ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΧΙΟ! ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟ, ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΝΕΡΟΥ. ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ. ΒΡΑΖΕΙ Η ΧΙΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    simvainei-tora

    Νέα ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στη Χίο. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ανταποκριτή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, από τα επεισόδια, μια γυναίκα εμφάνισε αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με το τοπικό alithia.gr, στις… πλαγιές του βουνού απέναντι από την επιταγμένη, για τη δημιουργία δομής, έκταση, μεταφέρθηκε η… μάχη πολιτών και ΜΑΤ.

    ΧΙΟΣ  (1)

    ΧΙΟΣ  (2)

    ΧΙΟΣ  (3)

    ΧΙΟΣ  (4)

    Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν νωρίς το μεσημέρι στο Φαφαλίειο, προκειμένου να βρεθούν στην παράκληση που θα τελούσε η Μητρόπολη στον Αγ. Μακάριο.

    Οι συγκεντρωμένοι αποφάσισαν ότι θα ανέβουν στο Φλώρι, καθώς εκεί ήταν προγραμματισμένη να γίνει αρχικά η παράκληση, πιθανά για να μην δημιουργηθούν επεισόδια.

    Στο Φλώρι συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός πολιτών που όμως δεν φάνηκαν διατεθειμένοι να αποχωρήσουν αλλά νιώθοντας, όπως ανέφεραν, ότι η αποστολή των ΜΑΤ εγκλωβίζει την κοινωνία, αποφάσισαν να συγκρουστούν μαζί τους.

    Οι μονάδες των ΜΑΤ βρίσκονταν παραταγμένες στο 17ο χλμ. Χίου-Βολισσού, ενώ ο δρόμος μέχρι εκεί ήταν ανοικτός.

    Από το συγκεντρωμένο πλήθος αρκετοί, νεαρής κυρίως ηλικίας, ανέβηκαν στις πλαγιές του βουνού πετώντας πέτρες, ενώ ο κόσμος είχε φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τα ΜΑΤ, τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο.

    Ακολούθησε ρίψη χημικών προκειμένου να απωθηθεί ο κόσμος ενώ η… μάχη μεταφέρθηκε στις πλαγιές με τα ΜΑΤ να βρίσκονται στο βουνό ρίχνοντας παράλληλα χημικά και νερό στους συγκεντρωμένους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Αυτοί με όπλα, και σείς σαν τις κοτούλες τρέχετε να μην τσούξουν τα ματάκια σας, ε το ‘χουν ξαναδεί αυτοί το έργο, θα εκτονωθουν σου λέει, θα καμαρώνουν μετα ότι επιτέλεσαν το καθήκον τους, και μείς θα κάνουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει

    2. ποια αποσυμφωρηση?δρομο ρε ολοι αυτοι οι σκατοφυφτοι που μας τους φερνετε καθε μερα εδω,δρομο να πανε πισω στην χωρα τους δεν τους θελουμε εδω.εδω ειναι μονο ελληνες και ειναι αυτη η φυλη μας.και δεν μας ενδιαφερει τι κανουν στην ευρωπη και αν εχουν πολυπολυτισμικοτητα και βλακεις.δεν τους θελουμε εδω παει και τελειωσε.σαν ζαλισατε καθε μετα με τους τουρκογυφτους .και αυτο ο εορτογαν και το αλλο ο σουλτανος,να παει να γαμηθει και ο σουλτανος και η ευρωπη μαζι με ολα τα πουσταρια που ειναι στην εξουσια.οπως πατε κυριε πρωθυπουργε σε κανα χρονο θα τον φατε και εσεις,οπως τον εφαγε η αριστερα,για αυτο προσεξτε τι κανετε και μονο οτι θελει ο λαος θα κανετε.μας τρελανατε καθε μερα μια με τους αραπογυφτους μια με την φορολογια μια με την θρησκεια μια με τις κλεψιες αντε γαμηθητε μαλακες.να ανεβασετε τους μισθους και τις συνταξεις να εχει ο κοσμος λεφτα και οχι να τρωτε μονο εσεις τομαρια.και μην νομιζετε οτι κατι κανετε μια τρυπα στο νερο κανεις πρωθυπουργε που ο λαος σε ψηφησε μην το ξεχνας….αλλα ελεγες πριν αλλα κανεις…μην πας κοντρα στον λαο.

