ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΣ “ΠΕΡΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΟΣ” ΧΑΡΔΑΛΙΑ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΣ, ΔΕΧΟΤΑΝ 2 ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ; ΜΩΣΑΪΚΟ ΝΟΜΟ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ, ΜΩΣΑΪΚΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ. ΟΥΔΕΙΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

    Κοινοποίηση:
    χαρδαλιας-πουρο

    Κάποιο από τα γνωστά έμμισθα παρτάλια του εφοπλιστή Μαρινάκη- που στηρίζει την κυβέρνηση των αχρήστων, των  φραγκάτων αφεντικών, των κοτζαμπάσηδων, των χαφιέδων και των γερμανοτσολιάδων του τόπου που ρήμαξαν την Ελλάδα- σηκώνει ανάστημα και κατακρίνει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδος μας, για το “στημένο έμφραγμα” ενός από τους κολαούζους της εξουσίας που εξαιτίας του, κάηκε η πατρίδα μας. Και τώρα δεν έπρεπε να βρίσκεται στο γνωστό νοσοκομείο αλλά στο νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος αλλά και για εμπρησμό εκ προθέσεως και κατ’ επάγγελμα.

     Η εταιρεία του αφεντικού του, μέσω πληρωμένων “διευθυντών” του, είναι τοις πάσι γνωστό ότι κατακλέβει καθημερινά και μπροστά στα μάτια μας, με τα γνωστά κόλπα των υποπρακτόρων σε όλη την περιφέρεια, εκεί που νομίζουν ότι δεν μπορούμε να ελέγχξουμε το σύστημα της αρπαγής των κυκλοφοριών, την εφημερίδα μας. Ποινικό αδίκημα που επιφέρει ποινές πολυετούς καθείρξεως. Γι αυτό το λόγο μόνον θα έπρεπε να βγάζει τον σκασμό. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί και ναυτικούς κόμπους.

    Αντ’ αυτού, ασκεί τάχα κριτική ότι κάποιοι γράφουν ότι θέλουν, να πεθάνει ο Χαρδαλιάς, να τη βρει από τον Θεό κλπ. Πράγματα και φράσεις που δεν μας αφορούν και ουδέποτε ευχηθήκαμε ούτε στον χειρότερο εχθρό μας.

    Να το ξαναπούμε για να μην γινόμαστε κουραστικοί, γιατί αυτός ο έμμισθος βλάκας που μιλάει για πολιτισμό στη σπηλιά των βαρβάρων όπου εγκαταβιεί μάλλον δεν το έχει εμπεδώσει. Το σημερινό μας πρωτοσέλιδο αναφέρεται σε “στημένο έμφραγμα”, επικοινωνιακό κόλπο του έξω από δω, να μπει στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος που προυπήρχε και πιθανότατα επιδεινώθηκε, όταν αυτός ο περίεργος τύπος κατάλαβε ότι έκαψε την Ελλάδα και θα πάει φυλακή- εάν αφαρμοστούν οι νόμοι-και θα υποστεί και τις κατάρες όλων των Ελλήνων πολιτών. Άλλωστε η χειρότερη μορφή τιμωρίας, είναι οι Ερινύες.

    Το σημερινό μας πρωτοσέλιδο, δυστυχώς, δεν μπορεί να ξεφύγει από την συγκλονιστική νύχτα που ο ρεπόρτερ μας, Στέφανος Χίος, έπεσε θύμα δολοφόνων έξω από το σπίτι του. Κανένας Χαρδαλιάς τότε και κανένας ύποπτος του Μαξίμου, δεν έκανε μια δήλωση αποδοκιμασίας του αιματηρού περιστατικού.  Θεσμικά και όχι προσωπικά. Γιατί είχαν και έχουν τη φωλιά τους λερωμένη. Και γιατί είναι όλοι τους αδίστακτα καθάρματα που στοχοποιούν και δολοφονούν χαρακτήρες.

    Τώρα λοιπόν μην περιμένετε κανέναν οίκτο για τους εξουσιαστές- απηνείς διώκτες του Λαού.

    Ο μωσαϊκός νόμος, είναι αναπόφευκτο επακόλουθο.

    Τσιμουδιά και σκασμός σε όλους, λοιπόν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Τι έχετε πάθει και μπερδεύετε τους εβραιοτσολιάδες με τους Γερμανοτσολιάδες; Παράκρουση; Σύγχυση; Ίλιγγο; Αλτσχάιμερ;

    2. Στέφανε, είμαστε μαζί σου σε όλα! Είσαι και γ@μώ τα παιδιά!

