ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΧΛΙΔΑΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΆΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟ POLITIA TENNIS CLUB. ΕΡΕΕ Η ΣΑΜΠΑΝΙΑ. ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΙΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ. «Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ». ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

    Κοινοποίηση:
    Χωρίς τίτλο

    «Η φτώχεια θέλει καλοπέραση» θα μπορούσε να πει κάποιος (κοινός θνητός) που παρά την 10ετη κρίση, το ρίχνει λίγο έξω και πίνει ένα κρασάκι παραπάνω στο ταβερνάκι της γειτονιάς του!

    Μάλλον το ίδιο σκέφτηκε και ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αποφάσισε να γιορτάσει τα 47α γενέθλιά του -σεμνά και ταπεινά- όχι στο ταβερνάκι της γειτονιάς του, βεβαίως-βεβαίως, αλλά στο hot spot των πλουσίων των βορείων προαστίων και όχι μόνο: Στο Politia Tennis Club!

    Πολλοί οι φίλοι και οπαδοί, λίγος ο χρόνος για μαγείρεμα (από την πρώην Ευγενία Μανωλίδου και νυν Ευγενία Καραγιαννίδου) ετσι η… πρόχειρη λύση του Politia Tennis Club ήταν ιδανική και εγένετο πάρτι που τα είχε όλα:

    Τούρτες, δωράκια, φώτα, κεράκια, μπλε μπαλόνια με happy birthday και πολλούς καλεσμένους πλάι στην πισίνα με το κρασί να ρέει άφθονο! (ασχέτως αν πολίτες και ψηφοφόροι της Ν.Δ. προσπαθούν να ανασάνουν από τα συνεχή και απανωτά Μνημόνια)

    Μεταξύ άλλων ήταν εκεί για να του ευχηθούν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (ο οποίος έδειχνε αρκετά καταβεβλημένος), ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η Αννα Καραμανλή, η Ζέτα Μακρή, ο Θάνος Πλεύρης, ο διευθυντής Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Νίκος Ρωμανός (ο οποίος στο παρελθόν είχε παρελάσει και από τα… «Παρατράγουδα» της Πάνια) και άλλοι. Ολοι τους συνεπικουρούμενοι από την Ευγενία και τον αδελφό του εορτάζοντος Λεωνίδα τραγούδησαν με περίσσια συγκίνηση στον υπουργό το «…και να ένας σοφός».

    Η Ευγενία δε, έσπευσε να ανεβάσει φωτογραφία από τη βραδιά στο Instagram στέλνοντας ταυτόχρονα και δημόσια τις ευχές της στον σύζυγό της: «Μέχρι το τέλος του κόσμου… να σε χαιρόμαστε, αγάπη μου»…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ου-ου-ου … έλα θα κάνουμε μπανάνααα!!!

    2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

    3. Ποδιτσα της Αθηναικης Λεσχης κι αυτος και μαλιστα μεγαλου βαθμου.
      Τι νομιζατε ρε οτι με το σπαθι τους ανεβαινουν δεκα-δεκα τα σκαλοπατια της εξουσιας;

    4. ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΟΥΠΕΡ ΑΡΧΙΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΠΗΓΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ! ΚΑΛΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ? ΟΥΣΤ ΡΕ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑΝΕ.

    5. Ο Αντώνης Σαμαράς υπηρξε παντα κάθαρμα
      Άφιλος προδότης κομπλεξικός και ζηλιάρης
      Ρωτήστε τον κομμωτή του το Χρήστο να σας πει

    6. …..ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΕΚΑΤ. ΕΛΛΗΝΕΣ….ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ….ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!

    7. Ενας απο τους μεγαλυτερους κ@λοτουμπες στην πολιτικη του τοπου…καθυβριζε την Νεα Δημοκρατια πριν, οταν ηταν στο Λαος και τον δεχτηκαν, τον εκαναν αντιπροεδρο και υπουργο!!Να τους χαιρομαστε ολους…

    8. Να ζήσει αλλά θα μπορούσε να κάνει λιγότερη επίδειξη τη στιγμή που οι Έλληνες αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα με φόρους και ανεργία. Θα μπορούσε να κάνει τα γενέθλιά του στο σπίτι του με κέτερινγκ αν η σύζυγός του δεν μπορούσε να μαγειρέψει και να μην προκαλεί με Εκάλες και τένις κλαμπ.Αλλά με τα πολλά χρήματα που ενθυλακώνουν έχουν χάσει κάθε ενσυναίσθηση και συναισθηματισμό.Έχουν ουφοποιηθεί και φέρονται παχυδερμικά απέναντι στους πολίτες. Κρίμα! Αν κάποτε πέσουν από τον θρόνο τους δεν πρόκειται να υπάρξει άνθρωπος που θα τους λυπηθεί.

