ΜΕ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΟ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 – ΜΕ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ. ΜΗΝ “ΞΥΠΝΗΣΕΙ” ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ…

    Κοινοποίηση:
    rafale-rio

    Ένα πρόγραμμα με λαμπρούς προσκεκλημένους αλλά όχι πολίτες θα περιλαμβάνει ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου που φέτος είναι συμβολικός αφού συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.Σύμφωνα με πληροφορίες το τελετουργικό θα ξεκινήσει στις 24 Μαρτίου με τα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης. Εν συνεχεία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παραθέσει το επίσημο δείπνο στο οποίο θα προσκληθεί και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς και άλλοι πολιτικοί.

    Προσκεκλημένοι θα είναι: Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, η σύζυγός του Καμίλα, δούκισσα της Κορνουάλης, και ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Μιχαήλ Μισούστιν. Υψηλόβαθμη αναμένεται και η αντιπροσωπεία των ΗΠΑ στην παρέλαση, ωστόσο ακόμη δεν έχει επισήμως ανακοινωθεί ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της χώρας, Τζο Μπάιντεν.

    Ανήμερα της 25ης Μαρτίου οι ξένοι ηγέτες θα παρακολουθήσουν την στρατιωτική παρέλαση. Στον ουρανό της Αθήνας θα πετάξουν συμμαχικά αεροσκάφη, ανάμεσά τους και Rafale, με εντολή του προέδρου Μακρόν.

    Αμέσως μετά την παρέλαση οι κ.κ. Μητσοτάκης, Μακρόν και Αναστασιάδης θα αναχωρήσουν για τις Βρυξέλλες, στη Σύνοδο Κορυφής, ενώ οι άλλοι δύο, οι Κάρολος και Μισούστιν, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

    Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει δηλώσει πως η επίσκεψή του στην Αθήνα θα εξαρτηθεί από την υγεία του 99χρονου πατέρα του Φιλίππου και βεβαίως από την εξέλιξη της πανδημίας. Το παρών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα δώσει και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τη σύζυγό του Άντρη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Ο Πουτιν είναι μεγάλος ηγέτης στην εποχη μας….Έχει όπλα και δύναμη πολύ περισσότερα από ότι είχαν άλλοι ηγέτες στην παγκόσμια ιστορία που άλλαξαν την πορεια του κόσμου και της ιστορίας ενώ αυτός δεν κάνει τίποτα απλά παρατηρεί και κρατάει την θέση του σταθερή.
      π.χ ο Αλέξανδρος με την ψυψοσυνθεση του και την φιλοσοφικη αντίληψη περι κόσμου και Θεού με τα όπλα και την δυναμη του σημερινού Πουτιν Ρωσίας θα τους είχε κάνει ηδη σαλάμι αέρος!

    2. Όλοι οι πολίτες στις δημόσιες πλατείες και τις εκκλησίες στις 25. Πείτε στον Κούλι να σπρώξει το κλείδωμα στο πίσω άκρο του.

    3. Του εδωσε λιγμενους πυραύλους που είχαν μπαγιατεψει 😂 😂 😂.
      Χαχα 😂 😂… Αντε του λέει που θέλεις και πύραυλο παλιό μπουνταλα.
      Και τα άλλα από Κίνα τα παίρνει και τα συναρμολογει στην Τουρκία και κοροϊδεύει τον λαό ότι τάχα είναι Τουρκικής κατασκευής.
      Βγαίνει και λέει στον λαό ότι θα φτιάξει ιπτάμενο χαλί και τον πιστεύουν 😂 😂 😂 χαχχαχαχα!

    4. ΓΑ…Ω ΤΟ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ

    5. Ο/Η κούλα, ετοίμαζε το ελικόπτερο, η οργή του λαού επί τα τέκνα σιών λέει:

      Να έρθει και ο βασιλιάς Ζώγου της Αλβανίας με τον Συμεών της Βουλγαρίας να συμπληρωθεί το καρέ.
      Μην ξεχάσετε τον Μουσταφά Κεμάλ, μην έχουμε κανένα διπλωματικό επεισόδιο με τους φίλους συνομιλητές καλούς μας γείτονες.
      Πάντως κρατήστε εντατικές άδειες για τις καμήλες και τις γριές τύπου μπιντέ….ν.

