(ANANEΩΜΕΝΟ) ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ, ΑΡΟΝ- ΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΤΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΓΡΙΕΣ, ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΔΙΕΣΩΘΗ Η ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΗΧΤΑΔΕΣ. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΟΥΚ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Κοινοποίηση:
xios-theofaneia

(Η φωτο εξωφύλλου από τη Χίο)

Κι ο Άγιος φοβέρα θέλει.

Χτες έλεγαν θα το αναβάλλουν, σήμερα πήγαν με τα αμπέχωνα και τρέχοντας στο λιμάνι του Πειραιά για να ρίξουν τον Σταυρό.

Με κάθε επισημότητα-λοιπόν- εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Πειραιά, χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.

Στην συνέχεια τελέστηκε ο Μέγας Αγιασμός  και αμέσως μετά ακολούθησε η Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στον Λιμένα Πειραιώς, στην αποβάθρα προ του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος.

Ήταν εκεί και κάποιοι. Αυτούς ας τους λιβανίσουν άλλοι, όχι εμείς.

Το θέμα είναι ότι έγινε κανονικά η τελετή. Τα άλλα περιττεύουν.

Ερώτημα: Σήμερα έφτιαξε ο καιρός και έτρεξαν όλοι εκεί σαν τις μέλισσες; 

Με 3 βαθμούς ρίχτηκαν στα νερά στην Χίο

Σύμφωνα με το politischios.gr, φέτος οι τολμηροί, που αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες ήταν μόλις 3, που με περίσσια θέληση έπεσαν στα φουρτουνιασμένα νερά του κεντρικού λιμένα της Χίου, λαμβάνοντας την ευχή του Μητροπολίτη Χίου αλλά και των παρισταμένων.

Νωρίτερα, από τον Καθαγιασμό των υδάτων τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Βικτώρων της πόλης της Χίου, παρουσία των αρχών του νησιού αλλά και δεκάδων πιστών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Ρε εσεις μονο στολη που βλέπετε καυλωνετε,αλλα μονο με στολες με τιποτα άλλο ουγκ στρατογκαβλοι!!

  2. Μπράβο ρε Στέφανε για τον τίτλο που τα λέει όλα!!! Αυτές οι πουτανίτσες οι παλιόγριες δεν θα μας αλλάξουν τα ήθη και τα έθιμά μας!!! Να μην πατήσει κανένας νεοταξίτης του χρόνου στα Θεοφάνεια, θα πάμε μόνοι μας με έναν παπά και μ’ ένα σταυρό κι αυτό μας φτάνει!!!

  3. Αυτοί οι Ουκ ρε παιδιά μόνο φωνή και παρελάσεις είναι.Η πατρίδα χρειάζεται μαχητές και σφαίρες δε θα σκοτώσουμε τουρκαλβανούς με τραγούδια.Κάτι έχουν πάρει τα αυτιά μου για δουλίτσες με αλβανούς βατραχάκια στο γκάζι και σε άλλω κωλομάγαζα της νύχτας.Για το μεροκάματο ξέρω,κρίση και δύσκολοι καιροί

    1. Καλά, μην τους τα πεις και μπροστά τους όμως. Μείνε στον υπολογιστή!!

  4. Μου κάνεις να σαι και πα τελως ασχετος λαθροπιθηκος. Τα Χριστούγεννα, ξέρεις, πέρασαν εδώ και μέρες. Και στο έλαντα ευχόμαστε πλέον καλη χρόνια..

  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ, ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

  6. Μπράβο κάθε ευλογία να έχουν τα παλικάρια!!!!!!!!,,Η Χίος είναι ευλογημένη γιατί ψήφισε Δήμαρχο Χ.Ο και πρόεδρο κοινότητας επίσης το ίδιο έχουμε ευλογημένους ανθρώπους και όλα πάνε με τη θέληση του Θεού!!!!!!!Ευλογημένα τα παλικάρια μας και κάθε τύχη μαζί τους!!!!!!!!!

