ΜΕ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ. Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΙΝΑΙ: ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ – ΣΚΛΗΡΟ LOCKDOWN ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

    Κοινοποίηση:
    diaggelmamitsotaki22102020-2048x1366

    Την εφαρμογή αυστηρών περιοριστικών μέτρων στην Αττική, τύπου Μαρτίου, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός – Από τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης κλείνει το λιανεμπόριο και τα σχολεία – Τα μέτρα θα εξειδικευτούν αύριο Τετάρτη – Όλο το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη


    «Συμπολίτες μου,Πριν από λίγο ενημερώθηκα για την εισήγηση της επιτροπής των ειδικών μας. Θέλησα προσωπικά να σας ανακοινώσω την απόφαση για τα νέα μέτρα και να εξηγήσω τους λόγους που μας οδήγησαν σε αυτά.Συμπληρώνεται σχεδόν χρόνος από το ξέσπασμα της πανδημίας.
    Και η Ελλάδα, μαζί με ελάχιστες χώρες του ευρωπαϊκού Βορρά, αντιστέκεται, μέχρι στιγμής, αποτελεσματικά στο τρίτο κύμα του Κορωνοϊού. Το δηλώνουν τα επίσημα ευρωπαϊκά στοιχεία που φέρνουν τη χώρα στην 23η θέση σε απώλειες μεταξύ των 27. Αλλά το βεβαιώνουν και οι σύνθετοι δείκτες που παρακολουθεί η δική μας Επιστημονική Επιτροπή.

    Γνωρίζουμε, όμως, ότι οι επιθέσεις του Κορωνοϊού μπορεί να εκδηλωθούν αιφνιδιαστικά και με ρυθμούς εκθετικούς. Σαν τη φωτιά που απλώνεται γρήγορα και καταστροφικά. Δείτε τι έγινε στην Πορτογαλία. Γι’ αυτό, άλλωστε, κι απέναντι σε ένα φαινόμενο δυναμικό επιλέξαμε την τακτική επισκόπηση και την ευέλικτη προσαρμογή των μέτρων, ανάλογα με την πραγματική κατάσταση.

    Επιλέγοντας στοχευμένα μέτρα με γρήγορα αντανακλαστικά. Λαμβάνοντας, όμως, υπόψη και τη σωρευμένη πίεση από τους περιορισμούς και την ανάγκη που έχουμε όλοι μας να ξαναβρούμε τους κανονικούς μας ρυθμούς. Γιατί τελικά ήταν μεγάλη ανάσα για την αγορά και την κοινωνία να μείνει 2 εβδομάδες ανοικτή και 2 κλειστή από το να είναι 4 εβδομάδες αποκλεισμένη.

    Στόχος, είναι να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ιό. Και η τακτική αυτή έφερε αποτέλεσμα στο τελευταίο «απαγορευτικό» του Ιανουαρίου.Σήμερα, όμως, ο κίνδυνος επανεμφανίζεται. Όχι με τη μορφή των χιλιάδων αρρώστων και των θανάτων, όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αλλά με δύο δεδομένα που μας ανησυχούν ιδιαίτερα. Αφενός, την αύξηση των νοσηλειών στην Αττική όπου σταδιακά γεμίζουν οι δομές υγείας. Και, αφετέρου, τις μεταλλάξεις του ιού που φαίνεται να επιταχύνουν τη μεταδοτικότητά του.

    Θα μπορούσαμε να περιμένουμε ακόμη κάποιες μέρες, αλλά το καμπανάκι είναι ηχηρό και έχουμε μάθει να λειτουργούμε ώστε να προλαμβάνουμε και να μην ακολουθούμε το πρόβλημα, για να σώζουμε ζωές. Γιατί προϋπόθεση για την πρόοδο της Ελλάδας είναι οι υγιείς Έλληνες. Όλοι εμείς, που πρέπει, τώρα, να αμυνθούμε στην ύστατη επίθεση του ιού πριν από την οριστική νίκη του εμβολιασμού. Γιατί είναι σίγουρο ότι αύριο θα κερδίσουμε το χαμένο έδαφος αν σήμερα υπερβούμε τα τελευταία εμπόδια χωρίς απώλειες. Γνωρίζουμε ότι από τον Απρίλιο θα είμαστε πολύ καλύτερα. Όμως, τώρα πρέπει να προλάβουμε τον κίνδυνο!

    Σκληρό lockdown στην Αττική ως 28/02!
    Με βάση τα νέα δεδομένα, λοιπόν, αναλαμβάνω την ευθύνη των πρόσθετων μέτρων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Έτσι, από μεθαύριο Πέμπτη και έως τις 28 Φεβρουαρίου θα υπάρξουν αυξημένα περιοριστικά μέτρα στην Αττική. Αυτό σημαίνει ότι κλείνει κάθε μορφή λιανεμπορίου και στο εξής όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης θα λειτουργούν εξ’ αποστάσεως. Εκτός από την ειδική αγωγή που θα συνεχιστεί με φυσική παρουσία. Τα νέα μέτρα θα εξειδικευτούν περαιτέρω αύριο από τους αρμόδιους.

    «Γνωρίζω»
    Συμπολίτες μου, Η εμπειρία από το πρώτο κύμα της πανδημίας, όπως και από το lockdown μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, δείχνει ότι όσο πιο γρήγορα εφαρμόζονται περιορισμοί, τόσο πιο γρήγορα αίρονται. Και πως όσο δραστικότεροι είναι αυτοί, τόσο μεγαλύτερο είναι και το αποτέλεσμά τους. Αυτός είναι κι ο λόγος των σημερινών μου επιλογών: Να χτυπηθεί η έξαρση του COVID-19 πριν εξαπλωθεί, μειώνοντας συνολικά την κινητικότητα. Και να δοθεί χρόνος στο Σύστημα Υγείας, καθώς θα προχωρούν γρήγορα οι εμβολιασμοί.

