ΈΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MEGA CHANNEL. ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ; ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟΡΕΜΑ – ΕΙΚΟΝΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    mega xios

    Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται στο Διαβολόρεμα της Λέσβου, ανάμεσα στις δυνάμεις των ΜΑΤ και σε πολίτες. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, υπάρχουν τραυματίες, ανάμεσά τους και αστυνομικοί.

    Κάτοικοι κατήγγειλαν πως αστυνομικοί πυροβόλησαν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και βίντεο με πολίτες να κρατούν σφαίρες και να δείχνουν τραύματά τους.

    Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν ότι διερευνούν με επιφύλαξη τις καταγγελίες ότι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα στο Διαβολόρεμα της Λέσβου, ενώ κάνουν λόγο και για τραυματίες αστυνομικούς.

    lesv

    Η κατάσταση στη Λέσβο παραμένει έκρυθμη. Στην Καράβα όπως και στο Διαβολόρεμα, σημειώθηκε πετροπόλεμος και οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

    Τα ΜΑΤ μετακινήθηκαν ενώ οι κάτοικοι εκτόξευαν πέτρες, με την αγανάκτηση να είναι έκδηλη. Στην περιοχή άναψαν και φωτιές, στις οποίες έσπευσε η Πυροσβεστική.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Τώρα ξύπνησαν οι γκασμάδες; Αυτά που κάνουν στα ΜΑΤ έπρεπε να τα κάνουν στους πρώτους λαθρέποικους , τώρα καληνυχτα

    2. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΕΤΟΙΑ ..ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ …ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ,….ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΕΥΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ….ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ,…. ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ !!

      1. μη φας έχουμε συριζοσουπα

    3. Ειδήσεις από το mega διαφήμιση από το mega μήπως είσαι στον όμιλο Μαρινάκη Στέφανε;Δεν το λέω για κακό.Απλα να ξέρουμε.

    4. Ποιο αστεράτο οσφυοκαμπτάκι του Κούλη βάζει μέσα σε στρατόπεδο της Εθνοφρουράς τους αλλοεθνείς μισθοφόρους από τον Τύρναβο; Δεν θέλω το παιδί μου που υπηρετεί να φυλάει σκοπιά για να τους προστατεύει. Ενέπλεξαν και τον Στρατό και γιαυτό φταίνε οι ίδιοι οι αξιωματικοί. Άσχημα ξεμπερδέματα για εμάς και γιαυτούς κρεμάλα.

      1. πατερα φανταρου και εσυ και ο γιος σου εισαστε μεγααλααα γιωτομπαλα στα μυαλα αχαχαχαχαχα ελληνες είναι οι μπατσοι που σε δερνουν,και επειδή βρωμας ότι εισαι νεοδημοκράτης παρε να χεις!!! μητσοτακη δεν ηθελες;;; χαχαχαχαχα

    5. Απο τρελό και απο μικρό, μαθαίνεις την αλήθεια.. όλη η ουσία του προβλήματος, στην τελευταία φράση του βίντεο απο την δεσποινίδα… – Και δεν συμφέρει κανέναν στο νησί μας..

    6. Νέα συγκέντρωση αυτή την ώρα παιδιά από αρκετό κόσμο. Από την μία μ@λακια στην άλλη το πάνε οι μπ@τσοι. Πιάσανε κάτι παιδιά για την μεσημεριανή αμυντική ενέργεια εναντίον των ματ στην Χίο. Αυτό φυσικά φέρνει νέες συγκεντρώσεις νέες πορείες κτλ. Εάν δεν φύγουν τα μάτ από τα νησιά οι συγκεντρώσεις δεν θα σταματήσουν. Να αφήσουν ελεύθερα τώρα τα παιδιά, αγωνίζονται για τον τόπο τους.

    7. Οι κοπροσκυλοι ματαζηδες δεν εφτανε τα δακρυγονα που εριχναν εσπασαν και ολα τα αυτοκηνητα καθρεπτες μπαμπριζ φαναρια οσα βρηκαν μπροστα τους αυτοι ειναι που καινε τα αυτοκηνητα στην αθηνα και τα ριχνουν στους αναρχικους κορεατες βουλγαροι αλβανοι αυτοι ειναι μεσα στα ματ

      1. Ναι εστειλε κρυφα ο Κιμ Γιονγκ Ουν Κορεατες μπατσους στον Κουλη…τι λες ρε χαμενε;;; ότι σου σερβιρουν το καταπινεις με το αγκιστρι βλακακο,περιμενε μεχρι να μας δωσει την πολη το ξανθο γενος ,μετα όλα θα πανε καλυτερα βοδι ξεκαπιστροτο!!

