ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΛΛΑΞΕ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ – ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ “ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ” ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ… ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ – Η… ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    IMG_5988

    Οι μέρες που διανύουμε δεν είναι και οι καλύτερες για τον κόσμο του εγκλήματος, καθώς μετράει “θύματα”, με την αστυνομία να προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος.

    Τα κλειστά μαγαζιά λόγω της πανδημίας, τα χαμένα “μεροκάματα” έφεραν αλλαγές στον κόσμο της νύχτας, αφού προφανώς κάποιοι προσπαθούν να αναθεωρήσουν τη θέση τους μέσα σε αυτόν.

    Στο παρελθόν η κάθε συμμορία δρούσε στις δικές της περιοχές χωρίς να παρεμβαίνει σε περιοχές όπου δρούσαν άλλες “συμμορίες”. Σήμερα, όπως όλα δείχνουν όλοι διεκδικούν το μαύρο χρήμα χωρίς να κρατούν τα προσχήματα και κυρίως τα… σύνορα.

    Ακόμα και οι δραστηριότητες φαίνεται ν’ αλλάζουν αφού εκτός από τα μαγαζιά της νύχτας στη λίστα μπαίνουν και βενζινάδικα, οι φούρνοι, τα ξενοδοχεία, ακόμα και τα φωτοβολταϊκά πάρκα.

    Αυτό που αποφασίστηκε κατά τη χθεσινή σύσκεψη παρουσία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μεταξύ άλλων είναι και ο έλεγχος στις νόμιμες επιχειρήσεις των μαφιόζικων ομάδων, με σκοπό να ψάξουν τις διαδρομές του «μαύρου» χρήματος, ανοίγοντας ακόμα και τραπεζικούς λογαριασμούς για να οδηγηθούν στις παράνομες δραστηριότητές τους.

    Ενδεικτική είναι η προσπάθεια ατόμων αυτών των κυκλωμάτων να βγάλουν από τη μέση τρία πρόσωπα της νύχτας-ανταγωνιστές τους, καθώς σε βάρος τους έγιναν τρία αποτυχημένα συμβόλαια θανάτου.

    Ο 39χρονος πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης στη Βάρη, είναι ένα από τα 500 ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στο υπόμνημα. Το έτος 2015 τον είχε προσεγγίσει ομάδα εκβιαστών της Αθήνας προκειμένου να γίνει ο «αντιπρόσωπος» της επέκτασής τους σε καλοκαιρινά καταστήματα στο Ξυλόκαστρο, το Κιάτο και την Πάτρα. Ο Μπερδέσης τότε είχε αθωωθεί.

    Στο μεταξύ η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει ελέγχους στα μαγαζιά και μπαρ των νοτίων προαστίων με την ομάδα του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών να κάνει αισθητή την παρουσία της εξετάζοντας τον ρόλο των εργαζομένων σε αυτά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    2. Επί 21 Απριλίου ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΟΎΤΕ ΙΔΕΑ ΔΕ ΘΑ ΉΤΑΝ………

    3. Αυτά είναι ερωτήσεις για μεγάλα παιδιά.
      Και η απάντηση τους αποτελεί στάση ζωής.
      Δεν έχουν σχέση με την Ιταλική Μαφία αλλά με την παγκόσμια Ιατρική μαφια.

    4. Ψηφισε κοροιδο εσυ ν.δ….

      Θα φας σφαιρες στο κεφαλι σου και χαμπαρι δεν θα παρεις με τους ανωμαλους και τους εμπορους ναρκωτικων που εχεις μπλεξει.

    5. που να επενδύσεις και να ανοίξεις μαγαζί;;;
      έρχονται αμέσως και σου πουλάνε προστασία
      η αστυνομία εξαφανισμένη φυλάει στόχους δήθεν υψηλού κινδύνου και
      προσλαμβάνει προσωπικό “καλης” ποιότητος με πανελλήνιες εξετάσεις ή απο το παράθυρο
      ποιος τολμάει να μην πληρώσει αφού μπορουνε να βάλουνε εναν Αλβανο, Γεωργιανό να σε
      φάει λάχανο για μερικά χιλιάρικα
      δεν έχει γίνει ποτέ καμιά σύλληψη και όταν συλλαμβανονται οι ποινες είναι γελοίες
      δικαστικοι που θεωρουν ότι όλες τις προσφυγες για το κούρεμα μισθων και συντάξεων
      είναι συνταγματικές γίνονται πρόεδροι δημοκρατίας με την ευλογία όλων των κομμάτων
      γίνεται τη κακομοίρας και κανένας εισαγγελέας δεν παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα
      Δεν θα γίνει κανένας Φακλόνε στο Ελλαδιστάν όσο πέφτουνε οι Μισθάρες και κάθε λίγο και λιγάκι τα καθυστερούμενα

    6. Πάντως και τα δύο σε βάθος χρόνου σκοτώνουν. Να προσέχεις τι βάζεις μέσα στον οργανισμό σου . Οι γιατροί γιατρέ μου είναι dealers φαρμακευτικών είτε ακούσια είτε εκούσια. THEY HAVE NOT OTHER CHOICE.
      THEY ARE VICTIMS OF THEIR “SCIENCE”

    7. Καθώς και όλη τη λειτουργία του εντέρου!
      Άρα της πέψης και της αφομοίωσης στα και της απέκκρισης.

    Comments are closed.