“ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ; -ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΟΔΗΓΙΑ – ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ” – ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ 24ΧΡΟΝΗΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΟΥΣ – ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΛΥΓΜΟΥΣ Η ΚΟΠΕΛΑ – ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

    Κοινοποίηση:
    1

    Μετανιωμένη εμφανίζεται τώρα η 24χρονη νεφροπαθής, η οποία παρά το γεγονός ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό αγνόησε αγνόησε κάθε σύσταση και οδηγία του ΕΟΔΥ και ταξίδεψε με το πλοίο για τη Σαντορίνη.

     

    Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η 24χρονη φαίνεται να έχει καταλάβει το λάθος της και ζητά συγγνώμη. Μάλιστα, με τρεμάμενη φωνή κάνει λόγο για μια παρόρμηση της ηλικίας.

    «Θέλω να ζητήσω μια δημόσια συγγνώμη απ΄όλους δεν ήταν κάτι εσκεμμένο, ήταν μια παρόρμηση της ηλικίας». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη που καταλαβαίνοντας το μέγεθος της αδιανόητης απερισκεψίας της, την έπιασαν τα κλάματα μιλώντας στο Star.
    «Επειδή έχω πολλά χρόνια το θέμα υγείας δεν ήταν και πάρα πολύ εύκολο να μετακινούμαι και επειδή τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία, ήθελα να ξεσκάσω» συμπληρώνει.

    Η 24χρονη πάσχει από νεφροπάθεια και κάνει τακτικά αιμοκαθάρσεις. Πριν ξεκινήσει το ταξίδι της είχε τηλεφωνήσει στο νοσοκομείο της Σαντορίνης και της είπαν πως μπορούν να κάνουν αιμοκαθάρσεις αρκεί πρώτα να κάνει το τεστ για τον κορονοϊό.

     

    Για τον λόγο που επέλεξε να κάνει το ταξίδι πριν κάνει το τεστ η 24χρονη είπε πως «επειδή δεν είχα κανένα σύμπτωμα, ούτε βήχα, ούτε τίποτα. Πίστευα ότι δεν είμαι θετική στο ιό και επέλεξα να ταξιδέψω».

    Στο τρένο προς της Αθήνα όμως ενημερώθηκε από το νοσοκομείο πως είναι θετική και πρέπει να μπει σε καραντίνα. Τότε η ίδια όχι μόνο έκρυψε ότι νοσεί αλλά αποφάσισε να συνεχίσει το ταξίδι της σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

    Σε ερώτηση για το αν μέσα στο πλοίο φορούσαν μάσκες η κοπέλα απάντησε: «Ναι από την ώρα που μπήκαμε και καθ΄όλη τη διάρκεια δεν τις βγάλαμε καθόλου».

    Δυο ώρες πριν φτάσουν στο λιμάνι της Σαντορίνης το νοσοκομείο ενημερώθηκε για το επιβεβαιωμένο κρούσμα και αμέσως οι αρχές κινητοποιήθηκαν, ενώ το προσωπικό του πλοίου περιόρισε τη νεαρή και τον συνταξιδιώτη της σε μια ειδική καμπίνα.

    Στο λιμάνι του νησιού περίμενε το λιμενικό με την 24χρονη να επιστρέφει στον Πειραιά και να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

    Μητέρα της 24χρονης: «Αμφιβάλλω αν υπάρχει ο ιός»

    «Με τόσα που ακούμε, αμφιβάλω πια για το αν υπάρχει ο κορονοϊός», δήλωσε συγκεκριμένα η μητέρα στην εκπομπή «Live News»

     

    Η μητέρα της 24χρονης υποστήριηξε στο Mega, «Μπορεί να είναι 24 χρόνων αλλά το παιδί, επειδή πέρασε πολλά ήταν πολύ σκασμένο, ήθελε να φύγει ρε παιδί μου. Τώρα το έκανε, δεν αλλάζει. Θα υποστούμε τις συνέπειες, αλλά θέλω να μου πουν πότε είπαν στο παιδί όταν φτάσει στην Αθήνα να πάει κατευθείαν στο Αττικό».

