ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ”. ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ; “ΤΣΙΡΑΚΙΑ” ΤΗΣ ΝΔ Ή ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ; “ΑΔΗΛΟΙ” ΚΑΙ “ΑΦΑΝΕΙΣ” ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ; ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ

Κοινοποίηση:
themos-koulis2

Το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά τον θάνατο του εκδότη και δημοσιογράφου, Θέμου Αναστασιάδη, η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” αλλά και η ηλεκτρονική της έκδοση, έχει καταντήσει χειρότερη από τον Ταύρο του πάλαι ποτέ αυριανιστή, Κουρή. Βαστάζοι της ΝΔ και του Μητσοτάκη, με τον χειρότερο τρόπο, υβριστές γενικότερα του πατριωτικού χώρου και πραγματικά ρετάλια της Πειραιώς. 

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ένα ανεξάρτητο ΜΜΕ που το μόνον που κοιτάζει είναι το συμφέρον της Ελλάδος, ουδέποτε μέχρι σήμερα, έγινε υποχείριο κομματικής σαπίλας. Αυτό το αδέσμευτο κριτήριο , μας δίνει και την δυνατότητα της κριτικής όσων έχουν σχέση ή φαίνονται ότι έχουν σχέση, με άδηλα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα, όχι βάζοντας χέρι στην τσέπη τους- κάτι που ουδόλως μας νοιάζει- αλλά κρίνοντας με γνώμονα το συμφέρον της χώρας.

Γι αυτό το λόγο και ο κόσμος, η κοινή γνώμη και οι αναγνώστες του διαδικτύου , μας επιβραβεύουν καθημερινά, δίνοντας και στην εφημερίδα αλλά και στο makeleio.gr, πάντα τις πρώτες θέσεις και στην κυκλοφορία αλλά και στην alexa, μοναδική πηγή μέτρησης των ελληνικών και ξένων sites.

Ο κόσμος είναι καλό να ξέρει τι πρεσβεύει ο καθένας για να ενημερώνεται σωστά. Είναι λ.χ γνωστό ότι ο Ζούγκλας είναι φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μπαγκς Μπανυ της Κουμουνδούρου, ο φαρμακέμπορος Γιαννακόπουλος έχει τα δικά του ΜΜΕ, η Αυγή τα δικά τους και πάει λέγοντας. Το “Πρώτο Θέμα”, τι Θεό λατρεύει; Είναι οι βαστάζοι του Μητσοτάκη ή από πίσω τους, ξερνάνε παρά, άδηλοι και αφανείς φραγκάτοι ξεπλένοντας χρήμα;

Μας είναι εξαιρετικά περίεργο το γεγονός ότι οι τύποι χτυπάνε ότι “πατριωτικό” ή ημιτασιόν “πατριωτικό” κατεβαίνει στις εκλογές και κόβει ψήφους από τη ΝΔ και το Μητσο-μπακογιαννέικο.

—Λόγου χάρη: Χτυπάνε την Χρυσή Αυγή που κόβει ψήφους από τη ΝΔ (το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, έχει κάνει σκληρή κριτική στη Χ.Α και αυτό το κοινό το γνωρίζει για τις γκάφες του Μιχαλολιάκου).

—Συνέχεια καθυβρίζουν τον Βελόπουλο που κι αυτός κόβει από τη ΝΔ του τραμπάκουλα (το νέο άρθρο που έβγαλαν : Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος στις ώρες που εξασφάλιζε σε μικρούς τηλεοπτικούς σταθμούς πωλούσε το φάρμακο με τον εύγλωτο τίτλο «τελοπόν». Το φάρμακο αυτό μαζί με βότανα, όπως το εκχύλισμα της κουρκουμίνης, υποσχόταν ο Κυριάκος Βελόπουλος ότι μπορεί να… νικήσει την άνοια, την κατάθλιψη και τον πόνο στη μέση! «Τελοπόν και τελειώστε με το πρόβλημα μαζί με τα βότανα. Τέρμα η κατάθλιψη και η άνοια» φώναζε ο Κυριάκος Βελόπουλος). Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και στον Βελόπουλο, έχει κάνει σκληρή κριτιή κι ο κόσμος κι αυτό το ξέρει.

