ΜΕ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΗ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ – ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

    Κοινοποίηση:
    εγκλημα γλυκα νερα καρολαιν

    Ραγδαίες εξελίξεις για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. έστειλε εκτάκτως ελικόπτερο για να παραλάβει σήμερα τον σύζυγο της από την Αλόννησο, ώστε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

    Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ήταν στην Αλόννησο για τρισάγιο στη μνήμη της δολοφονημένης συζύγου του, παρόλα αυτά οι εξελίξεις είναι τέτοιες που οδήγησαν την ΕΛ.ΑΣ να στείλει ελικόπτερο για να τον παραλάβει εσπευσμένα.

    Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι ο 32χρονος σύζυγος της δολοφονημένης Καρολάιν, δεν συνελήφθη αμέσως μετά το τρισάγιο, αλλά εκλήθη να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, καθώς είναι και ο μοναδικός μάρτυρας της άγριας ληστείας-δολοφονίας.

    Ο 32χρονος πιλότος θα δώσει νέα κατάθεση διότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανακτήθηκαν στοιχεία από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού, το βράδυ της δολοφονίας, και οι αστυνομικοί θέλουν τη δική του μαρτυρία για τα εν λόγω στοιχεία.Άλλη αστυνομική πηγή ανέφερε ότι υπάρχουν στοιχεία και ηλεκτρονικά ίχνη στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. που δείχνουν προς συγκεκριμένο πρόσωπο στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. @Σχολιαστής . Είχαν κανει ασφάλεια ναι . 1000000 ευρώ ισχύει @

    2. Ναι σιγά που την ζήλευε, με τόσα λεφτά που είχε αυτός οποία ήθελε την είχε. Δεν είναι ούτε γέρος ούτε άσχημος. Επειδη είσαι ζηλιάρης και κτητικός δε σημαίνει ότι είναι και οι αλλοι. Ελεος.

    3. Η ψευτο-ψυχολόγος είχε αποκαλύψει στην τηλεόραση ότι η Καρολάιν είχε ασφάλεια ζωής 1 εκ.

    4. Ρε μπας και ειναι αυτος και μας το παιζε τρελλος? κατι δεν παει καλα,μονωτικη ταινια απο το σπιτι του . σχιινια και σπαγγοι απο το σπιτι του. κατι τρεχει εδω.Ας ψαξουν στο ευρυτερο περιβαλλον του.Παντως εμενα απο τη πρωτη στιγμη με εξεπληξε η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ οταν μας ελεγε πως επνιξαν τη φιλιπινεζα…. Οι αστυνομικοι ειναι σαινια και θα βρουν την ακρη

    5. α ωραία..θα πληρώσουμε και έξοδα ελικοπτερου για τον πινοκιο?

    6. Ευχομαι η αγκαλιά να μην είναι του Ιούδα,στη μανούλα της Καρολάιν…….

    7. Άμα εξακολουθούν να μιλάνε για Αλβανούς είναι όλο το σκηνικό στημένο

    Comments are closed.