ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ-ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΠΕ Η ΠΑΓΩΝΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ LOCKDOWN

    Κοινοποίηση:
    emvolio

    Την άποψη ότι οι υγειονομικοί δεν πρέπει να εργάζονται σε νοσοκομεία πρώτης γραμμής χωρίς να έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό εξέφρασε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας και Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

    «Σε κάθε νοσοκομείο φτιάξαμε τις λίστες των γιατρών που θα εμβολιαστούν. Στο νοσοκομείο Γεννηματάς το 45% του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού έχει δηλώσει ότι θα εμβολιαστεί. Αυτή όμως ήταν η πρώτη λίστα. Ακολουθεί και δεύτερη λίστα με τους υπόλοιπους. Δεν πρέπει ένας γιατρός ή νοσηλευτής να εργάζεται στα νοσοκομεία αν δεν έχει εμβολιαστεί. Επειδή όμως ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, αλλά πρέπει ο καθένας να το κάνει συνειδητά. Θα πρέπει το υπουργείο Υγείας να ξεκινήσει καμπάνια για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού», σημείωσε.

    Σε ό,τι αφορά στη μετάλλαξη που εμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κ. Παγώνη ανέφερε ότι απαιτείται ψυχραιμία, καθώς και οι κορωνοϊοί και οι υπόλοιποι ιοί έχουν μεταλλάξεις. «Προς το παρόν δεν έχουμε στοιχεία ότι η μετάλλαξη δημιουργεί πρόβλημα στα εμβόλια ούτε ότι προσβάλλει τα παιδιά. Υπάρχει μια επιθετικότητα γύρω στο 75% για τους μεγαλύτερους, αλλά κι αυτό ακόμα εξετάζεται», επισήμανε.

    Πρόσθεσε δε ότι αν ο ιός είναι πιο μεταδοτικός, «πρέπει να πάρουμε περισσότερα μέτρα και να είμαστε πιο προσεκτικοί. Ελπίζουμε ότι η μετάλλαξη δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Ήδη στα αεροδρόμια έχουν πάρει μέτρα, η καραντίνα για όσους ταξιδεύουν από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε στις 10 μέρες».

    Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παράτασης του lockdown, αλλά και των σκληρότερων μέτρων που έχουν ληφθεί στη Δυτική Αττική και στην Κοζάνη. «Αν χρειαστεί θα πάρουμε περισσότερα μέτρα, όπως επέκταση του lockdown, γιατί έχουμε μεγάλη αύξηση του ιϊκού φορτίου και δεν παρατηρείται μόνο στην Αττική και στη Βόρεια Μακεδονία. Είναι νωρίς να πούμε αν θα ανοίξουμε στις 7 Ιανουαρίου. Η Δυτική Αττική έχει πολύ υψηλό ιικό φορτίο. Άνθρωποι που δουλεύουν εκεί, γυρίζουν μετά την υπόλοιπη Αττική. Τα σκληρότερα μέτρα στη Δυτική Αττική μπορεί να συνεχιστούν και μετά την Παρασκευή».

    Τέλος, αναφορικά με την περίοδο των εορτών, δήλωσε ότι η ενδοοικογενειακή μετάδοση προκαλεί ανησυχία υπογραμμίζοντας ότι «το όριο των 9 ατόμων για τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια είχε ανακοινωθεί πριν ένα μήνα. Τότε πιστεύαμε ότι θα είχαμε μεγαλύτερη μείωση κρουσμάτων, αλλά δε συνέβη. Μια οικογένεια και κανένας άλλος θα πρέπει να είναι στο ρεβεγιόν».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Να βγει η ΠΟΗΔΗΝ και να πάρει θέση.Τοσα χρόνια τους εμπαιζουν με τα βαρέα ανθυγιεινα και τώρα τους ξεζουμιζουν στην πρώτη γραμμή.Να τα βάλει στον π@το της η κυρα Παγώνη η μούμια.

    2. Φάγατε άκυρο από τους υγειονομικούς. Από τον απλό κοσμάκι που δεν δουλεύει μέσα στις ιώσεις δεν το συζητώ. Το ποσοστό θα είναι ακόμη μικρότερο.

    3. Η λέξη υποχρεωτικό στους δημόσιους υπαλλήλους ξερετε πώς ερμηνεύεται,”κάνε το εμβόλιο ειδάλλως απολύεσαι”.