    3. Τραγουδούν τον εθνικό ύμνο οι ηλίθιοι, πάρτε όπλα και αμάξια και βαράτε στο ψαχνό πάρτε σβάρνα με τα αμάξια μπάτσους λαθρο και πολιτικούς, αλλά μη χάσετε και το βόλεμα σας,ο Παπαφλέσσας το είχε πει καθαρά,το δέντρο της ελευθερίας ποτιζετε μόνιμα με αίμα

    4. Βγάλτε τις χιλιάδες ρουκέτες που έχετε για το Πάσχα και γάμηστε τους Ανθέλληνες μπάτσους.

    5. ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΥΔΟΛΟΨΥΡΙΖΑ…ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ

    6. Μητσοτακη δεν θελατε ;;; καλα σας κανει και λιγα σας κανει επρεπε να βγαλει και τον στρατο να σας τσακισει στο ξυλο,ετσι Αλεξη να λετε και να κλαιτε δεν σας αρεσε ο συριζα εεεε;;; παρτε μαγκουρα δακρυγονα και αυταρχισμο της δεξιας,αυτα ζητήσατε αυτά λαβατε!!!

      1. Καλά είσαι ανεκδιήγητος, τι έκανε ρε ο Σύριζα στο πισοδέρι, δεν τσάκισε τον κόσμο; δεν τους πετάγανε κάτω από τον βράχο; ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΖΏΑ με τα κομματά σας πια, η Ελλάδα χάθηκε και σείς ασχολείστε ποιός προδότης είναι ο χειρότερος;

        1. Ποιους πεταξαν κατω απ τον βραχο μανταμ;;;; κατι κουραδες ηταν που κατρακυλουσαν μονες τους.επι συριζα μανταμ η αστυνομια δεν εδερνε τον κοσμο ησυχια είχαμε!!! Ηδη Αλεξη λετε και κλαιτε!!!!

    7. Άγγελε σε χτύπησε ο κοροναιος στο κεφάλι.Δεν εξηγηται αλλιως

      1. Σάκη, Λυπάμαι, Αλλά ΔΕΝ Είμαι Εγώ που Γράφω Αυτά τα Κατάπτυστα Σχόλια ΥΠΕΡ των Λαθρο-Μεταναστών.

        Αυτός Είναι Ένα Τρολάκι που Εμφανίσθηκε στα Τέλη του Δεκεμβρίου, Τρολάροντας, και Αντιγράφοντας Ακόμη και τον Τρόπο που Γράφω Εγώ, για να Περάσει την Προπαγάνδα του για τους Λαθρο-Μετανάστες.

        Εγώ Ένα Χρόνο που Γράφω στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Όσοι Διαβάζουν τα Σχόλιά μου, Γνωρίζουν τις Απόψεις μου, που Είναι ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ.

        Για Αυτό Όταν θα Βλέπεις Σχόλιο με Υπογραφή Άγγελος από Μιλάνο και Προπαγάνδα ΥΠΕΡ των Λαθρο-Μεταναστών, να Ξέρεις Ότι ΔΕΝ Είμαι Εγώ ο Πραγματικός Άγγελος από το Μιλάνο, Αλλά το Αριστερό Τρολάκι.

        Άγγελος από Μιλάνο

    8. Ο εμφύλιος άρχισε,ελπίζω να εξαπλωθεί,και να διωχθούν και οι λαθρομετανάστες,αλλα και οι 300 παγκόσμιοι εντολοδόχοι.