    3. Ο/Η Κλάψτε, κλάψτε, δεν σας λυπόμαστε! Τον Σατανά που υπηρετείτε ζητείστε του να σας ελεήσει! λέει:

      Αυτοί δεν έδειξαν έλεος τόσα χρόνια που με την υποτακτική τους συμπεριφορά επέβαλαν το καθεστώς των μνημονίων που αποδεκάτισε τις συντάξεις κυρίως των μικροσυνταξιούχων ενώ οι ίδιοι δεν περιέκοψαν κανένα από τα προνόμιά τους. Και όχι μόνο αυτό, μας κοροϊδεύουν ανερυθρίαστα μπροστά στα μούτρα μας προβάλλοντας την καλοπέρασή τους που τους εξασφαλίζει ο ελληνικός λαός πέραν του καταβαλλόμενου μισθού, από τον γενικό προυπολογισμό του κράτους, χρήματα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν αλλιώς, συνετά! Το καλό με την οικονομική κρίση είναι ότι όλοι είχαν την δυνατότητα να πάρουν την εξουσία και να αποδείξουν έμπρακτα ποιοι είναι. Ο Ντίκενς λέει ότι αν δεν δώσεις σε κάποιον δεν θα αποκαλύψεις το χαρακτήρα του. Ιδίως ο κοπρίτης, που είναι μπατήρης, έδειξε τον σκατοχαρακτήρα του όταν κάπνιζε τα πούρα σαλπάροντας για διακοπές ενώ το Μάτι είχε καεί προσφάτως, και σε πλείστες άλλες περιπτώσεις!

    4. Στέφανε χτύπα αλύπητα αυτή τήν ανθελληνική συμμορία τού γουρλομάτη πού καταστρέφει συστηματικά καί εσκεμμένως τήν πατρίδα μας.Γελοιοποίησε τό ζαγάρι τής Μέρκελ πού έβαλε τούς μπράβους του νά σέ εκτελέσουν.Καί κάτι ακόμα:Οί ηθικοί αυτουργοί δέν κάνουν ποτε αποδοκιμασίες.

    5. Μπλε πράσινοι και ροζ συριζαίοι γαμιέστε ΌΛΟΙ, όχι μόνον ο μιζοτάκης

    6. Γλειφτρακια του συστήματος και των αφεντικών για λίγα και ξεκουραστα ψευτοευρωπουλα που και αυτά είναι κλεμμένα από τον λαο με πολλούς πλάγιους τροπους και κομπινες από τα αφεντικά τους. Όλοι αυτοί έτσι έχουν μάθει να επιβιώνουν στη ζωή αυτή. Ελεεινοι, γλειωδης, ρουφιάνοι και τρισαθλιοι τύποι.Αλωστε δεν κατέχουν καποιο σοβαρό επάγγελμα για να ασχοληθούν.Μονο τα γλειψιματα και τα παρακαλητα στα αφεντικά. Δυστυχως η Ελλάδα έχει χιλιάδες τέτοιους κοπριτες.

    7. ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ”ΜΑΚΕΛΕΙΟ”, Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΥΒΡΙΣ, ΑΤΙΣ, ΝΕΜΕΣΙΣ, ΤΙΣΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΜΑΝΩΝ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ Η Θ Ι Κ Η…..
      ΕΣΥ ΩΣ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΕΝΩ αυτοί (ΣΚΟΠΙΜΩΣ Η ΜΙΚΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ) ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝ@ΜΑΛΙΑ ΤΟΥΣ…..

    8. Ολος ο ντουνιας γνωριζει τον ερεβωδη mr noor 1 και την προσπαθεια του να σας λοιδωρει και να σας καθυβριζει λειτουργωντας σαν συγκοινωνουν δοχειο με το Μαξιμου και το παρακρατος.
      Εχετε την στηριξη του λαου και λυσσσανε σαν σκυλανθρωποι που ειναι, που δεν εχετε εξουδετερωθει ακομα. Προχωρηστε ακαθεκτοι.( σε κλινικες κρυβονται ολοι στα σκουρα για να τους λυπηθουμε). Ουστ.

    9. ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΗΘΕΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
      ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.
      ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    10. Άλλους 11 θέλουμε σαν τον Δεσποτη Αμβρόσιο και μέσα σε ένα βράδυ θα καθάρισει ο τόπος από όλους τους μασονους. Αν ξέρανε τι δύναμη έχουν οι δεσποτάδες στα χέρια τους και δε μας απαλασουν από τους δαιμονισμένους που μας έχουν μαζευτεί από την πτώση του Βυζαντίου και μετά από τότε βρωμάει ο τόπος. Αλλά έχουν αρκετοί λερωμένη τη φωλιά τους είτε γιατί έχουν εμπλακεί στη μασονια και τα παρακλάδια της είτε γιατί τους κρατάνε με σαρκικά και άλλα αμαρτήματα και φοβούνται. Όμως δε μπορεί θα υπάρχουν και άλλοι γνήσιοι ας μαζευτούν λοιπόν να καθαρίσει ο τόπος από τα μιάσματα. Να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι

    11. Ασε μας ρε βαγγελα,τωρα ειδικα που πεταξαν και τα λεφτα απο το cl ξερεις αυτα που επαιρνες για οκτω χρονια με το ετσι θελω,καταστρεφοντας πολλες ιστορικες ομαδες.
      Αιντε τωρα κανε μας την χαρη γιατι ετσι και σε παρουν χαμπαρι οι οπαδοί σου θα πηγαινεις γηπεδο μονος σου αντε και με τον λοβερδο…χαχαχα

    12. Αγαπητέ Στέφανε ο καιρός γαρ εγγύς για όλους τους.
      Περίμενε και θα δεις.

    Comments are closed.