ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΡΙΦΗ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΟ LOCKDOWN – ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    valtesiniko_680

    Το βασανιστήριο του lockdown δεν έχει τελειωμό για τους Έλληνες πολίτες. Μετά την παράταση που αναμένεται να δοθεί στην καραντίνα της Αττικής, ήρθαν να κλείσουν και άλλες δύο περιοχές. Αρχικά η περιφέρεια Αρκαδίας μπαίνει σε αυστηρότατο lockdown καθότι εντάσσεται στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, ενώ το Ναύπλιο μπαίνει στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου.

    Όλα αυτά, μετά από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και στο Δήμο Ναυπλιέων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, κατόπιν ΟΜΟΦΩΝΗΣ εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού Covid-19 για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου Covid-19, η μεν ΠΕ Αρκαδίας εντάσσεται στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, ο δε Δήμος Ναυπλιέων εντάσσεται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας.

    Τέλος, τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα έχουν ισχύ από Πέμπτη 25/02/2021 και ώρα 06.00 έως Δευτέρα 01/03/2021 και ώρα 06.00. Ενδεχόμενη παράταση ή άρση των μέτρων θα επαναξιολογηθεί από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 κατά την επόμενη συνεδρίασή της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν να πούμε ότι στις ΗΠΑ 🇺🇸🦅. Ο Σερίφης δεν είναι φυτευτος απο το κράτος. Όπως δηλαδή είναι φυτευτος ο Χαρδιαλιας στο Ελλαδισταν. Αλλά εκεί τον Σερίφη τον ΨΗΦΊΖΕΙ ο κόσμος. Δηλαδή πρέπει να το ΑΞΊΖΕΙΣ για να γίνεις Σερίφης και φυσικά δεν γίνεται οποίος να ναι. Οπότε σταματήστε να δίνετε αξία στον Χαρδιαλια αποκαλώντας τον Σερίφη!!!

    2. Τί,θέλουνε να φτιάξουνε κι εκεί νέο χοτ-σποτ?

    3. Στέφανε, δε θα σ ακούσουμε απόψε σε κανένα δελτίο?

    4. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΠΟΥ ΒΓΑΖΑΝΕ ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΕΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΧΑΧΑ

      1. ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…ΚΑΙ LOCKDOWN ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ…ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ…ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑ

    5. Σε καραντινα εφ ορου ζωης να βαλουν
      ανωμαλους τυπους τυπου Λιγναδαν ειναι αντρες
      και δεν εκφυλιστικαν απο επικινδυνους τυπους
      σαν τον Λιγναδη

    6. Εαν δεν μάς τρυπήσουν όλους καθε μερα θα αυξάνουν τα κρούσματα.Ξυπνα ραγιαααα σε δουλεύουνε!!!

    7. Σιχαματα εχεται αποτιχη παταγωδώς με το λοκ νταουν, χαρδαλια μια αποτιχιμενος δήμαρχος τώρα το ίδιο αποτιχιμενος πάλι, δεν είναι τυχαίο, και το ρόλο του χαζου να κάνεις θ αποτιχεις ερπετο

    8. κι τα προβατα μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    9. εγω ππροσωπικα ειπα σε κατι φιλους οταν θα πλησιαζει η ωρα για ληξη του περιορισμου αποτομα θα ανεβασουν τα νουμερα για να εχουν παραταση με τον περιορισμο το ιδιο θα κανουν και μετα κοκ οι ανθρωποι ειναι πολυ επικινδυνοι για την χωρα θα σκασουν αν δεν κανουν αυτο που τους εχει πει η μπουρδελολεσχη που πανε και παιρνουν εντολες . εμεις σαν λαος τι κανουμε σου πετανε και ενα θεμα για βιασμους απο το 1821 και λενε αστους να ασχολουνται με τον καθε βιαστη και την καθε εξ ολης και προολης τετοια θελουν τα προβατα και παραλληλα εμεις θα σκορπισουνε σε ολη την χωρα τους βρωμιαρηδες με την ησυχια μας τωρα εχουν σχεδιο να πανε στο Ναυπλιο και την Αρκαδια αποκαλυφτηκε το σχεδιο τους πια καλα τα λεει ο ΙΩΑΝΝΗΣ

    10. Έχουν προσληφθεί ένα σωρό κ@πρ@σκυλα.Περνανε τόσα λεφτά.Βολεψαν κόσμο.Πηραν αξιώματα και περιμένετε εσείς Έλληνες να ανοίξουν τον κλοιό και να μείνουν χωρίς εργο άρα χωρίς λόγο ύπαρξης.

    11. ΡΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΕΜΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΜΠΟΥΡΚΕ…….ΒΟΛΙΚΟΣ Ο ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ ΤΑΒΟΔΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΠΟΙΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟ……ΑΛΟΙΜΟΜΟ ΜΑΣ…..

      1. ΙΩΑΝΝΗΣ τα ιδια λεω και εγω ακριβως αποδεδειγμενο ειναι ουτε ενα σεναριο δεν ειναι ικανοι να κανουν ας βαλουν τον λιγδιαρη με τους βιασμους να τους γραψει σωστο σεναριο ξυπνατε ρε !!!!!!!!!

    Comments are closed.