ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΕ ΠΟΛΗ ΤΩΝ Λ@ΘΡΟ! ΥΨΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΠΙΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    fdfd

    Αισχρές και ανθελληνικές κυβερνητικές μεθοδεύσεις προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των λαθρομεταναστών που φιλοξενούνται στο νομό Έβρου σύμφωνα με το Evros-news.gr λίγες ώρες μετά την… ψυχρολουσία της δημοσίευσης στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ των ενεργειών για δημιουργίας νέας δομής φιλοξενίας δίπολα στο ΚΥΤ Φυλακίου, έκτασης 72,5 στρεμμάτων και φιλοξενίας άλλων 1.500 ατόμων (συνολικά 2.000).

    Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη κινητικότητα και γίνονται συγκεκριμένες κινήσεις, ώστε να αξιοποιηθεί για φιλοξενία λαθρομεταναστών σε πρώτη φάση και το παρατημένο πρώην Εργοστάσιο παραγωγής στρατιωτικών ενδυμάτων που βρίσκεται στο χωρικό Σπήλαιο Ορεστιάδας. Ο συνολικός περιφραγμένος χώρος είναι 10 στρέμματα και διαθέτει κτίριο περίπου 400 τετραγωνικών, το οποίο με τις κατάλληλες παρεμβάσεις μπορεί να γίνει λειτουργικό και να φιλοξενήσει εκεί υπηρεσίες και γραφεία. Στον υπόλοιπο χώρο μπορούν να εγκατασταθούν άμεσα λυόμενες κατασκευές για την φιλοξενία των λαθρομεταναστών.

    Για όσους δεν το γνωρίζουν, πρόκειται για τον χώρο που ανήκε στην εταιρία ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΑΕΒΕ (με αρχική επωνυμία ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΡΑΦΗΣ ΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ με διακριτικό τίτλο ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΕΒΕ), σύμφωνα με το evros-news.gr. Ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1996 ( ΦΕΚ/ΤΑΕ ΕΠΕ 1017/07 Μαρτίου 1996) με έδρα το Σπήλαιο Εβρου, αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 325.000.000 δραχμές(953.778,43 ευρώ) , διάρκεια 50 χρόνια και με σκοπό μεταξύ άλλων «…την ραφή στολών των ενόπλων δυνάμεων, σύμφωνα με τις παραγγελίες των αρμοδίων υπηρεσιών τους….».

    Η εταιρεία μπήκε σε εκκαθάριση αρχικά και το ελληνικό Κράτος υπολογίζεται ότι διέθεσε και έχασε ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Οι εγκαταστάσεις της κατασχέθηκαν και ανήκουν σε επιχειρηματία ο οποίος είχε προμηθεύσει τα μηχανήματα παραγωγής στρατιωτικών ενδυμάτων και προφανώς δεν πήρε τα χρήματα του. Τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκαν στην περιοχή στελέχη από την Αθήνα, τα οποία τόνισαν ότι ασχολούνται με την αξιοποίηση του συγκεκριμένου χώρου για κράτηση λαθρομεταναστών, δηλαδή Κέντρο Κράτησης Κλειστού Τύπου, όπως αυτά που δημιουργούνται στα νησιά.  Όλα δείχνουν ότι η προσπάθεια είναι μεθοδευμένη από την πλευρά της Κυβέρνησης, άλλωστε ο αρμόδιος υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης ποτέ δεν το έκρυψε.

    Δυστυχώς οι τοπικοί φορείς και ιδιαίτερα ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης που είχε τις επαφές και τις συνεννοήσεις με το αρμόδιο υπουργείο και ως τώρα απέφευγε την παραμικρή αντίδραση δημόσια ή να ξεσηκώσει τον κόσμο, ΔΕΝ ΟΡΘΩΣΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ και τώρα φαίνεται να… τρέχουν κατόπιν εορτής.

    Το θέμα δεν είναι όμως μόνο ο δήμαρχος αλλά η Κυβέρνηση η ίδια. Δημιουργείται ύψιστος κίνδυνος εθνικής ασφάλειας σε μια εποχή που ο… απέναντι έχει λυσσάξει. Σε περίπτωση σύρραξης στα σύνορα του Έβρου ποιους θα πολεμήσεις; Τους Τούρκους ή τους λ@θραίους μέσα στους οποίους θα έχουν ανακατεφτεί και πράκτορες της ΜΙΤ;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Δεν υπάρχει κανένα ρεπορτάζ σε κανένα καναλο!!!!
      Όλα τα καναλα ασχολούνται με τα εμβόλια και αν θα τα κάνουμε οριζοντίως ή καθέτως και ποιοι το ένα και ποιοι το άλλο κι έχουν εν ολίγοις μετατραπεί σε μονοθεματικα δελτια με αρκετή χρυσόσκονη λόγω της αλλαγής του χρόνου!!!!
      Παρ όλα αυτά καλή χρονιά σε όλους μας!!!!