    9. Στέφανε Καλησπέρα,
      Είδα το Παραπάνω Θέμα και Θέλω να Αναφέρω τα Εξής για τα ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ και τις ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ και τα ΑΔΕΙΑ Διαμερίσματα.
      Το Έχω Γράψει Επανειλημμένως πως θα Πρέπει να Περιμένουμε Κάποιο Διάστημα για να Δούμε τα Πρώτα ΘΕΤΙΚΑ Αποτελέσματα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μετά από μία ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Αναρχοάπλυτων Κομμουνιστών, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Κυβέρνηση της ΝΔ Έχει Εντελώς Διαφορετική Πολιτική στο Θέμα των Μεταναστών.
      Δεν θα Πρέπει να Φοβόμαστε το Θέμα του Μεταναστευτικού ΟΥΤΕ να Αποτελεί ΑΠΕΙΛΗ για την Χώρα μας και
      Όπως Έχουν Δηλώσει Αρκετά Στελέχη της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΝΔ (Άδωνις, Βορίδης, Πλεύρης), θα Κατασκευαστούν Κέντρα ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ τα Οποία θα ΑΠΟΣΥΜΦΩΡΗΣΟΥΝ Σημαντικά τα Νησιά μας τα Οποία ο ΣΥΡΙΖΑ Κατέστρεψε. Τα Κέντρα Αυτά θα Επιτρέψουν με τις Παροχές τους στους Μετανάστες-Πρόσφυγες, να ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ στην Ελληνική Κοινωνία σε Όλα τα Επίπεδα. Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ Είναι η ΜΟΝΗ που Εξασφαλίζει την Ομαλή Διαβίωση των Ελλήνων Δίπλα σε Αυτούς τους Κατατρεγμένους Ανθρώπους. Οι Δήμοι της Χώρας θα Πρέπει να Συμφωνήσουν ΑΜΕΣΑ στην Δημιουργία Αυτών των Κέντρων και ΟΧΙ να Φέρνουν Προβλήματα στην Κυβέρνηση με Καθυστερήσεις και Γραφειοκρατικές Διαδικασίες. Αντίθετα με Αυτά που Συνέβαιναν έως Τώρα που η Κυβέρνηση της Αριστεράς Ήταν Ανύπαρκτη στο Θέμα, ο Μητσοτάκης Όπως Έχει Δεσμευθεί θα Δώσει ΟΡΙΣΤΙΚΗ Λύση στο Πρόβλημα με Έλεγχο στα Σύνορα και Επιλογή ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ Μεταναστών που Έχει Πραγματικά Ανάγκη η Χώρα.
      Η Αντιμετώπιση των Κατοίκων ΔΕΝ Είναι η Πρέπουσα. Πρέπει οι Κάτοικοι να Αντιληφθούν πως ο Πληθυσμός στην Ελλάδα ΓΕΡΝΑΕΙ με Ταχύτατους Ρυθμούς Διότι Πολύ Απλά οι Έλληνες ΔΕΝ Γεννάνε. Ανίθετα ο Μέσος Όρος Ηλικίας των Προσφύγων-Μεταναστών Είναι Σημαντικά ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ και Επίσης ο Αριθμός Παιδιών που τους Αναλογεί Σημαντικά ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ. Αυτό Αποτελεί Κλειδί για να Μπορέσουμε να Αντιμετωπίσουμε τις Απειλές από την Τουρκία Διότι με Γερασμένο Πληθυσμό Είμαστε Χαμένοι. Αντίθετα, με την ΠΛΗΡΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ τους θα Μπορέσουμε Άμεσα να Στελεχώσουμε και τις Ε.Δ. της Χώρας Αλλά και να Τονώσουμε την Οικονομία.
      Ο Κόσμος που Αντιδρά σε Τέτοια Μέτρα ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ Είναι ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ και ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ Γιατί δεν Είναι Δυνατόν επί Διακυβέρνησης των Αναρχοάπλυτων να μην Αντιδρούσαν, και ΤΩΡΑ να Έχουν Κατέβει στους ΔΡΟΜΟΥΣ. Τώρα που Κυβερνά τον Τόπο μία ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Κυβέρνηση που Πρόθεση Έχει την ΟΜΑΛΗ Ένταξη Αυτών των Ανθρώπων Είτε Προσφύγων Είτε Μεταναστών. ΟΛΟΙ μας θα Πρέπει να Καταλάβουμε ότι Χρειάζεται ΧΡΟΝΟΣ για τα Πρώτα Θετικά Αποτελέσματα Αλλά ΣΥΝΤΟΜΑ θα τα Δούμε. Οι Μετανάστες-Πρόσφυγες ΠΡΕΠΕΙ να Έχουν ένα Μέρος ΣΤΕΓΑΣΗΣ. Δεν Είναι Δυνατόν να Κοιμούνται στους ΔΡΟΜΟΥΣ.
      Εδώ στο ΜΙΛΑΝΟ Είναι Συνηθισμένη Πρακτική οι ΜΚΟ να Παρέχουν Σπίτια στους Κατατρεγμένους και ΟΡΘΩΣ το Πράττουν. Η Ιταλία και η Υπόλοιποι Ευρώπη Είναι Ανοικτή Απέναντι στους Μετανάστες και το ΙΔΙΟ θα Πρέπει να Κάνουμε και Εμείς.
      Ευχαριστώ,
      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,
      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Kατσε στο Μιλανο σου μωρη ΠΡΟΔΟΤΡΑ που για 30 Αργυρια εγκατελειψες την χωρα σου για το Italy και οπου φυγει-φυγει σαν να λες στους Λαθρομεταναστες
        “ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΟΙΤΑΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ”
        Αμα 10.000.000 Ελληνες σκεφτονταν σαν εσενα ΠΡΟΔΟΤΟΜΟΥΤΡΟ σημερα δεν θα υπηρχε Ελλαδα αν εφευγαν ολοι εξω μαζι σου ή σαν εσενα για τα 30 Αργυρια…
        ΠΡΟΔΟΤΕΣ… ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…

