ΜΕΤΡΑ ΣΟΚ!: ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΙΧ ΑΠΟ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ – ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

    Κοινοποίηση:
    IOS METRA

    Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα χωρίς ΙΧ, δηλαδή με απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων για συγκεκριμένες ώρες, φαίνεται ότι είναι ένα σενάριο που εξετάζει το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να τηρηθούν χωρίς εξαιρέσεις τα έκτακτα μέτρα κατά της διασποράς της πανδημίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες  η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να απαγορευτεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων από το βράδυ της Ανάστασης και ανήμερα το Πάσχα.

    Σε περίπτωση που το μέτρο ισχύσει,αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει απαγόρευση μετακίνησης των ΙΧ από τις 8 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, οπότε και κλείνουν τα καταστήματα.

    Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσε να μπει «φρένο» στις μετακινήσεις πιστών προς εκκλησίες για την Ανάσταση, αλλά και την Κυριακή σε σπίτι συγγενών και φίλων. Με την απαγόρευση θα μπορούσε να ελεγχθεί έτι περαιτέρω η μετακίνηση μεγάλης μερίδας πολιτών που θα θελήσουν με διάφορους τρόπους να σπάσουν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας.

    Αλλωστε, η μεγάλη αγωνία των επιστημόνων και της κυβέρνησης είναι μήπως υπάρξουν πιστοί που θα σπεύσουν στα προαύλια εκκλησιών προκειμένου να πάρουν το Αγιο Φως. Οπως επίσης φοβούνται και τον συγχρωτισμό πολλών ατόμων μαζί σε σπίτια προκειμένου να ψήσουν τον παραδοσιακό οβελία και να κάνουν πολυπληθή τραπέζια την Κυριακή του Πάσχα.

    Σε περίπτωση που υιοθετηθεί ένα τέτοιο μέτρο οι έλεγχοι θα είναι εντατικοί και τα πρόστιμα ιδιαίτερα τσουχτερά, ακόμη και αφαίρεση πινακίδων.

    Πέτσας: «Εάν χρειαστεί θα λάβουμε και πιο αυστηρά μέτρα»

    Την εφαρμογή του σχεδίου ενισχύουν και οι χθεσινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, ο οποίος αναφερόμενος στο Μεγάλο Σάββατο και στην Κυριακή του Πάσχα είπε πως «δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για να γιορτάσουμε μαζί».

    «Τα έχουμε πάει εξαιρετικά, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών πειθαρχεί» είπε, προσθέτοντας ωστόσο, πώς «εάν χρειαστεί, θα λάβουμε και πιο αυστηρά μέτρα», τόνισε ο κ. Πέτσας μιλώντας στο MEGA προσθέτοντας πως ελπίζει να μην χρειαστεί να ληφθούν κι άλλα μέτρα.

    Τα τριπλό επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ

    Στο πλαίσιο αυτό και για να μην επιτραπεί σε κανέναν ανεγκέφαλο να καταστρέψει ότι με κόπο έχουν χτίσει, η ΕΛ.ΑΣ προσανατολίζεται σε τρία ειδικά επιχειρησιακά σχέδια, τα οποία θα βρίσκονται σε εφαρμογή όλη όλη την Μεγάλη Εβδομάδα με κορύφωση την Κυριακή του Πάσχα.

    Αρχικά το πρώτο σχέδιο θα αφορά το πασχαλινό τραπέζι και θα προβλέπει σχέδια και αυξημένες περιπολίες προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα καταστήματα τροφίμων για όλους όσους θέλουν να ετοιμάσουν το πασχαλινό τραπέζι.

    Αρχικά υπάρχει ειδικό σχέδιο για την Βαρβάκειο Αγορά. Η είσοδος θα γίνεται από την οδό Αρμοδίου ανά 10 άτομα και η έξοδος από την οδό Αριστογείτονος. Όσοι βγαίνουν τόσοι θα εισέρχονται. Μάλιστα οι αστυνομικοί θα βρίσκονται έξω από την αγορά προκειμένου να παρακολουθούν την τήρηση των μέτρων.

    Παράλληλα, θα υπάρξει και αύξηση των περιπολιών σε κρεοπωλεία, λαϊκές αγορές και σούπερ μάρκετ, με σκοπό την τήρηση των αποστάσεων και την αποτροπή των ληστειών καθώς θα υπάρχει συσσώρευση μεγάλων χρηματικών ποσών σε καταστήματα τροφίμων.

