ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ, Ο ΠΡΕΚΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ – ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜOΚΡΑΤΩΝ “ΕΠΙΒΗΤΟΡΩΝ” – ΠΟΣΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ;; ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΡΕΚΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    3567-1024x603-1

    Στην αρχή ήταν η καταγγελία μίας γειτόνισσας, η οποία μπροστά στην κάμερα κατήγγειλε πως ο Μίχος γνώριζε για την έρευνα που διεξήγαγαν οι αρχές σε βάρος του, 15 ημέρες πριν την σύλληψη του. Η ίδια γυναίκα μάλιστα ανέφερε πως ο συλληφθείς για κατά συρροή βιασμό ανήλικου κοριτσιού, εμφανιζόταν δημόσια παρέα με αστυνομικούς, την ώρα που υποτίθεται ότι η αστυνομία τον ερευνούσε.

    Ακολούθησε η σοβαρότατη, επίσημη καταγγελία του εκδοτικού οργανισμού, όπου εργαζόταν μέχρι πρότινος ο δημοσιογράφος – γιος του Μίχου, Παναγιώτης. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Παναγιώτης Μίχος γνώριζε και αυτός για τα φρικτά αυτά γεγονότα και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δελτίο τύπου, «αποδέχθηκε ότι εδώ και εβδομάδες γνώριζε για τη δράση του πατέρα του και εκ των πραγμάτων ήταν μέρος μιας προσπάθειας να αποσιωπηθεί η βαρβαρότητα σε βάρος της ανήλικης»!

    Η συγκεκριμένη καταγγελία της Alter Ego, δεν έχει ακόμα διαψευστεί από τον δημοσιογράφο – γιο του παιδοβιαστή.

    Τώρα, έχουμε και τρίτη επώνυμη καταγγελία ότι η έρευνα για το εγκληματικό κύκλωμα βιασμών ανηλίκων, είχε διαρρεύσει αρκετές ημέρες πριν την σύλληψη. Την έκανε στον αέρα του ΣΚΑΪ, ο γνωστός Κώστας Πρέκας, ο οποίος γνωρίζει τον κατηγορούμενο. Ο ηθοποιός λοιπόν παραδέχτηκε ότι γνώριζε μία εβδομάδα πριν την σύλληψη του Ηλία Μίχου, ότι διεξαγόταν έρευνα εις βάρος του.

    Αυτή τη μία εβδομάδα, πόσα μηνύματα νεοδημακρατών ανωμαλιάρηδων στο blindchat σβήστηκαν από τη δικογραφία ρε αλήτες; Από την Τρίτη 11 Οκτωβρίου το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έγραφε για τον περίεργο ρόλο του Κ. Πρέκα και την οργανωμένη επιχείρηση συγκάλυψης πριν καν ενημερωθεί η κοινή γνώμη.

    Δείτε το πρωτοσέλιδο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, στο οποίο αναφερόμαστε:

    exofyllo11-10

    Διαβάστε ΚΑΙ αυτό

    Για την απίστευτη συγκάλυψη των κολαούζων του Μητσοτάκη γράφει και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ αυτού του Σαββατοκύριακου:

    exofyllo15-10

    Μία ακόμα επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας. Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν γράφουμε τίποτα χωρίς να το έχουμε διασταυρώσει. Είναι προφανές ότι η Αστυνομία έδωσε τον χρόνο για να κουκουλωθούν όλα και να τη φάνε οι ανωμαλιάρηδες της διπλανής πόρτας που ήθελαν να σβήσουν τις κάψες τους σε ένα κοριτσάκι. Ο Πρέκας όμως λέει τη μισή αλήθεια. Γιατί δεν τον έχουν καλέσει να καταθέσει τι ξέρει; Μήπως επειδή αυτό που θα πει, θα χαλάσει τη σούπα σε κάποιους;

    Νωρίτερα ο πατριώτης Κώστας Πρέκας επικοινώνησε με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    |Παρακαλώ τον Στέφανο Χίο, ο οποίος είναι εκλεκτός φίλος μου να μην αναφέρεται η εφημερίδα κατ’ αυτό τον τρόπο στο όνομά μου. Δεν χάθηκα καθόλου. Απεναντίας βγήκα και είπα ότι έπεσα από τα σύννεφα. Δεν ήξερα το ποιόν αυτού του τέρατος. Το να προσφέρω δουλειά σε κάποιον δεν σημαίνει ότι συμμετέχω στην τραγική, μαύρη σκέψη του.

