ΜΙΖΕΣ, “ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ” ΜΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ “ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ”, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΑΡΤΙ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ 48η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΠΟΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΡΕ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ ΠΡΟΔΟΤΗ;

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-scary

    Ένα πρωθυπουργός, άθυρμα αλλότριων και ύποπτων συμφερόντων, παίγνιο του τουρκικού επεκτατισμού που επιδιώκει να διανείμει το Αιγαίο, συνεργάτης δια αντιπροσώπων με σκληρά εγχώρια κυκλώματα Μαφίας, ντίλερ εμβολίων και πολυεθνικών, καταχραστής της εμπιστοσύνης του Λαού για την πανδημία, κομπλεξικό πιόνι ανθελληνικών νταβατζίδικων ολιγαρχικών κύκλων, καταπιεστής των δημοκρατικών ελευθεριών του Τύπου, συλλήψεις δημοσιογράφων, ωμός συντάκτης συμβολαίων εξόντωσης και έχει το θράσσος , 48 χρόνια μετά την έλευση του δήθεν “εθνάρχη” στην Ελλάδα, να μιλάει για αποκατάσταση Δημοκρατίας.

    Ποιας Δημοκρατίας τους; Αυτή των ισχυρών; Να την βράσουμε.

    Και βρήκε το κρατικό Αθηναικό ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, να κάνει κήρυγμα.

    Απολαύστε τον.

    Στην οξεία ενεργειακή κρίση, στην πανδημία, αλλά και στις προκλήσεις κατά των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων αναφέρεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο μήνυμά του για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

    «Οπλισμένη με πείρα σχεδόν πέντε δεκαετιών, η Δημοκρατία μας καλείται σήμερα να αναμετρηθεί με νέα εξωγενή προβλήματα» σημειώνει ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ενεργειακή κρίση τονίζοντας ότι «η Ελλάδα διαθέτει ενεργειακή επάρκεια και μετατρέπεται σε κόμβο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα, όμως, θωρακίζει και τους πολίτες της με στοχευμένα μέτρα απέναντι στις ανατιμήσεις. Τα οφέλη από την ανάταξη της οικονομίας επιστρέφουν έτσι στην κοινωνία. Πάντα όμως με σχέδιο και ευθύνη, που δεν θέτουν σε κίνδυνο τη συλλογική πρόοδο».

    «Τα μηνύματα των αγωνιστών κατά της Δικτατορίας γίνονται φάροι για τους μαχητές της σύγχρονης Δημοκρατίας. Μας καλούν να την προστατέψουμε από το ψέμα και τη δημαγωγία» επισημαίνει επίσης ο πρωθυπουργός.

    Ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού:

    «Οι Έλληνες γιορτάζουμε, σήμερα, 48 χρόνια γόνιμης δημοκρατικής διαδρομής. Από εκείνες τις ιστορικές στιγμές της 24ης Ιουλίου του 1974 όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αποκαθιστούσε τη Δημοκρατία στην πατρίδα μας και μετά, η χώρα μας διανύει τη μεγαλύτερη περίοδο ομαλής κοινοβουλευτικής ζωής στους δύο αιώνες της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Σε λίγο μάλιστα, το Σύνταγμά μας θα είναι το μακροβιότερο στην Ιστορία του τόπου, με διάρκεια μεγαλύτερη ακόμη και εκείνου του 1864. Ένα ακόμη δείγμα της δύναμης που έχει η Δημοκρατία να διαρκεί και να ανανεώνεται.

    Πολιτική σταθερότητα με ισχυρό Κράτος Δικαίου και ανάπτυξη με γεφύρωση των κοινωνικών διαφορών είναι μερικές μόνο από τις κατακτήσεις της Μεταπολίτευσης. Καθόλου αυτονόητες για το νεαρό πολίτευμα του 1974. Καθόλου δεδομένες, όπως έδειξαν, αργότερα, τα χρόνια του λαϊκισμού και του διχασμού. Και βέβαια, καθόλου εύκολες απέναντι στις διαχρονικές εθνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

    Κι όμως, όλο αυτό το διάστημα, οι Ελληνίδες κι οι Έλληνες πετύχαμε να υπερβούμε δυσκολίες, βαδίζοντας στον δρόμο της Ευρώπης, της Ειρήνης και της Προόδου. Ώστε να έχουμε ξεπεράσει παγκόσμιες καταιγίδες όπως η πανδημία. Αλλά και πολλά ταυτόχρονα και σύνθετα στοιχήματα, όπως οι επιθετικές προκλήσεις γύρω από κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας.

