ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΛΑΒΡΟΦ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ! – Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΤΟΥ ΚΕΛΕΤΣΗ, ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ – ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ – ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ…

    Κοινοποίηση:
    Mitsotakis_Keletsis_Samothraki_112

    Τελικά τι ισχύει για τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό. Γιατί ένας πολίτης που έρχεται σε επαφή με κρούσμα του ιού μπαίνει υποχρεωτικά σε καραντίνα 14 ημερών, ενώ ο πρωθυπουργός που ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα συνέχισε κανονικά τις δραστηριότητές του;

    Με βάση τα παραπάνω σε μήνυση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα προχωρήσει το ΑΚΚΕΛ (Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας), καθώς όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, θα πρέπει να είναι όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο.

    Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το ΑΚΚΕΛ εντοπίζει και δημοσιοποιεί ένα εξαιρετικά σοβαρό θέμα που ξεκίνησε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και αφορά την επίσημη ανακοίνωση του Κρεμλίνου ότι ο ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, είναι σε καραντίνα διότι συναντήθηκε με άτομο που βρέθηκε να έχει κορωνοϊό και ότι το πρόγραμμα των συναντήσεών του στα Βαλκάνια τροποποιείται.

    Η συνάντηση με τον Λαβρόφ έγινε στις 26 Οκτωβρίου ενώ ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης μία ημέρα πριν, στις 25 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ότι έχει κορωνοϊό. Μητσοτάκης και Κελέτσης είχαν συναντηθεί στην Σαμοθράκη στις 17 Οκτωβρίου και όπως βλέπετε δεν φορούσαν μάσκες που τόσο λυσσασμένα προπαγανδίζουν και κόβουν πρόστιμα. «Δάσκαλε που δίδασκες!». Γιατί κ. Μητσοτάκη δεν διοικείτε με το παράδειγμα;

    KeletsisMitsotakis

    Ο Μητσοτάκης γιατί δεν μπήκε αμέσως σε καραντίνα, αφού είχε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, σύμφωνα με τις διατάξεις που ο ίδιος προώθησε και ψήφισε μαζί με το κόμμα του και μοιράζει πρόστιμα από ΄δω και από ΄κει;

    Ο βουλευτής Γιάννης Λοβέρδος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μπήκε σε καραντίνα λόγω της επαφής που είχε με τον βουλευτή Κελέτση που βρέθηκε να έχει κορωνοϊό. Συγκεκριμένα έγραψε «έχω τεθεί σε προληπτική καραντίνα από τον ΕΟΔΥ γιατί ήμουν επαφή του βουλευτή που νόσησε». Γιατί ο Λοβέρδος τέθηκε σε προληπτική καραντίνα και ο ΕΟΔΥ δεν ακούμπησε τον Μητσοτάκη και επέτρεψε να συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε να έχει κορωνοϊό; Με την Κεραμέως, που έχει επίσης κορωνοϊό, συναντήθηκε ο Μητσοτάκης μετά τις 17 Οκτωβρίου;

    Το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης δεν τέθηκε ΑΜΕΣΩΣ σε προληπτική καραντίνα και δεν ακυρώθηκε η συνάντησή του με τον Λαβρόφ, αφού έτσι κι αλλιώς θα συναντούσε τον ομόλογό του Νίκο Δένδια, προφανώς επιφέρει ποινικές ευθύνες τόσο στον Μητσοτάκη όσο και στον ΕΟΔΥ και κάθε άλλο υπεύθυνο.

    Ο Μητσοτάκης, αν πράγματι ο νόμος ισχύει για όλους και αν όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, φλερτάρει με πολυετή κάθειρξη. Μήπως ήξερε ότι η χρήση της μάσκας είναι άχρηστη ή ακόμη ότι ο κορωνοϊός δεν είναι τόσο επικίνδυνος όσο λένε οι κυβερνητικοί «ειδικοί επιστήμονες»;

    Ότι και να ισχύει πάντως, το ΑΚΚΕΛ θα θέσει τον κ. Μητσοτάκη προ των ευθυνών του, σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο που ο ίδιος έχει βάλει για τους άλλους και θα υποβάλει μήνυση εναντίον του. Διοικείν δια του Παραδείγματος».

