“ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ”: “ΠΕΙΝΑΜΕ” ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ – ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    μ

    Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει…

    Συνέλαβαν τους εκλεγμένους της εστίασης για διαμαρτυρία τριών ατόμων απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου! Δεν παρενέβη κανείς από το κτίριο.

    Οι εργαζόμενοι άνοιξαν πανό, πού έγραφε «Πεινάμε», έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο, με αποτέλεσμα να σημειωθεί διαπληκτισμός μεταξύ αυτών και αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούν την περιοχή.

    «Προχωρήσαμε σε μια αιφνιδιαστική κίνηση. Μας έχουν προσαγάγει. Ενα απλό πανό με τρία άτομα πήγαμε και σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου και μας είπαν ότι απαγορεύεται. Μας πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Τηρήσαμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα του lockdown. Πήγαμε τρεις εκλεγμένοι, θεσμικοί του κλάδου της εστίασης για να ανοίξουμε ένα πανό. Εχουμε τις άδειες μετακίνησης, δεν ήθελαν να τις δουν οι κύριοι αστυνομικοί και μας πάνε στο τμήμα», δήλωσε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος Εργαζομένων Τουρισμού κι Επισιτισμού

    «Σταθήκαμε απέναντι από το Μέγαρο Μαξίμου, τρία άτομα, σηκώσαμε ένα πανό, είπαμε στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι θα μείνουμε 10 λεπτά και θα αποχωρήσουμε και μας πάνε στο τμήμα. Προτιμήσαμε να στείλουμε το μήνυμά μας τρεις εκπρόσωποι κι όχι να εξαγγείλουμε κινητοποίηση και να κατεβάσουμε στο δρόμο 1.500 άτομα», συμπλήρωσε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Ολες οι χουντες πεφτουν με οπλα και ανταρτικα.Την εχετε πατησει με το κομμυνιστικο κινεζικο στυλ διακυβερνησης. Η απολυτη ελευθερια χωρις καμια ελευθερια ομως. Αντε καλη διασκεδαση σας ευχομαι ελληναρες του Ελλαδισταν.

    2. ΣΕ ΤΥΠΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΡΓΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,,,,,,,,,,,,,,

    3. ποσα απο αυτα τα ΛΑΜΟΓΙΑ ειχαν δηλωμενους τους υπαλληλους τους;

      Ποσοι απο αυτούς εκοβαν αποδειξεις κανονικα

    4. ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

    5. Έλληνες μην πληρώνετε ούτε ένα ευρώ στο ελεγχομενο απο το Βερολίνο κράτος του Μητσοτάκη . Αφήστε τους να διαλυθούν και να εξαφανιστούν……..ο μόνος τρόπος αντίδρασης του λαού πλεον.

    6. Μπάτσοι μπατσοόρκ γουρούνια δολοφόνοι!!!
      Να πέσει η χούντα ΝΔ ΑΕ!!!!
      Να πάνε στον Αγύριστο, στην Κόλαση, στον Άδη, στα Τάρταρα, Να πεθάνουν.

    7. Άσε τα κόμματα πια ΡΕΕΕΕΕΕ..
      ΚΑΙ ΟΙ 301 ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΊΔΙΟ.
      ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ?????

      .

    8. μην πληρωνετε τιποτα να καταρευσει ο αληταμπουρας που κυβερνα μας διελυσε ειμαστε στα ορια μας

    9. 3 διαμαρτυρόμενοι με μέτρα προστασίας και χαρτί μετακίνησης 33 αστυνομικοί.
      Συνέλαβαν τους 3 διαμαρτυρόμενους για συγχρωτισμό. Αυτό τα λέει όλα. Φυσικά ο Ευαγγελάτος ο Χατζηνικολάου Σρόιτερ και όλα τα λοιπά τσιράκια της Κυβέρνησης θα βαφτίσουν επικίνδυνη μάζωξη τους 3.
      Ζούμε μία επικίνδυνη παγκόσμια χούντα που όμοιά της δεν έχει υπάρξει. Θα τη ζηλεύει ακόμη και ο Χίτλερ.

    10. Καλά σας κάνουνε. Και λίγα σας είναι. Έτσι βεντούζα να σας πάει ο κούλης και ο κάθε κούλς, μέχρι να γίνετε άνθρωποι σοβαροί και να απαιτήσετε πολιτικούς με αρχίδια, αντί για αρχίδια πολιτικούς που θα σας κάνουνε ρουσφέτια. Μέχρι τότε.. καλές πείνες. Άχρηστος λαός παντελώς.

    11. ΝΔ+ΣΥΡΙΖΑ+ΠΑΣΟΚ=80%.
      Μουγκα τωρα και κοιταξτε μη σας πουν φασιστες.

    12. ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ
      ———————
      ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ?????
      Coronavirus Scandal Breaking in Merkel’s Germany Over Drosten PCR Test
      https://www.europereloaded.com/coronavirus-scandal-breaking-in-merkels-germany-false-positives-and-the-drosten-pcr-test/
      ……………..
      https://fytro.wordpress.com/2020/11/30/%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-corman-drosten-et-al-eurosurveillance-2020/
      Με απλά λόγια, όλο το οικοδόμημα του Ιδρύματος Γκέιτζ, της κυβέρνησης Μέρκελ, του ΠΟΥ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Φαρμάκων(WEF), όπως και τα μη δοκιμασμένα εμβόλια, στηρίχθηκαν στ΄αποτελέσματα ενός τεστ PCR, που δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ακριβοπληρωμένο σκουπίδι
      ————————
      https://cormandrostenreview.com/report/

      ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ……………….
      Ενα μεγάλο σκάνδαλο ξεσπάει στην Γερμανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, μετά την δημοσίευση συμπερασμάτων 23 διεθνών ιολόγων, μικροβιολόγων και σχετικών επιστημόνων, που αποδεικνύουν ότι όλα τα τεστ PCR, σε πραγματικό χρόνο (RT-PCR) βγαίνουν “ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ”!(Εκθεση Μπόργκερ).

