ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ: ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ! – ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΡΤ

    «Ένοχοι» για την υπόθεση του δημοσιογράφου Αχιλλέα Πατσούκα, κρίθηκαν από το πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ τα τέσσερα στελέχη της ΕΡΤ που κατηγορήθηκαν για παραπλάνηση της κοινής γνώμης, καθώς ο ανταποκριτής της δημόσιας τηλεόρασης είχε παρουσιαστεί σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές να μεταδίδει από τη Μόσχα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Κυψέλη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η ποινή για τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, είναι διαγραφή τριών μηνών, για τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης, Φώτης Καφαράκης και τον διευθυντή Ειδήσεων, Γιάννης Τρουπής, από έξι μήνες και δύο μήνες για την προϊσταμένη του εξωτερικού δελτίου της δημόσιας τηλεόρασης, Άννα Παπασωτηρίου.

    Το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά για το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Ζούλας φέρεται να έπεσε «στα μαλακά», αν και ο Αχιλλέας Πατσούκας κατά την κατάθεσή του ενώπιον του Πειθαρχικού είχε υποστηρίξει ότι τον Ιανουάριο – πριν δημοσιοποιηθεί η υπόθεση – είχε υποβάλλει προφορική παραίτηση στον Κωνσταντίνο Ζούλα, η οποία δεν έγινε δεκτή.

    Μετά τις ποινές χάδι δικαίως αναφέρεται η Ένωση ως: ΕΣΗΕΑ – Ένωση Συντακτών Επαγγελματιών Ασυνείδητων
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Εντολες εκτελουν οι ανθρωποι για το….. μεροκαματο…ειδικα για τον τελευταιο οι τηλεθεατες της ερτ,οσοι ειναι τελος παντων ειναι ..ξεφτερι…. εχουν ψωνισει απο σβερκο..Οι αριστοι της κουλας.
      Παντως για να κανουν τον office boy μια χαρα ειναι…Λες και δεν υπαρχουν αλλοι αξιοι δημοσιογραφοι με ηθος εμπειρια γνωσεις, αντικειμενικοι, γνωστες της ελληνικης γλωσσας

    2. Η ποινή που θα τους πονέσει περισσότερο είναι η “εν υπνω”αποχή από τα εργαστήρια στα λαγουμια.

    3. Δημοσιογραφοι:πιο πουλημένα τομάρια από δικαστικούς,πολιτικούς,μπάτσους,παπάδες,γιατρούς,και εφοπλιστές.βαρατε τους.

    4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ, ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΠΙΤΕΛΩΝΤΑΣ “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” !!!!
      ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ.

    5. όταν είσαι πρόεδρος της ερτ και συλλαμβάνεσαι με τη γίδα στην πλάτη δεν αρκεί μια ποινή χάδι από το επαγγελματικό συνδικάτο. Απολύεσαι άμεσα, διώκεσαι για ηθική ζημία της ερτ, απολύεται ο υπουργός που σε επέλεξε και αποζημιώνεται ο πολίτης που πληρώνει δικτατορικά για μια πουστερτ που ΔΕΝ παρακολουθεί. Αλλά δεν θα κάνεις τίποτα π..στοτάκη γιατί γ…μιέσαι κι εσύ και ολόκληρος ο γαλάζιος συριζα

    6. Πολλους θα καθάριζε κατι τετοιους αν ζουσε ο τεραστιος Θ. Κολοκοτρώνης…Σάπιοι Ανθρωποι σάπιο σύστημα.

    7. Αμ πως; Μόνο βασιλακόπουλος και παγώνη και πλαστικός χειρούργος εξαδάκτυλος θα έχουν το ακαταδίωκτο; Και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης προώθησαν τα εμβόλια και τους εκβιασμούς για αυτά(λοκ ντάουν, πρόστιμα, αναστολές υγειονομικών κλπ). Εννοείται ότι και αυτοί απέκρυψαν και τις παρενέργειες από τα μπόλια και τους θανάτους, οπότε πήραν και αυτοί το ακαταδίωκτο που δόθηκε στην …επιστημονική επιτροπή της προώθησης του εμβολίου! Αμ πως που έλεγε και ο χατζηχρήστος! Εδώ συστήνει εμβόλια ο πλαστικός χειρούργος εξαδάκτυλος και ο σαρηγιάννης που εξετάζει τα λύματα! Αμ πως;

    Comments are closed.