    9. Δεν με νοιαζει πως περνανε αυτοι καθολου Μακελειο εμενα με νοιζει πως περνανε οι πολιτες με τα χιλια δυο προβληματα που τους φορτωσαν, σα τα γαιδουρακια στα νησια που τρωνε και το ραβδι στα ποδια.
      Το ρεπορταζ με τη γυναικα που βρηκαν νεκρη στο αυτοκινητο τι εγινε;;;
      Θα κανεις καμια ενημερωση;;Στειλε ρεπορτερ αν εχεις στα νησια του Αιγαιου να δουν οι Ελληνες πως περνανε οι ανθρωποι εκει,και εδω στους χωρους φιλοξενιας,αυτοι οι πολιτικοι περνανε ζωη και κοτα.

      1. Αληθεια;;;; Και στους χωρους ….φιλοξενίας;;;;…. Τι μας λες;;; Μάτωσε η καρδια μου.
        Προσπάθησε να ξεθολώσει λιγο το μυαλό σου. Αλλο η φιλοξενία και αλλο το μπουκαρίσμα. Οταν φιλόξενεις καποιον ειναι επειδη τον κάλεσες. Οταν μπουκάρει με το ετςι θελω,μ καθε αλλο παρα φιλοξενούμενος ειναι.

    10. για να καταλαβει κανεις τι σιχαματα ειναι ο ιδιος καμαρωνει για αυτο. λεει δεξιος φιλελευθερος ειμαι, επιβαλλεται η πολιτεια και η εκαλη και τα ζωα που τον ψηφισαν τον δικαιολογουν λεγοντας “κλεμμενα τα χει”….; η πεπη τσεσμελη ηταν καλεσμενη;

    11. Το διδυμο της προδοσιας.
      Προδιδουν τις ιδιες τις συμμοριες τους, τους λεηλατουν σκοτωνουν καταστρεφουν και κανουν…..πάρτυ ! ! !

      και οι συμμοριες των δημοσιοκεφαλων τους ψηφιζουν μέχρι να τους πεταξουν στα σκατα -προδοτες γαρ-, και να βρουν αλλος δημοσιοσυμμοριτες να τους “εκλεγουν” -μέχρι να τους πεταξουν και αυτους στα σκατά……

    12. Πριν από τις εκλογές, λαϊκό προφίλ, χειραψίες, εκκλησιασμοί, για να ταΐσουμε σανό το πόπολο. Μετά τις εκλογές, μεγαλεία και φιγούρες. Έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν και ούτε πρόκειται να αποκτήσουμε καλύτερους. Γιατί και δέκα καλοί να υπάρχουν, δεν τους αφήνει το σύστημα να αναδειχθούν.

    13. Ο/Η Αντέχει κι άλλο ο σκουπιδέλληνας. Ρίχτου στ΄αυτιά αδώναρε λέει:

      Μπράβο στον Άδωνι. Έτσι σαμπάνιες, χλίδα, χαβιάρια, αστακοί, πουράκλες, χρυσές κουτάλες και ακονισμένες μασέλες στα μούτρα του ξεφτίλα ελληνάκου. Αυτού του φτωχομπινέ που ψήφισε πάλι τους γαμιάδες του. Που ψήφισε πάλι αυτούς που τον καταδίκασαν σε 20+ χρόνια φτώχειας ωστε να ξεχρεώσει με 50 δις ευρώ τους τζογαδόρους τραπεζίτες για τους οποίους επιπλέον οι εθνοπατέρες ψήφισαν το ακαταδίωκτο! Καμιά λύπηση για τους μαλακοέλληνες. Να λιώσουν στη φτώχεια και να τους τρίβει την χλιδή στα μούτρα ο άδωνις και ο κάθε πρώην βιβλιοπώλης, σανοπώλης, σκατοπώλης.

    14. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΝΟΒΑΡΤΙΣ . ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ! ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟ. ΤΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΙΑ
      ΠΑΝΤΩΣ ΤΡΩΝΕ , ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ . ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΙΓΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΙΑΣ . ΟΥΣΤ ΠΑΠΑΡΔΕΛΑ ΒΛΗΜΑ . ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ .

    Comments are closed.