    8. Απ’ τη στιγμή που τα ΜΑΤ έκαναν χρήση όπλων οι κάτοικοι πρέπει να πάρουν τα όπλα και να ανταποδώσουν στις “καπότες” των προδοτών πολιτικών. Επίσης στο εξής να βουλιάζουν με κάθε τρόπο και κόστος τις λαθροβάρκες που πλησιάζουν. Αρκετά έχουμε υποστεί από τους προδότες πολιτικούς και τους βρομιάριδες ΚΑΡΤΕΛΟ-βαρώνους επιχειρηματίες που τους στηρίζουν. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΛΕΟΝ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
      (Τα μπατσάκια να καταλάβουν ότι υπάρχουν όρια στη δουλεία τους άν κάποιοι αισθανονται Έλληνες και έχουν φιλότιμο να παραιτηθούν και να αλλάξουν επάγγελμα διαφορετικά θα αντιμετωπιστούν ως εχθροί και εισβολείς και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει.)

      1. Όταν μπήκαν οι πολίτες στα ξενοδοχεία των ματ, να τους πήρανε άραγε και τα όπλα τους;

    9. Έτσι γ@μανε οι Έλληνες. Άγρια π@υτσα σήμερα στα ανθελληνικά σκουλήκια και ρουφιάνους των ματ σε Μυτιλήνη και Χίο. Στην Χίο τους ξεφτιλησαν και κρυβοντουσαν σαν τις π@υτανιτσες κάτω από τα σεντόνια τους και στην Μυτιλήνη τους πήγανε γαμι@ντας 3χλμ, από το ρέμα μέχρι τους μυλους πάρα τα χημικά τις φωτιές που έβαζαν και τους πυροβολισμους. Εκτός από τις πλάτες που κάνουν στον εποικισμο της χώρας είναι και απωθημένα για τις πρεσπες που στήριξαν τον τσιπρα να περάσει την προδοσία. Ο αγώνας συνεχίζεται και θα κλιμακωθεί και άλλο. Μπάτσοι τον π@υλο από τα νησιά, η γη αυτή είναι Ελληνικη.

      1. Οι μπάτσοι βρε ανόητε εκτελούν εντολές…. Άλλοι τις δίνουν γαμιά

        1. το “εκτελώ εντιολές” είναι η δικαιολογία του προδότη. Καραγκιοζάκο που πας να τους βγάλεις και λάδι. Οι μπράβοι των πολιτικών είναι οι μπάτσοι. Κανονικά και επι πληρωμή. Αϊντε.

    10. Εσύ ανώνυμε προβοκάτορα και αστοιχειωτε μάθε ότι οι νησιώτες από την αρχή ήθελαν σφράγισμα των θαλασσίων συνόρων όμως τα παχύδερμα που κυβερνούσαν έκαναν ότι δεν άκουγαν. Όσον αφορά την αλληλεγγύη στους λάθρο μαθε τα κανάλια σου έδειχναν σκοπίμως μια πολύ μικρή μειοψηφία από γριές και κάτι τυχάρπαστους που βυζαιναν τα λαθροπουλα. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν ήταν η εικόνα της αντίληψης των νησιών για το λαθρομεταναστευτικο. Τέλος μάθε ότι κάθε λάθρο αιτών άσυλο μπορεί σε περίπτωση απόρριψης ασύλου να απελαθεί σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν είναι. Η προσπάθεια σου να μηδενισεις την ακομματιστη αντίδραση των Ελλήνων νησιωτών είναι τουλάχιστον ύποπτη.

    11. Εσύ ανώνυμε προβοκάτορα και αστοιχειωτε μάθε ότι οι νησιώτες από την αρχή ήθελαν σφράγισμα των θαλασσίων συνόρων όμως τα παχύδερμα που κυβερνούσαν έκαναν ότι δεν άκουγαν. Όσον αφορά την αλληλεγγύη στους λάθρο μαθε τα κανάλια σου έδειχναν σκοπίμως μια πολύ μικρή μειοψηφία από γριές και κάτι τυχάρπαστους που βυζαιναν τα λαθροπουλα. Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν ήταν η εικόνα της αντίληψης των νησιών για το λαθρομεταναστευτικο. Καλό τέλος μάθε ότι κάθε λάθρο αιτών άσυλο μπορεί σε περίπτωση απόρριψης ασύλου να απελαθεί σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν είναι. Η προσπάθεια σου να μηδενισεις την ακομματιστη αντίδραση των Ελλήνων νησιωτών είναι τουλάχιστον ύποπτη.

    12. ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΠΕΝΑΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ;.