    «Έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, καθοδόν στο τρένο ενημερώθηκε ότι το τεστ είναι θετικό, μέχρι εκεί, ούτε να μείνει στην Αθήνα ούτε να πάει στο Αττικό, τίποτα. Δεν είχε συμπτώματα, δεν είχε πυρετό, της έβαζαν θερμόμετρο κάθε πέντε λεπτά. Τους πήραν με ασθενοφόρο, το είχαν έξω στα παγκάκια, έχω την απαίτηση να γίνει και δεύτερο τεστ, γιατί το Ιπποκράτειο είναι γνωστό ότι έχει κάνει πολλά λάθη σε αυτόν τον τομέα», προσέθεσε.

    «Με τόσα που ακούμε, είμαστε αμφίβολοι πια για το αν υπάρχει ο κορονοϊός. Χωρίς συμπτώματα, δεν καταλαβαίνω πως βγήκε θετικό το τεστ. Το πρώτο λάθος έγινε από το Ιπποκράτειο. Έβαλαν το παιδί για αιμοκάθαρση πριν 3 μήνες, γιατί δεν του έκαναν τεστ κορονοϊού πρώτα;», διερωτήθηκε σε έντονο ύφος η μητέρα.

    «Γιατί στο λιμάνι του Πειραιά δεν της έκαναν τεστ κορονοϊού;», επέμεινε.

    «Απαιτώ να γίνει επανάληψη του τεστ στην κόρη μου. Της είπαν απλώς ότι είναι θετική, δεν της είπαν τίποτα άλλο. Δεν πήρε οδηγίες», κατέληξε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Ντάξει, καταλάβαμε… έγινε αυτό που κατήγγειλε η νοσηλεύτρια του ΕυΑγγελισμού. ΑΝ πουν την αλήθεια οι “ευπαθείς” Ομάδες(βλ. Νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς κτλ) δλδ άτομα τα οποία χρειάζεται να έχουν πέρα-δώθε σε νοσοκομεία & εν πάση περιπτώσει, να τους φροντίζουν δεόντως, αν πουν την αλήθεια ή φέρουν αντίρρηση, απειλούνται ευθέως… Ότι η ζωή κι η υγεία τους ειναι στα χερια των.γιατρων, να το “ραψουν” εν ολίγοις. Αυτό θα της είπαν της κοπέλας και ζητάει τώρα δημόσια συγγνώμη. Ντάξει! Τι κάνει νιαου νιάου στα κεραμίδια?

      1. Αυτο καταλαβα κ εγω 😠 εδωσαν κ ορκο γιατροι κ νοσηλευτες. Ντροπη τους εαν τν προδιδουν ολα πανω τουςθ γυρισοτν. Μεγαλη αμαρτια…

    2. Τι αμφιβαλει δεν το καταλαβα!! το εχω ξαναγραψει πανω απο 80% αξιοπιστια περισσοτερο και απο καποιες εξετασεις αιματος που κανουμε ολοι οταν εισαι θετικος παει και τελειωσε… με φορτιο μικροβιον φουλ, αν βγεις αρνητικος εκει μπορει και αυτος που περνει το δειγμα να μην το εχει παρει σωστα θελει 3 μερες μετα επαναληψει… τωρα το δεν εχεις κανενα συμπτωμα ενταξει αν θελουμε το πιστευουμε γιατι καποιος που εχει μια ζαλη η μια απλη φαρυγγιτιδα δεν δινει και πολλη σημασια… μπορει να παει να κανει μια ακτινογραφια θωρακος και θα τα δει ολα εκει κανουν παρτυ….

      1. Ο ένας και μοναδικός Έγκριτος Δικηγόρος κ. Νίκος Αντωνιάδης, που μόνος του ξεφτιλίζει τα αφιονισμενα ανθελληνικά ανδρείκελα 300 +1
        έχει στείλει εξώδικο
        στον Τσιόδρα και στους υπόλοιπους της δύσφημης “επιτροπής” των καθημερινών παλινωδιών
        να βεβαιώσουν τον Ελληνικό Λαό ότι το τεστ PCR ΔΕΝ διαγιγνώσκει τον κοροϊδοϊό.

        Όμως αυτοί δεν απαντούν εδώ και 2 μήνες!!!
        Βέβαια στα καταχρεωμένα τσοντοκάναλα ξημεροβραδιάζονται τσαμπουνωντας μας ανοησίες που ομως Καταστρέφουν την ζωή μας.