    Βέβαια τα παραδείγματα ότι άλλα μέτρα εφαρμόζουν στον λαό και αλλιώς λειτουργούν και κινούνται οι κυβερνώντες, είναι πάρα πολλά. Το «δύο μέτρα και δυο σταθμά» εφαρμόζεται κατά κόρον, με τους πολίτες να δυσπιστούν αλλά και να μην μπορούν να αντιδράσουν.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Κοφτε μάπες και βγάλτε συμπεράσματα!!!!!!
      Πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ο βλάχος με τι βλάχα, ντυμένη σαν έφηβη, σκαρφάλωσαν στης βουνοπλαγιές να αγναντέψουνε τα κοπάδια τους, κ’ εσείς ελληναράδες κλισμένοι στα σπίτια σας με της μάσκες φορεμενες.
      Πως να το εξηγήσει κανείς;;;;;;
      Μια Πολωνέζα παντρεύεται κάποιον που ούτε και αυτός γνωρίζει από που κατάγεται, και σας κυβερνούν με το μαστίγιο. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

    2. Έτσι ….μας γλεντάει ο Κουλής…και σε οποιον αρέσει ….

    3. χα,χα, πολύ γουστάρω, άντε γιατί μας παραπερνάνε για κουτούς και πειθήνιους.

    4. Το χάπι που θωρακίζει τον οργανισμό απ’ τον κορονογιο τοχουν οι πεφωτισμένοι.

    5. Γιατί τα ηλίθια πορνίδια στα κανάλια δεν φορούν μάσκες ενώ είναι σε κλειστό χώρο;

    6. Για σφαλιάρες και πολύ τους είναι μην πάμε κατηγορούμενοι κιόλας για κακοποίηση ζωων.

    7. Ζήτω η 28η Οκτωβρίου και η 21η Απριλίου

      Την επόμενη φορά οι προδότες να εκτελεστούν, όχι να πάνε σε άλλες χώρες ώστε να οργανωθούν για την προδοσία της χώρας. Παπαδόπουλε, εκεί που είσε, το μόνο σου μεγάλο λάθος.

    8. Είναι η κλασική περίπτωση των πλουσίων που πιστεύουν πως δεν θα κολλήσουν ότι έχουν οι “λαϊκοί”, γιατί δεν συναναστρέφονται με αυτούς. Η αλήθεια όμως είναι πως ο ιός αυτός μεταδόθηκε αρχικά από πλούσιους και άτομα που ανήκουν στην ανώτερη τάξη των αστών γιατί αυτοί έχουν χρήματα και χρόνο για ταξίδια στο εξωτερικό, οπότε και τον έφεραν εδώ νωρίτερα. Η διαφορά επίσης είναι πως οι πλούσιοι μπορούν να πάρουν φάρμακα που έχουν αποδειχθεί θαυματουργά αλλά είναι ακριβά και δύσκολα στην παρασκευή τους και δυσεύρετα όπως πχ αυτό που πήρε ο Τραμπ και του παρείχε έτοιμα αντισώματα και τον βοήθησε σε λίγες μέρες να είναι καθαρός από την ασθένεια παρά το μεγάλο της ηλικίας του που άλλους θα τους έστελνε αδιάβαστους. Οπότε μην φοβάστε για τους πολιτικούς, τον Κελέτση, τον Κούλη, τον Λαβρόφ, να φοβάστε για εσάς και κυρίως για τα γερόντια σας γιατί δυστυχώς για την δική μας τάξη των μεσαίων και φτωχών Ελλήνων και γενικότερα των φτωχών και μεσαίων, αυτά τα καινούργιας τεχνολογίας φάρμακα δεν θα είναι διαθέσιμα και φτηνά τουλάχιστον για μερικά χρόνια ακόμα, μέχρι να βγάλουν αρκετό κέρδος οι εταιρείες που τα σχεδίασαν και τα παρασκευάζουν αλλά και να το παράγουν σε βιομηχανικό επίπεδο.

