ΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ-ΑΝΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΕΞΙΟΣ – ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

    Κοινοποίηση:
    5084210

    Σε μια απαράδεκτη κίνηση, προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Μιλώντας στο Open ο Κυρανάκης, έδωσε ως μη όφειλε τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς χθες στη Νέα Σμύρνη, προκαλώντας την αντίδραση των δημοσιογράφων της εκπομπής.

    Από την άλλη, ισχυρίστηκε, χωρίς να προκύπτει από πουθενά ότι ο νεαρός προσπάθησε να πάρει το όπλο του αστυνομικού, δικαιολογώντας έτσι την ασυδοσία και την αστυνομική βία.

    Ακόμη χειρότερη ήταν η στοχοποίηση του νεαρού καθώς είπε ο βουλευτής ότι συμμετείχε και σε εκδήλωση για τον Κουφοντίνα.

    «Προσπάθησε να αποσπάσει επιχειρησιακό όπλο της αστυνομίας πριν το γεγονός που καταγράφηκε στις κάμερες», ισχυρίστηκε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τον ξυλοδαρμό στη Νέα Σμύρνη και προχώρησε στην απαράδεκτη κίνηση, καθώς αποκάλυψε στον «αέρα» το όνομα του πολίτη που χτυπήθηκε.

    Ακολούθησε έντονος διάλογος με τον Άκη Παυλόπουλο για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

    «Η ενημέρωση που έχουμε για τον συγκεκριμένο είναι ότι λέγεται [….]» είπε ο κ. Κυρανάκης με τον δημοσιογράφο να τον διακόπτει λέγοντας: «Μη λέτε το όνομά του».

    Ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε, σημειώνοντας «ανήκει στην Ταξική Αντεπίθεση και συμμετείχε στην επίθεση που έγινε στο υπουργείο Υγείας προ ημερών για τον Κουφοντίνα, τον τρομοκράτη δολοφόνο».

    «Εγώ δεν συμφωνώ με αυτό που κάνατε» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος, με τον κ. Κυρανάκη να λέει ταυτόχρονα «Και συνεχίζω…».

    Ακολουθεί ο διάλογος:

    Άκης Παυλόπουλος: Θα με ακούσετε παρακαλώ;

    Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Θα με αφήσετε να το πω όλο.

    Άκης Παυλόπουλος: Θα με αφήσετε να κάνω την επισήμανση που θέλω.

    Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Δεν θα με διακόψετε. Δεν γίνεται.

    Άκης Παυλόπουλος: Κύριε Κυρανάκη θα γίνει. Πριν γίνει αυτό που θέλετε εσείς θα σας πω ότι δεν συμφωνώ ότι δίνετε τα στοιχεία του πολίτη στον αέρα.

    Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Έχετε μια ολόκληρη εκπομπή τεσσάρων ωρών να πείτε την άποψη σας, σε τρία λεπτά θέλω να πω τη δική μου, μπορώ;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    99 Σχόλια

    1. Τον Λιγνάδη ένα μήνα τον αποκαλούσαν Ο γνωστός ηθοποιός-σκηνοθέτης

    2. Α ΡΕ ΦΛΩΡΟΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΒΟΛΕΥΤΗ ,ΜΙΑ ΓΙΑΡΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ

    3. Ξέρει τι κάνει ο Κυρανάκης, δημιουργεί κλίμα. Βάλανε τον κυπατζή Κουφοντίνα να κάνει και καλά απεργία πείνας και δίψας (θα έπρεπε να είχε πεθάνει εδώ και μέρες) με σκοπό να προκληθούν αντιδράσεις από τους ελεγχόμενους μπαχαλάκηδες. Και όλως τυχαίως ένας απο τους “αλληλέγγυους” προς τον Κουφοντίνα γίνεται αντικείμενο αστυνομικής βίας και ο Κυρανάκης τρέχει να το γνωστοποιήσει. Στόχος να προκληθούν και άλλα τέτοια στημένα επεισόδια, με σκοπό να κλιμακωθεί η αντιπαράθεση πολιτών-αστυνομικών ώστε να δοθούν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για προβοκάτσιες. Στο τέλος θα έχουμε κανα θύμα (βλ. Μαρφιν) και τότε θα είναι που θα έχουμε την απόλυτη αστυνομοκρατία, ησυχία τάξη και ασφάλεια μέχρι τις εκλογές, μόνο και μόνο για να μη χάσει την εκλογική βάση των φιλήσυχων “νοικοκυραίων” η Κούλα.