    Γνωρίζω τι σημαίνουν όλα αυτά για την οικονομία. Για τον έμπορο που κρατά κλειστό το μαγαζί του και τον επαγγελματία που αφήνει τη δουλειά του. Για τον εργαζόμενο, αλλά και για τον άνεργο. Θα ξαναπώ, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει οικονομία χωρίς υγεία. Ούτε καλοί πελάτες χωρίς υγιείς πολίτες. Άλλωστε, μία προσπάθεια δύο εβδομάδων τώρα, μπορεί να φέρει νωρίτερα το πλήρες άνοιγμα της αγοράς. Και όσο διαρκεί η κρίση, η Πολιτεία θα συνεχίσει να στηρίζει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Όπως ήδη το δρομολογεί με τον μηδενισμό του ενοικίου επιχειρήσεων που θα παραμείνουν κλειστές και τον Μάρτιο αλλά και την παράταση του μειωμένου ΦΠΑ σε συγκεκριμένα αγαθά. Με την 6η και την 7η επιστρεπτέα προκαταβολή και την χρηματοδοτούμενη αναστολή εργασίας. Αλλά και με την παράταση των επιδομάτων ανεργίας και την αναστολή οφειλών προς Δημόσιο και Ταμεία.

    Γνωρίζω καλά, όμως, και την αγωνία της κοινωνίας. Νιώθω την πολύμηνη κούραση. Τον εκνευρισμό. Ιδιαίτερα στους μαθητές μας που αποξενώνονται από το φυσικό τους περιβάλλον, το σχολείο. Έχω και εγώ παιδί στο σχολείο και ξέρω. Καταλαβαίνω απόλυτα την αντίδραση των πολιτών: «Θα μας ξανακλείσετε;», με ρωτούν, κάθε τόσο. «Δεν είναι πολλοί αυτοί που μας «κλείνουν», αλλά μόνον ένας», απαντώ. Και αυτός είναι ο Κορωνοϊός, που πρέπει να νικήσουμε. Αντλώντας δύναμη από αυτά που πετύχαμε και πίστη από αυτά που μπορούμε να πετύχουμε. Γιατί όποιες θυσίες καλούμαστε να κάνουμε τώρα, είναι στο χέρι μας να είναι και οι τελευταίες.Στην κοινή προσπάθεια υπάρχουν λάθη, σύγχυση και αβλεψίες. Όμως, δεν πρέπει να χάνουμε τη μεγάλη εικόνα.

    Σήμερα είμαι περισσότερο παρά ποτέ πεπεισμένος ότι έχει αρχίσει να γράφεται ο επίλογος αυτής της πρωτοφανούς περιπέτειας.

    «Φινάλε» με ελπίδα για το εμβόλιο
    Συμπολίτες μου, Σας καλώ και πάλι να μείνουμε ενωμένοι και να απαντήσουμε με ωριμότητα σ’ αυτό που μας ζητά η ίδια η ζωή: Να προστατευτούμε εμείς και οι αγαπημένοι μας. Πολύ περισσότερο, που ο ήλιος του εμβολίου φωτίζει, πια, την επόμενη μέρα. Σε λίγο οι εμβολιασμοί στη χώρα θα φτάσουν τις 500.000. Είμαστε από τους πρώτους στην Ευρώπη σε ρυθμούς. Ενώ προχωρά και η δεύτερη δόση στους μεγαλύτερους και τους υγειονομικούς, σύντομα, επίσης, ξεκινούν και οι άλλες κατηγορίες πολιτών. Και οι παραδόσεις των εμβολίων θα αυξηθούν ραγδαία το επόμενο διάστημα.

    Δεν θα κρυφτώ: Στο δίμηνο που ακολουθεί η βεντάλια των περιορισμών ενδεχομένως θα ανοίγει και θα κλείνει ανάλογα με τα επίπεδα του συναγερμού. Από μας εξαρτάται τι θα συμβαίνει κάθε φορά. Όμως είναι και το τελευταίο μίλι προς την ελευθερία. Η Πολιτεία έχει το σχέδιο, ώστε μέχρι τα τέλη της άνοιξης οι πιο ευάλωτοι Έλληνες να έχουν θωρακιστεί. Στόχος είναι να συναντηθούμε με εκείνη τη στιγμή ακμαίοι και δυνατοί. Κι ένα μεγάλο βήμα σε αυτή τη διαδρομή της ελπίδας είναι να πετύχουν τα μέτρα που θα ισχύουν από μεθαύριο. Θα τα τηρήσουμε και θα νικήσουμε!

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    102 Σχόλια

    1. Έψαχνα ένα πατριωτικό κόμμα και δεν βρήκα κανένα… Κάποιο τουλάχιστον με πατριωτική λογική πολιτική ιδεολογία. Το μονο πατριωτικό κόμμα που έμεινε είναι αυτό του Φαηλου Κ. Είδα ότι το 2018 το κόμμα του έγινε δεκτό απο το κίνημα “Κόμμα Ταυτότητας και Δημοκρατίας” όπου έχει δημιουργηθεί απο τα Ευρωπαϊκά πατριωτικά κόμματα της ΕΕ και μέλη του είναι η Λεπέν, ο Σαλβινη και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι πατριωτικων κομμάτων. Αυτό έμεινε μόνο..

    2. Ετσι θα φευγετε απο εδω και περα ξεφτιλες ανωμαλοι αντιχριστοι εθνομιδενιστες μασονοφιλελεδες!!
      Οι εβριτες εδειξαν τον δρομο.
      ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ.