    Από κει και πέρα, Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή θα τεθεί σε εφαρμογή το δεύτερο σχέδιο που θα αφορά τους ναούς, αφού στην αστυνομία φοβούνται «αντάρτικο» στις απαγορεύσεις της περιφοράς του Επιταφίου και της λήψης της Θείας Κοινωνίας, όπως συνέβη πρόσφατα σε Κουκάκι και Κέρκυρα.

    Έτσι προβλέπονται αυξημένες περιπολίες έξω από ναούς και έλεγχοι διαδικτυακών συνδέσμων για μαζικά καλέσματα πιστών όπως είχαμε δει το προηγούμενο διάστημα.

    Τέλος, το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα λάβει χώρα το τελευταίο σχέδιο που θα περιλαμβάνει αυστηρούς ελέγχους για μεγάλες οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις.

    Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιδιώκουν να αποτρέψουν μία μεγάλη πασχαλινή έξοδο εντός της πόλης και θα γίνονται στοχευμένες παρεμβάσεις με συστάσεις ακόμα και αν χρειαστεί αυτές να γίνουν σε αυλές και ταράτσες!

    Εντατικοί έλεγχοι τη Μεγάλη Εβδομάδα

    Σημειώνεται ότι τα τελικά μέτρα που αποφασίσθηκαν στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, προκειμένου να εμποδιστούν οι εκδρομείς να φύγουν για την επαρχία, είναι τα εξής:

    • Θα ελεγχθούν όλα ανεξαιρέτως τα οχήματα -κι όχι επιλεκτικά- που θα κατευθυνθούν τις επόμενες ημέρες στις εξόδους της Αθήνας.
    • Οι αστυνομικοί θα προχωρούν σε διαρκείς, αναλυτικούς ελέγχους των εγγράφων που επικαλούνται κι αν βρίσκουν ασάφειες αλλά κι αν υπάρχουν υπόνοιες για διάφορα «τρικ» που κάνουν οι πολίτες, δεν θα τους επιτρέπεται να περάσουν τα μπλόκα.
    • Σε περίπτωση αφαίρεσης πινακίδων έχει δοθεί σαφής εντολή να μην υπάρξει καμιά χαριστική πράξη επιστροφής τους ή διαγραφής προστίμων.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    56 Σχόλια

    1. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΕΤΥΧΕ….
      -Εύκολα μας έσπειραν τον φόβο του θανάτου με τον ΦΥΤΕΥΤΟ ΙΟ και μετά ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΑΝ χωρίς να βγάλουμε άχνα, μια που τα ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ τα κουμαντάρεις όπως θέλεις, αφού εύκολα μπορείς να τα πείσεις πως ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ! ! !
      -Το επόμενο στάδιο του πειράματος είναι οι ΜΑΖΙΚΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ, (με το δήθεν
      ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΦΑΡΜΑΚΟ που βρήκαν ΜΑΓΙΚΑ μέσα σε λίγους μήνες) χωρίς όμως εσύ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ…
      -Ακολουθεί Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΠΕΙΝΑ, ΤΟ ΧΑΟΣ, οπότε οι ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ! ! !
      -Και αφού με αυτούς τους τρόπους ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ θα βρεθεί η λύση για να καλυτερέψει η ζωή σου που δεν θα είναι κάτι άλλο, ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ “ΤΣΙΠΑΚΙ” ! ! !
      Κάθε ομοιότητα… με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι εντελώς φανταστική και όποιος πιστεύει ή λέει τέτοιες κακοήθειες, είναι απλά ονειροπαρμένος ή όπως θα τον χαρακτηρίσουν τα πουλημένα στην εξουσία ΜΜΕ, είναι απλά ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ….
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

      1. Έτσι ακριβώς πολύ σωστός
        Ήδη τα βλέπουμε και δυστυχώς έχουμε κάτι καθάρματα στην κοινωνία που τους υποστηρίζουν και βλάπτουν το έθνος μας βλέπε ον μαλάκα ali που όλο πετάγεται όπως έκανε και η μάνα του στο καριόλη τον πατέρα του και βγήκε αυτό το πουτάνας θρέμα

        Μακάρι να ξυπνήσει ο ελληνικός λαός και να τους πάρουμε όχι μόνο με τις πέτρες αλλά με ότι όπλο διαθέτει ο καθένας γιατί είναι Σατανάδες και πολεμούν με ότι μέσο έχουν ολόκληρο τον ελληνισμό

        1. Αγαπητέ φίλε Μιχάλη, όποιος δεν έχει σκοπό να κάνει τσαρλατανιές, τσιλιμπουρδίσματα και παρανομίες, δεν έχει λόγο να φοβάται το τσιπάκι.