    4. Ρε makeleio το τελευταίο που περίμενα ήταν να υποστηριζεις ακροαριστερό προκειμένου να χτυπήσεις τον Μητσοτακη. Έλεος ρε

      1. Κυρ παντελη όταν θα φας ξύλο και συ άπ τους κωλομπατσους ο ακροαριστερούς θα ναι σε μια γωνιά και θα γελάει ΜΑΛΑΚΑ

    5. Καλά έκανε και το είπε!!!
      Και αν συμμετείχε και στον Κουφοβροντα ένας λόγος παραπάνω που το είπε!!!
      Όσο για τον δημοσιολογο αυτό τον μάρανε????

    6. Mονο κ μόνο οτι έτρεχες να υπερασπιστεις το σκουπίδι το Γεωργιαδη στα δικαστήρια με τη στραβοστομη τη Μισέλ σε καθιστά κ σένα σκουπίδι .

    7. Αυτή η π… έλεγε στο ράδιο πριν κάνα μήνα ο, τι δεν έχουμε ανεργία απλά δε ξέρουμε να ψάχνουμε δουλειες σωστά κ να κάνουμε σωστά βιογραφικά.Ως ποτέ θα τους ανεχόμαστε ρε;

    8. Κακομαθημένο κωλοπαιδο !
      Να τους χαίρεται η ΝΔ και οι αργόσχολες κυράτσες των νοτίων Προαστείων που τον στήριξαν για να εκλεγεί !
      Άντε και υπουργός !

    9. Εντάξει οι μπάτσοι είναι μπάτσοι και δεν αλλάζουν (αν και έχουν φάει πολύ ξύλο βλέπε Κερατέα, Χίο, Μυτιλήνη και για το λόγο αυτό πάνε τέσσερις τέσσερις πλέον) οπότε δεν ασχολούμαι μέχρι να υπάρξει ένας οργανισμός που θα τους κόψει τα μαφιοζιλικια εντός νόμιμου πλαισίου. Το μεγάλο θέμα είναι η χουνταρα της νέας δημοκρατίας όχι του Μητσοτάκη μόνο αλλά διαχρονικά. Είναι αριστερός λέει για αυτό τον έδειραν οπότε αν έρθει ο συριζα θα νομιμοποιήται να δέρνει δεξιούς!! Πάμε καλά σε αυτή τη χώρα;

    10. Μακελειό,δεν είναι μόνο αυτό το νούμερο που βγήκε και μίλησε,υπάρχει και το μεγαλύτερο νούμερο ο Βορίδης έλεγε τα ίδια σε σταθμό,βγήκαν να πουν το ποίημα που τους έμαθε ο μπαμπαΚούλης….χαχαχα!!!

    11. Τα ονόμα των καθαρμάτων με τα γκλομπς γιατί δεν τα ανέφερε ο χαφιές?

    12. Αριστερό @ρχίδι ήταν τελικά; Λέω κι εγώ…

    13. Μαλακές ή ηλίθιοι …ντιπ τούβλα = οοοολοι όσοι υποστηρίζουν κάθε αναρχικό επαναστατικό κατακάθι… ομως δεν θα περιμενε κάνεις κάτι διαφορετικο από χρυσαυγουλα κλουβια !!
      Ένα μεγάλομπραβο στην ελληνική αστυνομία και στον Κυρανακη. Το μοναδικό λάθος της αστυνομιας είναι που δεν μπουζουριαζει συχνότερα ως τώρα κάτι τέτοια επαναστατικά κατακάθια.
      Και τώρα άντε γεια σας ….