    2. ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΛΟΚΝΤΑΟΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

    3. Πλάκα στη πλάκα με τόσους μουσουλμάνους σε 20 χρόνια θα ήμαστε υπερδύναμη

    4. Μηταράκη για έλα στη Χίο,την περιφέρεια σου ,να δεις τι σάπιο λαχανικό θα φας στη μάπα,ποντικομαμή

    5. Εκει στον Εβρο….καλα σας κανουν…
      Εσεις δεν ψηφισατε το προδοταριο…?
      Παρτε ενα ρουσφετακι…με τρεις και εξηντα…και ενα συσσιτιο απο την εκκλησια…
      Σε ανταλλαγμα…τραβατε να κανετε πιπες…στους τουρκαλαδες…και στους απλυτους…
      Δυστυχως…

    6. ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΘΑ ΦΤΕΙΑΞΕΙ Η Κ@ΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΑΤΗΔΙΟ .

    7. βαλανε παλι λοκνταουν σε στρατιγικα σημεια αρα αλλο κρυβετε πισω απο τον κοροιδοιο

    8. Τα ίδια κάνει ο Κούλης και στην Μυτιλήνη όπου πήγε σήμερα για να επιθεωρήσει μία νέα δομή για τους λαθροεισβολείς, όπου όλοι οι μουσουλμάνοι καταληψίες επειδή ήρθαν και κατέλαβαν τη χώρα μας πρέπει να τους παρέχουμε όλα τα κομφόρ και οι Έλληνες πολίτες πεθαίνουν από την πείνα και τις στερήσεις, μέσα στα σπίτια τους, που έχουν μετατραπεί σε φυλακές ελέω κούλη και κυβέρνησης της Ν.Δ., συνεπικουρούμενοι από τους ομοιδεάτες της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ…
      ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…

    9. Ειναι εθνικη προδοσια στα συνορα της χωρας να σπιτωνουν μουσουλμανους σαν τους τουρκους. Σε περιπτωση πολεμου, ποιον θα υποστηριξουν; Επειδη στην δηθεν δεξια κυβερνηση δεν ειναι ηλιθιοι, αυτο σιγουρα γινεται επιτηδες. Τυφλα να εχουν οι αριστεροι ανθελληνες με αυτα που γινονται σημερα. Ξυπνατε Ελληνες, θελουν τον αφανισμο του εθνους μας.

    10. Ειμαστε αξιοι της τύχη μας για ότι συμβαίνει εμείς σκεφτόμαστε Πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν την πρωτοχρονια είδατε κανένα κανάλι να ασχοληθεί με αυτό.ολο για τα εμβόλια εμβόλια τους μπουκωσανε με χρήμα ότι παίζουμε έχουμε.ας είναι καλά το μπιγκ μπραδερ το δε βοής κλπ. Όταν γίνει μπαμ με τους απέναντι αυτοί οι χιλιάδες εκεί θα μας φάνε.ειναι τυχαίο ότι τους πηγανε εκει???? Αν δεν χυθει αίμα δεν θα αλλάξει τίποτα ΤΕΛΟΣ.

    11. Αντί να βάλουν μπρος τις μηχανές να παράγουμε και να προσλάβουν κόσμο σε έναν έτοιμο χώρο και μάλιστα εργοστάσιο κατασκευής ενδυμάτων για τον στρατό, τον μετατρέπουν σε χώρο όπου θα στεγαζουν θα ταΐζουν και θα προσφέρουν ανέσεις σε κάποιους ισλαμοφασιστες που παραβιάζουν τα σύνορα της χώρας!! Σε μια τόσο ευαίσθητη περιοχή όπου οι πράκτορες της Τουρκίας θα κάνουν πάρτυ παριστάνουντας τους λαθραιους. Αλήτες προδότες πολιτικοί.

      1. Tα ονόματα αυτών που τους βάζουν εκεί δεν αναφέρεις .
        Των πιονιών του Σόρος και της Γερμανικής ΕΕ .
        Έχουν ονόματα .
        Η Τουρκία στα πλαίσια του δόγματος της για προστασία μουσουλμανικών ”καταπιεζόμενων ΄”πληθυσμών βρίσκει συμμάχους μέσα στους μελλοντικούς στόχους της .
        Είναι και ο Έβρος μέσα σ’αυτά που συμφώνησε να δώσει ο ζαβός ;
        Eρωτώ ;

    12. Εχουμε μπλεξει ασχημα με τον δρακουλα .
      ειναι πλεον ο ΝΟ1 δολοφονος της χωρας .

    13. Μητσοτάκεια λογική, η Ελλάδα ανήκει στους ξένους εισβολείς που στέλνει ο Ερντογάν.

    14. οι εβριτες δεν χειροκροταγανε τα στρατιωτικα οχηματα απο το σοου του δρακουλα?ας τα λουστουν τωρα

      1. Τι βλακείες γράφεις ,τα χειροκροτούσαν δεν τα διώχνανε κ δεύτερον εσύ νομίζεις ότι δεν θα τα λουστεις σε άλλη χώρα ζεις;

    Comments are closed.