—Αλλά: Τι είναι πιο καλό: Να έχουμε μια κυβέρνηση ασυδοσίας της ΝΔ ή να έχουμε μία κυβέρνηση της ΝΔ( όπως πάει να γίνει αφού οι πατριωτικο-ηλίθιοι δεν μπορούν να μαζευτούν και να κατέβουνε με κοινή γραμμή) με ισχυρούς ημι-κεντρο-δεξιούς αντιπολιτευτικούς πόλους στη Βουλή, για να υπάρχει σκληρή αντιπολίτευση, με μεγάλο περιορισμό και εάν είναι δυνατόν εξαφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ και του πολιτικού αλήτη του;

–Αυτό νομίζουμε ότι πρέπει να είναι μέχρι τις εκλογές το ζητούμενο. Περιορισμός της ισχύος της ΝΔ, εξαφάνιση- σμίκρυνση-καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ, από τη στιγμή που οι κάθε λογής πατριωταράδες δεν μπορούν να τα βρουν γιατί κοιτάζουν αξιώματα, βουλευτιλίκια και κονόμα. Και όχι πατρίδα.

Το ερώτημα, είναι λοιπόν: Τι καπνό φουμάρουν τα αφεντικά στα μαρμαράδικα; 

Καλό είναι ο Λαός να γνωρίζει, ποιοι προετοιμάζουν την νεοφιλελεύθερη λαίλαπα ή από την άλλη τον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό των κομμουνιστών, που επαγγέλλονται οι Τσιπραίοι και οι Βαρουφάκηδες, με τον μανδύα των καλών παιδιών κι από μέσα με την αγριάδα και το τομάρι του λύκου.

Συνεχίζεται και βέβαια θα θέλαμε στο ερώτημα, τη γνώμη σας και τους προβληματισμούς σας. Χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, όπως πάντα.

Σ.Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ευγε τιτανο-ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΣΤΕΦΑΝΕ για το ξεμπροστιασμα των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ το εχουν αγκαλιασει ολοι οι αγνοι πατριωτες και γι’ αυτο οι ανθελληνες δεν τολμουν να σε ακουμπησουν. Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να δημιουργηθει ενα Παρατηρητηριο Ανθελληνικων Δραστηριοτήτων απο πατριωτες σαν εσενα και φυσικα να συνδραμουμε ολοι οικονομικα αναλογα με τις δυνατοτητες του καθενα μας.

  2. Νεα Κολοτουμπα Κυριακου Βελοπουλου:Η Ελλαδα Πρεπει Να Εχει Για Συμμαχουs Τιs ΗΠΑ Και Οχι Την Ρωσια!
    “Ο καραφλαs κουραδοξευτιλοπουλοs πουλαει φαρμακο κατα τηs φαλακραs”…
    Το αποκορυφωμα ωστοσο του Τηλε-πλασιε επικεφαληs τηs Ελληνικηs (π)λυσηs ηταν οτι-αν και φαλακροs ο ιδιοs -δεν δισταξε να πουλησει φαρμακο κατα τηs αλωπεκιασηs”ευλογια θεου”κυριωs για την αναγεννηση των μαλλιων”…
    ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:Δωρο ενα χαπι ΤΡΕΛΟΠΟΝ σε καθε ψηφοφορο μου!
    Κι αλλη αποχωρηση απο την Ελληνικη Λυση!!!!
    Αποχωρησε απο τιs Σερρεs ο Σαββαs Γεωργιαδηs που στιs ευρωεκλογεs ελαβε περιπου 12.000 ψηφουs!
    πρωκτοκαρατζαφερομπελοπουλακια

