ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ – ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ

    Κοινοποίηση:
    mak0111

    Άλλη μια επιβεβαίωση για την εφημερίδα Μακελειό! Στο σημερινό εξώφυλλο αναφέρουμε ποιο είναι το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που διεγράφη για τα “κονέ” του με τους ανθρώπους που εκπόρνευαν το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό.

    Σήμερα, ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, αποκάλυψε τη διαγραφή μέλους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που είχε έρθει -καταρχάς- σε διαδικτυακή επαφή με το κορίτσι, ενώ ερευνάται αν την βίασε.

    Βέβαια, επειδή στο Μακελειό, όλα βγαίνουν στη φόρα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται και το όνομα αυτού!

    Όπως γράφει η εφημερίδα:

    “Τύφλα να ‘χει ο πρώην μητροπολίτης Αττικής, Παντελεήμονας Μπεζενίτης, που στο παρελθόν πρωτοστάτησε σε «ροζ» ομοφυλοφιλικά αίσχη και σκανδάλισε όσο κανείς τον κλήρο και την κοινωνία όλη.

    Σήμερα οι πιο πολλοί κίναιδοι έχουν μαζευτεί στην πολιτική, το ‘χουν πιάσει το νόημα: έχουν ή νομίζουν πως έχουν το ακαταδίωκτο. Ο νέος και επίδοξος παιδοβιαστής έρχεται από τη Ρόδο και το όνομα αυτού: Παντελεήμων Παπαγιάννης, αναπληρωτής συντονιστής του ΠΑΣΟΚ στη Νότια Ρόδο, στην περιοχή Ασκληπιείο.

    Είναι 39 ετών και έκανε τηλεφωνικά παζάρια με το κοριτσάκι για να «συνευρεθεί» μαζί της, αλλά δεν πρόλαβε αφού με το καράβι είναι μακρινό και κουραστικό το ταξίδι. Εξάλλου, τον πρόλαβαν”.

    Διαβάστε περισσότερα στο σημερινό “Μακελειό”exofyllo1-11

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Η συμμορία που ίδρυσε ο ελληνοπολωνος Ανδρέας Μινέικο Παπανδρέου εξακολουθεί να υπάρχει και να προκαλεί.
      Αρκετά κλέψατε καθάρματα,μας φορτωσατε τεράστια χρέη.
      Άντε πνιγητε.

    2. Δυστυχώς όχι μόνο στη ΝΔ. Υπαρχουν σε όλο το “δημοκρατικό” τόξο. Ξέρετε, αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο για τη λιτότητα, για τη πανδημία και τα εμβόλια, αυτοί που επέβαλαν η που συνηγόρουσαν για τα πρόστιμα των μασκων, της κυκλοφορίας πολιτων κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αυτοί που είναι υπέρ της αναστολής των υγειονομικων, αυτοί που καταντησαν τη χώρα μας χαβουζα της Ευρωπης, που λένε πως για την ακρίβεια φταίει για όλα ο Πουτιν, που αποφυλακιζουν καθάρματα και φυλακιζουν αθώους, που έχουν και άποψη για όλα, έχουν το αλάθητο, το ακαταδιωκτο, που μιλάνε για. ψεκες, όλα τα καθάρματα εκεί θα τα βρείτε. Δεν είναι όλοι, αλλά είναι πολλοί και υπεράνω πάσης υποψιας

    3. Η ανωμαλία στη Βουλή κάνει πάρτι ….και οι 300 είναι για κρέμασμα

    4. Κρατικοδίαιτα καθάρματα μπλε και πράσινοι συριζαίοι

    5. Τι;;; Δεν είναι μόνο οι ΝΔκρατες παιδοβιαστες;;;;

      1. Εσένα δηλαδή σε παρηγορεί ή σε δικαιώνει αυτό, ανόητε;;;

    Comments are closed.