ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ …ΧΟΥΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ Γ΄. ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ, ΒΟΥΔΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakiskaramanlisjunior (1)

    Ρεπορτάζ: Εφημερίδα Μακελειό

    Στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν χωνέψει ακόμη την ολομέτωπη επίθεση που εξαπέλυσε ο Κ. Καραμανλής από τα Ανώγεια της Κρήτης θέτοντας υπό ουσιαστική αμφισβήτηση τον Κούλη Μητσοτάκης και ανοίγοντας την πραγματικότητα το θέμα ηγεσίας στη ΝΔ. Από την άλλη πλευρά ο Βούδας της Ραφήνας δεν μπορεί να χωνέψει ακόμη την προδοσία του μικρού του εξαδέλφου, του Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα από τας Σέρρας ο οποίος προτίμησε σε αυτή την κρίσιμη στιγμή να πάρει το μέρος του Μητσοτάκη και να τον στηρίξει ανοικτά ακόμη και για τον σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών.

    “Βρούτο” θεωρεί σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Κώστας ο μεγάλος τον Κώστα τον μικρό. Ο Κώστας ο Β’ τον Κώστα τον Γ’, όπως τους αποκαλούν κάποιοι θεωρώντας ότι η δυναστεία των Καραμανλήδων πρέπει να έχει κι αυτή συνέχεια λες και δεν προκάλεσαν κι αυτοί τόσα δεινά στον τόπο όπως οι άλλες “οικογένειες” των πολιτικάντηδων της διαφθοράς και της προδοσίας.

    Όπως και να έχει, αυτή η διαφοροποίηση έχει προκαλέσει σοβαρό σούσουρο στα παρασκήνια της ΝΔ τα τελευταία 24ωρα. Πολλοί είναι αυτοί που έπαθαν έκπληξη, γιατί δεν περίμεναν ότι θα εμφανιστεί ένα τέτοιο σοβαρό ρήγμα ανάμεσα στους δύο Καραμανλήδες και μάλιστα για ένα τέτοιο μείζον ζήτημα όπως είναι οι υποκλοπές. Εξάλλου εδώ που τα λέμε στην πραγματικότητα ήταν η πρώτη φορά που μετά το 2009, όταν έχασε τις εκλογές και την πρωθυπουργία, ο Βούδας της Ραφήνας βγήκε δημοσίως και είπε κάτι σημαντικό. Κάτι που επηρεάζει τις εξελίξεις όχι μόνο σε πολιτικό και θεσμικό επίπεδο αλλά και στο καθαρά εσωκομματικό. Κι αυτά που είπε συνδυάζονται με την αμφισβήτηση του ίδιου του Κούλη σε βαθμό τέτοιο που η κίνησή του ερμηνεύεται σε ένα πιο ευρύ πλαίσιο για την επαναφορά της Νέας Δημοκρατίας στους “ιδιοκτήτες” της με την απομάκρυνση των “ενοικιαστών” που προσπάθησαν να την αρπάξουν και να την σφετεριστούν. Δηλαδή των μητσοτάκηδων.

    Σε αυτή τη μάχη ιδιοκτησίας, σε αυτή τη μάχη “ζωής και θανάτου”, ο μικρός Καραμανλής διάλεξε να πάει με τον …εχθρό, προκαλώντας δικαιολογημένες απορίες. Αυτοί που γνωρίζουν λοιπόν τα συμβαίνοντα στο παρασκήνιο, αποκαλύπτουν ότι παίχτηκε ένα χοντρό παιχνίδι εκβιασμών και απειλών προκειμένου ο Καραμανλής ο Γ’ να προδώσει τον εξάδελφό του. Κι αυτό στην πραγματικότητα δεν πρέπει να προκαλεί βέβαια καμιά ιδιαίτερη εντύπωση με δεδομένο ότι το μητσοτακέϊκο -από τον Κούλη μέχρι τον ανιψιό Γρηγόρη Δημητριάδη που μόνο φαινομενικά έχει …απομακρυνθεί από το Μέγαρο Μαξίμου- έχει ταυτιστεί με τον υπόκοσμο και τα γκαγκστεριλίκια. Έχει ταυτιστεί με αυτές τις μεθόδους. Σε μερικούς …εκβιασμούς θα κωλώσει; Κι όταν μάλιστα υπάρχει πολύ πρόσφορα έδαφος για τέτοια πράγματα και μεθόδους;

    mitsotakis-serres (1)