    3. Στα στρατόπεδα με τόσο κόσμο … Τρων , κοιμουντε , πανε κψμ … απορώ εκει δεν κολλάει ?

    4. ΤΣΙΠΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!! ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΞΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ!!! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ….ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ….ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ….ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!!! ΕΕΕΕ ΑΣ ΦΑΕΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙ!!!! ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ;;;; ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ;;; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ….ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ……

    5. Μήπως κάποιος Έλληνας θυμάται το ΘΈΑΤΡΌ του παραλόγου αυτού του χουντικου δυνάστη στις 6 του Νοέμβρη ότι είχε πει πώς θα τελειώσει το λοκνταουν στις 30 Νοεμβρίου; Μήπως άλλη μια φορά προτάσσει την ηλιθιότητα του κοιτώντας τον λαό στα μάτια; Και καλά όλοι πια ΤΡΕΛΟΙ είστε η απλά βολεμένοι με τα ψυχούλα που δεν δίνει, με τους ανέργους και τους εξαθλιωμενους συνανθρώπους μας να πληθαίνουν μέρα με τη μέρα; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΚΑΨΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ πάρτε την ελευθερία στα χέρια σας!!!!!!!!!

    6. για να μας δω την Κυριακή στις 4 στο μπουρδελοσυνταγμα γιατί κανονικο δεν το λες τι θα γίνει κ πόσοι θα έρθετε…!!αρκετά με τις φατσουλες κ τα σχόλια του δήθεν τσαμπουκά κ θυμωμενου.. 2 λέξεις μόνο ΓΑΜΗΣΤΕ τους…….κ ντου την Κυριακή

    7. Περα απο ολα αυτα που γραφονται, ειναι τυχαιο οτι μολις επεσαν δυο-τρεις πραξεις διαμαρτυριας σε αυτον και στην αλλη την βλακοφατσα, ηρθε και καινουριος εγκλεισμος?????….Διαμαρτυρονται ???…. Φοβερισε τους και ξανακλειστους παλι μεσα μεχρι το καλοκαιρι….Να αλωνιζουμε εμεις , και να κανουμε οτι θελουμε χωρις προβληματα….Ουτε παρελασεις, ουτε εορτασμοι για το 1821, ουτε Πασχα, ουτε αντιδρασεις…..Ποιος παει στοιχημα οτι το σαββατοκυριακο καπου θα σουλατσαρει παλι?????? .

    8. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ , ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ , ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ,ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 20+ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ 10- ,, ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΣΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ… ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ… ΛΕΒΕΝΤΗ ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.. ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΔ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ…

      1. Ρωτάς κιόλας Κασιδιάρη… Τι φοβάσαι μη σέ πουν φασίστα τα κανάλια…..

    9. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ! Ανακατεύουν την Αγία Γραφή στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!! (βίντεο)
      9 Φεβρουαρίου, 2021 0 Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
      – 57 προβολές ( Μέτρηση έως 22:57:15 )
      «Τους φώτισε το Άγιο Πνεύμα»: Πρωτοφανείς δηλώσεις για τα μέτρα του κορωνοϊού https://attikanea.info/%ce%be%ce%b5%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%8d%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%af%ce%b1-%ce%b3/#respond

    10. Οι εβραιοσποροι τής Βουλής σάς πηδάνε 35 χρόνια.. αυτός σας πήδηξε ασαλιωτους… καί σε λίγο. Χρονικό διάστημα…

      1. Μή γίνεσαι κακός γιατίι η ζωή ισως σε πηδήξει κι εσένα

        1. Ήδη με έχει πηδήξει… κακός γιατί….επειδή συχαινωμαι τούς προδότες.?????

    11. στεφανε κανε μια δημοσκοπηση στην εφημεριδα και να ψηφισουμε ποσοι θελουν να φυγει ο κουλης και ποσοι να μεινει.

    12. το ζητουμενο ειναι πως θα βγει απ την μεση αυτος ο επικινδυνος τουριστας.

    13. Κοψτε φατσα μλακες οσοι τον ψηφισατε

    14. Ούτε την ψήφο σου δεν θα βρεις ρε κούλα με της μαλακιες που κανεις

    15. Ρε μόνο οι δημόσιοι να ζήσουν κι οι υπόλοιποι με 534 κι όσοι τα πάρουν.Ξαναψηφιστε Κουλη

    16. Ακόμα και οι λόγοι που εκφωνεί είναι κλεμμένοι. “Το τελευταίο μίλι” λέει ο μαλάκας σε πιστή μετάφραση της αγγλικής ρήσης λες και χρησιμοποιούμε μίλια στην Ευρώπη ως μονάδα μέτρησης. Ο “ήλιος των εμβολίων” όπως πριν λίγο καιρό παπαγάλιζε το ο “αόρατος εχθρός” που έλεγε ο Μακρόν.
      Αλλά μια ζωή έτσι έμαθε, αντιγραφέας στα ιδιωτικά σχολεία που είναι άντρα της αντιγραφής, αγορασμένο πτυχίο απ΄το Χάρβαρντ κτλ κτλ. Γι΄αυτό όταν έδωσε αδιάβλητες πανελλήνιες πήρε 14.

    17. Τα παιδια σου μαλακολεσι τρωνε οτι θελουν και δεν τους λειπει τιποτα για τα δικα μας αναρωτήθηκες? Σιγα ομως που ενδιαφερες εαν τα ελληνακια τα εχουν ολα.Πατριωτες μην πληρωνετε τιποτα.Αυτα τα λαμογια πληρωνονται κανονικοτατα (10000€) και ο λαος πειναει.

