ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ – ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΖΑΝΑΚΗΣ – ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟ

    «Πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιάσουμε τους άνω των 80, ένα 30% αυτών είναι ανεμβολίαστοι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

    Μάλιστα ο ίδιος πρότεινε να εντοπιστούν με τα στοιχεία τους και να σταλούν στα σπίτια τους γιατροί ώστε να συζητήσουν μαζί τους και να δουν τι τους έχει κάνει να μην εμβολιαστούν. «Εάν σαν κοινωνία θέλουμε να μην χάσουμε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους εμβολιάσουμε», υπογράμμισε

    Προέταξε επίσης την ανάγκη όλοι όσοι είναι άνω των 50 να πραγματοποιήσουν την τρίτη εμβολιαστική δόση. «Μετά από 7-8 μήνες είναι επίνοσοι», πρόσθεσε.

    Εκτίμησε επίσης ότι ανά μέσο όρο τον Νοέμβριο θα δούμε να καταγράφονται 4,5 χιλιάδες κρούσματα και παράλληλα οι νεκροί θα παραμείνουν σταθερά πάνω από τους 30

    Εάν σαν κοινωνία θέλουμε να μην χάσουμε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους εμβολιάσουμε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Πρός τό “οτι να ναι” ταγάρ
      Τ´εἶναι αὐτό πού κατανοείς γά τά παιδιά,ρέ βαλκάνιο ταγάρ᾽?

    2. Οι λαθρομετανάστες δεν παθαίνουν τίποτα μόνο οι Έλληνες κινδυνεύουν…

    3. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ! ΤΣ ΤΣ ΤΣ

    4. Έεεεεελαααααα να δεις την καμπαρντίνα μου. Έεεεεελαααααα

    5. “”ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ!”” ποιος να τους μαζεψει??? δεν υπαρχει ουτε ενα μυρμηγκι που θα κουναγε ενα απο ποδαρακια του………….. σε ενα ανυπαρκτο κρατος μιας 4ο κοσμικης χωρας ποιος θα μαζεψει ποιον?????? το ποπολο ειναι μαζεμενο και οι αμαζευτοι σας κανουν την ζωη πατινετα που λενε στο κορφου…..

    6. τα γεροντια να σωσουν το ντι εν ει τους για να τεκνοποιησουν αργοτερα
      δεν κινδυνεουουν ε
      εξωτερικο αν πεις τετοια σε πανε μεσα
      μονο ελαδισταν του κουλη λες οτι μαλακια θες
      λιγη ντροπη σε οσα λετε εχετε παπουδες και γονεις
      για τα παιδια το κατανοω αλλα για ηλικιωμενους ειναι εγκληματικο να λετε οσα λετε
      η παραπληροφορηση εχει και ορια

      1. Στην αμάλ και γρήγορα. Η πσραπληροφόρηση των ακαταδίωκτων δεν έχει πάντως όρια. Γιατί στην αμάλ δεν είδαν μετάδοση του κοροιδοιού αυτοί που θέλουν να μπολιάσουν τα παιδιά σας.

    7. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΛΟΡΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ??? ΡΕ ΚΟΨΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ !!! ΠΩΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ..ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ..ΡΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ..ΣΚΕΤΟ ΣΙΧΑΜΑ Ο ΚΩΛΟΓΕΡΟΣ-ΛΑΜΟΓΙΟ-ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ???

    8. Σαν λυσσασμένα σκυλιά κανουν,όσο δεν πείθεται ο κόσμος ότι όλοι αυτοί νοιάζονται για την προστασία του από τον ιό ,τόσο πιο υστερικοί γινονται

    9. Ο/Η με καποτα κινεζικη θα σας πηδηξουμε ανθελληνικα σκουληκια λέει:

      @ρχιδια και μεις πορτα-πορτα θα ερουμε μη στεναχωριεστε καθολου και να παρακαλατε να μη το κανουμε

