ΕΖΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ. ΠΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΚΕΡΙ. ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ

    Κοινοποίηση:
    santabarbara1

    Η υπερβολή και ο υπερβάλλον ζήλος της αστυνομίας και του κράτους κατά της Εκκλησίας.

    Με κλούβες των MAT, δεκάδες περιπολικά και αστυνομικά μπλόκα και με χωροφύλακες της εποχής του 1800, τότε που είχαμε ακόμα Τουρκοκατοχή, έχει αποκλειστεί από παντού ο ιερός Ναός της Αγίας Βαρβάρας.

    Απ’ έξω περνούν οι κάτοικοι και σταυροκοπιούνται διπλά με αυτά που βλέπουν. Η βροχή στην περιοχή είναι καταρρακτώδης, αλλά οι αστυνομικοί φοβούνται μη στήσουν παζάρι οι Ρομά. Το ερώτημα είναι: Μας θεωρούν τόσο ζώα ή είμαστε ζώα που δεν τους παίρνουμε στο κυνήγι;

    santabarbara santabarbara2 santabarbara3 santabarbara4

    Το ίδιο σκηνικό και στη Αγία Βαρβάρα Καλλιθέας, όπως μας κατήγγειλε αναγνώστρια, η οποία ήθελε να προσκυνήσει αλλά “είδα ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς να έχουν σταθεί έξω από την κλειστή πόρτα του ναού. Μην τυχόν και πλησιάσει πιστός, λες και ο ναός εκπέμπει ραδιενέργεια και θα πεθάνουμε αν πλησιάσουμε! Έπρεπε να δηλώσουμε ότι πάμε στην δίκη για τον Παύλο Φύσσα ή ότι πάμε σε πορεία για την 17 Νοέμβρη. Τότε θα μάς άφηναν μέχρι και 20.000 να συγκεντρωθούμε. Αλλά αν πρόκειται για εκκλησία, τότε γίνεται ο διωγμός. Από τους άθεους πολιτικούς”.

    santa-kallithea

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Δε σεβόμαστε κανένα . Σεβασμό απολαμβάνει αυτος που παραιτείται. Είδες κάνα μπάτσο να παραιτείται ? Όχι σε αντίθεση με γιατρούς που παραιτούνται κατά 100 αδες. Γιατί ? Θα σου πω γιατί. Έπειδη οι γιατροί έχουν τα εφόδια να παλέψουν στη ζωή και να νικήσουν με ψηλά το κεφάλι και καθαρή τη συνείδηση. Ενώ οι μπατσαρεοι είναι τόσο άχρηστοι που ούτε γίδια δε μπορούν να βοσκήσουν. Οπότε όποιος τους ταιζει , τον υπακούνε. Είτε με ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ είτε ΣΥΡΙΖΑ οι μπάτσοι μια ζωή έβγαιναν και κοπανουσαν κόσμο ασυνείδητα. Κατακάθια της κοινωνίας.

    2. Tα μπατσοόρκ πάντα υπηρετούν τα βρωμίζουν της κάθε κυβέρνησης που σημαίνει οι μπατσοόρκ είναι δολοφόνοι Ελλάδος και ελληνικού λαού και είναι εχθροί της Χριστιανικοί Ορθόδοξης Πίστης.
      Ξανά αφορισμός μπατσοόρκ που σημαίνει να πάνε οι μπατσοόρκ στον Αγύριστο.

    3. Ντροπή σας αφορισμένα μπατσοόρκ γουρούνια δολοφόνοι.

    4. Γκρεμηστε ολα τα εβραιοχριστιανικα μπουρδ@λα.
      Οπως εκαναν αυτοι με ολους τους Ελληνικους καλιμαρμαρους ΝΑΟΥΣ μας…

    5. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΤΟ ”’ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Κ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ”””’ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΥΚ ΟΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΥΔΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ …..

    6. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΘΕ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΛΗΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ .ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΗΤΑΝ 500 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΑΧΑΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΤΟΣΑ ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ ΓΙΑ 30-40- ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΕΝΑ ΚΕΡΙ

    7. Τα τάγματα ασφαλείας κάνουν καλά την “βρωμοδουλιά” τους. Εμένα 7:40 το πρωί Κυριακής, στην πλατεία που βρίσκεται και η εκκλησία με σταμάτησαν για έλεγχο, πηγαίνοντας στην εργασία μου, τυχαίο! Ο κλήρος όμως τι κάνει γιατί δεν αντιδρά, δεν είναι οι “στρατιώτες” του Χριστού που πολεμούν με την προσευχή, τον λόγο τους και την φιλανθρωπική δράση τους.Τώρα είναι ο πόλεμος πότε θα αντιδράσουν χριστιανικά.

