ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΑΝΕΜΟ, Η ΛΕΠΕΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@;

    Κοινοποίηση:
    ΛΕΠΕΝ

    Να γίνει κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα!

    Το κόμμα της Μαρίν Λεπέν ζήτησε το ίδιο να δημιουργηθεί μια επιτροπή έρευνας για την ξένη ανάμειξη στα κόμματα, αφού κατηγορήθηκε από την πλειοψηφία ότι βρίσκεται υπό ρωσική επιρροή. Να σημειωθεί ότι και στην ελληνική νομοθεσία απαγορεύεται η αδιαφανής χρηματοδότηση κομμάτων, από οποιαδήποτε πηγή, ειδικά όταν αυτή η χρηματοδότηση προέρχεται από το εξωτερικό. Η μόνη αποδεδειγμένη χρηματοδότηση φυσικά μέχρι σήμερα σε ελληνικά κόμματα, δεν έγινε από το Κρεμλίνο, αλλά από τη Γερμανική Siemens.

    Η αποκάλυψη μιας μελέτης των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών σχετικά με τη ρωσική ανάμειξη στα δυτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένων των γαλλικών, έχει απλώς εντείνει τις υποψίες για το ακροδεξιό κόμμα του Γαλλικού κοινοβουλίου.

    Το κόμμα της Μαρίν Λεπέν Εθνική Συσπείρωση (RN) κατηγορείται για σύγκρουση συμφερόντων με την κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς το προκάτοχο κόμμα, το Εθνικό Μέτωπο, έχει λάβει δάνεια από ρωσικά τραπεζικά ιδρύματα. Η Λεπέν όμως πέρασε στην αντεπίθεση, καθώς και στην γαλλική νομοθεσία η χρηματοδότηση από αδιαφανείς πηγές είναι παράνομη, ακόμα κι αν προέρχεται από το… Αζερμπαϊτζάν!

    Η τελευταία επίθεση από την κυβέρνηση ήρθε την Τρίτη, όταν ο υπουργός Οικονομίας Μπρούνο Λε Μερ κατηγόρησε τους βουλευτές της Εθνικής Συσπείρωσης ότι είναι υποταγμένοι «στον Βλαντιμίρ Πούτιν, στη Ρωσία, στη βία του ρωσικού στρατού», κατά τη διάρκεια μιας παρέμβασης στην επιτροπή Οικονομικών της Εθνοσυνέλευσης.

    Ο βουλευτής του RN Ζαν-Φιλίπ Τανγκί, εξοργισμένος από τα σχόλια αυτά, δήλωσε την Τετάρτη (28 Σεπτεμβρίου) ότι δεν δέχεται «να αμφισβητεί κανείς την πατριωτική ακεραιότητα [του]» καθώς και των συναδέλφων του στο RN.

    Ως εκ τούτου, κατέθεσε, στον απόηχο των δηλώσεων του Λε Μερ, πρόταση ψηφίσματος με στόχο τη δημιουργία μιας «κοινοβουλευτικής επιτροπής έρευνας για την πολιτική, οικονομική και χρηματοπιστωτική παρέμβαση ξένων δυνάμεων» στους Γάλλους πολιτικούς ηγέτες και κόμματα, όπως αποκάλυψε την Τετάρτη (28 Σεπτεμβρίου) ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός France Inter.

    Η έννοια της «ξένης δύναμης» θα πρέπει να περιλαμβάνει, σύμφωνα με τον Τανγκί, όχι μόνο τα κράτη, αλλά επίσης και ξένες «οργανώσεις, εταιρείες, ομάδες συμφερόντων [και] ιδιώτες» και δεν θα πρέπει να περιορίζεται στις επιρροές από τη Ρωσία.

    Αρκετά μέλη του κόμματος Αναγέννηση του Εμανουέλ Μακρόν έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους για μια τέτοια επιτροπή πριν από την εν λόγω πρόταση, αλλά κανένα δεν έχει υποβάλει μέχρι στιγμής επίσημο αίτημα για τη σύστασή της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. η λεπεν πηρε μεγαλυτερο ποσοστο απ τη πεπονι

    2. ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΟΧΩΝ 500 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ

    3. ““““ ΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ; «« ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@; »» ““““ γιατι υπαρχει κρατος;;; Υπαρχουν πολιτες;;;

    4. Κυκλοφορουν ακομη ελευθεροι οι μαφιοζοι της βουλης.

      Δικαιοσυνη απο τα λντλ.

    5. Εχω πάντα μια απορια ομως.
      Παρολο που αρμεγουν απο παντου κανενα κομμα δεν μπήκε ουτε καν στη διαδικασια να ξεπληρωσουν τα χρεη τους αφου το χρημα ρέει αφθονο;
      Και φυσικα αυτους ο νομος δεν τους αγγιζει ποτε και για τπτ

    6. Αυτος που μπορουσε να το κανει τον εχουν φυλακη οι Κοπροι,ποιος αλλος ΟΥΔΕΙΣ !!!!!! Μονο ο Κασιδιαρης,γιατι απο τα αλλα ….γιαλαντζη Πατριωτικα κομματα μαζι με τους γιαλαντζη προεδρους τους, σιγη ιχθυος και τριχες κατσαρες !!!!!! πανε για συγκυβερνηση με τον Κουλη!!!!!!

    7. Μανωλιός κερνάι, Μανωλιός πίνι. Εύκολο όταν τα χρήματα δεν είναι δικά τους

    8. Στην Γαλλία δεν χρειάζεται δωροδοκία από το εξωτερικό, έχουν τους Ρότσιλντ όργανο των οποίων είναι τώρα Μακρόν.

    9. ΖΗΤΩ Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ

    10. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΙΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΣΙΓΓΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ.

    11. Δεν ξερω για μαυρο χρημα, αλλα ο παπας ο μπατσος και ο δημαρχος ειναι η αγια τριαδα των ελληνοποιησεων του χωριου απο μπασοκ εποχη…

    12. Ποιός θα το κάνει αυτό στήν Ελλάδα όλοι είναι βουτηγμένοι στα σκάνδαλα και στήν μίζα , ακόμη και ο μπατριώτης κυραλλοιφάς δεν λέει λέξη γιατί τα πέρνει κι αυτός απο πίσω

    13. Εδω τα παιρνουνε απο το εσωτερικο προεκλογικα και μετεκλογικα! Της ΕΕ ερχονται ολα επισημα σαν δανεια και αρκετα τα βαπτιζουμε “επιδοτησεις”! Το μεγαλυτερο μερος απορροφαται απο μεγαλοεπιχειρηματιες Μονο ο μακαριστος Ανδρεας χρηματοδοτηθηκε απολυτα απο τον κ.Κισσινγκερ για τη δημιουργια του ΠΑΣΟΚ! Δεξιοι και αριστεροι ναι αλλα εν μερει!

    14. Κάποια στιγμή ακούσαμε (κατά την ανακαίνιση γραφείων πολιτικού κόμματος) οτι βρέθηκε χρηματοκιβώτιο με €30.000.000,00 μετρητά. Πού πήγαν αυτά? Το ξεχάσαμε????

    Comments are closed.