    4. Αυτή σαν τι μιλάει; Είναι κυβερνητικός υγειονομικός εκπρόσωπος; Είναι επί των δημοσίων σχέσεων του κορωνοϊού; Την διόρισε εκπρόσωπό του ο κορωνοϊός; ΄Έκαναν οι νοσοκομεικαού γιατροί και την ψήφισαν συνδικαλιστικά -απορώ τι εκτίμησαν, το λέγειν, την πειθώ, την άψογη παρουσία- αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτή θα διατάζει. Μήπως είναι η αγαπημένη των καναλιών και ως τέτοια μας την χώνουν στα σπίτια μας κάθε μέρα για να μας σκιάζει;

    5. Ποια είναι αυτή η μούμια που μας κουνά συνεχώς το δάχτυλο;

    6. θελω να το δω αυτο οι ιδιοι συνάδερφοι της να την τσακίζουν στο ξυλο την κυρα μουμια να κρύβετε σε λαγουμια και στις στοες των αφεντιών της μην και φαει καμια αδέσποτη

    7. Τους πιστέψατε ότι θα το αφήσουν σε εθελούσια βάση; Θα αυξάνουν συνεχώς τις απειλές και τις απαγορεύσεις για να εκβιάσουν τον κόσμο ώστε να κάνει το εμβόλιο. Μαζί με μπόλικη προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου από τους «ειδικούς» να μας διαβεβαιώνουν καθημερινά για το πόσο «ασφαλές» είναι.

    8. ο εμβολιασμός γίνεται με ατομική συναίνεση, η εταιρεία που τα παράγει απαλάσσεται κάθε ποινικής ή αστικής ευθύνης στη χώρα παραγωγής (στην μπανανία του ελλαδιστάν έτσι κι αλλιώς η ψευτοδικαιοσύνη οδηγεί τα εγκλήματα σε παραγραφή ευθαρσώς), ο μπουρλά δήλωσε ότι δεν θα εμβολιασθεί ο ίδιος για να μην το στερήσει από άλλους και εντέλλει μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Όποιος γιατρός δεχθεί να εμβολιαστεί εγείρει ερωτηματικά για την επιστημονική του επάρκεια

    9. Μπούρδες τον κορωνοϊό τον έχουν γραμμένο και το ξέρουν. Αφού αυτοί ανοβακατεβαζουν τα κρούσματα και τους θανάτους. Όλα στο πλαίσιο της κωρονοτρομοκρατιας από ένα ηλικιωμένο ξόανο που μοιάζει με Καραγκιόζη.
      Μετά τις 11 Ιανουαρίου η ζωή θ’ αρχίσει ν’ αποκαθίσταται σταδιακά μιας και το Θείο Βρέφος δεν θα την απειλεί πια. Μόλις δε αυτό ενηλικιωθει και πατήσει τα 33, ΝΑΤΟ πάλι το 13033!!

    10. Η εντεταλμενη της δεξιας που ονειρευεται υπουργικη θεση. Το φορτιου του ιου στην δυτικη αττικη ειναι χαμηλο. Αφου στα 2000 τεστ βρεθηκαν θετικα 10 ατομα. Δηλαδη 0,001%. Δουλειες του Αρκουμανεα και Χαρδαλια.

    11. ζομπι που περνουν παχυλους μισθους και δινουν εντολες…. εαν απειλει υπαρχει το διεθνες δικαστηριο ανθρωπινων δικαιωματον που λεει οτι τα εμβολια δεν ειναι υποχρεωτικα προφανος η μανταμ δεν τα γνωριζει και θεωρει οτι η ανθρωποι οταν δεν ακουνε στης εντολες της πρεπει να επιβαλετε δια του ψυχολογικου πολεμου.
      εαν δεν εμβολιαστεις χανεις την δουλεια.
      εαν δεν φορας μασκα θα παρεις προστιμο.
      εαν κυκλοφορεις μετα απο καποια ωρα θα περνεις προστιμο.
      μια ζωη μαρτυριο δηλαδη σε λιγο για να παμε για κατουρημα θα στελνουμε sms.

    12. Η Παγώνα δέν κάνει τό εμβόλιο γιατί πολλές αλλεργίες.
      Γιάννης Λάκων

    13. ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

    14. Θα τιμωρηθειτε αποβρασματα της κοινωνία. Δε θα σας γλιτώσει τίποτα από την οργή του όχλου. Η πείνα και η οργή είναι κακός σύμβουλος Παγώνη.

    15. Και επειδή, η συγκεκριμένη κυρία ανήκει στους μάχιμους ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ, όχι όμως των νοσοκομείων αλλά των τηλε-παραθύρων (είναι εντεταλμένη στην υπηρεσία εκφοβισμού των Ελλήνων) ΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΜΕΣΩΣ και χωρίς κανένα φόβο παρενέργειας , γιατί η μόνη παρενέργεια που μπορεί να έχει το εμβόλιο επάνω της…. ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΧΡΩΜΗ, οπότε θα γράφει και καλύτερα στο γυαλί ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    16. Κι εγώ υγειονομικός είμαι, και θα εμβολιαστώ μόνο αν έρθει το μωρό η παγώνη να μου το κάνει προσωπικά

    Comments are closed.