        Το τεστ PCR δεν διαγιγνώσκει ούτε τον ανύπαρκτο (ουδέποτε απομονώθηκε) κοροϊδοϊό ούτε κανέναν άλλο “ιό”

        Κομματοκοπρόσκυλα, μην γράφετε ανοησίες για “μικρόβια” που κυκλοφορούν στο δρόμο και μας… ορμάνε να μας… δολοφονήσουν !!
        Εαν υπήρχαν θα ΕΙΜΑΣΤΑΝ όλοι νεκροί

        Και τέλος, δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία “φονικός ιός” που να μην εμφανίζει κανένα απολύτως σύμπτωμα.

        –>> Αρρώστια χωρίς συμπτώματα, ονομάζεται απλά ΑΠΑΤΗ !!!

    3. Επίσημη γραπτή διάγνωση – ιατρικα τεκμηριωμένη ως προς την κλινική εξέταση τις εξετάσεις , τα ευρήματα και την αιτιολόγηση της έδωσαν?ή….παει στο ………μιλητό το θέμά: έχεις ή δεν έχεις ναουμ, …..στο …….μπουρδελιστάν?
      Διότι, αυτός Ο ΙΟΣ ως γνωστόν ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ, παρα μόνο με υποθετικα και αβάσιμα συμπεράσματα. Ολα τα αποτελέσματα παγκοσμίως απο τα τεστ είναι αίολα, επιστημονικα αβάσιμα για την διάγνωση του ιού και ως εκ τούτου ΚΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ!
      Γι αυτους τους λόγους άλλωστε, δεν είναι εύκολη και η δημιουργια του αντίστοιχου εμβολίου.

      ….με τις υγείες σας…..

      1. Ποιος διαδίδει τέτοιες αηδίες??? Οι εξετάσεις που γίνονται ανιχνεύουν το ιικο φορτίο δηλ. τον ακριβή αριθμό του συγκεκριμένου ιού που έχουμε μέσα μας…Η PCR ανιχνεύει την ποσότητα του γενετικού υλικού του ιού… Συγκεκριμένα και με ακρίβεια…Ο ιός αυτός είναι συγκεκριμένος, έχει βρεθεί το γονιδίωμα του, η δομή του, ο μηχανισμός εισόδου του στα κύτταρα, και ο τρόπος που δρα… Απλά καθημερινά διαπιστώνουμε και ανανεώνουμε τις γνώσεις μας για τις κλινικές επιπτώσεις του στον άνθρωπο. Και ακόμα δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχει σε μια δεκαετία πχ. Καρκινογένεση κλπ…

        1. Νομίζεις οτι είμαστε όλοι κομματόσκυλα που μας ταϊζει άφθονο σανό ο άθλιος τσομπάνης σου;;

          Έχεις να μας υποδείξεις ή να ανεβάσεις μία (1) έστω μια Ανεξάρτητη επιστημονική μελέτη που να Αποδεικνύει τις ανοησίες σου;;;

          Όχι, γιατί δεν υπάρχει καμμία.

          Το τεστ PCR
          — Δεν είναι ποσοτικό
          –ΔΕΝ ανιχνεύει τον Ανύπαρκτο (φέρε μας μια μελέτη που να αποδεικνύει την ύπαρξη του, μια) κοροϊδοϊό,
          –ΔΕΝ ανιχνεύει κανέναν “ιό”
          Την ίδια Απάτη ειχαν εφαρμόσει και με το κόλπο του Η1Ν1
          Το έχει δηλώσει επανηλλειμένα ο ίδιος ο εφευρέτης του Kary Mullins

          Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι, σιωνιστικά ανδρείκελα του Μπιλ Γκέιτς

    4. Δεν υπαρχει ο κοροιδοιος?ε οχι μωρε….δεν εμπιστευετστε τους ειδικους που τα παιρνουν απο χιλιες μεριες και ολες τις εταιριες του μπιλ γκειτς?
      Δεν εμπιστευεστε τον ευαγγελατο που τα λεει καθημερινα ενω πηρε ενα εκατομυριακι η τα αλλα πουλημενα τομαρια της δημοσιοκαφριας?
      Δεν εμπιστευεστε τον κουλη κολλητο του σορος και της μερκελ και εγγονο του μωησεως?
      Δεν εμπιστευεστε το elias Mossia η αλλιως μοσιαλο τον εβραιο των ελληνικων χοαξ και νταραβεριτζη του κοροιδοιου?
      Οσοι δν εμπιστευεστε ολα αυτα τα καλα εβραιοπουλα δεν κανετε για την παγκοσμια στανη που ετοιμαζουν για τα προβατα οι οβριοι.
      Οσοι λοιπον δεν ανηκετε στα γκοιμ που λενε οι οβριοι και ειστε ελληνες πραγματικοι κατι πρεπει να κανετε ….βρητε τι….