    Όπως αποκαλύπτουν λοιπόν οι ίδιες πηγές, ο εκ Σερρών Κωστάκης Καραμανλής είναι διπλά ευάλωτος. Είναι “ανοικτός” σε πολλά θέματα στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών που τον έχει τοποθετήσει ο Κούλης από το 2019, αλλά είναι “ανοικτός” και σε πολλά θέματα στην προσωπική του ζωή. Κι όταν μάλιστα αποκαλύπτεται τώρα ότι το όργιο παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ και το παρακράτος του Μητσοτάκη, περιλάμβανε τους πάντες -και μέσα από τη ΝΔ- ο “φάκελος” για τον γιο του Αχιλλέα είναι λογικό να είναι ογκωδέστατος. Για όσους παρακολουθούν εξάλλου τα θέματα του υπουργείου του, είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και τρία τουλάχιστον χρόνια το γαλάζιο “πάρτι” είναι τεράστιο, άσχετα από το γεγονός ότι επειδή το χρήμα ρέει επικρατεί ομερτά και δεν βγαίνει τίποτε προς τα έξω. “Βοηθούν” σε αυτό και οι μεγαλοεργολάβοι και οι κατασκευαστές που ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης, για να μπορούν ευκολότερα να τρώνε το καταπέτασμα, να παίρνουν τις δουλειές και να μοιράζουν τις μίζες. Οι “νταβατζήδες” που έλεγε παλιά κι ο ξάδελφος Κώστας. Κι εκτός από το κεντρικό ταμείο στο Μέγαρο Μαξίμου, υπάρχει και το υπουργικό ταμείο. Από την άλλη πλευρά, ο 48χρονος σήμερα υπουργός υποδομών, έργων κλπ έχει και διάφορα “χούγια” που θέλει να τα κρατάει προσωπικά και μυστικά. Δεν είναι βλέπετε όλοι τόσο …απελευθερωμένοι όπως ο Πατέλης ή ο Γιατρομανωλάκης που καμαρώνουν δημοσίως για τις “ιδιαιτερότητές” τους και φθάνουν στο σημείο να τάσσονται ακόμη και υπέρ της θεσμοθέτησης του γάμου των ομοφυλοφίλων και του δικαιώματος τεκνοθεσίας. Υπάρχουν και οι “κρυφές” που δεν θέλουν να βγαίνουν αυτά προς τα έξω ή να βγαίνουν προς τα έξω άλλες αδυναμίες τους όπως προς την …ζάχαρη και άλλες λιχουδιές. Αυτά όμως γίνονται αντικείμενο εκβιασμού και οδηγούν σε κάτι τέτοιες …αλλαξοκωλιές.

    Και μάλιστα στην περίπτωση του Κ. Καραμανλή από τας Σέρρας η υποταγή στις ορέξεις και τις εντολές του Κούλη ήταν πλήρης. Όχι μόνο τον συνόδευσε στις Σέρρες όπου πήγε την επομένη της ομιλίας του Βούδα στα Ανώγεια, για να κάνει αντεπίθεση στην έδρα των Καραμανλήδων, αλλά και τον στήριξε με πλήρη και χυδαίο τρόπο για το σκάνδαλο των υποκλοπών.  “Δεν αντέχει καν σε συζήτηση να λέμε ότι ο πρωθυπουργός ήξερε για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη. Ασφαλώς και δεν ήξερε, δεν θα μπορούσε να ξέρει και δεν θα είχε καμία λογική να ξέρει και να μην αντιδράσει. Απόδειξη το ότι μόλις το έμαθε, κινητοποίησε τις γνωστές εξελίξεις” είπε χαρακτηριστικά προσπαθώντας μάλιστα να …κάψει όσα θα έλεγε λίγες ώρες αργότερα από τα Ανώγεια ο εξάδελφος. Τόσο …τελειωμένος!

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Μαρέσει που λέμε για τους Άγγλους. Τελικά οι Έλληνες είναι μεγάλες αδελφές….

    2. γιατί όλοι ασχολούνται με το πώς θα σωθεί η ΝΔ, δηλαδή αν έρθει ο ταβερνόβιος που πηδιόταν με τον άλλον που έπεσε στον φωταγωγό κλπ, θα είναι τραγικό να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το προδοτικό ανθελληνικό κόμμα επειδή ο γκέυ ταβερνόβιος ανέλαβε την αρχηγία, αυτό σημαίνει ότι οι ψηφοφόροι είναι της ίδιας ποιότητος

    3. Γιατί ο Βούδας της Ραφήνας δεν έχει ιδιαιτερότητες;;

    Comments are closed.