ΜΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΤΩΡΑ “ΦΤΑΙΕΙ” Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ LOCKDOWN

    Κοινοποίηση:
    lockdown-ethniki-top

    Το lockdown πήρε παράταση ως τις 7 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε χθες ο Στέλιος Πέτσας. Τα σχολεία είναι τα πρώτα που θα ανοίξουν όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Τι θα γίνει με τα καταστήματα και την εστίαση ενόψει Χριστουγέννων κανείς δεν ξέρει. Το σίγουρο είναι ότι μετακινήσεις την περίοδο των Χριστουγέννων δεν θα έχει. Μην σκέφτεστε δηλαδή, ότι θα πάτε να δείτε γονείς, παππούδες, γιαγιάδες που μένουν σε άλλο νομό.

    Άλλωστε, όπως είπε και ο επιδημιολόγος Αριστείδης Βατόπουλος σήμερα το πρωί: “Το πρόβλημα μετατοπίζεται στην επαρχία”! Όπως καταλάβατε, δεν θα κουνηθεί… μύγα προς τας εξοχάς!

    Παρόλα αυτά, σήμερα θα γίνει η πρώτη σύσκεψη, που με βάση τα νέα στοιχεία, θα αποφασιστεί τι θα ανοίξει και τί όχι μετά τις 7 Δεκεμβρίου, οπότε και λήξει -λογικά- το lockdown. Τα σχολεία είναι τα πρώτα στη λίστα για να ανοίξουν και έπειτα τα καταστήματα λιανικής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΣΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥς ΚΑΛΟΥς ΚΥΡΙΟΥς ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑς ΕΜ ΣΟΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    2. Θα παω χωριο με τα ποδια απο μονοπατια και την εξοχη, υπολογιζω 2 ημερες, υπνοσακο για -20 βαθμους εχω θα παρω και μερικες κονσερβες για το δρομο πλακα θα χει. Ξυπνηστε πρεπει να μαθετε σιγα σιγα να επιβιωνετε ψοφιμια αχρηστη γενια ετσι οπως καταντησατε την ερμη ελλαδα..

    3. χεστηκε ο μπεης αν δεν μπορει να παει η καθε κυρατσα στην Αραχωβα τα Χριστουγεννα…

    4. σε αυτους αρμοζει αυτο που λεμε ( της κακιας ψ….ς της φταινε οι τριχες ) δεν ξερουν τι τους γινεται γιατι ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ

      1. ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΊΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΌΛΑ ΘΑ ΠΆΝΕ ΚΑΛΑ

    5. Είμαι συνταξιούχος και τον μισό χρόνο διαμένω στη δευτερεύουσα κατοικία μου που είναι στο νομό βοιωτίας . Τήν δηλώνω στην εφορία και πληρώνω για αυτή , εκεί έχω και τα κουμάντα μου λαδι , κρασί , ελιές κτλ όμως δεν μπορώ να πάω γιατί έχω την ατυχία να κάνω δήλωση στην Αθήνα και είμαι υποχρεωμένος να αγοράζω από την μικρή μου σύνταξη αγαθά που έχω . Θα πρέπει οι κυβερνώντες να καταλάβουν και να μας επιτραπεί η μετάβασή μας σε αυτές , δεν πάμε διακοπές .

    6. …..εχω να ταξιδευσω χριστουγεννα εικοσιενα χρονια……και τι εγινε .

    7. Οι εκκλησίες έστω θα ανοίξουν να πάω να κοινωνήσω γιατί έχω ρίξει πολλές κατάρες τελευταία…………

    8. Η Αθήνα θα αδειάσει σε μια μέρα και σε μια νύχτα είπε ένας άγιος , κοντεύει η ώρα . Έτσι στης πόλεις φυλακές καλά έλεγε ο πατέρ Κλεομένης πολύ καλά τα έλεγε . Όλοι τον χλευάζουν και τον κορόιδευαν τώρα πάρτε πόνο .

    Comments are closed.