    2. ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΡΩΤΙΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ!!Η ΝΑ ΑΦΙΣΩ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙ!!!ΡΕ ΔΕ ΓΑ@@@@ΣΤΕ!!!ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΥΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ!!!

    3. ΑΝΑΣΤΑΣΗ σημαίνει ΖΩΗ σημαίνει ΧΡΙΣΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ
      στείλε 6 για σωματική (και πνευματική) άσκηση και έλα να ψάλλουμε τον ύμνο της νίκης και άσε τους ελληνόφωνους εβραιόδουλους να βγάζουν αφρούς!

      1. Μπράβο Μαρία…. Να είμαστε όλοι, μα όλοι εκεί, να ψάλλουμε το Χριστός Ανέστη…
        Γιατί όταν θέλεις βρίσκεις τον τρόπο
        https://youtu.be/HHUiQa6-Oeo

    4. Θέλω να δώ όσοι γράφουμε σχόλια εδώ, που θα είμαστε το βράδυ της Ανάστασης ???
      Δεν πιστεύω να αποσύρουν τα μέτρα 10 μέρες μετά την Ανάσταση, και να αποδείξουν στο Πανελλήνιο ότι στόχος ήταν η Ελληνο-Ορθοδοξία ???

    5. εγω σημερα ειδα μια γυναικα ξενη με βαλιτσες και τετοια να ζητα ξενοδοχειο να κοιμιθει ??? πως βρεθικε εκει ??? οι μπατσοι δε την κοιταξανε απο που ηλθε ??? κι αν εχει κορονοιο ??? μονον τον ελληνα κινιγανε ?>??

    6. η αστυνομία να κουλαρει λιγο γιατι θα προδοθεί απ τα αφεντικα της κι θα ελθει στην θέση του λαου!! τοτε δε θα εχουν στήριξη οσοι ήταν απέναντι μας ???

    7. μετα τι θα ζητήσουν ??? να στήσουμε ποπό να μας @#$@ οι λαθρο ???

    8. Ο χίος τα γραφει αλλά εσείς που να πάρετε χαμπάρι( Πληρωμένα “σκυλιά” της κυβέρνησης αλυχτάνε “πουλώντας” πανικό κ’ θάνατο)
      όλοι οι πολιτικοί της ελλάδας προδότες είναι από το 1974 μας κυβερνουν οι προδότες

    9. Α ρε ζώα δεν θα ξυπνήσετε ποτέ τότε καλά σας κάνουν και μας πηδανε που πιστευετε γιατί την μεγάλη απάτη που μας έχουν στήσει για τον κορονοϊό και παπαριες σας μαντρωσαν καλα στα σπιτια αλλά τα προβατα μένουν πάντα προβατα ενώ οι μουσουλμάνοι κάνουν παρελάσει κάθε μέρα

    10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!
      ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ!!!
      ΖΗΤΩ Η ΝΔ!!!
      ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!!!

    11. ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΠΙΣΤΟΣ” ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ…ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 360 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕΥΤΑΙ

      1. Δεν σου έχουν επιτεθεί οι χωριανοί για τον ιό που τους κουβάλησες από την Αθήνα;

    12. Στις εκλογές που είχαμε μετά τον ψεύτη προδότη Αλέξη ο λαός αντί να διαλέξει μια πραγματικά εθνική κυβέρνηση για το κοινό καλό διάλεξε πάλι το ξαναζεσταμένο φαγητό των τελευταίων ετών….Γι αυτό ας μην μιλάει κανένας!!!…Φάτε τώρα νέα χουντοκρατία και άμα ξαναγίνουν εκλογές τώρα μένει να ξαναψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ έτσι;;; Πραγματικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!!