  3. Πόσο αφελής μπορεί να είναι κανείς που ζητάει από κάποιον που τον πρόδωσε να τον βοηθήσει! Σαφώς και ο Κούλης θα συμμαζέψει το μεταναστευτικό, αλλά θα αφανίσει τη μεσαία τάξη με το πρόσχημα δεν φταίω εγώ, τα ψήφισε ο άλλος! Το έχουν αντιληφθεί όλοι, αλλά για ακόμα μια φορά το συμφέρον τους κοιτάνε! Ρουσφετάκια περιμένουν! Ισχυρή αντιπολίτευση, εξαφάνιση των αναρχο-άπλυτων και εισροή πατριωτικών κομμάτων! Στέφανε, μην είσαι τόσο αυστηρός μαζί τους, καθώς οι συγκεκριμένοι δεν δοκιμάσθηκαν! Μιλάω για ΠΑΤΡΙΕ και λοιπούς! Μακριά όμως από την αυτοδυναμία του Κούλη, που μεθοδικά υπονομεύει μετά τα απρόσμενα γι αυτόν αποτελέσματα των Ευρωεκλογών

  4. Κοντή μνήμη έχετε. Το πθ έκανε ψεύτικα ρεπορτάζ για τη δράση της χα ότι δήθεν είναι μια οργάνωση που πηγαίνει γριούλες στο ατμ. Μέρα αποδείχτηκε ότι οι δήθεν γριούλες ήταν συγγενείς στελεχών της ναζιστικής συμμορίας. Η χα και το πθ τα ίδια αφεντικά έχουν

    1. Κοντή μνήμη: Τράβα στην βρομερή σου γιάφκα, συριζομούρη συμμορίτη, απόγονε της Σουλτάνας – Μιζέρια – Κλάρα, πισωκίνητη λουλού των Εξαρχείων.Περιμένει το μελαμψό σου αγόρι, σεσημασμένη λαθρολάγνα της ροζ “υπερηφάνειας”.

  5. Έχουν πλάκα οι καφενόβιοι τεμπελχανάδες της ΧΑ, έριξαν τον Σαμαρά, στήριξαν την συριζαία Θάνου, έβαλαν πλάτη στον ψυριζα 4,5 χρόνια και τώρα υπερασπίζονται τις καθαρίστριες που τις έκανε δικαστίνες ο καταληψίας και τους επίορκους κηφήνες που τους ξαναέχωσε ο Μαδούρο στο Δημόσιο!
    Φυσικά ως εθνοκομμουνιστές/εθνικοσοσιαληστές που είναι, τα αβγά γουστάρουν την πολιτική του Μαδούρο, γουστάρουν να αράζουν στα καφενεία και να την βγάζουν με επιδόματα, με κοινωνικά μερίσματα και με το ΚΕΑ!
    Για αυτό εξάλλου έχουν καταλύσει το ίντερνετ, διαβάζει κανείς εφημερίδες, sites, Facebook, YouTube κλπ, και νομίζει κανείς πως η ΧΑ θα πάρει 40%!!
    Όλη μέρα οι απόφοιτοι της Τρίτης Δημοτικού σερφάρουν στο διαδίκτυο αφού δεν δουλεύουν και την βγάζουν με τα επιδόματα του Τσίμπλα!!!
    Και φυσικά ακολουθούν την τακτική του Γκέμπελς, ψέμματα και προπαγάνδα:
    1) τις καθαρίστριες ο Πινόκιο τις διόρισε στα Δικαστήρια.
    2) ο ΕΝΦΙΑ ήταν κατασκεύασμα του Μπένυ, προϋπήρχε ως ΕΕΤΗΔΕ το 2010, ΕΕΤΑ το 2011 και μετονομάστηκε σε ΕΝΦΙΑ το 2012.
    3) η μεγαλύτερη περικοπή των συντάξεων έγινε επί του αυταπατεώνα συμμορίτη με το νόμο Κατρούγκαλου.
    Και μόνο το ΕΚΑΣ να βάλουμε σε μισό εκατομμύριο χαμηλοσυνταξιούχους, είναι 230ευρώ/μήνα, το 50% της σύνταξης.
    200 χιλιάδες χήρες του Δημοσίου έχασαν το 70% της σύνταξης χηρείας.
    Οι υπόλοιπες χήρες από τα υπόλοιπα ταμεία έχασαν το 30% της σύνταξης.
    Επικουρικές και μετοχικά ταμεία εξανεμίσθηκαν.
    4) μπήκε φόρος υπέρ Υγείας στο 6% του ΣΥΝΟΛΟΥ ΟΛΩΝ των ακαθάριστων αποδοχών, το 5ευρω του Άδωνι έγινε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60ευρώ/μήνα!
    5) η εισφορά αλληλεγγύης από 1%-2%-3%-4% επί Σαμαρά, υπερδιπλασιάστηκε στο 2,2%-5%-7,5%-10%!!
    6) ο ΦΠΑ πήγε στο 24% από 13%, ο φόρος εισοδήματος στους ΕΕ, από 22% με 50% προκαταβολή πήγε στο 29% με 100% προκαταβολή.
    7) το αφορολόγητο από τα 9600 έπεσε στα 8600 και του χρόνου στα 5600!
    8) τα τιμολόγια της ΔΕΗ και λοιπών ΔΕΚΟ αυξήθηκαν κατά 33%, χώρια που η ΝΔ παρέδωσε κερδοφόρα ΔΕΗ με 100εκ/χρόνο και οι αναρχοκατσαπλιάδες την χρεοκόπησαν με 1δις φέσια!!
    9) οι λάθρο επί ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ήταν 77 χιλιάδες με 1500 εγκλωβισμένους στην Αμυγδαλέζα ενώ με ψυριζα πέρασαν 1,5εκ. να λιαστούν και παρέμειναν 300χιλ. να τρώνε τα γεμιστά της Φωτίου.
    Επί Σαμαρά η ΧΑ ήταν κάθε μέρα στους δρόμους ενώ επί Μαδούρο δεν έβγαλαν γκιχ 4,5 χρόνια, ούτε μια πορεία!!!