        1. Μπράβο!!!! Πολύ καλά του τα είπες, είναι από τους πρωταθλητές της προπαγάνδας υπέρ των λαθραίων και των προστατών τους!!!!!!!!!

        2. Καλα εκανε ρε και εφυγε ο ανθρωπος ,τι να κατσει να κανει εδώ;; εεε;;; να δουλευει πρωι βραδι και να παιρνει 3 και 60 και αν και οποτε της παιρνει;;; γιατι είναι προδότης ρε; επειδή εχει αξιοπρεπεια και δεν εκατσε εδώ να καταδεχτεί να τον ταιζουν οι γονεις του;;; ετσι κανεις εσυ ρε τεμπελχανά περιμενεις την μαμα να σου δωσει το 10 ευρω για να πας για καφε ρε χαμενε!!!! Αγγελε απ το Μιλανο εχεις ηθος και επιπεδο μην δινεις σημασια σε τετοια αγραμματα και αχρηστα παρταλια,δυστηχως από κατι τέτοιους κρετινους που ψηφιζαν ότι να ναι καταντησε ετσι η πατριδα μας.

          1. Του Απάντησε Φίλε Προηγουμένως.

            Όμως θα Ήθελα να Διευκρινήσω Κάτι. Το Σχόλιο που Κάνει στην Ουσία την Προπαγάνδα για τους Λαθρο-Μετανάστες ΔΕΝ Είναι Δικό μου. Εγώ Ένα Χρόνο Τώρα που Γράφω στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Υποστηρίζω το Ακριβώς Αντίθετο, και το Πόσο Κακό Κάνουν όχι Μόνο στην Ελλάδα, Αλλά και στην Ευρώπη Γενικότερα. Η Ευρώπη Ευτυχώς Έκλεισε τα Σύνορα το 2015 στην ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, την Ίδια Στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ τα Άνοιγε Διάπλατα Ώστε να Έλθουν στην Ελλάδα Όλοι Αυτοί οι από Ασία και Αφρική, που οι Περισσότεροι Είναι Εγκληματίες του Κοινού Ποινικού Δικαίου.

            Αυτός που Κάνει την Προπαγάνδα ΥΠΕΡ των Λαθρο-Μεταναστών, Είναι Ένα Τρολάκι Κομμουνιστής, που Εμφανίσθηκε στα Τέλη Δεκεμβρίου, Αντιγράφοντας Ακόμη και τον Τρόπο με τον Οποίο Γράφω Εγώ. Όσοι Διαβάζουν τα Σχόλιά μου στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ Ένα Χρόνο Τώρα, Γνωρίζουν ότι η Άποψή μου είναι ΆΜΕΣΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.