      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ.
      ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ;
      ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΡΙΓΥΡΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.

    13. Και τα υπόλοιπα καναλια συνεχίζουν απλά το προγραμμα τους.Αν ειχαν πυροβολησει κάποιον λαθρομεταναστη θα ειχαν ξεσηκωθει και οι πετρες!Και θα παρακαλουσα ολους μας να ενωθουμε τετοιες ωρες και να αφησουμε το δεξιος-αριστερος!Δεν εχει να κανει πια με ιδεολογιες, εχει να κανει με το πώς θα σωθεί η Ελλαδα μας!Τα βλέπουν οι Τούρκοι και χαιρονται!

      1. Εμεις να δεις πως θα χαρουμε αν βρεθει κανενας και σε πυροβολησει στα μουτρα!!!

        1. Καποιοι γιατι κυκλοφορειτε χωρις τα ψυχοφαρμακα σας;Και προσεξε μην ζητησω απο τη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος να βρουμε τα στοιχεια σου!Αντε με τον καθε τρελο ψυχακια!

    14. Μητσοτακη γαμω το σπιτι σου μαλακισμενο , διχαζεις μια χωρα για την πουτανα την Μερκελ γαμημενε . Αν δεν ανοιξεις τα συνορα θα σε κρεμασουμε στο συνταγμα καργιολη πουτανας γιε .

    15. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΕΧΘΡΌΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ. ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΆ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΣ ΠΈΣΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΗΣ ΣΦΑΊΡΕΣ ΣΑΣ

      1. Προσεχε μην χτυπήσεις βλακα,ποιες σφαιρες ρε νουμερο εξ αποστασεως από προχθες πετανε ο ενας στον αλλον πετρες και δακρυγονα!!!δεν γινεται και η μαχη του σαραγεβο,αντε πια εδώ περα με κατι υπερβολικούς καραγκιόζηδες!!!!

    16. Ακούσατε ;;;;;; Θέλουν Άμεση αποσυμφόρηση , ενώ ξέρουν ότι τα σύνορα προς την Ευρώπη είναι σφραγισμένα. Θέλουν ολόκληρη την Ελλάδα μια Μόρια γιατί δεν είναι δίκαιο , λέει , μόνον αυτοί να υποφέρουν …. ενώ ξέρουν πολύ καλά ότι όσοι μεταφέρονται στην ηπειρωτική Ελλάδα δεν μπορούν πλέον να απελαθούν . Όπως ξέρουν πολύ καλά ότι όσες χιλιάδες και να μεταφερθούν στην ενδοχώρα θα αντικατασταθούν αμέσως από τις νέες ροές…ΟΜΩΣ αυτοί θέλουν αποσυμφόρηση τώρα! Όταν τους τα λέγαμε είμασταν ρατσιστές και φασιστες Νόμιζαν πριν μερικά χρόνια ότι θα πλούτιζαν και ότι θα έπαιρναν και Νόμπελ…. και καλωσόριζαν τους νεγροειδεις τριτοκοσμικούς μωαμεθανους με ανοιχτές αγκαλιές…

      1. ΑΣΕ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΟΛΛ ΤΗΣ ΝΔ. ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΑ Ή ΣΕ ΠΛΟΙΑ Ή ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ .ΟΧΙ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.”Η ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΩΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ‘Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

      2. Βούλωσέ το ρε προβοκάτωρα μη στο βουλώσω μια για πάντα,σκουπίδι.

    17. Αυτό σίγουρα δεν δημοκρατία. Ισχύει η δημοκρατία στο να βγει το κόμμα της πλειοψηφιας αλλά όταν βγει δεν ισχυει στην διακυβέρνηση.

    18. ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΨΑΞΤΕΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

      1. Δεν πας εσυ να ψαχτείς σε κανεναν γυναικολογο βλακα ερμη;;;;

    19. ΑΝ ΟΝΤΩΣ “ΑΝΤΡΑΣ” ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΝΗΣΙΩΤΗ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

    20. Aυτα ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι η χουντα του Μιζοτακη ΘΑ ΠΕΣΕΙ.

    21. Ντροπή στο MEGA που ονομάζει τους εξεγερμένους κατοίκους “νεαρούς”, προσπαθώντας να τους ταυτίσει με μπαχαλάκηδες.
      Στέφανε σε παρακαλώ να το προβάλεις.

      1. Mega ειναι αυτο. Εδω εβαλε ηχους με επειδοδια στην δολοφονια ενος 15χρονου παιδιου
        Και ο Μαρινακης βεβαια ηξερε ποιο καναλι να αναστησει…

    Comments are closed.