    1. Με τέτοιους προπαγανδιστές πως να πάει μπροστά ο τόπος? Πορωμένοι και κολλημένοι σε κόμματα, πρόσωπα και πολιτικές που ξεπούλησαν την πατρίδα μας και μας έφεραν σ αυτά τα χάλια. Πρόβατα που σας βάλαν στο μαντρί και σας σέρνουν. …. Και λόγω της ημέρας, άναψε ένα κεράκι μήπως σε φωτίσει το Άγιο πνεύμα και ξεθολώσεις.

  6. Τα είπανε οι προλαλήσαντες με τους οποίους συμφωνώ απόλυτα, ο Βελόπουλος είναι καιροσκόπος και μισαλλόδοξος, εμπαθής και από τη στόφα των γνωστών σάπιων πολιτικών της Ελλάδας που νομίζουν ότι απευθύνονται σε διανοητικά καθυστερημένους. Αλλά γιατί τα βάζουμε με τον κάθε Βελόπουλο, Μητσοτάκη, Τσίπρα, όταν εμείς ως ψηφοφόροι ή μάλλον ως Έλληνες πολίτες ανεχόμαστε να ζουν και να αναπνέουν ακόμη στην πατρίδα μας οι καταστροφείς και δολοφόνοι της; θα επιβίωνε λ.χ. ένας Σημίτης, ένας Παπανδρέου, ένας Βενιζέλος και ων ουκ έστι αριθμός ακόμη και στην πιο υποβαθμισμένη αφρικανική χώρα του κόσμου;;;;; Ας καταλογίσουμε ευθύνες λοιπόν στους εαυτούς μας. Κατά τον Αριστοτέλη “όποιοι λαοί τέτοιοι άρχοντες” Κατερίνα

  7. ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ; ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .

  8. στους jethro tull πηγε ο teddy boy!
    ο ροκαμπιλας με τις 7 τουαλετες ακουει jethro tull!
    τι εβαζε μεσα στα ντολμαδακια η μαρικα, στρυχνινη;

  9. Εγώ ξέρω ότι το μόνο που θα πονέσει την αλητοαριστεροσυμμορια είναι η όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη νίκη της ΝΔ. Ούτε ο Βελόπουλος, ούτε η ΧΑ. Δεν περιμένω τίποτα απ το Κουλη. Αλλά θέλω να τους πονέσω όπως πόνεσαν τον ελληνικό λαό με το ξεπούλημα της χώρας.

    1. το ιδανικο θα ηταν να μην βγει αυτοδυναμος ο Κουλης και να μην μπορεσει να κανει κυβερνηση. Οι επομενες εκλογες θα ειναι με απλη αναλογικη και θα εχουμε συγκυβερνηση ΝΔ, Συριζα οπως ΝΔ ΠΑΣΟΚ… Ετσι επιτελους ια καταλαβουν ολα τα προβατα οτι ολοι μας δουλευουν, ειναι ιδιοι και εχουν τα ιδια αφεντικα. Με αυτοδυναμη κυβερνηση ΝΔ θα πεσει μεγαλο πλιατσικο. Καλα δεν βλεπετε πως γυαλιζουν τα ματια τους απο την πεινα.
      Θυμαστε ΝΔ ΠΑΣΟΚ ολα τα καλα, μειωση συνταξεων 50%, καθιερωση ΕΝΦΙΑ και στο μεταξυ ο Κουλης με τους 40 συμβουλους του, κυνηγουσε κατι καθαριστριες. Εκτος αμα νομιζετε οτι αμα βγει ο Κουλης θα διορισετε τα παιδια σας στον Δημοσιο.

  10. μετα τους προδοτες του συριζα, η ΝΔ θαναι η ταφοπλακα της Ελλαδος

  11. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ. ΟΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ????????

  12. to ΠΘ, ποτε δε βαζει ενα θετικο ρεπορταζ για την χα, ουτε γενικα καμμια ενημερωση γιο το εργο της χα εντος η εκτος βουλης…θα βαλει ρεπορταζ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΧΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ… δηλαδη μονο για να χτυπησει τη χα…στα σχολια των αναγνωστων, οσα γραφουν για την χα θετικα σχολια, κατα 70% κοβονται…καμμια φορα ειναι αναλογως και ποιος εχει βαρδια..ο καλος η ο κακος ? αν ειναι ο κακος, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ!..τωρα φυσικα, το ΠΘ υποστηριζει ανοικτα τη ΝΔ αλλα με τροπο και οπως ειπαμε,εχει ρεπορταζ για ολους, ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΧΑ!! μαλλον τετοιες διαταγε εχουν κι αυτοι, κινουνται στη γραμμη του συστηματος, φοβουνται οι καημενοι μη χασουν το ψωμι τους

    1. Μην ξεχνάς όμως πως η ηλεκτρονική εφημερίδα.Π.Θ είναι η ΜΟΝΗ που δημοσιεύει σχεδόν όλα τα σχόλια Χρυσαυγητών! Οπότε αν δεν ξέρεις μην κρίνεις….
      .

  13. Ξέρω ότι θα το κόψετε το σχόλιο αλλά ο Βελόπουλος είναι ένα τίποτα. Ένας καραγκιόζης είναι όπως και οι υπόλοιποι που απλά βολεύεται με το θέμα της Μακεδονίας. Από οπορτουνιστές χορτάσαμε.

    1. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΠΛΉΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΊΠΕ ΠΟΥΘΕΝΆ.

      1. δεν ειδα σε κανενα συλλαλητηριο για την Μακεδονια τον Βελοπουλο,
        οταν μας ριχνανε ληγμενα χημικα στα μουτρα σε Θεσσαλονικη και Αθηνα…..
        και μαλιστα στο ΚΟΝΤΡΑ TV ειπε στον Λιατσο οτι “δεν ειναι προδοσια η συμφωνια των Πρεσπων” …
        καθαρα απατεωνας ο Βελοπουλος που ψηφισε το 1ο μνημονιο

Comments are closed.