    14. Η ΝΔ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑΙ !!! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΡΕ ΤΡΙΦΤΕΣ ??? ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ??? ΠΟΙΟΝ ΠΑΤΡΙΏΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ??? ΠΟΙΟΟΟΟΟΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΣΤΟΚΟΙ ??? ΠΟΙΟΝ????!!!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΌΝΤΟΣ ΈΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΈΕΙ Ο ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ… ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ!!!

      1. Προτείνω,Τον Τσίπρα.Το λιοντάρι της Ηπείρου.

    15. εζητωσαν αι ηρωαι αστυνομικοι, στρατοχωροφύλαξ ,εθνοφύλαξ και αι ενοπλαι δυναμεις!!!!!!!!!!!!!!!!
      σκατα εις τους εαμοβουλγαρους αναρχοκομουνιστάς-μπολσεβικιστάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    16. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ,.. (ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ)!!!
      ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΞΕΠΛΕΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ;;;

      1.ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΑΙΟΥΣ;;;
      2.ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ;;;
      3.ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ, ΕΣΠΑΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΒΑΝΔΑΛΙΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΉΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΊΟ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΟΙ ΝΔ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ;;;;
      ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ 5 ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΤΟΝ ΞΕΓΥΜΝΟΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΕΡΝΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΎ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ;;;
      ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ;;;; ΠΟΙΑ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ;;; ΠΟΙΑ ΡΕ ΝΔ ΒΙΑΣΤΕΣ;;;
      ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!!!

      Υ.Γ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ, ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!
      ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ 21 ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!
      ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ!!!!!!!!

    17. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗ ΓΙΑΡΟ ΓΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΔΩΣΥΛΟΓΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΛΠΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ.

    18. ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ,ΟΧΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ.
      ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΔΩΣΥΛΟΓΩΝ ,ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ

    19. Βέβαια όταν έδωσαν τόν άνθρωπο τον πανεπιστημιακό οι απλυτοι εκεί ήταν όλα καλά. Τώρα είναι ρουφιανια. Καλά τού έκανε τού απλυτου τού κουφοντινακια. Καί δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ κανένα χωροφύλακα. Ούτε καί πολιτικάντη.

    20. Τα στοιχεία του κάθε συλληφθέντα, δίνονται μόνο κατόπιν εντολή εισαγγελέα. Ο κος Κυρανάκης παραβίασε σαφώς την νομοθεσία περι προσωπικών δεδομένων, καλυπτώμενος πίσω απο την βουλευτική ασυλία και την κυβερνητική του ιδιώτητα. Πλήν όμως ο αναφερόμενος δεν είχε καλυμένα χαρακτηριστικά, άρα το πρόσωπο του φαίνεται, άρα δεν είναι άγνωστος. Εάν θήχτηκε απο τον κο Κυρανάκη, μπορεί να του κάνει μήνυση.

    21. Ωραίος ο Κυρανακης αλλα θα έπρεπε να πει και το όνομα των αστυνομικών. Όλα στο φως. Ζήτω η Ελληνική αστυνομία. Αυτοί που γκρινιάζουν για την αστυνομία όταν τους τύχει κάτι είναι συνήθως οι πρώτοι που ζητάνε βοήθεια από το κράτος. Στη πλατεία αυτή γίνεται κάθε μέρα συνωστισμός από κόσμο.

      1. ε,ζητωκαραμαλεγγο,εισαι και μεγαλο μλαρ

          1. 10 σουβλκια ριγανατα λεμονατα για σενα Voula!

    22. Τώρα τελευταία έχετε γίνει αριστερολάγνοι και Τραγκολάγνοι εκεί στό μακελειό.

      1. καλυτερα τραγκολαγνος παρα τρολακι ανθελληνων παιδεραστων, δουλε

    23. Μ@ΛΑΚΑ ΚΥΡΑΝΑΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΡΕΚΛΑ!!!!
      ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!!
      ΟΥΣΤ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!
      1 ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!
      ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟ ΝΕΟ 21!!!!