  7. Παντα θα υπαρχει ενας ηλιθιος,ξερολας,ανθελληνας σπασικλας σαν τον kayviaris.
    Κυνηγηστε τον,μη τον αφησετε να ξαναγραψει τον βλακα

    1. Κοίτα αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστες δεν έχει άδικο σε όσα λέει,ρώτα και κανέναν από μέσα να σου πει τι νταραβέρι γίνεται με αναβολικά.Σεβαστό ότι μπαίνουν σε παγωμένα νερά όμως εγώ γνωρίζω πολλες γριές και γέρους που μπαίνουν χειμώνα θάλασσα και βγαίνουν μετά από ώρα.Τώρα για το αν είναι ή δεν είναι μάχιμοι δε μπορώ να το ξέρω καθώς όχι μόνο δεν πολέμησαν αλλά ούτε καν τούς έχουμε δει να ανοίγουν πυρ.Τέλος αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς όποτε έγινε κάτι με τούρκους γίναμε ρόμπα κύριοι.Και οι λιμενικοί που πηγαίνουν σάντουιτς και κουβέρτε σε λαθραίους από ΟΥΚ είναι.Μην μπερδεύετε τον πατριωτισμό με τον ρεαλισμό και την ππραγματικότητα μερικοί

  8. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.
    ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ!
    Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΥΚ.
    ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    1. Αγαπητή Ηλέκτρα,
      Η Αριστερά δυστυχώς στην Ελλάδα έχει μπει για τα καλά και στους ΟΥΚάδες. Το βλέπεις και από την φωτογραφεία. Έχουμε φτάσει στο σημείο όποιος ΔΕΝ συμφωνεί μαζί τους, να είναι φασίστας.
      Απολύτως τίποτε δεν μπορούν να κάνουν, ούτε στον κόσμο ούτε και στους Έλληνες πατριώτες.
      Όλοι μαζί ενωμένοι δυνατοί θα την διώξουμε από την χώρα και πραγματικά πιστεύω ότι ο Κυριάκος κάνει φιλότιμες προσπάθειες για μεταρρυθμίσεις προς το καλύτερο. Μένει ο χρόνος να το δείξει.
      Ευχαριστώ,
      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,
      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Ρε το τρολόμετρο κάνει τόση ώρα που έγραφες την “επιστολή”, τρρρρρρρρρρρρρρ…το τερμάτισες το μηχάνημα!

        1. Άλλος ένας στούρνος εδώ μέσα που ασχολείται με αυτά που γράφουν οι άλλοι. Καλά καμία δουλίτσα στην ζωή σου δεν έχεις να κάνεις κοπρίτη;

        2. ΤΡΟΛ Είσαι Εσύ και Πολύ Πιθανό και Αναρχικός.

          Ο Στέφανος και το ΜΑΚΕΛΕΙΟ Μπορούν να Διασταυρώσουν το Δικό μου email με το Δικό σου.

          Εσύ Άλλη Δουλειά ΔΕΝ Έχεις να Κάνεις από το να Τρολάρεις; Αντί να πας να Βρεις μία Δουλειά να Αισθανθείς Χρήσιμος στην Κοινωνία, Κάθεσαι και Ασχολείσαι με Τέτοια Πράγματα.

          ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!

          Άγγελος από Μιλάνο

      2. ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΑΝΙΝΣΤΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΚΑΙ “ΚΑΠΟΙΟΣ” ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ.

  9. Ευλογημένα να’ναι τα παλληκάρια μου αλλά φοβάμαι μη πουντιάσουν

  10. Aξιοι μεχρι νεοτερας.Μην δοκιμαζετε τις αντοχες μας και μην προκαλειτε.Πραξατε το σωστο παπαδες.

  11. όλα αυτά θα τελειώσουν με την επικράτηση του ισλαμικού κομμουνισμού!!!! Όλη η ανθρωπότητα ενωμένη κάτω από το μεγαλείο του ΑΛΛΑΧ!!!!!!

    1. ΘΑ ΦΑΣ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ Η ΨΕΥΤΟΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΑΡΜΑ!