    13. Τι σου κάνει τελικά αυτή η ΝΤΠ. Μα να καταφέρει να δωροδοκήσει σε όλη την υφήλιο όλους αυτους τους καθηγητές και ερευνητές των πανεπιστημίων , όλους τους πρωθυπουργούς, υπουργούς και βουλευτές σε όλα τα κοινοβούλια αλλά και όλους τους παρατρεχάμενους τους, υπηρεσίες υγείας, νοσοκομεία,γιατρούς,
      νοσηλευτές, άντε και νεκροθάφτες, μέσα ενημέρωσης, έντυπα και περιοδικά, δημοσιογράφους, όλους τους εργαζόμενους που δουλεύουν σε αυτά και τρώνε από αυτά, μυστικές υπηρεσίες, πράκτορες μυστικούς και μη, αστυνομικούς και σεκιουριτάδες, και πόσους άλλους ακόμα, και βάλε και βάλε. Τι οργάνωση και
      χρήμα έπεσε ρε παιδιά; Εδώ μιλάμε για τετράκις δις και βάλε. Μόνο και μόνο να μας πουν άκουσον άκουσον ότι υπάρχει λέει ένας ψευτο-ιός και πεθαίνει κόσμος. Να στήσει εικονικούς θανάτους, κηδείες, και τάφους. Να εκδίδει ψεύτικα πιστοποιητικά θανάτων για ανθρώπους που ενω πέθαναν από κάτι άλλο να τους καταγράφουν ως θανόντες από κορωναιό. Αλλά εμείς που ξέρουμε την αλήθεια δεν μασάμε. Μια συνομωσία είναι όλα, ποιος ιός; Ρε σεις δεν υπάρχει ιός λέμε. Εμείς που τα ξέρουμε όλα όμως οι παντογνώστες που είμασταν ρε παιδιά να τα αρπάξουμε και εμείς; Ρε εδώ έγινε της συνομωσίας, όλοι τα άρπαξαν περίπου 5 δις κόσμος, και αντί να τα αρπάξουμε και εμείς πάλι κώτσο μας πιάσανε; Εμείς τίποτα; Ένα έχω να πω. Την ώρα που ο Θεός μοίραζε μυαλά, σε κάποιους έδωσε άχυρο με το τσουβάλι.

      1. Δικές της είναι οι τράπεζες. Όσο χρωματιστό χαρτάκι θέλει θα το κόψει, κι άλλο τόσο. Όσους θέλει θα δωροδοκήσει, όσους θέλει θα προσλάβει για να της κάνουν τη δουλειά. Θα σου πάρει την άδεια μήπως ή θα σου το ανακοινώσει; Ή θα σε καλέσει, νομίζεις, να δεις πώς στήνονται οι δουλίτσες με τα μάτια σου για να πειστείς;

        Ρε, κάτι ηλίθιοι που κυκλοφορούν και ψηφίζουν κιόλας (επειδή μόνο αυτοί έχουν μείνει να ψηφίζουν).

    14. Σιγά μη νοιάζονται για το καλό μας και την υγεία μας.Μήπως ξέρει κανείς πόσα χειρουργεία προγραμματισμένα έχουν ακυρωθεί και πόσοι κινδυνεύουν από αυτήν την αναβολή και την καθυστέρηση.Εγώ προσωπικά είχα ραντεβού για 8 Απριλίου ,αναβλήθηκε επ αόριστον και έως τότε πρέπει να παίρνω αντιβίωση.Ο γιατρός μου μόνο,,μου είπε ότι έχει ακυρώσει 30 χειρουργεία ( σε επαρχιακή πόλη).Βγάλτε συμπέρασμα. Επιπλέον σίγουρα ότι έχει να κάνει με την Ορθοδοξία ενοχλεί ,αφού πέραν όλων των όλων δήλωσαν ότι την Μ.Παρασκευή τα super martket θα είναι ανοικτά από τις 07.00. Ας μας φωτίσει ο Θεός να πράξουμε ό,τι είναι καλύτερο.

    15. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΩΝ Η ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ….
      ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΙΛΑΤΕ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ; ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ;
      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΤΑΦΗΣ;
      ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΓΙΟ ΦΩΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΓΟΝΙΑ….
      ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ; ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΥΡΙΟΙ…ΕΞΩ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ. ΑΣ ΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΛΙΓΟ….ΑΣ ΔΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΣΠΙΤΙ, ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Η ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.
      ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…ΠΟΥ ΠΗΓΕ;

      1. Η λεβεντιά εξαφανίστηκε από το 1973 και έπειτα……!