    6. Με τον Κάρολο ως εκπρόσωπο των δολοφόνων του Εθνάρχη Καποδίστρια.

      1. 😂 😂 Ο Κάρολος με Την 🐪 Καμήλα θα έρθει η με το αεροπλάνο ✈

    7. θα τιμισεται τους ηρωες οπως τους πρεπει,
      μακρια απο τις γιορτες των ενχωριων και ξενων συμμοριων,αιωνιων κοατσαμπασιδων, κλπ.
      θα βαλεται τις φουστανελες ,τα βρακια ,τις μπολιες οσοι εχετε,
      και θα στησεται γλεντια και παρελασεις στις γειτονιες,
      θα εχετε καλεσει το κοσμο να βγει στους δρομους στις πλατειες,
      ολοι μαζι οι τιμιοι ελληνες, αριστεροι και δεξιοι θα βγαλετε τις παροπιδες
      και θα δωσετε αιωνια δοξα και τιμη στους ηρωες και στα τοννους βαρια αρχι>δια τους,
      τα αυτα θα παιρνουν οσοι τολμησουν να σας …..

    8. Η Σαρα και η Μαρα θα κουβαληθει. Οι αλβανοι μας λειπουν απο το παρτυ για να ψαχνουμε και τις τσεπες στο τελος.
      Οσο και να θες να μας αλλοιωσεις τη συνειδηση δε θα σου βγει ρε π0υστη.
      Και σε μια τελικη εσενα Κουλη ποιος σε καλεσε;

    9. Ωχ…παλι ρεζιλι θα γινπυμε διεθνως.
      Θα εμφανιστει καμια Σακελλαροπουλου με τιποτα σκισμενα σπορτεξ και θα γελανε και τα μαρμαρα.

      1. Θα σκασει μυτη με τιποτα strike των 80s και με κανα βρωμοταγαρι η παλιο κνητισα !!!

    10. Ο ποιο σπουδαίος ηγέτης του σύγχρονου κόσμου ο Πουτιν τους έχει γραμ…νους γιατί άραγε; Κάτι θα ξέρει…

      1. Όχι και ο πιο σπουδαίος ηγέτης του κόσμου το Γιουσουφάκι του Σουλτάνου!!! Κάθεται φρόνιμα ο κοντός πρώην καγκεμπιτης γιατί τρέμει τον Ταγιπ μην τυχόν του κατέβασει πάλι κανένα μαχητικό χαχαχα

        1. Ααααα καλά…..

      2. τι να ερθει να κανει αφου αυτη η χωρα μια ζωη τον φτυνει καιρος να φτυσει και αυτος οσο για τον Ψεκασμενο Ρωσολαγνο τι να του πει κανεις μονος που τρεμει τον τουρκο ειναι ο δικος μας πρωθυπουργος ο αλλος εδωσε ελαττωματικους πυραυλους στον τουρκο ενω ο ελληνας θα δωσει ορυκτο πλουτο νησια θρακη στον τουρκο χαρισμα. εδω ολες οι χωρες καταργουν το εμβολιο στον λαο τους και ζητανε το ρωσικο εμεις με τα ζομπι που εχουμε εκει στοκοι στο κακο εμβολιο ειμαστε αξιοι της καταντιας μας

        1. Λέει ο άλλος χαχαχαχα εσύ είσαι πιο Ψεκασμενος και απο εμένα.Δεν είναι μόνο οι S-400 η Ρωσία φτιάχνει του Σουλτάνου μέχρι και σταθμούς παραγωγής πυρηνικής ενεργειας!!!Ενώ ο οι Τουρκαλαδες έχουν σκοτώσει τον Ρώσο πρέσβη στην Κωνσταντινούπολη.Έριξαν ελικόπτερο και μαχητικό και έσφαξαν τους πιλότους.Αν αυτά σου φαίνονται οκ τότε ναι είσαι Ψεκασμενος Ρωσολαγνος!!!