    8. Πριν 20-30 χρόνια ισχυριζομουν πως κανένας διαγωνισμός δημόσιος κ ειδικά οι πανελλαδικές κ οι εκλογές δεν είναι αδιάβλητες γιατί επεμβαίνει ανθρώπινο χέρι.Με αυτόν τον τρόπο οι σατανάδες καταδυναστευαν τον κόσμο,επέβαλαν όποιον πολιτικό ήθελαν κ κατεύθυναν τη πορεία όχι μόνον της Ελλάδας αλλά κ όλου του πλανητη.
      Έβαζαν στα πανεπιστήμια όποιον ήθελαν κ μοίραζαν πτυχία,μεταπτυχιακά κ βάλτε…..
      Επί 40 χρόνια πανεπιστημιακοί καθηγηταδες παράλληλα με το μάθημα γέμιζαν στα αθώα μυαλουδακια με προοδευτικές δήθεν ιδέες,Άιρες κ αριστεριζουσες.Επι 40 χρόνια οι πανεπιστημιακοί καθηγηταδες τόνιζαν κ ξανατονιζαν ότι το ΑΠΘ χτίστηκε πάνω σε Εβραϊκά κόκκαλα κ οι σπουδαστές οφείλουν μέγα σεβασμό κ όχι μόνο….
      Επί σαράντα χρόνια οι πανεπιστημιακοί καθηγηταδες κ πρυτανεις στήριζαν οποιαδήποτε εκνομη ενέργεια φοιτητών η μη στο όνομα της Δημοκρατικής έκφρασης.
      Μετά τόσα χρόνια θεωρώ ότι είναι επιτέλους καιρός να γίνουμε σοβιετια κ να χτίσουμε Γκουλάγκ εν οψει των μελλοντικών αρνητών εμβολιασμού.
      Θεέ μου λυπήσου μας

    9. Στην Παρνηθα η γυναικα του παρτουζα και αυτος εβλεπε φορωντας κολαν διοτι ειναι ουστης και το ευχαριστιοταν.Γιαυτο τα ματια του ειναι τοσο γουρλωτα εχουν δει πολλα

    10. Με ξεπερναει που ενω αποδεικτηκε περαν πασης αμφιβολιας η εκτεταμενη νοθεια σε μια χωρα οπως η Αμερικη, οι περισσοτεροι εδω μεσα νομιζουν οτι στην Ελλαδα οι εκλογες γινονται χωρις νοθεια. Μαζοχισμος και αυτομαστιγωμα. Στην Αμερικη εγινε νοθεια εκατομμυριων ψηφων με φωτογραφικο υλικο και βιντεο να το αποδεικνυουν αλλα στην αδιαφθορη Ελλαδα ολα γινονται δικαια. Ναι ενα μεγαλο κομματι του λαου ειναι βολεμενοι διευθαρμενοι και κομματοσκυλα ομως το κομπιουτερ αποφασιζει στην τελικη.Εξαλλου οπως ειπε και ο Σταλιν, αυτο που εχει σημασια δεν ειναι ο αριθμος των ψηφων αλλα αυτοι που τις μετρανε.

    11. ΤΑ ΕΣΣ ΞΑΝΆ ΓΎΡΙΣΑΝ !! ΚΑΙ ΆΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΌ ΕΛΛΉΝΩΝ ! Η ΤΟΥΚΑΛΆΔΕΣ ΓΎΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΎΝ ΈΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΎΣ !! ΤΟΥΣ ΈΡΧΟΜΑΙ ΟΛΌΨΥΧΑ ΚΑΚΌ ΨΌΦΟ !!

    12. Βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια ,στις εκλογες οποτε αυτες γινουν ολοι αυτοι που και καλα καταγγελουν ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΣΙΖΑ θα ξαναψηφισουν.δεν υπαρχει σωτηρια

    13. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ- ΨΗΦΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ – ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ????????

      1. Καλά τα λέτε εσείς αλλά όπως ίσως γνωρίζετε μεθοδεύεται στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων!!!
        Χτες βράδυ το είπε ο Τσιάρας στην εκπομπή Παρεμβάσεις στο blue sky.

      2. Αγαπητέ Ηλία, αν δεν εμβολιαστείς δεν θα σε αφήσουν να ψηφίσεις και αν εμβολιαστείς δεν θα έχει νόημα να ψηφίσεις.

    14. Αναρωτιέται ο δημοσιογράφος εάν είμαστε ζώα ή όχι.
      Σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα των τελευταίων δεκαετιών σίγουρα είμαστε.