      1. Ευτυχώς ρε ‘σύ που έχουμε εσένα που έχεις κάνει πολυετείς σπουδές στην Λοιμωξιολογια με εξειδίκευση στην Ιολογια, να μας κατατοπίζεις. Να σε ρωτήσω να φτύνω τον κόρφο μου ή να χτυπάω ξύλο για να θεραπευτώ από το συνάχι που με ταλαιπωρεί. Τελικά όλοι εσείς που τσαμπουνάτε τέτοιες βλακείες, έχετε ανάγκη γιατρού αλλά όχι λοιμωξιολογου.

    5. Να το κάνεις τί, μωρή KGB ; Να την φακελώσεις ;

    6. ΟΧΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΟΥΣ,,,ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΣΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΡΟΥΣ ΑΜΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΗ

      1. ποιος ιος χωρις συμπτωματα ρε γιδι..ε τοτε τον εχουμε ολοι τον ιο.

    7. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι οτι το λεγόμενο ”κρούσμα” είναι απλά ένα θετικό τέστ, όπως θα έβγαινε σε αντίστοιχα τέστ ένας που ήλθε σε επαφή με οποιονδήποτε ιό πχ γρίππης ή κοινού κρυολογήματος!!!! Οι ασθενείς πάσχουν και όχι οι εξετάσεις τους!!!!! Φθάσαμε σε έσχατα σημεία να στιγματίζουμε, να φυλακίζουμε, να στερούμε θεμελιώδη δικαιώματα ελευθερίας και αξιοπρέπειας, σε άτομα που κανονικά θα έπρεπε να έχεις την σύμφωνη άποψη και με τη δική του θέληση να δεχθεί και να συμφωνήσει σε ότι του προτείνει(και όχι ότι του επιβάλλει) η ιατρική επιστήμη!!!!! Δηλαδή όλοι οι άλλοι που κυκλοφορούν και κυκλοφορούσαν σαν φορείς ιώσεων ή με κάποια συμπτώματα εκ του αναπνευστικού, πώς αντιμετωπιζόταν τόσα χρόνια μέχρι τώρα???!!!!! Ενα θετικό τέστ, αμφιβόλου μάλιστα αποτελεσματικότητας και σημασίας έφθασε στο σημείο να θεωρείται το φόβητρο, περισσότερο και από μια ενεργό λοιμώδη νόσο, λες και είναι χολέρα ή πανώλης ή λέπρα ή φυματίωση ενεργός!!!!!!!!! Και κάποιοι μάλιστα ζητούν και το όνομα της παθούσης, άν είναι δυνατόν πού φθάσαμε, να το κάνετε τί βρε ανεκδιήγητοι???!!!!!!!!!!!!!

    8. Εγώ πάντως αναρωτιέμαι τι κάνουν με το DNA που λαμβάνουν μετά το τεστ.
      Δεν νομίζω να το πετάνε.
      Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και εταιρείες όπως η 23andMe, η Ancestry, που ασχολούνται μόνο με την έρευνα του DNA

      1. Τασο ασε την επιστημονικη φαντασια και πηγαινε με την παρεα σου για προβατινα και κοκορετσι με κρασακι. Η ζωη ειναι μικρη. Το dna της καθε κυρα σουλας ηθελαν να το αποθηκευσουν στην Περιοχη 51.

    9. μην στενοχωρειτε τη κυβερνηση..ειναι στο παρα πεντε να καταργησει το θανατο απο γηρας και αλλες ασθενειες..μονο ο κοβιντ εμεινε εμποδιο στην αθανασια των ελληνων γι αυτο εξακολουθουν να πεθαινουν καποιοι 95χρονοι , , αλλα με τις προσπαθειες της κυβερνησης, θα νικηθει κι αυτος και θα ζουμε για παντα!!!!

