χρονιά. Καιρός να μάθουν να πληρώνουν όλοι. Αν δεν έχουν να ξοδεύουν λιγότερο. Τώρα πληρώνουμε και για τους αλλοδαπούς που χώνονται παράνομα από όλες τις μεριές. Το κράτος δεν μπορεί να ξεζουμίζει τους μισούς πολίτες και να παριστάνει τον Καραμουρτζούνη στους υπόλοιπους.

      1. Το να είσαι νεοραγιάς που ζει στη φτώχεια και την ανέχεια αυτός και η οικογένειά του μόνο και μόνο για να ξεπληρώνει τα φουσκωμένα τιμολόγια του ρεύματος και τα χαράτσια του κλεφτοκράτους είναι το ΑΝΤΙΘΕΤΟ της αξιοπρέπειας. Αλλά είσαι ΤΟΣΟ σκουπίδι που σε έχουν πείσει ότι αξιοπρέπεια είναι να ζουν καλά τα γκόλντεν μπόιζ των τραπεζών, της ΔΕΗ και του ΟΤΕ εις βάρος της οικογένειάς σου. Άτομα σαν κι εσένα δεν έχουν κανένα μέλλον. Ευτυχώς από μια άποψη…

        1. Εσύ σίγουρα είσαι από εκείνους που χρωστάνε παντού και βολεύεσαι με τίποτε επιδοματάκια. Κι επειδή δεν θέλεις να θεωρείσαι κακοπληρωτής το παίζεις ξύπνιος και μάγκας και σκεπτόμενος. Και κυρίως αριστερός! Κι εμείς οι άλλοι που δεν χρωστάμε είμαστε νεοραγιάδες φουκαράδες, που έμαθες και την λέξη νεοραγιάς. Άντε λοιπόν! Δώσε μας ένα μάθημα! Κάνε μια επανάσταση απέναντι στο σάπιο καθεστώς που συντηρούμε πληρώνοντας, που τώρα οι επαναστάσεις σου γίνονται με το πληκτρολόγιο. Κι όταν βρεις χώρα και οικονομία όπου οι πολίτες της κάθονται με όλα πληρωμένα, κάλεσέ μας κι εμάς τους νεοραγιάδες να αράξουμε και να φιλοσοφούμε. Και να βρίζουμε όπως εσύ.

    15. Μια φιλική συμβουλή και όποιος θέλει την λαμβάνει υπ’ όψη:
      Το Ελληνικό κράτος διοικείται διαχρονικά από επίδοξους κλέφτες. Αυτοί έχουν θεσπίσει τους νόμους τα ΦΕΚ, τα ΠΟΛ κλπ, κλπ… Η κουτοπονηριά του Έλληνα που πιστεύει ότι αν χτίσει παράνομα, αν δηλώσει λιγότερα, αν δεν πληρώσει θα τα γλιτώσει είναι δεδομένη και σε πολλές περιπτώσεις παροτρύνεται να το κάνει. Όμως στην ουσία αυτοπαγιδεύετε από την νομοθεσία και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες τροποποιήσεις της με αποτέλεσμα να βρίσκεται μόνιμα χειροπόδαρα δέσμιος και να πληρώνει συνεχώς ακόμα και αν δεν φταίει. Το κράτος αν δεν καταφέρει να τ’ αρπάξει από τον ίδιο θα τ’ αρπάξει από τους κληρονόμους του, μην πέφτετε στη φάκα μόνοι σας και ότι αποφασίζετε να κάνετε στη ζωή σας φροντίστε να ενημερωθείτε σωστά για τις νομικές και οικονομικές συνέπειες που θα έχετε και μην επαναπαύεσθε ποτέ ότι το έχετε κάνει σωστά αν κάποιος πιστεύει σήμερα ότι δεν θα έχει πρόβλημα, αύριο μπορεί να έχει και μάλιστα σοβαρό. Είναι δύσκολο να τα παρακολουθείς όλα το γνωρίζω αλλά δυστυχώς είναι η πραγματικότητα αυτής της χώρας.
      Επίσης άλλο “φτωχός” και άλλο “αξιοπρεπής φτωχός”, ο δεύτερος κάθεται νηστικός για να μην δώσει το δικαίωμα, ο πρώτος σουλατσάρει για τσάμπα κέρασμα.

    16. Σε πολυκατοικια που μέχρι και τον Δεκεμβρίου ου 19 που εξωφληθηκε ο λογ/σμός και μαλιστα με την εκπτωση συνέπειας όπως και όλοι οι προηγούμενοι, επειδή δεν εξοφληθηκε του Μαρτίου και αυτο γιατιη δεη ητανκλειστη λογω καραντινας στον λογαριασμό του Μαΐου είχαν και επιστολη όχλησης που λίγο πολύ μας θεωρούσε κακοπληρωτες απειλώντας μας ότι αν δεν εξοφληθεί ο λογ/σμός μέχρι την λήξη ,έτσι όπως το γράφω ούτε μέρα μετά θα μας έδιναν σε εξωτερικό συνεργατη οι ξευτιλισμενοι,έτσι ωμά και απειλητικοι

      1. ΑΣ ΕΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΠΑΤΙΡΗ. ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΥΦΤΟ.

