ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ; ΣΚΕΤΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ: “ΒΑΖΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ”

    Κοινοποίηση:
    Filosofiki

    Η μετεγγραφή στα ελληνικά Πανεπιστήμια φαίνεται ότι έχει γίνει “ανέκδοτο” μεταξύ όσων θέλουν να φοιτήσουν πιο κοντά στον τόπο κατοικίας τους, σεβόμενοι τα χρήματα των γονιών του. Επειδή όμως, η κυβέρνηση “ορέγεται” τα ιδιωτικά πανεπιστήμια βρίσκει τρόπους για να τους κάνει τη ζωή (και τη μεταγγραφή) δύσκολη.

    Δείτε τι καταγγέλλει αναγνώστης μας:

    “Αυτό που γίνεται σε σχέση με τις μεταγγραφές των φοιτητών είναι σκέτη απάτη!
    Η κυβερνήση εμπαίζει χιλιάδες γονείς και φοιτητές.

    Για την ακρίβεια…
    -Ένας φοιτητής που πληρεί τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια και έχει εισόδημα κάτω από 3000 κατά κεφαλή, του δίνουν μεταγγραφή από την Κρήτη που έχει περάσει, στην… Φλώρινα… στην Αλεξανδρούπολη…και όχι στην Αθήνα, Πάτρα… βάζοντας ως όριο κριτήρια βαθμολογίας… άρα τα οικονομικά κριτήρια δεν ισχύουν!!!

    Γιατί ο γονιός που δεν έχει να το στείλει στην Κρήτη … δεν μπορεί να το στείλει ούτε στην Αλεξανδρούπολη ή στην Φλώρινα.

    -Τα κριτήρια όμως δεν ισχύουν ούτε βαθμολογικά!!!
    Για παράδειγμα, για έναν φοιτητή που έδωσε φέτος πανελλήνιες και πέρασε στην Ρόδο συγκεντρώνοντας 10300 μόρια ισχύει η αντιστοιχία της σχολής της Πάτρας.

    Ενώ για έναν φοιτητή που πέρασε στην ίδια σχολή στην Ρόδο με το 10% και με τα ίδια μόρια ακριβώς (10300) η αντιστοιχία δεν ισχύει για την ίδια σχολή της Πάτρας.

    Δηλαδή αντί να ψάξουν να βρουν τρόπους να διευκολύνουν την εκπαίδευση των παιδιών, σκεπτόμενοι την οικονομική αιμορραγία των γονέων, αυτοί εφευρισκουν νέους τρόπους για να εμποδίσουν την εκπαίδευση των παιδιών,με πρωτοφανή κριτήρια που δεν έχουν καμία λογική βάση και καμιά διάθεση κοινωνικής στήριξης.

    Δεν φτάνει που έσπασαν τα νεύρα των παιδιών της προηγούμενης χρονιάς, στερώντας το δικαίωμα της δια ζώσης εκπαίδευσης, συνεχίζουν να τα πολεμάνε.
    -Μετά ένας φοιτητής που πέρασε σε μια σχολή στην Κρήτη(για παράδειγμα), μακριά από την σχολή του αδερφού /αδερφής του για να αιτηθεί μετεγγραφή πρέπει να κάνει αποποίηση των οικονομικών κριτηρίων!!!!
    Για ποιο λόγο;;;;
    Και επίσης πρέπει και οι δύο να κάνουν αίτηση μετεγγραφής!!!Επίσης χωρίς βάση λογικής!!!

    Το αποτέλεσμα των κωμικοτραγικών κριτηρίων θα είναι ο αποκλεισμός χιλιάδων παιδιών από το δικαίωμα της πανεπιστημιακης εκπαίδευσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Μετεγγραφές δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο.
      Μόνο στα ελληνικά πανεπιστήμια.

    2. Όλοι θέλουν να έρθουν Αθήνα.
      Έχουν περάσει με βαθμούς 10 και 11 στην επαρχία

    3. Καλά τους κάνουν! Δεν γίνεται να παίρνουν με βαθμούς κάτω από τη βάση ή στη βάση σε κάτι ΤΕΙ ξεχασμένα και να θέλουν να κάνουν μεταγραφή σε πρωτοκλασάτα πανεπιστήμια που για να περάσει το δικό μου παιδί ίδρωσε ο κωλος του και ο δικός μου μαζί !
      Τελείωσε μόνο οι άξιοι να προχωρήσουν οι αλλοι να γίνουν περιπτεράδες !

    4. Υπάρχει και πουθενά που δεν λειτουργεί προβληματικά σε αυτό το κουρελοπανο που κατάντησαν την χώρα μας?

    5. Ε όχι και χωρίς λογική, για μας τουλάχιστον που ξέρουμε τι κάνουν. Γί´αυτους έχει λογική όλο αυτό. Έχουν σχέδιο οι …άνθρωποι;… Πόσες φορές θα το πούμε. Μας μισούν, μας μισούν, μας μισούν. Χωνέψτε το επιτέλους. Η κανουμε κάτι γί´αυτο η κάνουμε πως κοιμομαστε και πάμε παρακάτω. Παρακάτω βέβαια που; Μάλλον εκεί που μας πάνε, στον γκρεμό.

    6. στα νηπειαγωγεία, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια μαθαίνουν τα παιδιά σας πρέζα, αλλαγές φύλου και μαρξισμό, την ώρα που η Ελλάδα χρειάζεται παραγωγή, μεταποίηση και βιομηχανία-βιοτεχνία, πάνε όλοι σε ατελείωτες σπουδές οικονομικών, λοατκι-ανθρωπιστικών σπουδών, αοριστολογιών του Πολυτεχνείου, και γιατρική που τους λέει να κάνουν ό,τι πει ο ΠΟΥ, δηλαδή ένα υγειέστατο παιδάκι πρέπει να κάνει 70 εμβόλια μέχρι τα 3 του έτη και μετά ψάχνουν πού οφείλονται οι παιδικοί καρκίνοι, οι αυτισμοί, τα αυτοάνοσα, οι αλλεργίες, τα καθυστερημένα και κάθε άλλη πρωτοφανής πάθηση που έχει εμφανιστεί τις τελευταίες δεκαετίες

    Comments are closed.