    15. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΣΑΜΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ? ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ … ΤΑ ΤΣΑΜΙΑ , ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ … ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ , ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΗΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ

    16. ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΖΩΣΕΙ ?? ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ

    17. το παραηυλωσανε οι νταιδες σκυλοι της κυβερνισης αν αρχισζει ο κοσμος να τους περνει στο κυνήγι αυτους και τις οικογενειες τους μην παραπονιουντε το διαλεξανε

    18. οκ να πουμε για τον γερακο οτι δε δικαιολογιτε που ζητα να παει στο χωραφι του να μαζεψει τα προιοντα του κι οκ να το δεχτουμε ετσι ??? γιατι το λαθροσυχαμα που μπουκαρε στην χωρα μου δε το ελενχει κανεις κι σουλατσαρει οπου γουσταρει με μασκα η οχι ??? σημερα ειδα κατι κι εξαγριωθικα τα εβαλα με ολου κι ολα !! τον τυπο εδω στη χαλκιδα που ντινοταν σα γυναικα τον φαγανε κατι λαθρο φταιει φυσικα που τους εκανε παρεα ομως αυτοι τον φαγανε σουλατσαραν στο σπιτι του κι το γλενταγαν σα κυριοι ενω ηταν νεκρος ο ελληνας και φυγαν σα κυριοι χαλαρα με κτελ κανεις δε τους ελενξε που καναν διαδρομη αθηνα χαλκιδα και τουμπαλι !! αυτοι γιατι να εχουν δικαιωμα να πανε οπου θελουν κι η αστυνομια εμενα που μπορει ναχω αναγκη καπου να παω με ελενχουν κι να τροω προστιμο ??? δικαιο ?? δε ειν παραλογο αυτο που σου λεω !! πανδιμια κι μετρα αλα καρτα ??? να γινω κι εγω λαθροπιθυκακι κι ναχω προνομια !!

    19. Δεν είναι θέμα πίστης, οι αστυνομικοί είναι απλά υπάλληλοι του κράτους και τίποτε περισσότερο. Όταν είχαμε Χούντα ήταν με τον Παπαδόπουλο μόνο και μόνο επειδή απο αυτόν πληρωνόντουσαν όχι απο συνείδηση. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων αστυνομικών που είναι Πατριώτες και τους σεβόμαστε απεριόριστα.

      1. Δε σεβόμαστε κανένα . Σεβασμό απολαμβάνει αυτος που παραιτείται. Είδες κάνα μπάτσο να παραιτείται ? Όχι σε αντίθεση με γιατρούς που παραιτούνται κατά 100 αδες. Γιατί ? Θα σου πω γιατί. Έπειδη οι γιατροί έχουν τα εφόδια να παλέψουν στη ζωή και να νικήσουν με ψηλά το κεφάλι και καθαρή τη συνείδηση. Ενώ οι μπατσαρεοι είναι τόσο άχρηστοι που ούτε γίδια δε μπορούν να βοσκήσουν. Οπότε όποιος τους ταιζει , τον υπακούνε. Είτε με ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ είτε ΣΥΡΙΖΑ οι μπάτσοι μια ζωή έβγαιναν και κοπανουσαν κόσμο ασυνείδητα. Κατακάθια της κοινωνίας.

    20. Έζωσαν εκκλησιές και γειτονίες, εκφοβίζουν τον κόσμο και δείχνουν, επικοινωνιακά τουλάχιστον πως άλλοι φταίνε για την κακά πορεία του κοροναΪού στη χώρα. Βάζουν μπροστά την εκκλησία και τους απλούς πολίτες, οι μόνοι δηλαδή που δεν ευθύνονται για τους εκατό ημερήσιους θανάτους. Έτσι έπραττε και ο Χίτλερ, έλεγε στους Γερμανούς πως για όλα τα κακά της χώρας τους έφταιγαν οι Εβραίοι. Εκείνη την πολιτική στήριζε τότε ο Γκέμπελς, επικοινωνιακά, το κυνήγι της εκκλησίας και των φιλήσυχων πολιτών στις γειτονιές, στηρίζει τώρα η εξουσία Μητσοτάκη. ΥΓ. Στις γειτονιές της Νέας Σμύρνης γράφουν απλούς ανθρώπους, που πάνε στα πάρκιν τους, για να θέσουν σε λειτουργία τους κινητήρες των ακινητοποιημένων αυτοκινήτων τους.

    21. Κριμα για τα ελληνοφωνα απαιδευτα και αμορφωτα χωριατοπαιδα με τις μπλε στολες να ξεφτιλιζονται ετσι για ενα 1000ρικο. Δεν ξερουν τι κανουν. Ισως καταλαβουν οταν ολοι οι ορθα σκεπτομενοι τους απομονωσουμε με καθε τροπο, σε καθε κοινωνικη τους δραστηριοτητα εκτος υπηρεσιας

    22. Πήγα στην Εκκλησία να πάρω Αγιασμό για τον Δεκέμβριο. Δεν είχε τίποτα παρά μόνο μία ταμπέλα που έλεγε κατόπιν ραντεβού με Ιερέα.. Κατάλαβα τελικά ότι η Ελλαδική Εκκλησία είναι παραδομένη στο έλεος της Μασωνίας και της Νέας Τάξης που έρχεται..