    24. Αν Κυρανακη κατεκρινες ανοιχτα την Κουμονιστοσυμοριτικη κυβερνηση της ΝΔ δεν θα ειχα κανενα προβλημα για οτι εκανες.Αλλα τωρα αυτο δειχνει υποκριτικο και κοροιδια να το παιζεις δεξιος

    25. παιχνίδι χιλιοπαιγμένο του πολιτικού συστήματος δεξιοί αριστεροί χρόνια τώρα!! μην πέφτουμε στην παγίδα!! εδώ μιλάμε για σκλάβους και ελεύθερους δεν χωράνε κόμματα

    26. Τραβα πλυνε κανα πιατο μωρη πατσαβουρα….εχετε αμολήσει όλα τα αριστεροπαιδια σας έξω για να δημιουργήσουν φασαρίες ….Ναι να πέσει η κυβέρνηση …μαζί σας …αλλα ποιος θα κυβερνήσει μετά ??? O Go Home κυρία Μερκελ ???Η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση τώρα και θέλει προσοχή μεγάλη…..Τα Σκάνδαλα οι Λαμογιες και οτι αλλο μπορούμε να φανταστούμε θα γίνονται με οποιοδήποτε Κυβέρνηση στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο .

      1. προς θεου μην μας φυγει η κουλα ποια θα βολευει τα παλλουκια των Γερμανων και ποια αλλη θα κανει την τσατσα για τα ασυνοδευτα. Επισης το μονο που κραταει τον στρατο της Τουρκιας ειναι η κουλα βλεπουν τις θηλες της που βγηκε φωτογραφιση για το εμβολιο και τρεμουν

    27. Ξεφτιλισμένο ΔΑΠιτάκι, ρουφιάνε των μπάτσων, αληταρά.

    28. ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΥΣΤΑΣ ΕΙΝΣΙ ΚΟΨΤΕ ΜΟΥΡΗ,ΕΝΑΣΧΣΥΧΑΜΕΝΟΣ ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ

    29. Καλα εκανε ο κυρανανακης..κομμουνιστης ο τυπος αρα δεν ειναι ανθρωπος…ξεβρακωμα και ξυλο στα αναρχοαπλυτα της πλατειας..ζητω η ελληνικη αστυνομια

    30. Κυρανακης ρουφιανος. Ο κωλομπατσος ηξερε οτι ηταν ο αλλος που τις εφαγε υποστηρικτης του κουφοντινα; Σιχαμενος, πολιτικαντης που το παιζει υπερπατριωτης και καλα.. Ουστ βρωμοσκυλο

    31. Αν όντως επιχείρησε να του πάρει το όπλο νωρίτερα, θα τον είχε συλλάβει μετά. Δε θα βλέπαμε να συζητάνε στο μισό μέτρο. Καλό παραμύθι αλλά δεν..
      Απόταξη των συγκεκριμένων αστυνομικών, είναι επικίνδυνοι.
      Άρση βουλευτικής ασυλίας άμεσα.
      Κλείστε τις τηλεοράσεις, θα ξυπνήσετε και ίσως προλάβουμε να σώσουμε την Ελλάδα.

    32. Ωραία ρε μάγκες, όλοι εσείς που λέτε ότι καλά έκανε αυτός ο Κυρανακης. Όλα στον αέρα λοιπόν. Προτείνω να δημοσιευτεί και το όνομα του αποβρασματος που έδερνε τον άλλον, και μετά να δούμε τι θα γίνει.
      Όχι μόνα ζυγά δικά μας!

    33. ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΥΣΤ ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΝΔ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    34. Καλά τα λέει ο Κυρανάκης, όπως τότε που πήγε μάρτυρας Υπεράσπισης για τον παιδοφιλο Γεωργιάδη Ν. Έτσι; Να τα λέμε όλα…

        1. ναι αληθεύει μαζί με την Μισελ Ασημακοπούλου ενώ είχε ΗΔΗ καταδικαστεί στην Μολδαβία για παιδοανωμαλία!!!

    35. Συριζαιος ήταν αυτός που χτύπησαν στην πλατεία…..γιατί τον υποστηρίζετε?Aντι να στηρίξετε την κυβέρνηση και την Ελληνική Αστυνομία.