    18. Ελάτε ρε να μαζευτούμε…Τι κάθεστε ρε και τους ακούμε ;;καλά λένε επανάσταση του πληκτρολογίου.. Εμπρός ρε μακελειό ξεκίνα μια πρόσκληση για διαμαρτυρία… Εκεί θα μετρήσει.Με μια αρχή από ένα πραγματικά αιματοβαμμένο site… Έλα πράξε…Κάνε αρχή… Προσκάλεσε τον κόσμο.Θα ανταποκριθούμε χιλιάδες.. Έλα Στέφανε..Μη μασας.Εδω μετρά ο πατριωτισμός σου..

      1. μονοι μας πρεπει να το κάνουμε !! ο στέφανος δε μπορεί να μας πει βγξτε στους δρόμους κι πλακώστε στο ξυλο τους πολιτικούς !! τι ειμαστε μωρα να μας λενε καντε αυτο το αλλο ??? βλεπουμε ενα χαος γυρο μας δε πρεπει ολοι μαζι κατι να κανουμε για το καλο του συνολου ???

    19. ΜΩΡΗ ΚΟΥΛΑΡΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ?
      ΤΙ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ?

    20. Ειδικό Δικαστήριο για την επιτροπή των λοιμωξιολόγων και τα στελέχη των συνιστωσών του προδοτικού-κλεπτοκρατικού τόξου!

    21. Ερχεται το παγκοσμιο τσιπαρισμα…πρωτα τροφιμα…μετα ζωα και μετα εμειs..ειναι συμοσιολογικο αδερφια?δεν συμβαινει?ο μητσοτακηs ειναι απλα μαριονεττα…ΤΗΕ GREAT RESET…ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΕΣΤ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ για το πωs αντιδρα ο κοσμοs…μεχρι να επιτυχουν το τσιπαρισμα καιτην τελικη σκλαβια του παγκοσμιου πληθησμου..παντου μεταναστεs για να αλιοθη η εθνικη και θρυσκευτικη συνειδηση…αν ηταν ανθρωπιστεs θα χαριζανε το χρεοs του 3 κοσμου…απλα σκεφτητετα ολα αυτα αδερφια…μπραωο στο μακελιο..και τον στεφανο για την αντισταση.

    22. Αυτός σαν να τον έχουν δείρει είναι.

    23. Κλεισε τα σχόλια ρε χιο στο site να χαρεις. Μπαινουν ολη μερα και μπινελικωνουν το γκαντεμη. Ετσι ξεκαβλωνουν και νομιζουν οτι κατι κανουν. Δε γίνεται απτο πληκτρολογιο τιποτα ρεεεε χωνεψτε το. Εξω απο τα σπίτια τους πρέπει να μαζευτουμε ολοι. Οχι στο συνταγμα. Στα σπιτια τους. Δωστε μας διευθύνσεις δημοσιογράφων λοιμοξιολογων και πολιτικων

    24. το πόσοι ειδικοί μαζεύονται να σχολιάσουν τα πάντα μόλις γίνεται ανάρτηση, δεν περιγράφεται ! Απίστευτο πόσους “ειδικούς” έχει αυτή η χώρα, που κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο “πετάνε” ότι βλακεία τους κατεβεί έτσι απλά για να δηλώσουν ότι είναι εναντίον “κάποιου”.
      Τώρα με τον Γουρλομάτη, πριν με τον Βρωμιάρη κ.ο.κ. …
      Ρε σεις, αν έχετε την λύση – γιατί μάλλον μόνο εσείς την έχετε – γιατί δεν πολιτεύεστε να μας σώσετε και εμάς ? γιατί δεν βγαίνετε μπροστά ?

      έλεος πχία

      1. Δε φτάνει που σε έσωσε ο Κούλης θέλεις να σε σώσουν και άλλοι; Αθεράπευτος

    25. Εμ δεν σας άρεσε ο Τσιπρας…Λυσσαξανε όλα τα Μέσα να τον ρίξουν …Ας τα λουστούμε τώρα….Το μόνο καλό που έκανε ο Κούλης, για να λέμε και το σωστό,είναι η απαγόρευση του καπνισματος σε εσωτερικούς χώρους…Σε όλα τα άλλα 0.

      1. Όχι δεν μας άρεσε. Γιατί πρέπει να διαλέξουμε τη Σκύλα ή την Χάρυβδη; Ή μήπως να σου φρεσκάρω την μνήμη για το τι έκανε ο Τσιπρας; άιντε με τον κάθε πικραμένο….

        1. χωρις να ειμαι τιποτα εδω και χρονια συνειδητα για να ειμαστε δικαιοι ομως ετσι και τα εκανε αυτα ο Τσιπρας θα ειχαν σηκωθει μεχρι και οι νεκροι και θα να τον αναθεματιζαν..στο φεγγαρι θα τον ειχαμε στειλει

      2. Ο Τζιφρας σήμερα επί λέξει είπε:
        Αναλαμβάνω την ευθύνη να κολλήσουν πολλοί άνθρωποι εξ αιτίας των διαδηλώσεων που γίνονται στο όνομα της δημοκρατίας!!!!
        Αν κυβερνούσε αυτός είναι 1000% σίγουρο πως μόνο για αυτή την φράση θα εσκουζαν πάλι όλοι!!!
        Δεν υπάρχει σωτηρία….
        Όποιος και να βγει κανένας δεν συμφωνεί με κανέναν!!!

      3. απο κει ομως ξεκινησε η καταστροφη για τους μαγαζατορες ..θα μπορουσε να ειχε προβλεφθει χωρος για τους καπνιζοντες με σωστες προδιαγραφες

      4. ΑΛ666 από την μια και Κούλα από την άλλη…..Από την Σκύλλα στην Χάρυβδη…..Σε όλα συμφωνούν……σε λίγο και συγκυβέρνηση και να με θυμηθείς.

