ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ!!!! ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠ’ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ Η ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ – ΑΜΕΣΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    γγγγ111

    Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη φωτιά που καίει ξανά στην Αττική στην οποία εντοπίζονται σε Δροσοπηγή, Τατόι και Ιπποκράτειο Πολιτεία. Η κατάσταση είναι δραματική και στο σημείο μετέβη και ο Μητσοτάκης για να έχει καλύτερη θέα της καταστροφής. Αλλά η ώρα του λογαριασμού φτάνει.

    Το πύρινο μέτωπο παίρνει τεράστιες διαστάσεις καθώς οι φλόγες έχουν φτάσει στα πρώτα σπίτια στη Δροσοπηγή ενώ η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία.

    Την ίδια ώρα όπως μετέδωσε από το σημείο, ο δημοσιογράφος του OPEN, τα τελευταία λεπτά οι επίγειες δυνάμεις που επιχειρούν, παράλληλα με τις εναέριες, αντιμετώπισαν και προβλήματα τροφοδοσίας, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του OPEN για τις φωτιές, το τελευταίο πυροσβεστικό όχημα, φόρτωσε λίγο νερό.

    Χαρακτηριστική της δραματικότητας της κατάστασης είναι η δήλωση του δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού, ο οποίος μιλώντας νωρίτερα στο OPEΝ, ανέφερε χαρακτηριστικά, «δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε». Μάλιστα, όπως μεταδίδεται, πυροσβέστες τα μαζεύουν και φεύγουν για να μην καούν ζωντανοί.

    drosopigi

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Από τότε που έγινε κυβέρνηση η Κούλη και η ΝΔ η Ελλάδα πάει κατά διαβόλου !!!!! Ανοίξτε τα μάτια σας ρε δεν είναι η χώρα που μας αξίζει αυτή !

    2. Πρώτη φορά βλέπω τεράστιες πυρκαγιές χωρίς canadair. Εδώ και 3 μέρες παρακολουθώ τη φωτιά στη βαρυμποπη και πέρα από τα ελικόπτερα και το ρωσικό, είδα 3 φορές. Canadair. Καίγεται η χώρα τζάμπα και βερεσέ. Καίγεται χώρα χωρίς να φυσά καν.

      Μητσοτακη πηδα ρε γαμημενε από κάνα κτίριο. Πηδα ρε γαμημενε. Που να μη σώσεις ρε αλήτη.

    3. Κουλη ριξε καμια βουτια ρε μ@λακα!! Ολα ειναι υπο ελεγχο!! Ξυλο στους βουλευταδες του νομου σας οπου τους βρειτε!! Ηρθε η ωρα να κανουν ταμειο!! Οι αχρηστοι!! Καθε χρονο καιγομαστε και το ξερουν. Ποτε θα γινει επιτελους μια σοβαρη επενδυση και μελετη για την πυροπροστασια της χωρας? Τα εκατομμυριακια τα σκορπαμε σε μ@λακιες. Αλλα πρεπει να ρωτησουμε και τη θεια μερκελ πρωτα, ξεχασα.

    4. Τώρα που θα πιάσει και αέρας θα έχουμε τεράστια καταστροφή δυστυχώς να είναι οι κάτοικοι των χωριών στην επαρχία σε εγρήγορση από απόψε να φυλάνε βάρδιες είμαστε σε πόλεμο.

    5. Πράσινη ανάπτυξη,
      .
      ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ ΜΈΡΚΕΛ- ΤΟΎΡΚΩΝ.
      .
      ΣΥΜΒΆΣΕΙΣ ΆΔΩΝΙ, ΠΡΆΣΙΝΗ ΑΝΆΠΤΥΞΗ.
      ΤΙ ΛΈΝΕ ΟΙ ΣΥΜΒΆΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΈΓΡΑΨΑΝ;;;
      .
      .ΖΗΤΏ Ή ΕΛΛΆΔΑ
      .
      ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΣΉΜΕΡΑ ΠΈΘΑΝΑΝ.
      .
      ΖΗΤΏ ΈΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ.

    6. Μάγκα μου μόλις τώρα δέχτηκα τηλέφωνο από Αυστρία είναι η δεύτερη φορά δεν το σήκωσα γιατί αν το σηκώνει θα άκουγαν αυτό που άκουσε ο Μητσοτάκης αυτό σημαίνει ότι ερχετε βοήθεια από εκεί τίποτε άλλο

    7. Τα γλεντούν τα λεφτά και τα χρέη των 400 δις όλοι οι απατεωνες επιχειρηματιες εφοπλιστές και πολιτικοί αυτοί και τα παιδιά τους στο Λονδίνο στο Knightsbridge και Mayfair Γνωστά τα ονόματα δώστε τα στην δημοσιότητα Ξευτηλιστηκε η Ελλάδα και οι τεμπέληδες Έλληνες τα δέχονται Δεν έχει η Ελλάδα 3 αεροπλάνα και 10 ελικόπτερα ειδικά για φωτιές Ρεμπεσκεδες

      1. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Θα αγοράσουμε τώρα 20 πανάκριβα Rafale και αργότερα 4 πανάκριβες φρεγάτες. Αλλά δεν έχουμε να δώσουμε λεφτά για πυροσβεστικα αεροπλανα και πυρισβεστικα ελικόπτερα. Ενω ξέρουμε ότι ΚΑΘΕ καλοκαίρι καίγεται όλο το Ελλαδισταν.

