ΜΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ Ή ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟ@ΣΤ#ΡΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ; ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    loatki

    Η κοινότητα LGBTQ+ δηλαδή οι ΛΟΑΤΚΙ της Ουκρανίας, καλούν τα μέλη της κοινότητάς τους να καταταγούν στον ουκρανικό στρατό για να πολεμήσουν τους ρωσόφωνους επαναστάτες και τον ρωσικό Στρατό με το ακόλουθο διαφημιστικό μήνυμα.

    Δεν μας είπαν όμως, αν θα πολεμήσουν φορώντας στρινγκ ή με ποιον τρόπο γενικότερα θα αντιμετωπίσουν τους Ρώσους του Πούτιν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Μα αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων πρέπει να διαφημιστουν και οι λουγκρες για το απαράμιλλο θάρρος τους

    2. Άντε να ετοιμάζονται κι τα δικά μας τα λοατκι για κάνα…..ντου από τον Ερντογάν! 🤣🤣🤣 Μαχιμια…..🥴🤣🤣

    3. Α να χαθείτε.
      Συγκινήθηκα.
      Που θα την αφήσεις βρε την κοπελιά και φεύγεις;;;;
      Σκέφτεσαι να ‘ρθει κανένας αμερικάνος και να στην κλέψει;;;;

    4. ΑΥΤΟΙ ΕΙΔΑΝ 125 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΒΛΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩ ΠΩΩ ΠΩΩΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΤΙ DILDO’S, ΠΑΜΕ ΜΕΤΩΠΟ ΝΑ ΞΕΣΑΛΛΩΣΟΥΜΕ!!!
      ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΟ ΤΟ FISTING ΒΑΡΕΛΙΣΙΟ ΦΕΤΑΣ.

    5. Το πολύ να κάνουν τίποτε φίφες στους Ρώσους

    6. οπως τα λεμε τοσο καιρο…οι λοατκι και αντιφα ειναι οι νεοναζι σημερα…σε ολες τις τανιες οταν μπαινουν στα γκευ μπαρ ολες τους φορανε πετσινες ναζιστικες στολες…και στις μισες ταινιες των λοατκι σκηνοθετων του χολιγουντ εχουν παντα τους “κακους” ναζι!

    7. ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΦΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ. ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!

    8. Γιιιιιιιιιιούρίάάάάάάάα!!!!!!!!!

    9. Παλιά δείχνανε την γυναίκα να κουνάει το μαντήλι στον καλό της… τώρα αυτό
      Καλά, η άλλη η πουστ@ρα γιατί δεν τον συνοδεύει και ας την στείλουν σε άλλη μονάδα για να μην πιασουν κάψες το «ζευγάρι» και γίνει μπανιστίρι αντί για άμυνα

    10. Μπερδεύτηκα τώρα, πάνε οι αριστεροί στον στρατό;
      (εννοώ τα πουστράκια επειδή είναι όλοι τους πουστράκια).
      Και αν πάνε, ποιος θα πέρνει μετά πίπες από τους λαθρό;

    11. Είναι αυτό που λέμε….αδελφές και παλληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια

    12. Μέχρι και η Ζαχάρωβα θα τους πλακώσει στο ξύλο μόνη της 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    13. Θα του πετάνε αποσμητικά και σερβιέτες τα χρυσά μας 😂😂😂

    14. Κριμα γιατι σε παρακολουθω απ τα παλια μακ και πλεον εχει γινει κιτρινος τυπος η σελιδα.Βγαλε κανα αρθρο ενημερωσης στους ελληνες πολιτες και σταματα να μας δειχνεις οτι εισαι πουτινακιας και ρωσσοφιλος δεν κερδιζεις τιποτα ….

      1. Η αλήθεια πονάει λέει ο λαός , το αγγούρι δροσίζει ,απόλαυσε το, μπράβο στην αλληλεγγύη στους ΛΟΑΤΚΙ γνωστό το θέμα .

    15. XAXAXAXAXAXAXAXA!!!! ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙ ΟΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΚΩ ΜΑΣΓΑ….ΑΙΙΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΣΒΕΡΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΏΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ…Ο ΠΝΙΓΜΈΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΆ ΠΙΆΝΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΊΑ…. ΒΛΑΔΊΜΗΡΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΣΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΆ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΡΩΠΑΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑΣ!!!!

    16. Αντε επιτελους να ξεχαρμανιασουν κι οι Ρωσοι φανταροι! Μονο οι Ουκρανες λουγκρες να φορανε και το σημα κατατεθεν….γοβες στιλετο!

    17. Μάλιστα, καρε μαλλι και φουστα μπλουζα στην πρώτη γραμμη.

    Comments are closed.