      1. Γαμώ την φασιστοκυβέρνηση σου και τους κωλόμπάτσους μαζί, ρε σκουλήκι σκλάβε.

      2. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΣΦΑΖΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!!!
        ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ!!!
        ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ!!!
        ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΑΓΙΑ;;;
        ΈΡΧΕΤΑΙ! !!!

    36. να δεχτω οτι πηγε να τουσ παρει το οπλο,,, οταν τον πατανε χαμω πρεπει να του περασουν χειροπεδεσ και οχι να τον δερνουν!!! μπορεισ να τον δειρεισ οσο θεσ και αντεχεισ, αρκει να μην σε παρουν χαμπαρι, και φισικα οχι με μαρτηρεσ γιατι μπορει να πεσουν σε αντιφασεισ,,, το βιντεο διχνει καποιον με τα χερια στισ τσεπεσ να τρωει τουλουμι το ξυλο,,, βγαλτε στην φορα το ονομα του τραμπουκου με την στολη, σε ποιο Α.Τ. ειναι χρεωμενοσ και τι εντολεσ εκτελουσε.ειχαν και Αξιωματικο μαζη τουσ, αυτοσ εχει την ευθινη, αντε να παει κανεισ σπιτακι του μπασ και ανιξει καμια θεση εργασιασ παραπανω

      1. Εσύ μπορεί και να δεχτείς πρωκτικό τεστ. Χεστήκαμε τι δέχεσαι. Αμα δεν ήταν το video θα έτρωγες κι αλλη παραμύθα του τύπου “πήγε να του πάρει το όπλο” και όλες τις κλασικές μαλακίες που λένε οι κωλόμπατσοι αμα τους τσακώσει καμια κάμερα. Γιατι διαφορετικά απλά δεν τα μαθαίνεις ποτέ. Αντε πιτσιρικά, τράβα να φας τώρα την κρεμούλα σου.

    37. όχι άλλο κάρβουνο με τα κουφοντινόπουλα που θέλουν να βγουν κι από πάνω

      1. Σε έπεισε τώρα ε; Μόνο μαλάκες νεοέλληνες πιστεύουνε ακόμα τους επαγγελματίες ψεύτες. Καριέρα με τα ψέμματα κάνουνε στην πλάτη σας ρε κακομοίρηδες και δεν παίρνετε χαμπάρι. Ζώα ε ζώα.

    38. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΥΡΑΝΑΚΗ… ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ… ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙ ΧΟΥΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…

      1. Ολα τα μαλακιστήρια του 0.60 ήρθατε να μας πρήξετε τ’αρχιδια με τους φασίστες εθνοπροδότες ανθέλληνες της Νέας Μπασταρδοκρατίας; Ναι καλά, μας πείσατε πάλι. Ελάτε με τον γκώλο.

    39. Κλασικό ψευτοδεξιο ρεμάλι της ΝΔ, ένας τυπάκος που δεν έχει δουλέψει ώρα στη ζωή του στην πραγαμτικη οικονομία και μας σηκώνει και το δάκτυλο, έχει γεμίσει η Ελλάδα με τέτοιους. Δυστυχώς ο ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του ακόμα τους πιστεύει και ναι, δυστυχώς τους φιλάει και το χέρι.

    40. Ενα εμετικο συχαμα ηταν οκυρανακης σας που τον υποστηριζετε υποταγμενοι δουλοι της ν.δ μιλουσε με την καλυψη της ιδιοτητας του ως βολευτης Ηταν απαραδεκτος οπως μιλησε και δεν ειμαι ουτεσυριζαια ουτε κκετζου αλλα αυτους ολους που μιλανε ετσι τους συχαινομαι ξΥΠΝΕΙΣΤΕ γιατι σε λιγο θα ερθει η σειρα σας να φατε ξυλο και τοτε τι θα λετε αραγε

