ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΑ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΜΠΕΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ, Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821” – ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ” ΤΗΣ ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    dp_aggellopoulou_alivizatos_savvopoulos

    Το τραγούδι «Ας κρατήσουν οι χοροί» του Διονύση Σαββόπουλου, επέλεξε η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» προκειμένου να δημιουργήσει το βιντεοκλίπ της επετείου των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση του 1821.

     

    «Ας Κρατήσουν οι Χοροί»: Στη δημοσιότητα το βίντεοκλιπ της επετείου

    Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη δήλωσε: «Διαλέξαμε αυτό το τραγούδι γιατί περιγράφει με ένα μοναδικό τρόπο το κοινό μας ταξίδι. Σε αυτά τα 200 χρόνια, η «σύναξή» μας ξεδιπλώθηκε, μεγάλωσε. Ο «δεσμός μας πύκνωσε». Πολλές φορές πέσαμε αλλά ξανασηκωθήκαμε και «οι παρέες μας συνέχισαν να γράφουν ιστορία». Το 2021 κοιτάζουμε μπροστά. Σμίγουμε «τις παλιές και τις αναμμένες τροχιές» μας με ένα φωτεινό και αισιόδοξο μέλλον. Γιατί το ταξίδι των Ελλήνων συνεχίζεται. Ας κρατήσουν οι χοροί λοιπόν!».

    Τα δικαιώματα για τη χρήση του τραγουδιού είναι ευγενής προσφορά στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021» του κυρίου Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος είναι Μέλος της Ολομέλειας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

    1)Γιατί αυτό το τραγούδι κι όχι άλλη σύνθεση;

    2)Πόσο στοίχισε;

    3)Ποια ήταν η εταιρεία παραγωγής;

    Το βιντεοκλίπ γυρίστηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στην Αγορά του Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η σκηνοθεσία του βίντεο και η νέα ενορχήστρωση του τραγουδιού έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, υπεύθυνο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και είναι παραγωγή της Επιτροπής. Τη χορογραφία επιμελήθηκε η Άρτεμις Ιγνατίου.

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, «για την ολοκλήρωση του όλου έργου χρειάστηκαν τρεις μήνες δουλειάς. Χορωδοί, μουσικοί, χορευτές, τεχνικοί, περισσότεροι από 300 άνθρωποι συμμετείχαν στο κάστινγκ, στα γυρίσματα, στις πρόβες, στις ηχογραφήσεις, στις αμέτρητες ώρες του μοντάζ και της επεξεργασίας της εικόνας. Η ηχογράφηση του τραγουδιού και τα γυρίσματα του βίντεο πραγματοποιήθηκαν πριν ισχύσουν τα τελευταία περιοριστικά μέτρα που σχετίζονται με την εξέλιξη της πανδημίας στην Αττική, ενώ τηρήθηκαν όλοι οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Τρέξτε να ρυθμισετε τις οφειλές σας προς τα δημόσια ταμεία. Το κράτος θέλει ζεστό χρήμα να ταισει τους χαραμοφάηδες.

    2. Να φανταστώ ότι για τον “Μέγα Κατσαντώνη” τον ” Αητό των Αγράφων”, που ήταν ένας από αυτούς που βοήθησε πολύ προεπαναστατικά, δεν θα ακουστεί κάτι αξιόλογο, ή και καθόλου. Χάθηκαν τα δημοτικά τραγούδια να τα ακούσει όλη η Γη; Δηλαδή του Σαββόπουλου είναι χαρακτηριστικό της επανάστασης;

    3. Καλά δεν μπορούσαν να γράψουν ένα καινούργιο τραγούδι;

    4. Ας βαζαν τον υμνο των Εαμομπολσεβικων καλυτερα.Μην κρυβεστε βρωμοσκυλα

    5. Εμ ο Παπαδόπουλος φταιει, ηταν δημοκράτης και δικαιος ανιδιοτελης και πατριώτης ,αυτοι τον φαγανε αυτοι που μεχρι σημερα μας ανεβαζουν οποιες κυβερνησεις θελουν αυτοι δημοκρατικα με το ζορι!

    6. …ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟ ΑΛΛΑΧ-ΑΚΜΠΑΡΗ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛ.ΣΗΜΑΙΑ??…

    7. Aλλη μια θηλιά στο λαιμό του Ελληνα φορολογούμενου. Αν θέλει η κ. Αγγελοπούλου να βάλει η ίδια τα έξοδα της γιορτής,οχι σαν τους Ολυμπιακούς που καταχρέωσε τους Ελληνες και κατασπάραξε η κυρία το δημόσιο χρήμα και θέλει και δεύτερη ευκαιρία αυτή και το συφερτό της.

    8. “ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ” ΑΚΟΥΩ…ΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    9. Για να είμαι ειλικρινής περιμενα και χειρότερα. Τέλος πάντων. Τη λαίδη γκαγκα περίμενα να δω. Ή καμιά αλμπανη σταρ. Υπομονή, μέχρι να μπουκάρει ο σουτάνος να ησυχάσουμε.

    Comments are closed.