    16. Μήτσο Τάκης Μήτσο Τάκης… Γειά σου Κυριάκο Μητσοτάκη λεβέντη…Έκαναν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους… Εγώ που δουλεύω στο δημόσιο πέρα του ότι δεν έχω καμία επιβάρυνση οικονομική, βρήκα ευκαιρία και ξεκουράζομαι… Άλλωστε δεν ανησυχώ για το μέλλον γιατί ο πρωθυπουργός με προστάτευσε…Ας μην κυκλοφορούν λοιπόν για δύο τρεις μέρες ακόμα..δεν υπάρχει πρόβλημα… Άλλωστε μπορώ και βγαίνω Άνετα κάθε μέρα όσο θέλω…Τα έχουν φροντίσει ολα…. Μπράβο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

      1. ο κοιτώ την πάρτη μου κλασικά ………. θα δεις ταφεντικο σου πως θα σε προδώσει δε εχουν μπέσα οι ύαινες δικέ μουυυυυυυυυ

    17. Η Ανασταση του Ιεουσα ενοχλει.Ακομα και στην σημερινη παρακμη των Χριστιανων καθε αναφορα και καθε εθιμο πρεπει να εξαφανιστει .Απο ποτε νοιαστηκαν για την υγεια σας αυτα τα κοπροσκυλα; Με νοσοκομεια που δεν εχουν ουτε γαζες; Εχουν βαλει σχεδιο να σας τρελανουν και οποιος δεν τηρει τα προσχηματα που εχουν επιβαλει πρεπει να καταδιδεται στο κρατος

    18. Καλά κάνουν! Χιλιάδες κόσμος πεθαίνει. Ζώα

      1. Τουλάχιστον τα ζώα δεν ενοχλούν… Υπανθρωποι σαν εσένα είναι ντροπή από αρχαιοτάτων χρόνων…

    19. Κυριακή του Πάσχα οι φούρνοι ψήνουν αρνιά. Ο κόσμος έχει κανονίσει ήδη. Αν κάνουν απαγόρευση μετακινήσεων θα υπάρχει θέμα.

    20. Το μάθατε το καινούριο? Σκέφτονται λέει να ανοίξουν τα υποθηκοφυλακια για να τακτοποιήσει(!) ο κόσμος τα δάνεια του προς τους τραπεζίτες! Εκτός από τις τράπεζες τελικά ο ιός δεν μεταδίδεται ούτε στα υποθηκοφυλακια, μόνο στην εκκλησία μεταδίδεται! Πόσο μ@λακες είναι.

    21. Ωσπου δεν αντεξε στο τελος το μυαλο μου, πηρε αναποδες στροφες….

      1. Και τι θα κάνεις δηλαδή, αν πάρει ανάποδες στροφές το μυαλό σου; Άντε κάτσε μέσα στο σπίτι και μη λες πολλά. Βαρύμαγκα του διαδικτύου.

    22. Το εχω ξαναγραψει και εχω Γνωση τι λεω. Τα μετρα ειδικα στην ελλαδα δεν προκειται να αρθουν, θα παιρνουν συνεχεια παρατασεις με διαφορες δικαιολογιες και αν χρειαστει θα σαχουλεψουν και εξτρα θανατους. Μην περιμενετε καλοκαιρι κλπ, οσο βλεπουν οτι ολα περνανε τοσο σφιγγουν τον κλοιο. Η ελλαδα ειναι το δοκιμαστηριο και τα προβατα εως τωρα ανταποκρινονται καλα. Οσο γι αυτους που λενε οτι ειναι συνωμοσιολογιες και να κατσουμε ησυχοι σπιτι, ειναι αυτοι που οταν αντιληφθουν αργα τι συμβαινει που ειναι απροετοιμαστοι κι αυτοκτονουν. Η παπαδες εριξαν τις μασκες με λιγες εξαιρεσεις και οσοι εως τωρα ταχα εκαναν κυρηγματα , κονανοι, μεσογαιας κλπ ειναι μασονοι και επαιζαν ενα ρολο να αποκοιμιζουν τον κοσμο

    23. Το εχω ξαναγραψει και εχω Γνωση τι λεω. Τα μετρα ειδικα στην ελλαδα δεν προκειται να αρθουν, θα παιρνουν συνεχεια παρατασεις με διαφορες δικαιολογιες και αν χρειαστει θα σαχουλεψουν και εξτρα θανατους. Μην περιμενετε καλοκαιρι κλπ, οσο βλεπουν οτι ολα περνανε τοσο σφιγγουν τον κλοιο. Η ελλαδα ειναι το δοκιμαστηριο και τα προβατα εως τωρα ανταποκρινονται καλα. Οσο γι αυτους που λενε οτι ειναι συνωμοσιολογιες και να κατσουμε ησυχοι σπιτι, ειναι αυτοι που οταν αντιληφθουν αργα τι συμβαινει που ειναι απροετοιμαστοι κι αυτοκτονουν. Η παπαδες εριξαν τις μασκες με λιγες εξαιρεσεις και οσοι εως τωρα ταχα εκαναν κυρηγματα , κονανοι, μεσογαιας κλπ ειναι μασονοι και επαιζαν ενα ρολο

