ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ “ΒΛΕΠΟΥΝ” ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

    Κοινοποίηση:
    6102193-1024x683

    Βιντεοληπτικό υλικό με τις κινήσεις των δραστών που τοποθέτησαν τον ισχυρό ωρολογιακό εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου έχει στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον μία κάμερα από το κτίριο της τράπεζας που ανακαινίζεται ακριβώς απέναντι από το υπουργείο στη Σταδίου έχει καταγράψει τη στιγμή που τουλάχιστον ένας δράστης τοποθετεί το σακίδιο με τη βόμβα στο κάγκελο του πεζοδρομίου ενώ φαίνεται και ένα ακόμα άτομο σε κοντινή απόσταση να είναι μαζί του.

    Κινήθηκε με τα πόδια

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το κύριο σενάριο που εξετάζεται από τις Αρχές είναι ο βομβιστής να έφθασε στο σημείο από το απέναντι πεζοδρόμιο πεζός, να άφησε το σακίδιο και στην συνέχεια να απομακρύνθηκε και πάλι πεζός.

    Οι Αρχές θεωρούν δεδομένο ότι λίγα μέτρα παρακάτω τον βομβιστή περίμενε κάποιος συνεργός του -ίσως με κάποια μοτοσυκλέτα – και να διέφυγαν.

    Όσον αφορά την προετοιμασία της επίθεσης, εκτιμάται ότι οι δράστες για αρκετές ημέρες είχαν κάνει κατόπτευση του χώρου, ίσως και πρόβα με τις κινήσεις που θα έκαναν πριν και μετά την τοποθέτηση της βόμβας.Για τον λόγο αυτό η έρευνα από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχές θα εξεταστούν και αρκετές ημέρες πριν προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν καταγραφεί ύποπτες κινήσεις από τα ίδια άτομα.

    Έως 5 κιλά η εκρηκτική ύλη που χρησιμοποιήθηκε

    Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το Open, οι δράστες φέρεται πως είχαν τοποθετήσει στο σακίδιο περίπου 3 με 5 κιλά εκρηκτικής ύλης.

    Σημειώνεται ότι την ευθύνη για την έκρηξη του βομβιστικού μηχανισμού ανέλαβε η οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα».

    Ολική επαναφορά της τρομοκρατίας

    Δύο καινούριες τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν εμφανιστεί μέσα σε ενάμιση μήνα, μετά από περίπου 6 χρόνια σιωπής της τρομοκρατίας στη χώρα μας και αυτό αν μη τι άλλο, προκαλεί προβληματισμό.

    Σύμφωνα με το MEGA μάλιστα, δεν αποκλείεται να πρόκειται για το ίδιο οργανωτικό κέντρο τρομοκρατίας στα δύο πρόσφατα χτυπήματα, παρά το γεγονός ότι παρουσιάστηκαν ως δύο τρομοκρατικές οργανώσεις…

    Οι ίδιες πληροφορίες λένε πώς πρόκειται για άτομα αποφασισμένα, μιας και το τωρινό χτύπημα έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ο εν λόγο, είναι κοκκινο πανί σε αυτό το πόστο. Δεν πρέπει να επιλέγεται σε αυτή τη θέση. Αυτό πότε θα γίνει κατανοητό?? Και μπαίνουν σε κίνδυνο αθώοι

    2. Χρυσοχοΐδης μέλος του κλεφτοΠασόκ. Διορίστηκε νομάρχης νομού Τρικάλων το 1986.
      Αρχή της πολιτικής σταδιοδρομίας. Παιδί του κατηχητικού, εγκατέλειψε την πρώτη σύζυγο για μία αρχιτέκτονα του δήμου Τρίκκης με την οποία τεκνοποίησε.
      Εν συνεχεία τεκνοποίησε στην Αθήνα με άλλη.
      Με την Αλεξία Μπακογιάννη δεν προέκυψε εξώγαμο.

    3. Ο πόλεμος των μαφιόζων, οι λερωμενοι ανώτατοι αξιωματικοί τα καύσιμα, το εμπόριο γυναικών τα ναρκωτικά και τα εκρηκτικά μηνύματα. Greek mafia.
      Ο Χρυσόχοιδης οργανώνει την αστυνομία, και η μαφιοζοι του στέλνουν ΤΝΤ. 💣💣💣

    4. Ο ημιτρελος χρυσοχοιδης δεν ξέρει πού πάνε τα τρία..θα σώσει την Αθήνα..χρειάζεστε ψυχιατρική υποστήριξη το κεφάλι του πάει πέρα δώθε έχει καμένη φλάντζα…αυτός δεν είναι που σκοτωθηκε ο υπασπιστής του όταν άνοιξε έναν φάκελο με βομπα..αν δεν εσκαζε η μπόμπα στη 17 Νοέμβρη ακόμα θα την ψάχναμε…αν δεν διώξουμε τους ισλαμογουρουνοφοβικους η εγκληματικότητα θα αυξάνεται ραγδαία… γι’αυτό Κασιδιάρη δαγκωτο στις ευρωεκλογές..Αλίως είστε καταδικασμένοι μέσα στην χαβούζα που λέγεται Αθήνα…

    5. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΕΣ ΣΚΟΠΙΕΣ!

    Comments are closed.