    Ο Στέφανος Χίος, βεβαίως, απάντησε στον Πρέκα, αστραπιαία: “Κώστα, συγγνώμη, αλλά δεν με καλύπτεις. Έπρεπε να μην σιωπήσεις και να βάλεις τον εαυτό σου σε μπελάδες. Δεν με καλύπτεις, Κώστα”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Απλούστατα έγινε διακανονισμός μεταξύ των και όλα μέλι γάλα για τους χρηματοδότες??? ( στην απέξω όπως πάντα!) ΑΘΆΝΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ!

    2. Μπράβο Στέφανε, αντρίκια και παντελονάτα κόντρα στον κάθε Κώστα και κυρίως στους πουστρανώμαλους του Μαξίμου.

    3. Άφησαν αυτή τη υπόθεση να αποχαυνωσουν τη λοβοτομημενη κοινή γνώμη και τρέχουν στη Βουλή νόμο που θα επιτρέπει τη εισοδο στη Βουλή με 5 τοις εκατό για να μην μπει το κύμα του Κασιδιάρη κ όλα καλά ..η υπόθεση είναι κύκλωμα και η μικρή αν δεν ήταν μιλημενη έπρεπε να είχε δώσει το βουλευτή και το μεγαλοδικηγόρο που έβλεπε η γειτονιά να τη παίρνουν με το αμάξι τους από το μαγαζί του Μίχου κάθε τρεις κ μια ..μια βόλτα σήμερα το συνεργείο σου να να κάνει στην Ομόνοια και στην Κουμουνδούρου θα δει εκατοντάδες έφηβες που είναι χρήστριες και τις βάζουν για πορνεία…όσο τρεναρει η υπόθεση τόσο ο Κούλης γελάει και βουλιάζει στη θέση του .έχεις τόσα στοιχεία για τη απόπειρα δολοφονίας σου και τίποτα δεν γίνεται .δωστά σε μεγάλα σάιτ του εξωτερικού .ονο έτσι ίσως γίνει κάτι .

    4. ΕΝΑ Γ@ΜΗΣΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ
      ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΣ
      ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ
      ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
      ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ
      ΤΟΥ ΞΕΡΙΖΩΜΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΖΩΗΣ
      ΚΑΙ ΠΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ‘’ΕΓΛΗΜΑΤΩΝ’’ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
      ΟΙ ‘’ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ’’ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ, ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
      ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ.

    5. Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν υπάρχει περιπτωση να βγουν τα ονόματα τόσο των πολιτικών ,όσο κ των ιερέων.Άλλωστε πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί διότι παμε για εκλογές κ.όλοι θα ασχολούνται με τις εκλογές . Όπως εχει πει κ ο Κίσινγκερ, <> …

      1. Τι έγινε με τις υποκλοπές; Πάει ξεχάστηκε το θέμα;
        Γάργαρα όλοι!

    6. Οι συριζαιοι δε γαμανε; Οι πασοκοι; Όλοι νεοδημοκρατες είναι;

    7. Αυτά είναι απαράδεκτα .Τα σάιτ είναι υποχρεωμένα να κρατούν ιστορικό όλων των μελών που πέρασαν από το σάιτ τους τη ip τους και τις συνομιλίες τους σε περίπτωση που υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση για διαρροή προσωπικών δεδομένων η για παράνομο χρηματισμό αδηλωτων εκδιδόμενων η οτιδήποτε παράνομο .στα όποιος είναι αμεσα εμπλεκόμενος και υπάρχει εισαγγελική έγκριση το σάιτ του παρέχει όλες τις πληροφορίες .αν η μητέρα είναι καθαρή ας ζητήσει να ανασυρθούν όλα αυτά ξανά από το blind chat η ας αναλάβει η ΝΔ Ράπτη που είναι και υπεύθυνη για τη καταπολέμηση της παιδικής αποπλάνησης

    Comments are closed.