          1. Και εσύ πόσο βόθρος μα πόσο βόθρος πρέπει να είσαι.

    17. Πόσο νόμιμοι είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ , όταν περιέχουν μέσα έξοδα τρίτων (Δήμος , ΕΡΤ κλπ ???)
      Και με πιο δικαίωμα οι εταιρείες θα κόβουν το ρεύμα των καταναλωτών π΄χ και για έξοδα τρίτων ???

      1. Σε ότι αφορά τα έξοδα των δήμων δηλαδή ΔΦ, ΔΤ, ΤΑΠ θα αναγκαστείς να περάσεις περάσεις πρώτα από τον δήμο που ανήκεις για να τα πληρώσεις ώστε να μπορέσεις να κάνεις επανασύνδεση (αν έχει περάσει αρκετό διάστημα 3-4 μήνες), την ΕΡΤ πάλι θα στην “καπελώσει” η ΔΕΗ όταν θα αποκτήσεις ρεύμα.

      2. Πατριώτη κάποιοι σου μαζεύουν τα σκουπίδια που πετάς, σου σκουπίζουν τους δρόμους που περπατάς και τα πάρκα που καθεσαι. Αυτοί οι άνθρωποι από κάπου πρέπει να πληρωθούν έτσι δεν είναι ; Όσο για την ΕΡΤ μαζί σου και εγώ ……σε αυτά τα κομματικά μαγαζιά δεν έπρεπε να δίνουμε δεκάρα τσακιστη .

    18. ΟΣΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ,ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ,ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ…………..

    19. Ραγιάδες πληρώστε, τους ναζιγερμανοτσολιαδες Κ τους αμερικανοσιωνιστες. Μην ζήσετε μια μπριζόλα σε μια φτωχό ψησταριά Μ λίγη ρετσινουλα, αλλά πληρώστε τους προδότες. Λες κ θ ζήσετε εσαη.

    20. Δεν μπορείς να το πεις και άδικο μέτρο.
      Εμείς που πληρώνουμε κανονικά να κάνουμε με οικονομία 70-80 και 90 ευρώ λογαριασμούς δίμηνους και ο άλλος που δεν πληρώνει να κάνει 200 και 300 ευρώ.Κάποτε πρέπει να πληρώσουν και αυτοί.
      Οι ιδιώτες πάροχοι που κάποιοι τρέχουν μετά από 30 μέρες απλήρωτο πέφτει κόψιμο.

      1. Νάτος ο κακομοίρογλου πετάχτηκε να μας πει τι καλός ραγιάς που είναι και τι κακοί είναι αυτοί που κάνουν 200-300 ευρώ λογαριασμό, που με τα κλεφτο-τιμολόγια της ΔΕΗ είναι απλά ο λογαριασμός για στοιχειώδη θέρμανση το χειμώνα. Δεν τον πειράζουν τον ξεφτίλα νοικοκυραίο οι μισθοί της πείνας, τα χαράτσια υπέρ τοκογλύφων και παλιανθρώπων, οι φόροι και οι χρεώσεις που μεταφέρουν όλα τα γαμησιάτικα των κρίσεων και των ψευτο-κρίσεων στον απλό κόσμο, αλλά τον πειράζει αυτός που προτίμησε να κάψει λίγο παραπάνω την σόμπα για να μην τρέμουν τα παιδιά του απ΄το κρύο και τώρα δεν έχει να πληρώσει… Πάντως άμα θες κι άλλη οικονομία ξεκίνα να τρως αποφάγια απ΄τα σκουπίδια και να κατηγορείς αυτούς που πάν στο σούπερ μάρκετ.

        1. Φέρνει ο Κούλης μαχαίρια με τι νέα χρονιά που θα κλάψουνε μαννούλες.Να τον χαίρεστε όσοι τον ψηφίσατε. Εμείς που δεν τον ψηφίσαμε τον γουστάρουμε όταν κόβει το ρεύμα σε κάποια πρόβατα που τον ψήφισαν νομίζοντας ότι θα καίνε ρεύμα τζάμπα.

        2. Νάτος ο κακομοιρογλου πετάχτηκε να μας πει τι μάγκας και επαναστάτης ο κακοπληρωτης τεμπέλης ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ άεργος ξεφτιλας,και τι κακοι οι υπόλοιποι που κάνουν δύο και τρεις δουλειές για να τα βγάλουν πέρα.Ριχνει δε στάχτη στα μάτια ρίχνοντας την γνωστή παραμυθά περί άδικης ζωής,άδικης κοινωνίας κτλπ.Δεν μας γράφει βέβαια για το ότι οι ομοϊδεάτες του συστηματικά έδιωχναν κάθε μορφή ανάπτυξης με τις παράλογες απαιτήσεις τους,από που να πιάσεις και από πού να ξεκινήσεις.Και φυσικά γι’αυτό δεν πατάει κανείς να στήσει επιχείρηση στην κομμουνιστική Ελλάδα των οκτακοσιων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων.