    26. Βγείτε στα μπαλκόνια να τους χειροκροτήσετε!!!! Φταίτε εσείς που δεν τηρείται τα μέτρα γιατί αυτός όπως είδατε στην Ικαρία ήταν βράχος!!!!
      Μέσα σε ενάμιση χρόνο διέλυσε ότι είχε απομείνει στην Ελλάδα, το μόνο θετικό είναι ότι διέλυσε μαζί και τη ΝΔ. Να ζήσουμε (αν δεν πεθάνουμε απ΄την πείνα) να τη θυμόμαστε.

    27. Όταν θα γίνουν αυτά που <>,ο πληθυσμός της γης θα είναι το ένα εικοστό του σημερινού… όποιος κατάλαβε έχει καλώς…

    28. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο που να είναι ταυτόχρονα τόσο ηλίθιος, τόσο κάθαρμα και τόσο επαρμένος. Ο Ελληνικός λαός έδωσε 40% σ΄αυτόν τον τηλεκατευθυνόμενο πάμπλουτο καραγκιόζη γόνο. Θα γελάει ο ιστορικός του μέλλοντος με τους μαλακοέλληνες.

      1. 22%,2.2 εκ τον ψήφισαν ,το έκαναν 40% και οι βουλευτές αντιστοιχούν στο 55%.

        1. Όχι ακριβώς
          Τι σημασία έχει πόσο ποσοστό αντιστοιχεί στο 40% ???
          Και το 10% του εκλογικού σώματος να τον ψηφιζε σαν πρώτο πάλι θα κυβερνούσε!!!!
          Επειδή έχεις κόλλημα επί των ψηφισάντων,δεν κάνεις καμμιά αντιστασαρα με το να μην ψηφίζεις!!!
          Σε βολεύει αυτό το άλλοθι????

          1. Και η ψήφος τι ακριβώς κάνει; Αφού ό,τι θέλουν κάνουν ασχέτως προεκλογικού προγράμματος. Όλες οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα σκληρές νεοταξικές είναι (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ). Η ΝΔ ποτέ δεν είπε ότι θα εφαρμόζει πρόγραμμα Klaus Schwab προεκλογικά.

    29. Γκαντέμης σε όλα. Όπως έγραψε και το makeleio , απο τότε που ΄΄ανάλαβε δράση” ο κούλης είχαμε πλήρη κατάρευση της οικονομίας , πλημμύρες, σεισμούς και covid 19 . Μόνο οι εξωγήινοι δεν ήρθαν (ακόμη ) !

      1. Μη βιάζεσαι. Μ’αυτόν εδώ και εξωγήινους θα δούμε.

    30. ΜΟΝΟΝ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ??? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !!! ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕς ΠΕΡΙΟΧΕς

    31. Στο Λονδίνο που είναι lockdown πηγαίνω καθημερινά σε σουπερμάρκετς μαγαζιά αν θέλω παίρνω το μέτρο Επειδή τα γυμναστήρια είναι κλειστά κάθε μερα περπατάω πάνω από ώρα πάω όπου θέλω Συνήθως η αστυνομία είναι γύρω δεν ρωτούν ποτέ τι κάνουμε που πάμε Είναι λογικό υπάρχει άνετα ελευθερία Ο κόσμος χρειάζεται να περπατάει χωρίς ελέγχους άρα ο Johnson που τον βρίζουμε όλοι δεν μας πιέζει Άνετα

      1. Εκεί φοβάσαι όμως να περπατήσεις μετά τις 5:30 για να μην σε βιάσουν ή σκοτώσουν οι μπύροκαμμενες… γκeι.σες..

    32. Ως μωηαης εινα φιλεύσπλαχνος. Μας κλείνει στα σπίτια να τα χαρούμε μέχρι την έναρξη των πλειστηριασμών. Μη διαμαρτυρόμαστε λοιπον

    33. Ο εφιάλτης μπροστά σου μοιάζει με 3 ημερών βρέφος Κουλη

    34. Γιατί ρε μεγάλε δεν ειναι και δικο σου Πρωθυπουργός. Σε αλη χωρα εισαι? απλα την γ@@@@ε ολοι. μικροί μεγαλοί

    35. Κλείσε και το μαγαζί ΝΔ γιατί κανείς δεν θα το πλησιάζει ούτε για αστείο

    36. Μήπως αυτή η νέα καραντίνα θα είναι αφορμή για να πάει εκτάκτως σε ειδικό κυβερνητικό σχηματισμό τύπου πικραμένου καθώς δεν βγαίνουν τα νούμερα και θέλει να προστατέψει το πολιτικό του μέλλον από τις εξελίξεις που έρχονται εσωτερικά και εξωτερικά? Αυτό ακούγεται από προχθές εκ των έσω….

    37. Ότι και να κάνουν δε με ενδιαφέρει ας τα κλείσουν όλα μέχρι το καλοκαίρι. Έχω να φάω δε θέλω άλλα λεφτά. Έχω αποκτήσει ανοσία πλέον και δε με αγγίζουν αυτά τα καθάρματα. Έρχεται και το χιονάκι από το σάββατο όμορφα θα περάσουμε.

    38. Και κάτι ακόμα χουντοκούλη μιας που διαβάζεις και τα σχόλια μας στο Μακελειό:
      ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!!

    39. Κουληηηηη, έχεις ξεφύγει….
      Καλόμελετα όμως και έρχεται αυτό που τρέμεις, αυτό που ξέρεις… Κάποτε ο δούλος σπάει την αλυσίδα και έρχεται η ελευθερία, αλλά δυστυχώς για εσένα και τους ομοίους σου, πριν από την ελευθερία φτάνει η οργή… Όσο για το Θείο, ξέρεις καλά…..σε κοιτά με μάτια ανοιχτά…. Καληνύχτα….