    Οπλισμένη με πείρα σχεδόν πέντε δεκαετιών, η Δημοκρατία μας καλείται, σήμερα, να αναμετρηθεί με νέα εξωγενή προβλήματα. Με κυρίαρχο, ασφαλώς, την ενεργειακή ανασφάλεια και την ακρίβεια που προκαλεί η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Στις ασύμμετρες αυτές απειλές, η Πολιτεία ξεδιπλώνει συνεχώς νέες απαντήσεις. Κι ενώ διεκδικεί ευρωπαϊκές λύσεις, προχωρεί σε εθνικές ενισχύσεις.

    Ήδη η Ελλάδα διαθέτει ενεργειακή επάρκεια και μετατρέπεται σε κόμβο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα, όμως, θωρακίζει και τους πολίτες της με στοχευμένα μέτρα απέναντι στις ανατιμήσεις. Τα οφέλη από την ανάταξη της οικονομίας επιστρέφουν, έτσι, στην κοινωνία. Πάντα, όμως, με σχέδιο και ευθύνη που δεν θέτουν σε κίνδυνο τη συλλογική πρόοδο.

    Αυτήν την ημέρα, τα μηνύματα των αγωνιστών κατά της Δικτατορίας γίνονται φάροι για τους μαχητές της σύγχρονης Δημοκρατίας. Μας καλούν να την προστατέψουμε από το ψέμα και τη δημαγωγία. Και να την βαθύνουμε με περισσότερα δικαιώματα. Να συνδυάσουμε την ελευθερία με την ευθύνη. Την ατομική στάση με την ενότητα. Και, κυρίως, τη συνέχεια της δημιουργικότητας με τη σιγουριά της σταθερότητας.

    Τους ήρωες εκείνους, σήμερα τους θυμόμαστε. Τους τιμούμε και τους ακούμε. Πιο δυνατοί, ενωμένοι και αισιόδοξοι, οι Έλληνες προχωρούμε!»

    (Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Σαν ορτυκι ειν’ο πουστης…!
      Οξω πουστη, κερατα!

    2. Γαμω τετοια
      δημοκρατια με πανω απο τετρακοσια δησ χρεοι και η μηση ελληνες τηχωδιοκτες στα ξενα

    3. Από την στιγμή που έπιασε πορδιπουργος αυτός ο μπάσταρδος όλο για καταστροφές και θανάτους ακούμε.
      Νέο δημοκρατες να τον χαίρεστε τον μουλο καταστρέψατε το μελλον τον παιδιων σας και όλες τις επόμενες γενιές

    4. Ο/Η Απλά ΑΙΣΧΟΣ οι δεξιώσεις, για την επέτειο προδοσίας της Κύπρου λέει:

      Ποιοιί ΄Ελληνες γιορτάζουμε σήμερα, ρε ασπόνδυλο ερπετοειδές ;
      Οι ΄Ελληνες κλαίμε πάνω στις στάχτες της καμμένης γης που εσείς δημιουργήσατε με πράξεις και παραλείψεις …
      Οι ΄Ελληνες, τέτοιες μέρες μνήμης, θρηνούμε την υποδούλωση της αιματοβαμμένης Κύπρου μας και τιμούμε τους ΄Ηρωες Αγωνιστές μας που αυτοθυσιάστηκαν για να αποτρέψουν την εθνική προδοσία και την ταπεινωτική ήττα …
      Οι ΄Ελληνες θα γιορτάσουμε όταν απαλλαγούμε από εσάς, ΤΥΡΑΝΝΟΙ …
      ΜΟΝΟΝ εσείς, τα πολιτικά αποβράσματα, γιορτάζετε, επειδή αναρριχηθήκατε πάλι στην εξουσία και αφαιμάσσετε -σαν βρυκόλακες- τους κόπους, τον ιδρώτα, τον μόχθο των Ελλήνων …
      Μόνον εσείς αποκαλείτε “Δημοκρατία” ένα αυταρχικό, απολυταρχικό, ναζιστικό, σταλινικό καθεστώς, στο οποίο ο ΄Ελληνας πολίτης εκβιάζεται, απειλείται, τρομοκρατείται, εξαθλιώνεται, ταπεινώνεται, φυλακίζεται για τις πεποιθήσεις του, στερείται την Ελευθερία του, γίνεται πειραματόζωο, χάνει το δικαίωμα αυτοδιάθεσης του σώματός του, χάνει την Πατρίδα του, τις αρχές του, τις αξίες του, τα ιδανικά του …
      Ξεχνάτε, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ότι επί “Δημοκρατίας” χάθηκε η Κύπρος μας, ξεπουλήθηκε η Μακεδονία μας, ξεχάστηκε η Βόρειος ΄Ηπειρός μας, λησμονήθηκαν οι αλύτρωτες Πατρίδες, συρρικνώθηκαν οι Θάλασσές μας, κινδυνεύουν τα νησιά μας, παραχαράχτηκε η Ιστορία μας, εκδιώχθηκε η θρησκεία μας, εποικίστηκε η ιερή Πατρίδα μας, κατελύθη το Σύνταγμά μας, ποινικοποιήθηκε ο πατριωτισμός μας, ποδοπατήθηκαν και κάηκαν -επανειλημμένως- τα Εθνικά Σύμβολά μας, καθιερώθηκε το ανώμαλο και λοιδωρήθηκε το φυσιολογικό …
      ΣΤΟΝ αφέντη σας, ΔΙΑΟΛΟ, να πάτε όλοι σας, ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ …

    5. Αντί να πέσει γονατιστός και να ζητάει συγνώμη από τον πλανηταρχη Πούτιν μας λέει για τον 48η επέτειος της δυτικοδουλειας.

    6. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑ??? ΚΑΤ’ ΑΡΧΗΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΝΟΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΝΕΙΚΟ, ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!!

    7. Ζούμε με επιδόματα. Γειά σου Μητσοτάκη άρχοντα. Ηγέτη!

    8. Η Δημοκρατία θα αποκατασταθεί όταν δούμε εσένα και τους προδότες σου κρεμασμένους στην πλατεία Συντάγματος.

    9. Το πολιτικο σας εργο κυριε Μητσοτακη η απολυτη καταστροφη της Ελλαδος!
      Δεν χρειαζεσαι βρισιμο γιατι σε θρεφει ειναι το παντεσπανι του Σατανα!
      Για δειξε καλπες αν σου βασταει!

    10. Ο μιζοτάκης παίρνει μίζες;Άντε καλέ.Εντωμεταξύ η μυτόγκα του είναι μεγαλύτερη από του Δρακουμέλ,γνήσια εβραϊκή μυτόγκα

    11. Φέρνει ξένους ενω η ανεργεία στους νεους σητν Ελλάδα είναι 37%. Δες τα στοιχεία Στέφανε. Εχουν μούτρα να το παίζουν κυβέρνηση. Αν δεν διώξει όλους τους νέους για να μείνουν λάθρο και ΛΟΑΤΚΙ δεν θα ησυχάσει.

      https://www.statista.com/statistics/613670/youth-unemployment-rates-in-europe/

    12. 48… να ειναι οι ωρες σου Κηφηνα και Αγραμματε Προδοτη ”τελειωμενε”..αποτιστες κι ατα’ι’στες σε μια γωνια του δρομου..!!! Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ χθες ρε Μιζαδωρε Αλητη και Καταχραστη που ‘χεις το θρασος να μιλας και για ”Δημοκρατια” !!! Κι ο Τσαουσεσκου ”Δημοκρατια” πουλαγε και στηθηκε στο τοιχο…!!! εντελως δημοκρατικα..
      Κατσε-Σηκω-Τοιχο κι 100 κουμποτρυπες..!!!

    13. Κρέμασμα στν προδότη Κ ,Κανενα ελεος σ ολα τ κωλοπαιδά κωλομπατσους π υους προστατεύουν ενω εκτελουν γενοκτονία ειναι συνένοχη

    14. Το 74 εγκαθιδρυσαν μια πολιτικο οικονομικη μαφια με κοινοβουλευτικο μανδυα. Η απολυτη καταστροφη του Εθνους και της χωρας.Ολοι τους είναι ενοχοι για εσχατη προδοσια

    15. ζωα-ψηφοφοροι της ΝΔουλας και ΚΙΝΑΛ , πηρατε στο λαιμο σας τις επομενες γενιες

    16. ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    17. Είναι businessman κοιτάει μόνο τις επιχειρήσεις του

    18. Στέφανε μάς δείχνεις κυριακάτικα αυτή τή σιχαμερή ανατολίτικη μουσούδα τού κουίσλινγ μέ εντεταμένη μυτόνγκα τού μεγάλύτερου προδότη πού έχει περάσει από τήν Ελλάδα καί μάς ανακατώνεις τή χολή.Δείξε καλύτερα τήν έγχρωμη Παγώνα.
      Γιάννης Λάκων

    19. 48 χρόνια σταλινισμού , μίζας , απάτης , νεοφασισμού ,ξεπούλημα της χώρας έναντι πινακίου φακής , , λαθροαποίκησης τρομοκρατίας , εμπρησμών , ξενοδουλείας κλπ κλπ , που είσαι Παπαδόπουλε να δείς τα χάλια της Ελλάδας

    20. Κλείστε τον στη Σταυρούπολη να τελειώνουμε με δαυτον.

    Comments are closed.