    9. Γρίπη εξελιγμένη στα εργαστήρια για άλλους σκοπούς. Τα είπαμε!! Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας σήμερα!! Δόξα και τιμή στους ήρωες του 40

    10. Και από άλλους θα έπρεπε να γίνονται μηνύσεις γιατί τεκμήρια υπάρχουν ότι εμπαίζουν το λαό χωρίς να τηρούν οι ίδιοι τα μέτρα. Ο βασιλιάς της Ολλανδίας επειδή κατακρίθηκε για τις διακοπές που έκανε στην Ελλάδα εν μέσω πανδημίας γύρισε αμέσως πίσω και ζήτησε συγνώμη από το λαό του . Αυτοί εδώ ποιοί νομίζουν ότι είναι και εμπαίζουν το λαό. Φταίμε και εμείς που δεν μαζευόμαστε και με μπροστάρη ένα δικηγορικό γραφείο να τους ταράζουμε στις μηνύσεις. Μόνο έτσι μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτά τα καβαλιμένα καλάμια.

      1. “”Αυτοί εδώ ποιοί νομίζουν ότι είναι και εμπαίζουν το λαό”” ειναι αυτοι που ο κοψοχερικος, σοφος λαος ψηφηζει εδω και 10ετιες και θα ξαναψηφησει στις επομενες εκλογες…… απλα πραγματα……….. με τις υγειες σας…. και λιγα σας κανουν…..

    11. Μαντάμ καί Μεσιέ Χάλια.Ο στραβοκάνης μαζί μέ τήν Οβριά.Τό ποιό κακόγουστο ζευγάρι τής Ελλάδας.Θαυμάστε τους.Θά ήτααν γιά γέλοια άν αυτές οί φιγουρες δέν διοικούσαν τήν Ελλάδα.
      Γιάννης Λάκων

    12. Δεν θα έπρεπε όλοι να φορούν μάσκα έτσι κι αλλιώς σύμφωνα με τα νέα μέτρα; Ο απλός πολίτης πρέπει να φοράει ακόμα και μόνος του όταν κυκλοφορεί στο δρόμο αλλά τους επώνυμους, τους δημοσιογράφους στα κανάλια δεν τους πιάνει ο κορωνοϊός. Τελικά όντως είμαστε ένας ηλίθιος λαός. Η μήνυση τσάμπα θα γίνει, όπως όλες οι άλλες που έχουν γίνει στο παρελθόν, δεν τους πιάνει τίποτα αυτούς γιατί ο λαός κοιμάται βαθιά και δικαιοσύνη δεν υπάρχει.Τι απέγινε με τη μήνυση κατά του Μπακογιάννη; Τι απέγινε με τις μηνύσεις κατά των λοιμοξιολόγων; Τι απέγινε με τη μήνυση κατά του Σύριζα για εσχάτη προδοσία; Τίποτα, είναι όλοι στο απυρόβλητο. Συνείδηση μηδέν.

    13. Α δεν λειτουργεί το ρώσικο εμβόλιο; χαχαχαχαχα

    14. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΛΑΒΡΟΦ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ!
      ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ Η KGB ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΙΣΕΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΚΑΤΕΜΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ;
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ, ΤΟ [ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΚΟΙΝΩΣ ΕΜΕΙΣ.
      ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ…..