    41. Αντε μαλακες Ελληνες…ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεε! Μας σκοτωνουν, μας βιαζουν, μας κλεβουν τη ζωη μας,
      ξεπουλησαν την πατριδα μας, αλλοιωνουν την κοινωνικη συνοχη της Ελληνικης φυλης με τους εγκληματιες
      λαθρομεταναστες! Βγαινει τωρα το τσογλανι ο Κυρανακης και ο καθε Κυρανακης να μας πουλαει μουρη, να μας
      χλευαζει, να μας ειρωνευεται, να προσπαθει να δικαιολογει τα αδικαιολογητα.Αφου ηταν αριστερος επρεπε να τον
      σκοτωσετε τσογλανε, γιατι τον αφησατε να ζησει.Και σου τα λεει αυτα ενας πρωην αστυνομικος!!! Εχουν ξεσκισει
      επι παντος επιστητου την Ελληνικη κοινωνια ΜΟΝΟ αυτην. Τι περιμενουμε αλλο γαμωτο, να μας θαψουν ζωντα-
      νους?Οι προγονοι μας ξεσηκωθηκαν και ελευθερωσαν την πατρδια μας με ενα συνθημα.Λευτερια ή θανατος!
      Εμεις?

    42. Ο/Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ λέει:

      ΕΜΕΝΑ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΦΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΟΧΛΟ ΤΗΣ 7ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΜΕ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΘΩΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ…..

      1. Πιθανοτατα εχεις δικαιο, ομως αυτοι που εβαλαν στην φυλακη αθωους ανθρωπους ηταν νουδουλοι φουστηδες σκατοψυχοι παιδεραστες

    43. Αλλο κρητικο χαρτογιακαδικο βολεμαινο ρουφιανικο σκουπηδι του Μητσοτακουλα ολα τα ρεμαλια αυτης της χουντοκυβερνησης σε ακης τελειωνει το επιθετακη τους………κανουν πολυ καλη δουλεια οι μασσονικες τους στοες..

    44. Ποιος ξέρει ο τσογλανος τι θα έκανε και την πληρώνουν αστυνομικοί πάλι. Αν μπλέκεται με κουφαλαντινα τότε μπουμπουκακι κ αυτό

      1. ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΙΣΑΙ!
        ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΟΙ 301 ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ!

      2. ουστ,ρε ρεμαλι απ᾽ τα Κραβαρα

      3. Αγαπητέ ανώνυμε προβοκάτορα ταγματασφαλίτη αλλού αυτά εδώ στο μακελειό είμαστε υποψιασμένοι, πήγαινε να βρεις τίποτα συνταξιούχους να τους πείσεις τι καλή είναι οι μπάτσοι και ότι ο γάϊδαρος πετάει.

    45. Ωπα ρε φίλε για κοψε λιγο. Μας λες οτι δεν υπαρχει καμια περίπτωση να ειναι αληθεια αυτο που ισχυρίζεται ο κυρανακης; δηλ αυτος παιρνει την ευθυνη δημοσια και λες οτι ψεύδεται και να του παρουν το σπιτι κλπ κλπ;
      Πολυ φανατισμο βλεπω ρε μεγαλε και μεγαλη λογοκρισια στα σχολια. Κλασικη λογική να βλεπεις μονοπατα και ολους να τους λες μαλακες;
      Εσυ που εισαι δημοσιογράφος γιατι δεν ψαχνεις αν ισχυει εκείνο που λεει ο αλλος; εδω εχτες στην εκπομπη σου εγινε της πουτανας απο τις αποκαλυψεις και τα ονοματα και τωρα μας λες για προσωπικα δεδομενα επειδη ειναι τηλεόραση και ο αλλος ειναι καθαρος και λεει ψεματα ο βουλευτής;

      1. O… “βουλευτής” που υπερασπίζεσαι, εκτός του ότι έκανε τα προσωπικά δεδομένα μπουρδέλο, ήταν ο ίδιος που είχε πάει μάρτυρας υπεράσπισης του παιδεεραστή Γεωργιάδη. Βούλωνε τώρα κομματόσκυλο.