    8. Μην νομίζεις η παλιά ελληνορομαικη φυλή ελλαδας ότι έχασε το Τατόι άγιο Στέφανο Κρυονέρι κλπ δεν την πειράζει μας είπαν φτωχούς κάτι που μας πείραξε απλά σήμερα λέμε εσείς είστε ο πλούτος εμείς η φτώχεια δικά σας τα γενιά και τα κτενια φυλάμε της δικές μας περιοχές τη μας νοιάζει για εσάς πλέον δεν είστε ικανοί να φυλάξετε τίποτε

    9. Ο “σοφός” λαός του Ελλαδισταν ψηφίζει πάντα τους ίδιους και τους ίδιους. Δηλαδή μετά τον Κουλη θα ξαναέρθει ο Πινόκιο Αλέξης. Για να σκίσει τα μνημόνια να διαγράψει το χρέος να ρίξει τον φράχτη στον Έβρο για να μπουκαρουν πιο εύκολα οι Λαθρο κτλ. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να σώθει αυτή η χώρα με αυτούς που ψηφίζουν.

    10. Ιστορικά πλέον να μιλήσουμε πριν το 1821 όλες η μεγάλες φωτιές ακόμα και δρπσοπηγη Κρυονέρι Εύβοια Ηλεία κλπ είναι επάνω σε μονοπάτια χωριά αρβανίτης τα πάντα αυτό μου έχει κάνει εντύπωση από την αρχή πάνω στα αρχαία μονοπάτια της παλαις αριστοκροτικης τάξης Ελλάδας

    11. Η αλήθεια είναι ότι έχετε ΕΞ-ΑΙΡΕΤΙΚΟ 🐦😀😀
      Το πάει σταδιακά…

    12. Και τη φτεει ο Μητσοτάκης σε αυτό είχαν μια μεγάλη πυρκαγιά τη έκαναν γιατί δεν έκοψαν δεν καθάρισαν εκεί στην ιπποκράτειο πολιτεία ποιος περιμένουν να τους καθαρίσει η υπηρέτες τελείωσαν ο πλούτος είναι εκεί να είχαν απευθυνθεί στην δημαρχία να πλήρωναν να καθαρίσει κανονίστε την πορια σας όλοι μην κάνει η φωτο και σας φύγει γυρίσουν η άνεμοι φίδι που σας έφαγε αν βγει για το μεγάλο δερβένι,,δερβενοχωρια ξέρεις τη συμενει δερβεν ασκέρι

      1. αν δεν φταει αυτος ποιος φταιει κυρα μου εκει που εδωσε λεφτα στα καναλια για να μας πρηζουν ολη μερα για εναν ψευτοιο θα μπορουσαν να κανουν οτιδηποτε για μηχανηματα πυροσβεσης εδω θελει να απολυσει απο την εμακ γιατι δεν κανανε το εμβολιο καλα αυτος πρεπει η πολυ μακακας να ειναι η καραμπινατος μισελληνας δεν υπαρχει αλλη δικαιολογια ολο για τις μασκες τις αποστασεις τα κρουσματα και ενα σωρο ανοησιες την συμμοριας των μιζαδορων κατ εμε στοχος τους ειναι το τατοι αυτο θελουν τα λαμογια και στην ευβοια το γνωστο τροπαριο ανεμογεννητριες η χωρα θελει καποιον που να τα εχει βαρια τα….κιλα του οχι αυτους τους χλεχλεδες που το μονο που ξερουν ειναι να κουνανε το δακτυλο τους

    13. “Τίποτε δε μας σώνει…ούτε οι Μασόνοι” -τοίχος Εξαρχείων

    14. Όλο το καλοκαίρι ασχολιόταν μόνο με τα εμβόλια. Τελικά τον ξεβράκωσαν οι φωτιές. Τώρα κατάλαβε ποιά είναι τα σοβαρά και πραγματικά προβλήματα της χώρας. Ας πάει τώρα αν έχει άντερα στους κατοίκους που καίγονται τα σπίτια τους και καταστρέφονται να τους πει ότι από φθινόπωρο δεν θα μπούν σε κλειστό χώρο αν δεν έκαναν το εμβόλιο ή ότι θα χάσουν τη δουλειά τους.

    15. Αλητες μουνοπανα 3 μερες καινε οι πυρκαγιες ρε κοπριτες και δεν μπορειτε να κανετε τιποτα!!!! Ουστ ρε λεχριτες που βγαινετε και στα καναλια !!!

    Comments are closed.