    10. Δεν θέλουν να εμβολιαστούν,αυτοί οι ειδικοί για κλάμματα τι πρόβλημα έχουν; Όλο στο «θα» και στις απειλές είναι «θα πεθάνετε» κλπ Σχεδόν δύο χρόνια κλείνουμε με τον ξαμολημένο ιό τους. Τα βίντεο και οι αναφορές ανθρώπων με προβλήματα από το εμβόλιο είναι άπειρα. Η λογοκρισία δουλεύει στο μέγιστο για να τα κρύψει. Και πως μετράνε τα θύματα; Όποιος βγει θετικός στο τεστ και πεθάνει από οτιδήποτε εντός 28 ημερών προσμετράται ως θάνατος από κορωνοϊό. Επίσημα στη Βρετανία αυτό. Και εδώ το ίδιο κάνουν απλά δεν έχουν ανακοινώσει το χρονικό όριο εντός του οποίου έχει γίνει το τεστ.

    11. Ρε τι λύσσα κακια είναι αυτή με τα μπόλια και τον κορόνα?????
      Παίζει να πάθουν κατάθλιψη όλοι αυτοί που ασχολούνται δύο χρόνια τώρα με τον κορόνα,όταν θα σταματήσει όλο αυτό το τζερτζελο!!!!!!
      Βρήκαν δουλειά να ασχολούνται!!!!!!

    12. Μας συγκιμει το ενδιαφερον σας για την υγεια μας Α να χαθειτε καθαρματα

    13. Κούλη αν έστω και μία στο εκατομμύριο υπάρχει Θεός διότι εμείς πιστεύουμε αλλά εσύ ΟΧΙ θα σου εξηγήσει το όνειρο.Ουδεις αθάνατος.Θα σε κάνει μπάρμπεκιου.

    14. Ρε τζανάκη, δεν καταλαβαίνεις ότι οι ηλικιωμένοι δεν εμβολιάζονται γιατί δεν σας πιστεύουν; Γιατί δεν παραιτείστε από τα ακαταδίωκτο; Γιατί δεν είπατε για την αμάλ και λέγατε μόνο για εκκλησίες; Γιατί δεν τα χώσατε στους πολιτικούς που δεν τήρησαν τα μέτρα για την κηδεία της φώφης; Εσύ που βλέπεις πρόβλημα στα …μοναστήρια, πώς και δεν είδες πρόβλημα με τους χιλιάδες ….συνωστισμένους στην κηδεία της φώφης; Πάντως η θεστρική παράσταση που δώσανε οι πολιτικοί ήταν για όσκαρ. Συνωστίστηκαν κατά χιλιάδες και την επόμενη μέρη μιλάγανε για κρούσματα! Ρε όλοι οι ακαταδίωκτοι στα μπουζούκια που τα άνοιξε ο κούλης που μιλάει για κρούσματα!

    15. Michael Yeadon : Τον Νοέμβριο μπαίνουμε στην φάση 5 στο πρόγραμμα τυρρανίας!

      ☆ Αναλάβετε την δολοφονία των ζωντανών ηλικιωμένων!

      Υ.γ. Για γεννημα εχιδνων τον κοβω, τον τυπο! Ισως να ειναι και απογονος του Μενγκελε! Ποιος ξερει!

    16. Να πάνε να μαζέψουν άλλους σε άλλα μέσα ενημέρωσης και εφημερίδες που ανεβάζουν αθρα που δεν ισχύουν για τον κορονοιο το εμβόλιο κλπ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΟΛΎ ΚΥΡΙΕ ΧΙΕ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΜΟΥ

    17. Βρε μανια να κανουν στον αλλο το δηλητηριο με το ετσι θελω! Αυτοι ειναι για ψυχιατρειο,για φυλακη για στησιμο στον τοιχο.Ειναι δυνατον ; Με το ζορι να πεθανουν τον κοσμο για τις συνταξεις ;; Φωτια στα κεφαλια τους,στα σπιτια τους θα πεσει και θα πεσει.Δεν εχει κανενας το δικαιωμα να αφαιρει ζωη παρα μονο ο Θεος.Οποιος επιμενει πελεκυς θα του επιστραφει στην ζωη του .

