“ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΤΗΝ Γ@ΜΗΣ@!”. ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΝΕΑΡΟΣ ΣΕ ΤΑΞΙΤΖΗ. ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    taxi1-1

    Δείτε το βίντεο:

    Ισχύουν όλα αυτά;;;

    Ποιοί θα μας απαντήσουν;;;

     Το βίντεο παρατίθεται δημοσιογραφικά και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του:
     
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Ακομα και η ιδια η κυβερνηση να βγει να πει επισημα: ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ οι εμβολιασμενοι δεν προκειται να αλλαξουν γνωμη μονο και μονο Α Π Ο Ε Γ Ω Ι Σ Μ Ο.δεν υπαρχει αλλος λογος που κανουν ετσι σαν λυσασμενοι.εχουν παρει χαμπαρι οτι εξαπατηθηκαν αλλα δεν μπορει ο εγωισμος τους να τους επιτρεψει να παραδεχτουν μπορστα μας,οτι εξαπατηθηκαν.και γι’αυτο μας εχουν ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ επειδη εμεις φανηκαμε πιο ξυπνιοι απο αυτους και δεν μασησαμε κουτοχορτο.εχει πληγει ο εγωισμος τους που πιαστηκαν μ@λακες.ειδικα αυτοι που πηγαν οικειοθελως με μανια να εμβολιαστουν για να βγαινουν να διασκεδαζουν και να πηγαινουν διακοπες και βολτες.αυτοι δεν αξιζουν λυπηση.Ο Θεος εδωσε σε ολους το ιδιο μυαλο,αλλα αυτοι εχουν παθει δαιμονισμο και επαρση.

    2. @oXXo, ακριβώς έτσι είναι. Από πείσμα και εγωισμό, δεν βάζουν μυαλό. Καλά οποίος έκανε έστω και 1 εμβόλιο, έχει καμμένη φλάντζα

    3. Το είπαμε και θα το ξανά πούμε “είναι πιο εύκολο να εξαπατήσεις τους ανθρώπους παρά να τους πείσεις ότι έχουν εξαπατηθεί”

    4. Αφού δεν του έφταναν οι 2 και ήθελε και 3η καλός μ@λ@κ@ς ηταν…

      1. Εδω καναν την 4η και ποδοπατιουνται ποιος θα κάνει την 5η τι μου λές τώρα;

    5. Αυτος ο ταξιτζής τι ρόλο βαράει;;;
      Το είδα φυσικά πριν το αναρτήσετε εσείς και τον πιέζει να πει ότι είναι από τα εμβόλια.
      Ο τύπος γιατί δε θέλει να δείξει τη φάτσα του!;;
      Δε ξέρει λέει αν όντως είναι από τα εμβόλια αλλά μετά το τρίτο σέρνεται.
      Χθες πάλι μου επιτέθηκε ένας εμβολιασμενος οδηγός για μάσκα.
      Μήπως τους τραβάω σα μαγνήτης;;!
      Πίσω κι άλλα δύο παιδιά χωρίς μάσκα μετά που του επιτέθηκα τους έκανε παρατήρηση και τον έβρισαν.
      Το μισό λεωφορείο μπροστά τον ενδιέφερε το υπόλοιπο του ήταν αδιάφορο.
      Πέρασε λέει ενάμιση μήνα άρρωστος για αυτό φοβαται.
      Οk!! το κατανοω!! Όμως γιατί όπως αντιδρας για τη μάσκα δεν αντεδρασες για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς εσύ κι οι συνάδελφοι σου;
      Γιατί το να σε υποχρεώνουν να δίνεις 40 ευρώ τη βδομάδα αν δε το κάνεις αυτό σημαίνει και δε μπορείς να βρεις πουθενά αλλού δουλειά;;;!
      Καμία απάντηση!!!
      Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τα ζητάνε ακόμα στις δουλειές;;;

    6. Συμφωνο οποιος θυσιαζει την υγεια του για την υποτιθεμενη ελευθερια τπυ δεν αξιζει ουτε το ενα ουτε το αλλο δεν σας φταιει κανενας

    7. Δυστυχώς ο Έλληνας δεν ξυπνάει κοιμάται στο βαρκο. Κανονικά ζόμπι, αδρανούν για τα πάντα. Είμαστε Άξιοι της μοίρας μας! Έχουν τρελάνει τον κόσμο. Πετάξτε τις TV ή αν τις έχετε μόνο για καμιά παλιά Ελληνική Ταινία.
      Και να προσέχουμε τι ψυφιζουμε από εδώ και πέρα. Πίστη μόνο στον Τριαδικό Θεό μας και την Υπέρ Αγία μας Θεοτόκο καθώς και στους Άγιους Μάρτυρες της ολοζωνανης ορθοδοξιας μας. Για τους δε Δεσποτάδες δεν θα πω. (πλην ελαχίστων εξερεσεων) Ο Θεός να τους συγχωρέσει γιατί δεν υπάρχει ούτε εκεί θρησκευτικός ηγέτης.