        1. Από πού κατάλαβες ρε τύπε που βρίζεις τους πάντες προφανώς, ότι τον υπερασπίζεται; Άμα είναι να βρίζουμε και να κολλάμε ταμπέλες σε κάθε έναν που διαφωνούμε, τότε αποτύχαμε σαν κοινωνία. Και εσύ σίγουρα θα είσαι από αυτούς που ξημεροβραδιάζονται στο ίντερνετ να γράφουν σχόλια του τύπου “ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑ”

          1. Εγώ μωρή τελευταία δεν αλλάζω Nickname ούτε είμαι ηλίθιος σαν και σένα. Όσο για το που τον υπερασπίζεσαι, ξαναδιάβασε το 1ο σου μήνυμα ρε κνώδαλο. Αϊντε αρκετά με τους ηλίθιους με iq κότας.

          2. ρε ανθρωπε, δηλαδη δεν εχετε καμια ντροπη πλεον? οτι ειναι ανθελληνες δεν σας νοιαζει, ουτε οτι ειναι πλασιε φαρμακευτικων και γιαυτο κλεινουν τον κοσμο φυλακη και τον καταστρεφουν οικονομικα……..ουτε οτι παρασκηνιακα εδωσαν ηδη το μισο αιγαιο στον τουρκο…το οτι βιαζουν ανηλικα παιδια ουτε αυτο σας αγγιζει? ντροπη ρε υπαρχει Θεος και βλεπει

            1. Οι δεξιοί έχουν θεό βέβαια. Την παλιανθρωπιά τους,την υποκρισία,την εκμετάλλευση,το χρήμα,την αμορφωσια,την τεμπελιά,τους ανάβουνε και κεράκια,με κλεμμένα πάντα….

      2. δεν χρηζει ψαξιματος τιποτα για γνωστους φαυλους και απατεωνες οπως σαν και του λογου του ο βολευτης σου,αρχεγονο παπαρορεμαλι απ´ τα Τζουμερκα και αχρηστε γραικε.

    46. ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΑΝΤΩΣ.
      ΙΕΡΕΣ ΑΑΓΕΛΑΔΕΣ ΥΥΠΟ…ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ;
      ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΦΟΒΑΤΕ;;;;; ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ;……………ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΦΟΡΑΝΕ;

      1. Όχι, οι νεοέλληνες φοράνε μόνο τριπλή μάσκα ακόμα και μονοι τους στο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα. Ηλίθιε που γράφεις και με κεφαλαία.
        Όσο για τα ονόματα, πες μας το δικό σου τότε αφού δεν είναι τίποτα. Το πραγματικό ομως, για να βρούμε και που μένεις να σου έρθουμε μια βόλτα. Ε, ψήνεσαι;
        Κατάλαβες τώρα γιατι το όνομα, σαν κάτι να ‘ναι τελικά;

    47. Έυγε λέει ο άλλος για τον τυπάκο που πήγε μάρτυρας υπεράσπισης του παιδεραστή Νίκου Γεωργιάδη! Να του πας το γιό σου να σου τον ντακταρίσει. Αυτό που έκανε είναι παράνομο. Ο Κυρανάκης είναι δικηγόρος και παρανομεί εκ του ασφαλούς, κρυπτόμενος πίσω από την βουλευτική ασυλία. Διδάσκετε πολιτικό ήθος για ακόμα μία φορά… Κυρανάκη ετοιμάσου. Θα σε στείλουν μάρτυρα υπεράσπισης και του Λιγνάδη σε λίγο.

    48. καλα αυτος ο κυρνακης ηταν παρων στην πλατεια και μπροστα στο συμβαν και λεει ολη αυτην την περιγραφη? γιατι να μην πιστεψουμε τις καταθεσεις απο τις δυο κυριες παρα θα πιστεψουμε τον μπατσο και τον καθε μπατσο κυρανακη πες στον μπατσο που σου εδωσε το ονομα του νεαρου οποιο και αν ειναι αυτο στις περιοχες ομονοια αγιος λουκας σοφοκλεους πλατεια θεατρου και γενικα οπου υπαρχουν λαθροεισβολεις στις πορειες για τον δολοφονο γιατι δεν πανε να κανουν ελενγχο να δουν αν ειναι σωστα τα χαρτια που εχουν στειλει και ειναι συγκεντρωμενοι για την καταπολεμηση του ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ εχουν κοτσια να πανε εκει να κανουν τσαμπουκαδες και μαγκιες????