    18. Ψυχοπαθείς και ικανοί να κυβερνούν μόνο για το συμφέρον τους..αυτοί είναι ενωμένοι στη καταστροφολογία τους ,όσο για μας άλλοι προτιμούν την άνεση και τη διασκέδαση με το μπόλι παρέα και άλλοι χάνουν τις δουλειές τους επειδή αποφάσισαν το αυτονόητο να μην κάνουν το εμβόλιο.Οσο δεν είμαστε ενωμένοι και άλλα θα έρχονται..

    19. Επειδή οι καλύτεροι από αυτούς είναι απλώς αποβλακωμένοι από την προπαγάνδα, ενώ οι χειρότεροι ανίατα πορωμένοι, ας μη βασίζονται στον εκφασισμό του κρατικού μηχανισμού στέλνοντας πρωτοδιορισμένες νοσοκόμες και αστυφυλακάκια να κάνουν τη βρωμοδουλειά τους, ας έρθουν οι ίδιοι με τις σύριγγες, να πέσουν πάνω σε 2-3 από εμάς που θα θελήσουμε να ποτίσουμε το δέντρο της ελευθερίας, να δούμε πόσοι θα φύγουν.

    20. χανουμε ομως Ανθρωπους απο αλλες αιτιες οπως ακυρωση χειρουργειων ελλειπης υγειονομικη περιθαψη ελλειψη προσωπικου στα κεντρα τα δημοσια απο την πεινα απο την κακη ψυχολογικη κατασταση που εχει περιελθει ο κοσμος κυριε το αφηγημα σας ειναι τελειωμενο το καταλαβανε ακομη και οι παπουδες και γιαγιαδες ολοι συντελειται παγκοσμια γενοκτονια επειδη ανθρωπακια σαν και εσας δεν εχουν ουτε τιμη ουτε φιλοτιμο ουτε συνειδηση ειστε κενοι κυριε σε ολα σας και καποια στιγμη θα πληρωσετε για τα εγκληματα σας κυριε …

    21. Υπαρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ??
      Υπαρχει ΚΡΑΤΟΣ?
      Υπαρχει ΚΟΙΝΩΝΙΑ?
      Να σας πω εγω τι υπαρχει. Ενα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!
      Ο καθενας βγαινει και κανει τον νομπελίστα και φουσκώνει σαν παγώνι, το κρατος τον στηρίζει και τον ωθεί, η δικαιοσύνη νίπτει τας χείρας της και η κοινωνια κάθεται αμέριμνη και ανεχεται τις τρομοκρατικές δηλώσεις χωρις αντιδραση, καθε μέλος αυτης κοιτωντας τη πάρτη του και τη καλοπέραση του.
      Κατα τα αλλα ειμαστε “ευλογημένος” λαος. Σ…. και απος……
      Ο τελευταίος ας κλεισει τη πορτα!

    22. ….ΕΛΑΤΕ ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΑΝ ΘΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ…..

    23. Πατέ να τους ξεκάνετε ρε καθίκια μια ώρα αρχύτερα όπως τα γέρικα αλόγα,
      Προς τι αυτή η εμμονή με το μπόλι;
      Εδώ τα γ@μισατε όλα πατρίδα,, θρησκεία, οικογένεια, σας επιασε τόσο πολύ αγάπη για τους ηλικιωμένους για να μην πάθουν τίποτα;
      Πείτε καθαρά ρε αλητές ότι πλέον δεν είναι χρήσιμοι και θέλετε να τους εξαφανίσετε για να γλυτώσετε τις συντάξεις

      1. Δεν είναι μόνο οι συνταξιούχοι που θα κοπούν οι συντάξεις, είναι και όλοι αυτοί 40-50-60 που δούλευαν χρόνια και δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη, κρατήσεις και εισφορές θα πάνε υπέρ πίστεως και πατρίδος των λαμογίων

    24. Τοση πρεμουρα ειναι μαλλον για να τους χασουμε και οσο το δυνατον γρηγοροτερα.
      Ετσι θα γλυτωσουν μερικες συντάξεις.
      Αλλοιως τι εξηγηση να δωσει κανεις?

    Comments are closed.