            Από Εκεί να Καταλάβεις Πόσο Ηλίθιος Είναι που Μιλάει για την Πατριωτικό Κομμάτι της ΝΔ, Μιλώντας για Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη, οι Οποίοι Λέει Ότι Πιστεύουν με τα Κλειστα Κέντρα θα Ενσωματωθούν οι Λαθρο-Μετανάστες στην Κοινωνία.

            ΔΕΝ Έχει Καταλάβει ότι το Πατριωτικό Κομμάτι της ΝΔ, Αναφέρεται σε Αυτούς με τον Όρο Λαθρο-Μετανάστες και ότι Είναι ΥΠΕΡ της ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ από την Ελλάδα και της Παραμονής ΜΟΝΟ των Όσων Δικαιούνται Πραγματικά Άσυλο, Δηλαδή το 10% των Όσων Έρχονται στην Ελλάδα.

            Και ΔΕΝ Έχει Επίσης Καταλάβει ότι τα Κλειστά Κέντρα θα Είναι επί της Ουσίας σαν να Είναι σε Φυλακή οι Λαθρο-Μετανάστες και ΔΕΝ θα Μπορούν να Κυκλοφορούν Ελεύθεροι, Διότι ΜΟΝΟ Έτσι θα Δοθεί το Μήνυμα να Σταματήσουν οι Ροές από την Τουρκία, στην Περίπτωση Βέβαια που ΔΕΝ θα Κλείσουν τα Σύνορα.

            Ανεξάρτητα Δηλαδή από Ότι Λέγεται Επικοινωνιακά από τη ΝΔ, ότι θα Έχουν Κάρτα Εισόδου, θα Μπορούν να Βγαίνουν και θα Επιστρέφουν στα Κέντρα σε μία Συγκεκριμένη Ώρα. Διότι Γνωρίζει Πολύ Καλά η ΝΔ ότι Αυτό ΔΕΝ Πρόκειται να Λειτουργήσει και ΔΕΝ θα Έχει το Επιθυμητό Αποτέλεσμα. Και Ποιός Εγγυάται, ότι Κάποιοι από Αυτούς που θα Βγαίνουν, θα Επιστρέφουν; Και τι θα Γίνεται, στην Περίπτωση που Κάποιοι ΔΕΝ Επιστρέφουν στα Κλειστά Κέντρα, θα Κινητοποιούνται οι Αρχές Ώστε να τους Συλλαμβάνουν και να τους Οδηγούν στα Κέντρα; Και μετά πάλι τα ίδια. Η Έννοια των ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Είναι να Καταλάβει Κάποιος ότι Είναι Κάτι σαν Φυλακή, ΔΕΝ θα Μπορεί να Κυκλοφορεί Ελεύθερος, Διαφορετικά ΔΕΝ Έχει Κανένα Απολύτως Νόημα.

            Άγγελος από Μιλάνο

        3. Δεν Κατάλαβες Εσύ ότι αυτό Είναι το Τρολάκι που Εμφανίσθηκε στο Τέλος του Περασμένου Δεκεμβρίου και Κάνει Προπαγάνδα ΥΠΕΡ των Λαθρο-Μεταναστών;

          Από τη Στιγμή που ΔΕΝ Έχει το Θάρρος να Γράψει με το Όνομά του ότι Είναι ΥΠΕΡ των Μουσουλμανικού Εποικισμού στην Ελλάδα και Χρησιμοποιεί το Όνομά μου, Τρολάροντας Εμένα που Υποστηρίζω το Ακριβώς Αντίθετο, τι Περιμένεις;

          Φίλε, και για να Τελειώνει το Παραμύθι Περί Προδοσίας των Ελλήνων, που Εγκατέλειψαν την Χώρα, Εσύ Μπορεί να Είσαι Δημόσιος Υπάλληλος και να Απολαμβάνεις προς το παρόν τη Μονιμότητα και τον Σταθερό Μισθό Κάθε Μήνα, ΔΕΝ Είναι Όλοι Έτσι.

          Πριν Μιλήσεις για Προδοσία Έπρεπε να Είχες το Μυαλό να Σκεφθείς ΔΥΟ Φορές, για Ποιό Λόγο Φύγαμε από την Ελλάδα. ΔΕΝ Σηκωθήκαμε Έτσι Απλά Ένα Πρωί να Πούμε Εγκαταλείπουμε την Ελλάδα, Αλλά η Ελλάδα ΔΕΝ ήταν σε Θέση να μας Απορροφήσει στην Αγορά Εργασίας.