    13. Ο/Η τσαρλατανοι απάτρηδες ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΧΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ 2ο ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓ. λέει:

      ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ – ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ – ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ.

    14. αφήστε τα γαμημeena τα πανό καί τις ντουντούκες και πιάστε τα όπλα
      βρισκόμαστε σε κατοχή και χούντα μόνο ένοπλη αντίσταση για να πάρουμε
      την χώρα πίσω …. ξυπνάτε γίδια γαμw τ ο σπίτι σας … !!!!

    15. Στα όπλα αδέρφια μου. Όταν σου ασκούν βια, απαντάς με βία.

    16. ΓΑΤΕ ΜΕΤΑΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ….ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ ΠΡΩΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ….

    17. ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!!!

      1. Με με άλλο πράγμα θα “την ακούσουν” που κάνει και θόρυβο.

        1. Σωστός κάθε μερα το γυαλιζω το άτιμο , θά’ρθει η ωρα που θα πάει.

    18. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
      14.12.2020

      ΠΕΙΝΑΜΕ……..ΠΟΣΟ πιο απλά να το πούμε;;;

      Δυστυχώς έχουμε φτάσει 14/12/20220 και όλα αυτά που λέγαμε μήνες τώρα πως θα συμβούν τα βλέπουμε μπροστά μας.
      • Οι συνάδελφοι που έπαιρναν αναστολή σύμβασης και αποζημίωση ειδικού σκοπού 534, ευρώ μέχρι τον Οκτώβριο, τώρα θα πάρουν 400Ευρώ επίδομα ανεργίας ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ γιατί ο ΟΑΕΔ δεν προλαβαίνει.
      • Οι συνάδελφοι στην εστίαση που δουλεύουν εποχικά, όσοι κατάφεραν να πάρουν το έκτακτο επίδομα ανεργίας έχουν να δουν εισόδημα από τον Αύγουστο αφού το εν λόγω επίδομα ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΤΑΚΤΟ
      • Οι συνάδελφοι στον επισιτισμό που δεν είχαν τις προϋποθέσεις για το έκτακτο αυτό επίδομα δεν έχουν πάρει ούτε Ευρώ από τον Μάρτιο του 2020
      • Οι συνάδελφοι που δουλεύουν στα νυκτερινά κέντρα διασκέδασης δεν έχουν μπει σε καμία ρύθμιση και δεν έχουνε εισόδημα επίσης από τον Μάρτιο.

      • Οι συνάδελφοι που δουλεύουν σε εποχικές χειμερινές επιχειρήσεις οι οποίες φέτος δεν θα ανοίξουν, δεν έχουν δικαίωμα μονομερούς αναστολής σύμβασης (534,€) ενώ δεν μπορούν να μπουν και στο ταμείο ανεργίας αφού δεν έχουν ένσημα.
      Όλες λοιπόν οι παραπάνω κατηγορείς εργαζομένων θα κάνουν Χριστούγεννα εν μέσω πανδημίας χωρίς την παραμικρή στήριξη από το Κράτος.
      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2020 ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΜΕ!!!

    19. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΝΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ , ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ , ΥΠΟΜΟΝΗ ΩΣ ΠΟΤΕ

    20. ΤΡΊΑ ΆΤΟΜΑ ΗΤΑΝ. Η ΝΤΠ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ

        1. Για να καταλάβεις ποιος είναι το ῾ ζωντόβολο῾ αρκεί να κοιτάξεις γύρω σου! Μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις και τον εαυτό σου, νεοέλληνα ῾ ψεκασμένε῾ επαναστάτη του πληκτρολογίου, όπως σε αποκαλεί ο Εβραίος που σε διοικεί….!!!!

          Ότι τα σκατά και ο κουβάς!!!!

    21. Οι μπάτσοι ειναι απ τους βολεμένους της Ελλάδας εδω και πολλα χρόνια, φτιαγμένη απα σκατα και λάσπη

      1. Εσυ ή ξυλο από τα ματ θα εφαγες ή θα σε ξέσκισε η τροχαία στις κλήσεις. Βαθιά νυχτωμένος εισαι

        1. μαλλον εσυ εισαι βαθια σε ληθαργο καλος μπατσος για τους ελληνες δεν υπαρχει αυτοι οι ποτισμενοι με ουσιες μπατσοι ειναι κατα των ελληνων τα λαθροπιθικια γιατι δεν τα ενοχλουν?

          1. Πάντα οι δημόσιοι ένστολοι και μη ήταν απάτριδες στην πλειοψηφία τους.Όταν ακούν αλβανός και γενικά αλλοδαπός ποινικός κρύβονται,ενώ όταν βλέπουν χωρίς μασκούλα είναι μάγκες.Τα ίδια έκαναν και οι ελέκτρες στα λεωφορεία από τη δεκαετία 90μ για όσους θυμούνται,έκαναν έλεγχο και έκοβαν πρόστιμα σε πιτσιρικάδες και γιαγάδες ενώ σε αλλοδαπούς έκαναν τον κινέζο.Και φυσικά μονίμως το ίδιο ποίημα ότι εκτελούν εντολές προκειμένου να πατούν το pin κάθε μήνα στα σίγουρα σαν καλοί κοπρίτες

    Comments are closed.