ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΑΛΕΡΤ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΕΒΡΟ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ALERT-XIOS-TEMPI

    Στο ΑΛΕΡΤ και απόψε το βράδυ πήραν φωτιά οι αποκαλύψεις από τον Στέφανο Χίο για τις αμέτρητες πυρκαγιές που καταστρέφουν τη χώρα αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς. Ακόμα δείτε τι είπε για λαθρομετανάστευση, εγκληματικότητα, μιζαδόρους πολιτικούς και για την διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Στέφανος, και επιτελείο ALERT, όαση αντίστασης στη σαπισμένη βρωμοδημοκρατία τους, ότι και να πιάσεις μυρίζει σκατό, αν δεν στηθούν κρεμάλες ξεχάστε κάθε αλλαγή.

    2. Μη στείλει ο μπάσταρδος δικούς του τη νύχτα να εξαφανίσουν από το σπίτι του μπάτσου ενοχοποιητικό υλικό. Θα τον έχει κόψει κρύος ιδρώτας.

    3. Αν τον γαμούσε ο μπάτσος δεν νομίζω κύριε Σπίνο να εμφανιστεί στη βουλή, αλλά για άλλο λόγο.

    4. Έψαξαν στο σπίτι του για υλικό; Θα το έχει εξαφανίσει τώρα ο γιος του.

    5. Αν όντως τους πηδούσε οικογενειακώς και ομολογήσει τέλειωσε ο πούστης. Κοιτάξτε μην αυτοκτονήσει ο μπάτσος.Το προφίλ του οικογενειάρχη και της αγίας οικογένειας θα καταρρεύσει.

    6. Μπράβο στην ελληνική αστυνομία. Γαμήστε τον τον πούστη τώρα να ομολογήσει και τα γαμήσια του με τη διαβολοοικογένεια. Πείτε του ότι έχετε υλικό και τον έχετε καταγράψει. Αν και αυτός, αφού είχε κάμερες, θα τους έχει καταγράψει. Έμπλεξε και το παιδί του το κάθαρμα. ‘Χοιροστάσιο’ του Παζολίνι νούμερο δύο με τον μπαισέξουαλ μπάτσο.

    7. Δεν τον έκαναν βουλευτή τον διεφθαρμένο μπάτσο όχι για να μη γίνει καμια στραβή και εκτεθούν αλλά για να τον έχουν στην αναμονή και να εξακολουθεί να τους σπρώχνει οικογενειακώς. Αν τον έκαναν βουλευτή με τόσα λεφτά και έξτρα εξουσία δεν θα τους είχε ανάγκη.

    8. Μπορούν να εξαναγκάσουν τη μούμια να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχεν της κύριε Χίο; Δεν έπαιρνε και λίγα σαν δικαστικός. Και επίσης δεν είχε παιδιά. Ας έπαιρνε ένα δάνειο να αγοράσει το σπίτι των ονείρων της. Αλλά οι βρωμοαριστεροί τα τρώνε όλα. Πού στο διάβολο τρώνε τόσα λεφτά;

    9. Χαχαχα!!! Φοβερό χιούμορ έχει ο κύριος Καψαμπέλης. Είναι πανίβλακας ο βρωμοπασόκος.

    10. Σωστά κύριε Σπίνο, αφού αυτός τολμούσε και έκανε αυτά τα πράγματα στην κορυφή θα γίνεται το έλα να δεις! Τρομερό ρεπορτάζ.

    11. Τον Στέφανος Χίο πρέπει να τον βλέπουν 4 εκατομμύρια Έλληνες…Βάλτε τους γέρους και τις γριές να τον βλέπουν με το ζόρι μπας και ξυπνήσουνε!

    12. Δωστε εντολή να βγουν οι Ε.Δ και να συλλαβουν ολους τους λαθρομεταναστες εγκληματιες με τα καδρονια στα χερια.

      1. Οι Ε.Δ.? = Έλληνες Διορισμένοι? Δεν πιστεύω να εννοείς κάτι άλλο. Γιατί οι ελληνάρες ανήκουν στην κατηγορία των παρτάκηδων, διορισμένων, βολεμμένων, ρουσφετολόγων και οι υπόλοιποι ας καίγονται.

    Comments are closed.