    23. Η δουλειά της αστυνομίας είναι να πιάνει τους φονιάδες και τους κλέφτες, δεν είναι να απαγορεύει στο κόσμο να μετακινείται και να του επιβάλλει πρόστιμα αν δεν φοράει μάσκα! Μας έχουν φτάσει στο σημείο τα σκυλιά να έχουν περισσότερη ελευθερία από εμάς! Αίσχος!

    24. Σκιστήκανε στη δουλειά τα επίορκα τομάρια ,
      τη μέρα κυνηγάνε τους πιστούς στις εκκλησιές
      ενώ το βράδυ προστατεύουν τους Κογκολέζους πρεζέμπορους
      στο πεζόδρομο της πλατείας Αμερικής.

    25. Μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά, σε καμία άλλη χώρα. Ούτε στην Κύπρο ούτε στην Γερμανία ούτε σε άλλη χώρα υπάρχουν λοκντάουν. Μιλαμε με άτομα από το εξωτερικό και μας λένε τι συμβαίνει στις χώρες που μενουν. ΞΥΠΝΗΣΤΕ..ο Μητσοτάκης είναι σαδιστης, άρρωστος. Ικανοποιείται να μας βλέπει να αργοπεθαινουμε. Αφού δεν ξεσηκωνομαστε τουλάχιστον ας προσευχηθούμε όλοι στην Αγία Βαρβάρα να μεσητευσει στον Κυριο για να τιμωρηθεί σκληρά αυτός ο τύραννος, σαδιστης που μας κυβερνά και να μας απαλλάξει σύντομα από την παρουσία του.

    26. ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ . ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΑΝ Η ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ
      ΗΤΑΝ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ?

    27. Αν υπήρχαν συνηδειτοι και ορθόδοξοι στην πραξη ιεράρχες και αρχιεπίσκοπος και όχι καριεριστες Δ.Υ θα έπρεπε ηδη να είχαν απαγορεύσει “δια ροπάλου” στο εξής την είσοδο στους ιερούς ναούς, οποιουδήποτε ατόμου που ανήκει στην Ελληνική αστυνομία.Δυστυχως όμως οι δεσποταδες σήμερα φέρουν κοσμικό φρόνημα και συνεργάζονται με την εκάστοτε πολιτική εξουσία. Άραγε αυτή είναι η αποστολή τους????? ……Ο Θεός θα τους κρίνει και μάλιστα πάρα πολύ αυστηρά.

    28. Το ωραίο είναι ότι τα κάνει δεξιά κυβέρνηση.τυφλα να έχει ο τσιπρας

    29. Ντροπη, κατάντια και ξεπεσμός της ΕΛΑΣ. Να χαίρεστε την πολιτική και αστυνομική ηγεσία όλοι εσείς που τους υπηρετείτε τόσο πιστά !!

    30. Δυστυχως δεν αγαπαμε τον Χριστο σαν ερωτευμενοι..διοτι αν για την κοπελια που χτυπαει η καρδια σου μπορεις να σταθεις στο παραθυρο της για ωρες για να την δεις τετοιον ερωτα να ειχαμε για τον Θεο θα πεφταμε στα γονατα εξω απο τις εκκλησιες και θα ζηταγαμε ελεος διοτι ολοι μας φταιμε για τον κοσμο αυτο..Δειτε ρουμανια:https://www.exapsalmos.gr/2020/12/02/sygklonistiko-gonatistoi-mesa-sto-chioni-gia-ton-agio-andrea-stin-roumania/

    31. Ζητω οι Μητσοτακηδες!!!!!!
      Ζητω το Ισλαμ!!!!!!!

    32. Τώρα κυβερνά η αντίχριστη νέα τάξη. Οι ειδικοί τους μας λένε ότι στα 10 εκατοστά μέσα στο λεωφορείο δεν κολλάει,αλλά με αποστάσεις 10 μέτρων μέσα στην εκκλησία κολλάει.

    33. Ζητω η Ελλαδα, ζητω η θρησκεια (το ισλαμ εννουσανε οταν το τραγουδαγαν), ζητω η νεα δικτατορια…..

    34. στα 3 μας αυτοι δεν θα εχουν λεφτα .και χανουν και αυτοι με τα κερια.θα κλεισουν κι αυτοι φετος 2 μηνες δουλεψανε .μην δινετε λεφτα στις εκκλησιες τους πληρωνει το κρατος.η εκκλησια δεν πρεπει να ειναι του κερδους

    35. Και οι αστυνομικοί θα πληρώθουν κατάλληλα όταν έρθει η ώρα. Αυτοί δε είναι χριστιανοί; δεν έχουν οικογένειες; καλή μετάνοια τους εύχομαι!

    Comments are closed.