          Για Αυτό Λοιπόν Πρόσεχε ΠΩΣ Μιλάς και ΠΩΣ Εκφράζεσαι για τους ΈΛΛΗΝΕΣ του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

          Άγγελος από Μιλάνο

      2. Τόσα χρόνια οι ΜΚΟ γιατί δεν βοηθούσαν τους κατατρεγμένους όπως τους λές, πχ στην Ελλάδα με τους τόσους άστεγους και άπορους της εποχής των μνημονίων τί έκαναν οι ΜΚΟ για τους Ελληνες??Τίποτε από αυτό που κάνουν για τους…κατατρεγμένους λαθρομετανάστες!!!!!

      3. Εγραψες ένα σεντόνι ,για να μας πεις ηλιθιότητες.

      4. Άγγελε λες ότι οι Έλληνες δεν κάνουμε πια παιδιά, ενώ αυτοί κάνουν κ έτσι θα βοηθήσουν να μην μειωθεί ο πληθυσμός! Συγγνώμη αλλά έτσι θα έχουμε μια αλλοίωση του πληθυσμού κ σιγά σιγά την αντικατάσταση του ελληνικού στοιχείου σε βάθος χρόνου. Φαντάσου σε μια μελλοντικη απογραφή πληθυσμού να έχεις μια Ελλάδα όπου το 70 τοις εκατό είναι αλλοδαποί και μουσουλμάνοι και το 30 τοις 100 ειναι Ορθόδοξοι! Κ μην μιλάς για ενσωμάτωση! Οι συγκεκριμένο λαοί και λογω κυρίως της θρησκείας τους και λόγω των εντελώς διαφορετικών νοοτροπιων των κοινωνιών τους δεν πρόκειται να ενσωματωθούν ποτέ!Τουναντίον θα προσπαθήσουν να επιβαλλουν τα δικά τους ήθη κ έθιμα κ θα το καταφέρουν αφού κάποια στιγμή θα υπερτερούν πληθυσμιακά. Η μόνη λύση είναι η απέλαση, αλλιώς σε 30 χρόνια και πολυ λέω δυστυχώς η Ελλάδα θα έχει σβήσει!

      5. Άντε ρε Καραγκιόζη, Τρολάκι του Κερατά, Κομμουνιστή. Πάλι Εμφανίσθηκες να Λες τις Ηλιθιότητες και τις Απόψεις σου ΥΠΕΡ των Λαθρο-Μεταναστών;

        Εμένα ως ο Πραγματικός Άγγελος από το Μιλάνο, οι Απόψεις μου Είναι Γνωστές Ένα Χρόνο Τώρα που Γράφω στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΆΜΕΣΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ. Αυτό που Πιστεύει και Έχει Κάνει Όλη η Ευρώπη, που Έκλεισε τα Σύνορα στην ΈΓΑΚΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, την Ίδια Στιγμή που το Κόμμα σου ο ΣΥΡΙΖΑ τα Ανοιγε Διάπλατα το 2015.

        Όλο τα Ίδια και τα Ίδια Γράφεις ρε Αναρχοάπλυτε.

        Μία Προπαγάνδα ΥΠΕΡ των Λαθραίων Κάνεις και Τίποτε Άλλο. Όμως η ΝΔ Είναι Εντελώς Αντίθετη με Αυτά που Προτείνεις Εσύ και το Κόμμα σου ο ΣΥΡΙΖΑ.

        Σε Ποιο Μιλάνο ρε Καραγκιόζη οι ΜΚΟ Δίνουν Σπίτια στους Κατατρεγμένους;

        Άντε στο Διάολο Βραδιάτικα.

        Άγγελος από Μιλάνο

    10. ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

      ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΓΟΥΝ 10-20 ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΜΠΑΤΣΟΥΣ

      ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

        1. Αι από δω ρε και συ σαχλαμαρααα ολο θα και θα και θα εισαι ,πληκτολογικες μαγκιες και από τιγανητα τιποτα τζουφιες κουβέντες λες ρε σαπιε!!

    Comments are closed.