    49. τον λιγνάδη όμως που το κόμμα σου βρωμιάρη διόρισε δε το βγάζατε το όνομα του και καλύπτατε στοιχεία μέχρι να το εμφανίσουν δημοσιογράφοι. εκεί δε ζορίστηκες να βγάλεις το όνομα του. Ανώμαλοι αρχίδια δεξιοί

    50. Αλήτες Παυλόπουλος και Κυρανάκης.
      Φτιάχνουν ένα ψεύτικο σενάριο στον αέρα και διασύρουν έναν πολίτη ο οποίος έφαγε και το ξύλο της χρονιάς του επειδή θέλησε να διαμαρτυρηθεί.
      Μετά την απαγόρευση να εκφράζουμε άποψη μας απαγορεύουν και τη διαμαρτυρία.
      1000 φορές σύριζα παρά αυτή η πουλημένη νουδούλα.

    51. μπραβο στον κυρανακη που ξεφτιλισε το αναρχοκομουνιστικο σκουπιδι, τον ταχα μου φιλησυχο πολιτη

      1. Ναι τι να λέμε, μεγάλη μαγκιά να έχεις ασυλία και να παραβιάζεις νόμους. Αυτό οι παλιοί το λέγανε “μαγκιά, κλανιά και κώλος φινιστρίνι” ρε ηλίθια σαπρόφυτα κομματόσκυλα. Ουστ.

    52. Λέω και ‘γω. Τρελάθηκαν οι αστυνομικοί κι άρχισαν να βαράμε στα καλά καθούμενα;

    53. Ωραίους ρουφιάνους ψηφίζεται κορόιδα δεξιοί

    54. Τα ονοματα και η φωτό των κομμουνιστών όλα στη φόρα.Στοχοποιηση τους άμεσα όπως ακριβώς κάνουν οι κατσαπλιαδες.Σωστος ο Κυρανακης στο συγκεκριμένο.

    55. Όταν θα τις φας και εσυ να δω πόσα @ρχιδια θα έχεις τρολακι

    56. Αυτός θελη να μαζευτούν τα κολιταρια του παιδιού και να τον τουλουμιασουνε, άλλο αποβρασμα και αυτό, μπράβο ρε πισογλεντη τώρα να δω πως θα κοιμασε

    57. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΓΛΥΦΤΟ-ΣΚΑΤ@ΠΟΥΣΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΕ… ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ…

    58. Πιο πολύ πασοκ (μητσοτακική) πτέρυγα της ΝΔ ο συγκεκριμένος. Νομίζω χωρίς βεβαιότητα πως πέρασε Νομική Αθηνών επειδή γεννήθηκε στο Βέλγιο με την ιδιότητα του ομογενούς (οι οποίοι έχουν ελαφρύνσεις και σε θητεία = 3 μήνες), αν και μπορεί οι γονείς του να ήταν υπάλληλοι στο τότε ευρωκοινοβούλιο (1987), δηλαδή από ανώτατη πλούσια τάξη και καλοπληρωμένοι. Είχε κάνει την απίστευτη δήλωση για τους ανέργους νέους που δεν ξέρουν να συντάσσουν σωστά το βιογραφικό τους και δεν ψάχνουν πολύ και πως αυτός δούλευε ως εε προγραμματιστής και έφτιαχνε σελίδες………Θα ήθελα σε λάιβ να τον δω να φτιάχνει σελίδα.

    59. Καλά έκανε ο Κυρανάκης. Το ξεφτίλησε το ακροαριστερό @ρχίδι που επιτέθηκε στον αστυνομικό και τις έφαγε μετά.

      1. να σε ενημερωσω οτι ο νεαρος ηταν μελος της χρυσης αυγης και τωρα υποστηριζει κασιδιαρη…

      2. ΤΙ ΕΥΓΕ ΒΡΕ Μ@Λ@ΚΑ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

      3. πισω στο λαγουμι σου,κουναβι

    60. ειναι …..τατιανα του κυρανακη η μανα

    Comments are closed.