    40. Παλιάνθρωπος, παρτάκιας, κακομαθημένος, αρρωστημένος ο ανέμελος της Ικαρίας χουντοκούλης που επιβάλλει ένα αποτυχημένο lockdown για ξανασκοτώσει τον ελληνικό λαό.
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΑΔΗ, ΚΟΛΑΣΗ, ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

    41. Άναψε την μεγάλη σκάλα, έβαλε τα φώτα ομίχλης ο μαλάκας.

    42. Πρόκειται για μεγάλο πολιτικό καραγκιοζακο και τεράστιο πολιτικό απατεώνα. Λίαν συντόμως όμως πλησιάζει το τέλος της πολιτικής καριερας όλων τους!! Ήδη το έχουν πάρει χαμπάρι και δίνουν παράταση στον εαυτό τους
      στην εξουσία (που με ελεεινά και τρισαθλιοι ψέματα υφαρπαξαν) με συνεχόμενα κλεισίματα της αγοράς και της οικονομίας που έχουν διαλύσει ολοκληρωτικα οι άχρηστοι και δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν.Τωρα απλά προσπαθούν να διαλύσουν τελείως και ψυχολογικά όλους τους Έλληνες με τις παπαριές που ανακαλύπτουν και εφαρμόζουν συνεχεια προκειμένου να τους έχουν σε πλήρη έλεγχο. Σίγουρα όμως αυτό δεν πρόκειται να το καταφέρουν γιατί ο κόσμος πλέον τους έχει πάρει χαμπάρι τι λαμόγια είναι!! Οτι ποιο άχρηστο και ανίκανο πολιτικά ατομο που πέρασε ποτέ από τη μεταπολιτευτική Ελλάδα έχει ονομα……Μητσοτακης……

    43. Ο/Η ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ λέει:

      Πότε θα καταλάβετε ρε θύματα ότι το σχέδιο περιλαμβάνει ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ καραντίνας – τηλεκπαίδευσης – τηλεδουλείας κτλ.
      Ο λόγος που γίνεται δεύτερο ΟΛΙΚΟ λοκντάουν είναι η ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ώστε ο ραγιάς να συνηθίζει. Κάθε Φεβρουάριο-Μάρτιο οι μαλακοέλληνες θα λένε “ήρθε η εποχή του λοκντάουν” και θα κουρνιάζουν στα κωλόσπιτά τους. Όπως συνήθισαν τα μνημόνια και της γυφτιά της φτώχειας και δώσαν 40% στον ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, έτσι θα συνηθίσουν και τη σκλαβιά με τον πιο επίσημο τρόπο.

    44. Βουρτσααα Βουρτσααα που σου χρειάζεται….

    45. Αναλαμβάνεις την ευθύνη και για τις αυτοκτονίες κουλη;; δεν μας το είπες αυτό..

    46. ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ…ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ…ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!

    47. Μας έκλεισε μέσα πάλι ο ψυχασθενής δικτάτορας, ηγέτης μιας κυβέρνησης τύπου Μυανμάρ ή Β.Κορέας και δυστυχώς κανείς δεν αντιδρά. Χρειαζόμαστε έναν αγνό ηγέτη να ξεκινήσει τα γεγονότα που θα φέρουν την απελευθέρωσή μας από την πραγματική πανδημία που είναι πολιτική και όχι βιολογική όπως μας προπαγανδίζουν “Γκεμπελικά” τα πρόστυχα ΜΜΕ του καθεστώτος. Προτείνω αρχικά προσευχή απο όλους μας σήμερα το βράδυ και κάθε βράδυ ζητώντας την ελευθερία μας με την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας μήπως και ο Θεός “μωράνει” τους δυνάστες μας όπως το έχει κάνει πολλές φορές στην ιστορία. Κουράγιο, πίστη και όλοι εδώ στο μακελειό να δίνουμε δύναμη ο ένας στον άλλο.

    48. Δηλαδή, κατα τη δική σας σωστοτατη άποψη ποια είναι; Να τα αφήσουμε όλα ανοιχτα, να κολλησουμε οι περισσοτεροι και να φύγουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι! Έχει κάποιος περάσει κορονοϊό; Είναι φοβερός και πολλοί δεν αντέχουν. Αντί να κατακεραυνώνετε την επι 40 χρόνια αλλοτρίωση ολων μας με το να μας πιπιλιζουν τα μυαλά οτι η εστίαση είναι το μέλλον κι όχι αλλά επαγγέλματα; Έχουμε γίνει έθνος σερβιτόρων. Έλεος πια με την εστίαση. Ο καθένας έχει όνειρο να ανοίξει σουβλατζίδικο, η καφέ η δεν ξέρω τι άλλο. Τα σπίτια μας έχουν καταντήσει ξενοδοχεία μονο για ύπνο. Ελάχιστοι μαγειρεύουν. Τα delivery έχουν γίνει σημείο αναφοράς.

      1. Ποσοστό θνητότητος 0,15% επί του γενικού πληθυσμού,0,3% για άτομα κάτω των εβδομήντα,ξεκόλλα!Όσον αφορά την εστίαση,καλώς ή κακώς εργάζονται αρκετές χιλιάδες!Αλλά εσύ μάλλον δεν έχεις προβλήματα,γι’αυτό μιλάς έτσι…

      2. Έσύ ή εισοδηματίας είσαι ή δημόσιος υπάλληλος για να γράφεις τέτοιες Μ@Λ@ΚΙΕΣ.