    15. Σταματήστε ρε προδότες να χρησιμοποιείται το λατινικό ερωτηματικό!
      Επιτέλους τιμήστε τους προγόνους μας και σταματήστε να τους προσβάλλετε!
      Ήταν ηλίθιοι οι πρόγονοι μας που μας άφησαν όλη αυτήν την σπουδαία κληρονομιά και εσείς οι έξυπνοι που τα καταργείτε όλα σιγά σιγά στο όνομα δήθεν της μόδας και της ευκολίας;
      Πάρτε το είδηση!
      Σας έχουν οι εχθροί μας τους χεριού τους!
      Σας χρησιμοποιούν όπως θέλουν, σαν μαριονέτες τους, για να συμβάλλετε με τις πράξεις σας, στην αυτοκαταστροφή σας.
      Και όσο δέχεστε πειθήνια κάθε επιταγή τους και δεν αντιδράτε, τόσο πιο κοντά έρχεστε στο τέλος σας!
      Πάρτε παράδειγμα απο τους ΗΡΩΕΣ προγόνους μας!!!
      Δείτε τι έκαναν αυτοί. Πως προστάτευαν ως κόρη οφθαλμού καθετί το Ελληνικό και δεν το χλεύαζαν, δεν το απαξίωναν, δεν το έφτυναν, δεν το πρόσβαλαν, δεν το ξεφτίλιζαν, δεν το αμαύρωναν.
      Είστε υποχρεωμένοι, να τους τιμήσετε για την τεράστια προσφορά τους!!!
      Είτε υποχρεωμένοι να συνεχίσετε το έργο τους, γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος, για να συνεχίσετε να είστε ελεύθεροι και για να υπάρχει μετέπειτα γενιά σας στο μέλλον.
      Εκτός κι αν θέλετε να υπογράψετε την θανατική σας καταδίκη και να πάρετε οριστικό διαζύγιο με την ιστορία.
      Συνέλθετε και γίνετε ΕΛΛΛΗΝΕΣ!!!

      1. Έχω έναν τρολ λογαριασμό το twitter όπου προσποιούμαι ότι είμαι αμόρφωτος Σκοπιανός για να τσατίσω Συριζαίους, Νεοδημοκράτες, Χρυσαυγίτες, Σκοπιανούς και γενικά ό,τι μου δίνεται η ευκαιρία να τσατίσω. Δεν υπάρχει πιο αστείο πράγμα από ανορθόγραφα και ασύντακτα τουίτ υπερήφανων Αιλίνον που βρίζουν τους Σκοπιανούς ως αμόρφωτους και αγράμματους. Παρεμπιπτόντως, είναι εξαιρετικά αστείο το πόσο εύκολα ταμπελοποιούμε όλοι μας: οι Συριζαίοι με λένε φασίστα, οι Νεοδημοκράτες με λένε κομμουνιστή ή/και αναρχοάπλυτο, οι Σκοπιανοί και οι Χρυσαυγίτες με λένε προδότη, εγώ τους λέω να πάνε να πνιγούν και ψοφάω στο γέλιο. Και αν απορείτε, ναι, οι Χρυσαυγίτες δήθεν υπερήφανοι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου χρησιμοποιούν συχνότερα το λατινικό ερωτηματικό από τους υπόλοιπους.

    16. Είναι αυτή εικόνα πρωθυπουργού; με κοντό παντελόνι κ να έχει το χέρι στην τσέπη

    17. δεν κινδυνεύει. Έκανε το εμβόλιο σπουτνικV. Τι, όχι;;

    18. Αν δεν είχαν εύκαιρη μάσκα χάθηκε να χρησιμοποιήσουν ένα εσώρουχο της Πίπης??
      Αλλά ίσως έπεφταν λιποθυμοι γιατί η Πίπι μπορεί να αλλάζει εσώρουχα με την ίδια συχνότητα που αλλάζει σανδάλια!!

    19. Το ζεύγος καραβλάχων βρίσκεται δίπλα στον Κελετση ΑΜΑΣΚΩΤΟΙ??
      ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣΚΩΝ??
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ??
      ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ
      ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΙ??

    20. Ύστερα από έρευνα «ειδικων» ο ιός απενεργοποιείται στα ΜΜΜ.

    Comments are closed.