    11. Το μόνο που σας κρατά μέσα είναι το μυαλό σας..η τρομοκρατία του Κούλη έχει πιάσει,με φόβο το 300αρι παραχώρηση δικαιωμάτων ελευθερίας..
      Οι πρόγονοι μας με κόστος την ζωή τους δεν φοβήθηκαν, εμείς για 300 ευρώ γιατί;

      1. Σωστος φιλε. Τους ηρωες προγονους μας, που θελανε ελευθερια τους σφαζανε αυτοι με τους οποιους οι κυβερνωντες κανουν σημερα διερευνητικες επαφες. Και κανουν …διερευνητικες επαφες παραμονη της επετειου των 200 χρονων απο την επανασταση του 1821. Τοσο ξεφτιλες εινσι. Παντως για ενα μην ανησυχεις. Θα ειμαστε ολοι στο συνταγμα με ελληνικες σημαιες. Αν φοβαται ο τσιοδρας για τον κοροδοιο, ας παει στο χοτ σποτ στη μυτιληνη που στοιβαζονται καμια δεκαρια χιλιαδες μεταναστες και στα υπολοιπα χοτ σποτ που γεμισανε την χωρα οι μπλε συριζαιοι. Γιατι απαγορευσαν μεχρι και τις βαφτισεις και εκει που συνωστιζονται χιλιαδες δεν λενε τιποτα. Δεν θα τους περασει να μην γιορτασουμε την ανεξαρτησια του εθνους. Ολοι στο συνταγμα. Τιμη στους ηρωες προγονους μας.

    12. Ειμαστε Ελληνες και ελευθεροι. Δεν μπορει κανεις Κουλης να σταματησει τον λαο να γιορτασει την εθνικη μας γιορτη. Οποιος αισθανεται ραγιας και σκλαβος να καθισει σπιτι του

    13. ΝΤΡΟΠΉ ΜΑΣ !!! ΦΈΡΝΟΥΜΕ ΤΩΝ ΓΙΌ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΌΝΟΥ ΕΛΙΣΆΒΕΤ !! ΠΌΣΟ ΓΡΉΓΟΡΑ ΞΕΧΆΣΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΌΓΡΑΨΕ ΜΕ ΑΊΜΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΉ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΎΝ ΤΟΥΣ ΉΡΩΕΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.Α !!! ΕΝΑ ΔΕΚΑΕΦΤΑΧΡΟΝΟ 17 ΠΑΙΔΊ ( ΕΒΑΓΩΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΊΔΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΆΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΉ ΣΗΜΑΊΑ )!! ΔΕΝ ΔΈΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΏΣΕΙ ΧΆΡΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΈΜΑΣΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΊΑ ΤΟΥ 17 ΧΡΌΝΟΝ !! ΜΑΖΊ ΜΕ ΔΕΚΆΔΕΣ ΉΡΩΕΣ ΠΟΥ ΘΈΛΑΝ ΕΝΏΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΆ !!!! ” ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ !! ΜΗΤΣΟΤΑΚΙ ( ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ) ΑΛΛΆ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΈΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ? ….

      1. Παρα πολυ σωστος ! με προλαβες. ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟΣ.
        ξεχασαμε τα εγκληματα των αγλων κατα του ελληνισμου!

    14. Μουλικο πάρε και τι Μαρεβα κάνει καλό κονσομασιον, δεν χρειάζεται ρε μπασταρδο εμείς θα κάνουμε μονιμας έτσι μάθαμε μια ζωή μονιμας, εσείς είστε ταγμένοι αλλού

    15. ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ.
      ΠΙΑΣΤΙΚΑΜΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΈΡΣΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
      ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ!!!!!!!
      ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
      ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
      ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

      1. ΩΡΑΙΑ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΡΙΞΟΥΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ;

        1. Δεν θα πάει μόνο αυτός..θα πάω και γω και θα κερδίσω την ζωή και την ελευθερία μού.. όπως κάνω εδώ και καιρό.. αδιαφορώντας για πρόστιμα..
          Αν για εσένα η ζωή δεν αξίζει ένα πρόστιμο, μείνε μέσα μέχρι να δώσει το οκ ο Κούλης για να βγεις..

        2. Η πλειοψηφια να παει και στ αρχιδια τους το προστιμο.

    16. ΧΑ ΧΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑΝΑΙ ΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΚΩΛΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ…………….

    Comments are closed.