        1. Ιδιωτικός υπάλληλος είμαι. Εσύ τι κανεις για να ζήσεις;

      3. Ναι κόλλησε άτομο στην οικογένειά μου και μείναμε 14 ημέρες καραντίνα όλοι, τα συμπτώματα σε αυτόν που προσβλήθηκε ήταν ενοχλητικά αλλα τίποτα απο πυρετό ή άλλες παρενέργειες, μόνο κατάπτωση και έλλειψη όσφρησης για μια εβδομάδα περίπου. Σε σύγκριση με συνηθισμένη γρύπη πολλή ηπιότερη. Στα τέσσερα άτομα που ζούσαμε μαζί όλες αυτές τις 14 ημέρες κανείς δεν εμφάνισε συμπτώματα. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΙΩΣΗ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ. Εσύ που γνωρίζεις όλα αυτά τα φοβερά που μας τσαμπουνάς στο ΣΚΑΙ τα άκουσες, άιντε πιά γίναμε όλοι ειδικοί και τρομολάγνοι!

      4. Καλησπέρα το κόλλησα στα παντελόνια που φοράω το Σεπτέμβριο 20 μέρες μετά από χειρουργείο ,εγώ σύζυγος και τα δύο παιδιά ,πάμε τώρα στα συμπτώματα και στην γρίπη στον καθένα από αυτούς που σου ανέφερα: σύζυγος 3 μέρες πυρετός που κυμαινόταν από 36.6 εώς 38.6, αντιμετώπιση depon και ένα ponstan ,εγώ τρεις μέρες πυρετός από 36.8 έως 38.6 αντιμετώπιση depon και δύο πονσταν συν απώλεια όσφρησης και γεύσης για λίγες ημέρες , τα δύο παιδιά ο ένας δέκατα και ο άλλος μια μέρα 38 ,όπως κατάλαβες ούτε βηχες ούτε εμετοί ούτε τίποτα μόνο πυρετός και αν βάλουμε μια μέση τιμή για τους δύο ενήλικες είναι και κάτω από 38 αυτά .Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και κάνα θανατικό πχ καρκίνος είναι μια μορφή γρίπης και όπως και άλλες μορφές γρίπης που έχουν εμφανιστεί ανά τους αιώνες χτυπάει ευαίσθητες ομάδες , με την διαφορά ότι η ανθρωπότητα έχει περάσει πολύ χειρότερες καταστάσεις με υιούς από τον σημερινό,θα σε πάω σε τοπικό επίπεδο, Αθήνα 431π.Χ στην έναρξη του πελοποννησιακού πολέμου χτυπάει απίστευτος λοιμός την Αθήνα όπου ήταν τόσα πολλά τα άψυχα σώματα που υπήρχε σωρεία κεκοιμημένων ανθρώπων σε στοίβες που τους έκαιγαν.Εκει όντως κινδύνευες γιατί με τόσα άψυχα σώματα Αθηναίων η ατμόσφαιρα είχε γίνει πολύ επικίνδυνη.Απολογισμός τα 2/3 των Αθηναίων έχασαν την ζωή τους.

      5. Να πεθανουμε ολοι τοτε για να μην αρπαξουμε γριππη. 0,03 ποσοστο θνησιμοτητας κατω των 70. Να κλειστουμε ολοι φυλακη και να πεθανουμε μεσα υγιεις, και εμεις και τα παιδια μας, για να πλουτισει περισσοτερο ο πλασιε των φαρμακευτικων που παριστανει τον πρωθυπουργο βλακα ε βλακα

    49. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ Κ ΑΚΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΚ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΑ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΞΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Κ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΕΝΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ

      1. Φίλε Νίκο τα είπες όλα όπως ΑΚΡΙΒΩΣ είναι και με τη γλώσσα που ταιριάζει…Μία διαφωνία:Μιλάς(γράφεις) για τον Έλληνα που ανέχεται αυτό το ξευτυλισμένο σκουπίδι…Μάλιστα.Μα ΔΕΝ υπάρχουν Έλληνες σήμερα…χαθήκαν στην πορεία…Πως,τι και γιατί ;Ε,ψάξτο λίγο και θα βρεις τις απαντήσεις.Είμαι βέβαιος…Ο πρώην Έλληνας έχει μεταλλαχθεί σε γραικυλοπίθηκο.

    50. Ο/Η Άσχετο, αλλά είπε μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, Κυριακή λέει:

      ενώ τα τέλη κυκλοφορίας λήγουν Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου. Δηλαδή θα τρέξουν όσοι έχουν να πληρώσουν, και 2 μέρες μετά θα ξαναβγεί να μας πει ότι συνεχίζεται η απαγόρευση…… αλλά το χρήμα θα το ΄χουν πάρει ζεστό. Δεν είναι τυχαίο που βγήκε και ο Σταικ. και μας τα έκανε τσουρέκια ότι δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση και λήγει η προθεσμία τέλος του μήνα, πιθανόν να κάνει τους πολίτες να τρέξουν να πληρώσουν. Γιατί δεν το κράτησαν μέχρι τις 21 Φεβρ. ώστε να βγουν και να δούμε τι θα μας πουν πάλι;

      ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ, Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ EINAI ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΤΕΣ

      1. Θα σε στεναχωρίσω αλλά είπε ότι θα απαλλαγούμε από την πανδημία (του κwλο U) στο τέλος της άνοιξης δηλ μετά το Πάσχα άρα πάρτε βαθιά ανάσα γιατί θα πάμε σε μεγάλο βάθος με τον Π()Υστ’ Η που μπλέξαμε.

      2. Δεν κατάλαβες, αναγκαστικά θα πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας, αν ήθελες να ακινητοποιήσεις το όχημα σου έπρεπε να το είχες κάνει μέχρι 31/12/2020.