        3. Είναι σίγουρο πως ο σύντροφός εδώ κάνει ρευματοκλοπη,είναι εθνικό σπορ των κομμουνιστών άλλωστε κάθε μορφή αντίστασης ενάντια στο κεφάλαιο,απαλλοτρίωση σε οτιδήποτε και οπουδήποτε μπορούμε.

    21. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ….ΧΑΧΑΧΑ

    22. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΠΡΟΔΩΤΗ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΟΥΛΗ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΩΝ?
      ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Η ΔΕΗ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΗΣ JP MORGAN. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΠΡΟΔΩΤΕΣ.
      ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ? ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΕΙΑΣ. ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΤΕ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

      1. ΕΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ;

    23. Oκ, αλλά από την άλλη για έναν επίσης “φτωχοποιημένο” που όμως είναι συνεπής με την πληρωμή των υποχρεώσεών του δεν είναι άδικο και αισθάνεται μ@λάκ@ς ειδικά όταν αρκετοί από αυτούς που υποτίθεται ότι αδυνατούν να πληρώσουν πηγαίνουν κανονικά τα ταβερνάκια τους, τις διακοπούλες τους κλπ, κλπ ενώ ο ίδιος πληρώνει, τρώει και αναπνέει μόνο;;;;

      1. Έτσι είναι φίλε. Εσύ που είσαι ένα γελοίο ανθρωπάκι, ένα μηδενικό που ως ήσυχος δουλάκος τρώει τις φάπες του και λέει κι ευχαριστώ θα έπρεπε να είσαι το παράδειγμα κι όχι κάτι αλήτες που θέλουν να ζήσουν σαν άνθρωποι. Άκου εκεί οι αλητήριοι να θέλουν να βγουν σε μια ταβέρνα και να θέλουν να παν και διακοπές με την οικογένειά τους αντί να πληρώνουν τα χαράτσια και τους τοκογλύφους της ΔΕΗ και των Τραπεζών! Τι αλητείες είναι αυτές;;; Που πάει ο κόσμος;;;;

        1. Κι εγώ θέλω να πάω διακοπές σε νησί και να τρώω στα κάρβουνα πάνω στο κύμα, αλλά θα βολευτώ κάπου εδώ γύρω και με μακαρόνια για να έχω ρεύμα !
          Αυτοί οι δηθενάδες όμως που -εννοειται- θα πάνε στη Μύκονο, μετά θα γκρινιάζουν για το ρεύμα…

        2. Πλάκα έχεις. Για σένα ζωή είναι να τρως να πίνεις τζάμπα, να σου πληρώνουν άλλο τις υποχρεώσεις σου κι εσύ να ξεκουράζεσαι και να φιλοσοφείς κατηγορώντας όσους εργάζονται ως γελοίους και δουλάκια. Εξυπνάκια άμα βρεις χορηγό γράψε μας την διεύθυνσή του να του ζητήσουμε κι εμείς οι άλλοι που δεν είμαστε έτσι σαΐνια σαν κι εσένα να μας αναλάβει.

        3. Εγώ ο γελοίος φίλε μου (που κατά τη γνώμη σου είμαι επίσης μηδενικό, δουλάκος και παρτάλι) δεν διαφωνώ μαζί σου για τα χαράτσια, τους τοκογλυφους ΔΕΗ και τραπεζών αλλά από εκεί και πέρα είναι επιλογή του καθενός το τι θα κάνει. Εσύ για παράδειγμα γουστάρεις αντί να πληρώσεις αυτά που ΔΕΝ μπορείς να ΜΗΝ πληρώσεις να πας διακοπές, ΟΚ ΣΕΒΑΣΤΟ αλλά δέξου τουλάχιστον τις συνέπειες των πράξεών σου μετά και μην φωνάζεις.
          Ελπίζω να καταλαβαίνεις Ελληνικά και να μπορείς να διαβάζεις γιατί δεν χαρακτήρησα ως “αλήτη” κάποιον στο σχόλιο που έκανα.

    24. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.

      1. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ? ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ?
        ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΝΔΟΥΛΑ ΨΗΦΗΣΕΣ. ΤΟ IQ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ.

        1. ΕΣΥ ΜΟΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ;

      2. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ?
        ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ?
        ΜΕ ΤΟ IQ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΙΚΟΙΣΜΕΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΨΗΦΗΣΕΣ.
        ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ?
        ΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ 500, 700, 1200 ΕΡΩ?
        ΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ? ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΠΙΤ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ?
        ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΥΦΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΕΓΙΔΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    Comments are closed.