    24. Για να δούμε τι μέτρα θα πάρουν στο ραμαζάνι σε λίγο καιρό

      1. κανενα μετρο δεν θα παρουν. η σαρια εξαιρειται……

      2. μακρια το πας. περιμενε Μ. Παρασκευη να δεις τους αθεους (αντιορθοδοξοι στην πραγματικοτητα) να στηνουν μαζωξη με κρεατοφαγια

    25. ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ . ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ
      ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
      ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΥΣ

      1. Αν ο Χαρδαλιάς σε αφήσει χύμα θα μολύνεις όλους τους συμπολίτες σου. Γι αυτό λοιπόν μείνε σπίτι και μη λες πολλά πολλά. Αλλιώς θα πέσει πέλεκυς.

    26. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ? ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

    27. γλυτώσαμε από τα πανηγύρια των θρησκόληπτων, δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου να περάσω αυτές τις μέρες άνετα και κοσμοπολίτικα όπως γίνεται σε όλον τον κόσμο. Άξιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα τον ψηφίσω.

      1. Άθεοι και ρουφιάνοι ενωθείτε..που θα ξαναβρήτε τέτοια ευκαιρία.. άντε εξω απο τους ναούς και εσείς.. μην πλησιάσει κανείς και κρεμάστε τους … άντε λοιπόν ενωθείτε..

    28. Βγαλτε τον Στρατο εξωνα υπαρχει πληρη ελεγχος.Εδω ο κοσμος χανεται και η αλλη αkομη ψαχνει σαταναδες κ θεους.playstasion να παιζεις.Εχει πολλα παραμυθακια με τετοια.Τα porshe και τα lexus απο το παγκαρι μην ξεχασεις να πληρωσεις.Οσους πιανουν στην.μακρονησο καθικια.

      1. καθηκι εισαι και φαινεσαι αντιχριστε μακαρι να σου ανταποδωσουνε ο θεος και η παναγια τα χειροτερα για ολα αυτα που λες
        σου το ευχομαι με ολη μου την καρδια .μονο τοτε θα καταλαβεις ποσο κακο κανεις στην στην ορθοδοξια και στους ελληνες πιστους
        Ντροπη σου να μιλας με τετοια λογια για την παναγια και για τον χριστο σε ολοκληρο τον κοσμο γιορταζουνε το πασχα που ειδες εσυ οτι δεν γιορταζεται το πασχα οπως γραφεις πιο πανω σε αλλο πλανητη ζεις , σε ολοκληρο τον κοσμο γιορταζεται το αγιο πασχα για την τεραστια θυσια που εκανε ο ιησους χριστος να σταυρωθει για να σωσει τον ανθρωπινο γενος
        ο θεος θα σου δωσει αυτο που σου αξιζει που υβριζεις τον θεο και την παναγια ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ

      2. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι αυτή την ώρα σιτιζονται από εθελοντές ορθόδοξους σε όλη την Ελλάδα. Εσύ τι ακριβώς κάνεις, πως βοηθάς την κοινωνία? Γράφοντας μυνηματα μίσους και κακιάς στο ίντερνετ? Εάν δεν υπήρχε το παγκάρι που σιτιζει αυτούς τους συνανθρώπους μας τούτες τις δύσκολες ώρες θα πεθαιναν από την πείνα. Για αυτό άσε το μίσος που έχει φωλιασει μέσα στην ψυχή σου και βοηθά κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη.

        1. τα 3 δις της εκκλησιας?? θα μπορουσαν να βοηθησουν περισοτερους και περισοτερο. η μηπως ειναι γιια ωρα αναγκης???

          1. Καλά, ας δώσουν έστω ένα ευρω οι τοξικοι ανύπαρκτοι άθεοι πρώτα και μετά συζητάμε. Τα μόνα εδάφη που ανήκουν στην Ελλάδα και στους Έλληνες είναι η περιουσία της εκκλησίας. Για αυτό έχουν βάλει στο μάτι την εκλλησιαστικη περιουσία. Οτιδήποτε δεν ανήκει στην εκκλησία έχει ήδη δημευθει ή έχει γίνει ενέχυρο. Αυτό πόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσετε?

            1. αρχίσατε να ξυπνάτε ε ??? άντε μπραβο !!!!!!!!!!!!!!να κατι αισιόδοξο αυτό θα μας σώσει η αφύπνιση !!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολυ σωστα !!

    Comments are closed.