    51. Έτσι θα πάει άλλα 3 με 4 χρόνια. Οι πανδημίες κρατούν περίπου τόσο. Τα εμβόλια που έχουν φτιάξει μέχρι σήμερα είναι δια τον μπούντζον… . Μετά από 2 με 3 χρόνια θα έχουμε σοβαρά εμβόλια που θα κάνουν δουλειά και θα αντιμετωπίζουν και τις μεταλλάξεις που θα υπάρξουν. Η πανδημία θα τελειώσει μόνη της. Η οικονομική καταστροφή μετά την πανδημία ειδικά, θα είναι πρωτοφανής στην νεότερη ιστορία του ανθρώπου. Α και κάτι άλλο. Και ο Κασιδιάρης να ήταν πρωθυπουργός, τα ίδια θα έκανε. Δηλαδή ο οποιοσδήποτε να ήταν στην εξουσία τα ίδια θα έκανε όταν θα έβλεπε να τα νοσοκομεία, οι ΜΕΘ και τα νεκροταφεία να γεμίζουν με τρελούς ρυθμούς.

      1. Ποια νοσοκομεία, ΜΕΘ και νεκροταφεία γεμίζουν;;;;; πήγαινε μια βόλτα μέχρι το Αττικό να δεις πόσο άδειο είναι, τραβα να διαβάσεις το Great Reset που διαβάζει ο Κούλης να καταλάβεις τι γίνεται, οι θάνατοι ήταν λιγότεροι από ποτέ, η εποχική γρίπη “εξαφανίστηκε” όπως και οι καρδιοπάθειες και τα εγκεφαλικά ενώ αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες, εδώ και δεκαετίες λέγανε ότι η επόμενη απειλή θα είναι οι “πανδημίες” και είχαν έτοιμη την ατζέντα, αλλά τι να καταλάβεις όταν κάθεσαι και ακούς τον ΣΚΑΪ

      2. Μόνο στην Ελλάδα γεμίζουν τα νεκροταφεία και οι ΜΕΘ; Στο εξωτερικό δεν υπάρχουν θάνατοι; Μιλάμε με συγγενείς στο εξωτερικό και γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν ούτε μάσκες,ουτε sms, ούτε κλειστά μαγαζια. Άντε επιτέλους ας σταματήσει αυτό το αφήγημα.

      3. ΟΧΙ “Ρομέο” δεν κάνουν όλοι οι ηγέτες τα ίδια στην Τουρκία, στο Βέλγιο, στην Κίνα, στις ΗΠΑ στην Γερμανία κλπ η αγορά λειτουργεί, οι άνθρωποι κυκλοφορούν έξω και όσο για νοσοκομεία, ΜΕΘ και ειδικά για τα νεκροταφεία, που γνωρίζω προσωπικά, δεν γεμίζουν, εσύ πως και απο που γνωρίζεις τι γίνεται. Αν στόχος σου είναι να τα ισοπεδώσεις όλα και να εξομοιώσεις τον Κασιδιάρη με τον εγγονό του Βρυκόλακα προπαγανδίζοντας υπέρ του καθεστώτος γιατί φοβάσαι – φοβάστε άνοδο της Χρυσής Αυγής, αυτά να τα πεις αλλού σε κανένα ΣΚΑΙ, εμείς εδώ στο Μακελειό δεν “μασάμε”.

      4. Ναι αλλά τι σόι πανδημία είναι αυτή με θνητότητα 0,03%, την γρίππη τα προηγούμενα χρόνια στο 0,02%, την γρίππη του 1957 στο 0,05%(από τις ανακοινώσεις του καθηγητή Ιωαννίδη), με την γρίππη και τις άλλες ιώσεις…εξαφανισμένες, με την ψευτοστατιστική των ψευτοκρουσμάτων των αναξιόπιστων τέστ????!!!!!!!!!!!!

        1. Οι νεκροί από κορονοϊό έχουν ξεπεράσει το ενάμιση εκατομμύριο παγκοσμίως. Ο Ιωαννίδης λέει βλακείες, είχε κάνει εκτίμηση πως οι νεκροί από κορονοϊό στις ΗΠΑ δεν θα ξεπερνούσαν τις 10.000 ετησίως και τελικά ξεπέρασαν τους 400.000.

      5. Θέλεις να ξεχνάς ότι ο Άδωνης έκλεισε 5 Νοσοκομεία?? Ένα από αυτά το Λοιμωδών στην Πεντέλη?

    52. Ελλάς Ελλήνων λοιμωξιολόγων, ή η…δικτατορία του λοιμωξιολόγου, ή η ιατρική της…πολιτικής και η πολιτική της…ιατρικής και η νέα ιατρική ειδικότητα του…τρομολοιμωξιολόγου, ένα καθημερινό θρίλερ,
      ένας εφιάλτης χωρίς τελειωμό!!!!!!!!!!

    53. Τι νέα μέτρα? Ίδια με του Δεκεμβρίου είναι.

    54. Εεεε Ψιτ συναδελφοι καναπεδατοι επαναστάτες,πάρτε μαύρα σπόρια χωρίς αλάτι για να μασουλατε είναι αγχολυτικα και δεν παχαινουν.

    55. Το είδε …μεγάλος αδελφός, του Οργουελ, που έβγαζε συνέχεια διαγγέλματα και είχε έγκλειστο και αφόρητα καταπιεσμένο τον λαό. Ο σαδισμός σε όλο του το μεγαλείο, βασιζόμενος στην ”ιατρική” της ψευτιάς και της παράνοιας!!!!!!!!!!!

    56. ενταξυ… τον Κυριακο βγαλατε αρχηγο της ΝΔ και μετα Πρωθυπουργο. Τι περιμενατε? Φατε τον στην μαπα τωρα, ειναι ολος δικος σας

    Comments are closed.