ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ! 1.044 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 85 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    ελλαδα απειλη κορονοιος

    Σήμερα ανακοινώνουμε 1044 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 105271, εκ των οποίων το 53.0% άνδρες.

    4888 (4.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 28075 (26.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    600 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 161 (26.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 581 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Τέλος, έχουμε 85 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 2406 θανάτους συνολικά στη χώρα. 978 (40.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 96.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ούτε από εποχική γρίπη πεθαίνει πια κανείς ούτε από οτιδήποτε άλλο. Μόνο κορωνόπληκτους … οέο.
      Και πόσοι είναι οι … επενδυτές, αλαχού αχ φακ που περιλαμβάνονται στα νούμερα (όχι δεν είπα την κυβέρνηση νούμερα, τα νούμερα των κρουσμάτων εννοώ).

    2. Συγχαρητήρια Στέφανε για άλλη μια φορά τους ξεμπρόστιασες, αλλά δυστυχώς για εμάς έχουν ατζέντα να μας μπολιάσουν όλους και δεν θα σταματήσουν.

    3. Δευτέρα 30/11/20

      Nέα κρούσματα:1044
      Διασωληνωμένοι: 600 (-3)
      Νέες Απώλειες: 85 (συν:2.406)
      Θετικά τεστ: 14,49% (+4,81)
      Τεστ σήμερα: 7.203 <———— Γι'αυτο πεσαν τα κρουσματα

    4. φθάσαμε να μην αβασκαθούμε στα πίτσι φιτίλι 2406 θανάτους και τώρα αρχέζει ο χειμώνας και οι ιώσεις………
      “Μετά τους Financial Times, σύμφωνα με τους οποίους η Ελλάδα ξεπέρασε ΗΠΑ και Ε.Ε. σε θανάτους από τον νέο κορονοϊό, σήμερα ο διευθυντής ΜΕΘ του Παπανικολάου μίλησε για ένα νέο ρεκόρ που κατέγραψε η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Θεσσαλονίκη, πριν από λίγες ημέρες.
      Σε δηλώσεις στον Σκάι, ο Νικόλαος Καπράβελος είπε χαρακτηριστικά: «Το 24ωρο της 25ης Νοέμβρη η Θεσσαλονίκη κατέγραψε πρωτιά με μεγαλύτερο αριθμό θανάτων ανά 1 εκατομμύριο πληθυσμό σε όλη την Ευρώπη»…..

      πάλι θα πάρουμε την κούπα της βλακείας με τους πολιτικούς μας

    5. Είναι τόσα γιατί έγιναν οι μισές εξετάσεις σε αριθμό από αυτές που γίνονται συνήθως ειπανε…

      1. Σε ποιες εξετάσεις αναφέρεσαι: δεν υπάρχουν αξιόπιστα τεστ για τον μαιμουδοιό. Αυτά που υπάρχουν, ανιχνεύουν το στέλεχος της γρίπης και αυτό όχι πάντα! Διαβάζοντας τα περισσότερα σχόλια εδώ αλλά και σε άλλες σελίδες, το μόνο που διαπιστώνει κανείς είναι η απόλυτη προβατοποίηση λόγω αγραμματοσύνης και πλήρους επαφής με την πραγματικότητα. Οι Εβραίοι σας πηδάν καλά και σας αρέσει, από ότι φαίνεται………!

    6. Και για να μην λέτε ότι εγώ είμαι προκατηλειμμένη πέστε μου ένα σημείο στο οποίο αποδεικνύει αυτά που λέει με επιστημονικά ιατρικά επιχειρήματα.
      Το ιατρικό καθεστώς και η επιστημονική αμορφωσιά ξεβρακώθηκαν σύσσωμα μπροστά σ’ έναν κοροϊδοϊό!

    7. Αυτή πάντως η μισο-τρελη γιατρός αντικατοπτρίζει το μέγεθος της κατινιας και αντιεπιστη-μουνι-κοτητας των περισσοτέρων του κλάδου.

    Comments are closed.