    10. Το τεστ PCR (polymerase chain reaction) που εφηύρε ο βιοχημικός Kary Mullis και του απονεμήθηκε το βραβείο Νόμπελ το 1993 (πέθανε – βολικά, έεε;;-το 2019 λίγο πριν ενεργοποιήσουν την επιχείρηση κοροϊδοϊός) ΔΕΝ διαγιγνώσκει τον (μεχρι στιγμής Αναπόδεικτο κοροϊδοϊό)
      –Για την ακρίβεια δεν διαγιγνώσκει κανέναν “ιό”!!
      Το είχε δηλώσει επανηλλειμένα ο ίδιος.
      –Επίσης είχε δηλώσει ότι η μέθοδος αυτή (τεστ) είναι επιρρεπής σε σφάλματα.

      Μας κοροϊδεύουν..
      Η οικογένεια να ζητήσει την βοήθεια του Ποινικολόγου κ. Νικου Αντωνιάδη που δίνει μόνος του τον αγώνα εναντίον της ΑΠΑΤΗΣ του κοροϊδο-ιού (σήμερα και με την Βούλα του Γερμανικού ΕΦΕΤΕΙΟΥ)

      1. Δεν έχετε ιδέα τι είναι η PCR και λέτε και βλακείες από πάνω πως δεν υπάρχει COVID-19. Καταρχάς δεν είναι μια αλλά δυο PCR. H RT PCR και η Real-time PCR. Η πρώτη έχει ευαισθησία και ειδικότητα της τάξης του 85% ενώ η δεύτερη της τάξης του 98% δηλ. σχεδόν ποτέ δεν δίνει λάθος αποτελέσματα. Στην μοριακή διαγνωστική σήμερα χρησιμοποιείται η δεύτερη. Τώρα το ότι δεν υπάρχει COVID και άλλες χαζομάρες για έναν ιό που έχει χαρτογραφηθεί το γονιδίωμα του και είναι προσβάσιμο απο οποιαδήποτε ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του κόσμου, δεν μπορώ να απαντήσω γιατί με ξεπερνάνε ως νοήμον ον. Εάν εσείς δεν θέλετε να ζήσετε σε οργανωμένη κοινωνία, υπάρχει και ο Αμαζόνιος και φυλές κανίβαλων που μπορείτε να ζήσετε και χωρίς μάσκα, χωρίς εμβόλια και να αναπτύξετε τις υπέροχες θεωρίες σας περί «ανύπαρκτου» COVID.

        1. Το τεστ PCR που εφηύρε ο βιοχημικός Kary Mullis Δεν διαγιγνώσκει κανένα “”ιό ”
          Η “επέκταση” του σε rt-PCR, στην ουσία μια σοφιστεία, και πάλι Δεν διαγιγνώσκει κανέναν κοροϊδοϊό αλλά και κανενα κοροϊδοϊό.
          Απλά “μαντεψιές” (στατιστικές υποθέσεις) κάνει σε μικροσκοπικά δείγματα σηνηθισμενου βιολογικού υλικού, το οποίο κακοποιειται βάναυσα στο εργαστήριο χημικος, ηλεκτρικος κλπ. βομβαρδισμός
          και
          στο τέλος με την μέθοδο “οτι φανεί του Λολοστεφανή” μας σερβίρουν το ανάλογο παραμύθι.

          Υπόδειξε μας,
          Μία εστω μία (1) ανεξάρτητη επιστημονική μελέτη που να έχει απομονώσει και αναγνωρίσει τον ανύπαρκτο κοροϊδοϊό..

    11. Η αλήθεια είναι ότι κ ο τραγουδιστής Πασχάλης ζήτησε επανάληψη του τεστ DNA που έδειξε ότι το παιδί που είχε από την εξώγαμη σχεση ήταν δικό του, αλλά τελικά δεν άλλαξε κατι.

      1. Πρόσεχε το ενεργοποιημενο λεξικό στο πληκτρολόγιο.

      1. Μαρέβα Πουτανόφσκη την λένε. Πολωνό ΣΚΟΥΠΙΔΙ…

    Comments are closed.