ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ: ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ 35ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ! “ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΘΗΣΕΩΣ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    skai vitrioli

    Ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα στην εταιρεία ταξί που έκανε η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα με θύμα την 34χρονη Ιωάννα μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του Star Channel.

    Στο ηχητικό ντοκουμέντο με την εταιρία ταξί εξασφάλισε έχει καταγραφεί το τηλεφώνημα στο οποίο έχει ακούγεται η φωνή της 35χρονης.

    Στη συνομιλία που μεταδόθηκε, αλλοιώθηκε ελαφρώς η φωνή.

    Στο ηχητικό ακούγεται η γυναίκα να καλεί τα γραφεία της εταιρείας ραδιοταξί και να ζητά να κλείσει ραντεβού για ταξί για το πρωί της επόμενης μέρας, το οποίο θα χρειαζόταν να την περιμένει στη λεωφόρο Θησέως.

    Όταν της ζητήθηκε από την εταιρεία ταξί ένας αριθμός επικοινωνίας, η 35χρονη απάντησε πως το τηλέφωνο της έχει βλάβη και πως ήταν διατεθειμένη να προπληρώσει τη διαδρομή.

    Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο του Star, η γυναίκα καλούσε από απόρρητο αριθμό κι έτσι χρειάστηκε να επικοινωνήσει μαζί της ο ιδιοκτήτης της εταιρίας ταξί προκειμένου να πάει το ταξί στο ραντεβού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Η ιωάννα, είπε ο γκόμενος, άλλαξε 5-6 μόνο μηνύματα μαζί του.
      Ξέρετε πολλές στο FB οι οποίες ανταλλάσουν μηνύματα με τον οποιονδήποτε που δε γνωρίζουν περισσότερο?
      Άσε ρε Ιωάννα τα ψώφια. Τον καβάλαγες τον τύπο γιαυτό σε έκανε joker η άλλη.

    2. Η κατασταση της λεει ειναι τραγικη, αν ηταν στην Σαουδικη Αραβια θα εβλεπε ποσο τραγικη θα ηταν η κατασταση της το τσολι!!!!! Εδω θα πουλησει τρελα θα πουν, ως συνηθως, οτι εχει ψυχολογικα προβληματα και θα πεσει στα μαλακα!!!!!!! Ο νομος σε τετοιες αθλιες συμπαιριφορες θα επρεπε να ειναι αμειληκτος!!!!!! Αν αυτη η πατσαβουρα δεν τιμωρηθει παραδειγματικα, θα γινει μοδα οποιοι εχουν διαφορες να πεταει ο ενας στον αλλο θειικο οξυ!!!!!!!!

      1. Πελο σωστός σε όλα και στην αναφορά προς την ισλαμική χώρα την Σ.Αραβία

    3. Ο Κεχαγιόγλου ήταν δικηγόρος και τρόφιμος του Κωνσταντίνου Μητσοτακη και αυτή η ένοχος δούλευε σε εταιρεία υπουργού νέας δημοκρατίας άρα θα δειτε ότι δεν θα πάθει τίποτα κωλοκρατος της Νέδα δημοκρατίας
      Ο πατέρας της η ο αδελφός της ας την τελειώσουν

    Comments are closed.