  12. Ρε καυλιαρη κόψε λίγο το τάκα τάκα.αυτοι οι 3 είναι αυτοί που έπεσαν στα νερά στην Χίο…τα βατράχια πέσανε στον Πειραιά…διαβάζετε που διαβάζετε ένα άρθρο κάντε το καλά τουλαχιστον

  13. Συγχαρητήρια σε όσους βούτηξαν στα παγωμένα νερά,μόνο όσοι το έχουν κάνει κατ εξακολούθηση γνωρίζουν πως είναι.Αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι ότι ο πρώτος από το πολύ φάρμακο δε μπορεί να κουνηθεί και όλοι οι άλλοι είναι από αγύμναστοι μέχρι κουράδες.ΟΥΚ λοιπόν κύριοι.Καλά Χριστούγεννα για αύριο

      1. Δεν μπορούσε γιατί αντιμετώπιζε το δηλωμένο πρόβλημα του , με χειρομαλάξεις .

    1. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Τα βίντεο τα είδες;κοντά 20 ουκαδες πεσανε στον Πειραιά. Πανηλιθιε. Ένας να σεπιανε θα σε έστριβε. Όσο για τους χλαπατσες που λες, αν ήσουν μάγκας ναπεφτες και εσύ σήμερα στη θάλασσα. Αντε και με συγχησες τέτοια μέρα. Ζητω τα ουκ.!!!

      1. Άκου κουραδάκο κι εσύ και οι υπόλοιποι είμαι χειμερινός πολλά χρόνια τώρα γι αυτό είπα και μπράβο σε όσους βούτηξαν.Δεν πήγα γιατί δεν είμαι με το παππικό ημερολόγιο που σημαίνει ότι είμαι με το πάτριο το παλιό.Αλήθεια όλοι εσείς ρε μάγκες τι είστε χριστιανοί ορθόδοξοι? Και επειδή έχω ακούσει πολλούς μύθους ψευτιές και παπατζιλίκια έχω να σας πω ότι στα ΟΥΚ και γενικότερα στις λεγόμενες ειδικές δυνάμεις το φάρμακο πάει σύνεφο.Πάρε το χάτζο χίο και πηγαίντε μία βόλτα μεγάλο πεύκο,σκαραμαγκά πάρτους αίμα και θα φρίξετε.Έχω βρεθεί με αρκετούς τέτοιους σε προπονητικά για πάνω από 20 χρόνια και αυτό που διαπίστωσα οι τύποι αυτοί είναι κακογυμνασμένοι,σφιγμένοι και φαρμακωμένοι.Στη δε μάχη σώμα με σώμα όταν έτυχε να εκπαιδεύσω κάποιους από αυτούς διαπίστωσα ότι δεν έχουν ιδέα και απέχουν από την πδαγματικότητα.Φυσικά δε φταίνε αυτοί αφού δεν τους παρέχουν σοβαρή εκπαίδευση.Τέλος επιχειρησιακά είναι άφαντοι και δεν έχουν πάρει μέρος κάπου σε ρεαλιστικές συνθήκες τουλάχιστον με επιτυχία.Όσοι θέλετε να βλέπετε ράμπο και ότι είμαστε ή έχουμε κομάντο παίξτε playstation.Όποιος έχει διαφορετική άποψη ας μας πει με στοιχεία τι έχουν διαπράξει 20-30 χρόνια που έχουν λάβει συμετοχή,πόσους σκότωσαν κλπ?

        1. Όπα ρε. Άραξε λίγο. Σαν πολλά τα λες κύριε καθηγητά. Σιγά μην περίμεναν εσένα τα ουκ για εκπαίδευση. Πιο κομπλεξικό κουραδομαγκα έχω καιρό να ακούσω. Ωραία η ανωνυμία του ίντερνετ έτσι; καλά είπαν, δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος…

          1. Άσε να είμαι ότι να μαι άλλωστε δεν είμαι κρατικοδίαιτος και δεν πατάω το pin όπως όλοι οι δημόσιοι.Έσυ θα μας πεις τι έχεις διαπράξει στην καριέρα σου? Χρόνια τώρα δεν έχω ακούσει κάτι χειροπιαστό,να μου πει κάπιος ξεπαστρέψαμε εκεί 20 τούρκους πετσοκόψαμε αλβανούς.Μόνο μπλα μπλά είστε και κομαντιλίκια του κώλου όλοι ρε πουθενάδες,μηδέν επιχειρήματα

      2. Τι ασχολείσαι κι εσύ τώρα με το τρολ τον “kavliaris”; Άστο να γράφει τις παλαβομάρες του το κακόμοιρο 🙂

Comments are closed.