    8. Η ψυχολογική κατάσταση των ατόμων είναι, και εγώ ένοιωθα κουρασμένος και απογοητευμένος, υπάρχει η κούραση με τα εμβόλια και ισχύει, έχω κάνει 2 δόσεις υποχρεωτικά με υποχρέωσαν, απο ανάγκη στην δουλειά, τώρα που ήταν να κάνω την 3η δόση και πέρασε ο μήνας δεν την έκανα. δεν την κάνω ούτε ραπιντ, είμαι 36 και μου έχουν καταστρέψει την ζωή απο τα μνημόνια μέχρι σήμερα.Όλα αυτά συσσωρεύονται. Αν μείωναν τους φόρους παντού να ήταν η ζωή μας ποιο εύκολη ίσως να άλλαζε η κατάσταση μας.

    9. χαχαχα, και οι αθλητές, που δεν καπνίζουν, που γυμνάζονται και τρώνε υγιεινά, πώς πέθαναν;

      1. δε τα ξερεις καλα, ο αθλητισμος ωφελει, ο πρωταθλητισμος βλαπτει. Και ποιος σου ειπε οτι τρωνε υγιεινα?

    10. μια του κλεφτη δυο του κλεφτη την τριτη φορα παπαλα

    11. Το τριτο εμβολιο εμενα με ξεσκισε μουδιασε ολο μου το σωμα και μου ειπε και η νοσοκομα δεν θα σηκωνεσε απο το κρεββατι για τουλαχιστον δυο μερες.
      Παντος μεσα στην λογικη ειναι απο την στιγμη που μας βαζουνε καποιο παρομοιοτυπο ιο με το εμβολιο το παλευει ο οργανισμος.

    12. Εγώ είμαι έτσι απ. όταν πέρασα κοβιντ ιανουαριο

    13. Κάτσε Έλληνα και μην επαναστατεις.Στην πόλη μου με μόλις 30.000 πλυθησμό μέσα σε μόλις μία εβδομάδα εκτός από τους θανάτους από ανθρώπους 3της ηλικίας φύγανε δύο νέα αγόρια 19 και 23 ετών και μια κοπελαρα σκέτη κούκλα με μωρά παιδάκια 40 ετών.Και όλοι υγιέστατοι φυσικά.Θα είναι τα δικά σου παιδιά αύριο μεθαύριο διότι το κακό δεν συμβαίνει μόνο στους άλλους Έλληνα όπως φαντάζεσαι.Δεν είναι τα δικά σου παιδιά ούτε άτρωτα ούτε αθάνατα φυσικά.Μην περιμένεις να σου χτυπήσει το κακό και εσένα γιατί μετά θα είναι αργά.Φτανει κοιμήθηκες 40 χρόνια τώρα ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις και να δώσεις ένα τέρμα σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην Πατρίδα σου.

    14. ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΩΒΡΑΚΟΥ

    15. Ε δεν πάει άλλο ρε παιδιά πολλή Έλληνες νέα παιδιά πεθάνουν ξαφνικά τουλάχιστον ας πει κάποιος αν είναι από εμβόλιο , Μελίνα λόγια πολλή Έλληνες νέοι πεθάνουν τη δυμβενει απαιτούμε να μάθουμε,,,,,δεν βλέπω άλλη φυλή η μετανάστες να χάνουν αυτό το πληθυσμό κανένας τσιγγάνος Πόντιους η Αλβανός η αλβανοελκηνας τη συμβενει ,,,,,,, «Έφυγε το χαμογελαστό παιδί»: Θρήνος στην Χαλκίδα για τον Ανδρέα, πέθανε ξαφνικά μόλις 23 χρονών παλικάρι

    16. Ε δεν πάει άλλο ρε παιδιά πολλή Έλληνες νέα παιδιά πεθάνουν ξαφνικά τουλάχιστον ας πει κάποιος αν είναι από εμβόλιο , ,,,,,,, «Έφυγε το χαμογελαστό παιδί»: Θρήνος στην Χαλκίδα για τον Ανδρέα, πέθανε ξαφνικά μόλις 23 χρονών παλικάρι

    17. Κάπνισμα και αδράνεια επί δύο χρόνια αλλά έγινε έτσι λέει από τα εμβόλια…ok…

    18. Oι τρελοχουνταιοι μπορουν να πιστεψουν τα παντα

    19. Ας Μην τα έκανες ρεεεε. Εμείς πού δεν κάναμε
      ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ είμαστε;;;.

    20. ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ΡΕ ΜΥΤΙΛΙΝΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑ?
      ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ
      ΚΛΥΣΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

    21. αφου ξερεται ότι αυτα τα βιντεο ταμπλοκαροντε γιατι τα ανεβαζετε αφου κανενας δεν προκειτε να τα δει

    22. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ Ή ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ; ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

    23. Στέφανε είσαι η φωνή μας ρε φίλε, χαλάλι σου και αν βγάζεις φραγκα,χαλάλι σου όλα τ αξίζεις. Αμα σε καθαριζαν δε θα είχαμε απαγγιο.

    24. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ…ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ…ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΤΕ ΔΥΟ…ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΩΣ…ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ

    Comments are closed.