ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ – Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

    Κοινοποίηση:
    poli simantiko2

    Σε συναγερμό η Ελληνική αστυνομία ενόψει των παρελάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την 25η Μαρτίου καθώς εκφράζονται φόβοι για επεισόδια εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών.
    Οι σχεδόν βέβαιες αντιδράσεις μεμονωμένων ή οργανωμένων ομάδων, έχουν ανεβάσει το επίπεδο των μέτρων ασφαλείας της αστυνομίας και κυρίως θα προκαλέσουν την «αποστείρωση» των δρομολογίων και της παρουσίας στελεχών της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, στις… εξέδρες των εορταστικών εκδηλώσεων.

    Παρότι δεν υπάρχουν ακόμη σχετικές πληροφορίες για οργανωμένες κινήσεις πολιτών, οι επικεφαλής αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκφράζουν φόβους που σχετίζονται με πιθανές προσεγγίσεις ενδεχομένως και δυναμικότερες αποδοκιμασίες, από εκείνες που καταγράφηκαν πρόσφατα σε βάρος του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, σε Κιλκίς και Βέροια. Απαγορευμένη λέξη, πόσω μάλλον απαγορευτική ενέργεια, είναι η τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων (κάγκελα)!

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές δυνάμεις, κυρίως σε Βόρεια Ελλάδα, αλλά και στην Αθήνα, όπου θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση, βρίσκονται σε επιφυλακή αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας και χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με υψηλόβαθμους αξιωματικούς όλων των Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας, προκειμένου να καθοριστούν σημαντικές λεπτομέρειες για την υλοποίησή τους. «Κόκκινες» περιοχές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πέρα από Θεσσαλονίκη και Αττική, είναι αυτές της Πέλλας, Κατερίνης, Βέροιας, Εδεσσας, Γιαννιτσών και μερικών άλλων.

    Στην Αθήνα, περίπου 850 αστυνομικοί θα διατεθούν για την υλοποίηση του σχεδίου ασφαλείας που αφορά στη μαθητική παρέλαση και 1.600 για εκείνο της στρατιωτικής. Οι αστυνομικοί θα προέρχονται από Δυνάμεις Τάξης, Ασφάλειας, Τροχαίας και ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις θα τοποθετηθούν σε χωρισμένους τομείς και παράλληλες ακτίνες κατά μήκος της διαδρομής της παρέλασης και των δρομολογίων των επισήμων.

    Η εξέδρα θα βρίσκεται σε έναν ορατό και αόρατο κλοιό ασφαλείας για την αποτροπή τυχόν απειλητικών κινήσεων σε βάρος στελεχών της κυβέρνησης και άλλων επισήμων. Ενισχυμένα θα είναι και τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα γίνει η Δοξολογία, παρουσία μελών της κυβέρνησης και άλλων κομμάτων. Παρόμοιος είναι ο σχεδιασμός σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας, όπου θα λάβουν χώρα εορταστικές εκδηλώσεις και παρελάσεις, και κυρίως σε αυτές όπου έχουν παρατηρηθεί έντονες αντιδράσεις για τη συμφωνία των Πρεσπών.

    Στη Θεσσαλονίκη, η συμμετοχή των αστυνομικών στην υλοποίηση των σχεδίων ασφαλείας θα είναι μικρότερη από αυτή της 28ης Οκτωβρίου, όπως επεσήμανε υψηλόβαθμος αξιωματικός της Αστυνομίας. Οι εκτιμήσεις στελεχών της Αστυνομίας είναι πως δεν θα υπάρξουν ακραίες αντιδράσεις, πέρα από απειλητικές προσεγγίσεις, συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της συμφωνίας των Πρεσπών, και η «Μακεδονία ξακουστή», κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί ή όχι.

    Παράλληλα, έχει ζητηθεί η ενίσχυση του δικτύου πληροφοριών για πιθανές οργανωμένες ενέργειες από ομάδες ατόμων ακραίων χαρακτηριστικών και τάσεων, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο προληπτικών προσαγωγών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Xασιστες παντου ρε παιδακι μου,γεμισαμε ρουφιανοκατσαπλιαδες.

    2. Ελευθερία ή θάνατος φίλοι εκεί θα μας καταντήσουν ,τέρμα η πλάκα θέλουν ματσούκι ,και αν επεμβαίνουν αστυνομικοί να βάζουμε τους ηλικιωμένους να τους κράζουν, εκεί θα τα χρειαστούν τα ΜΑΤ εκτός κι αν είναι τίποτα ξένοι διατεταγμένοι!Πρέπει να τους ρίξουμε γιατί είναι πουτ%νες ετοιμάζουν άλλα 2 ξεπουλήματα και τα τρέχουν οι κουφάλες..Χ.Α, ΛΑΟΣ ΠΛΕΥΡΗ ή πείστε τους φίλους σας που είναι ορκισμένοι κεντροαριστεροί Λεβέντη! Όχι Ν.Δ προσοχή αυτοί είναι ικανοί να τα βρουν με Τσίπρα ,έχει πέσει σήμα από έξω …
      Πρέπει να αιφνιδιαστούν όλοι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί
      ΜΕ 40% Ακροδεξιά΄΄΄΄ααααααα
      Ονειρο ζώ……

    3. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ

      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

      Ως πότε παλληκάρια, θα ζούμε στα στενά,
      μονάχοι σαν λιοντάρια, στες ράχες στα βουνά;
      Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
      παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.

      Σπηλιές να κατοικούμε, να βλέπουμε κλαδιά,
      να φεύγωμ’ απ’ τον κόσμο, για την πικρή σκλαβιά;
      Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
      παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή….. Ως πότε θα σκύβουμε το κεφαλι;Για τις αξίες και τα ιδανικά ετουτου εδώ του τόπου οι πρόγονοι μας έχουν χύσει το αίμα τους κι έδωσαν την ζωή τους. Η Ελλάδα ανήκει σε μας και όχι στους πολιτικούς που την κυβερνούν.Δεν έχουν ουδεμία δικαιοδοσία πάνω της και δεν μπορούν να διαρυγνύουν τα ιμάτια της, ούτε να την παίζουν στα χαρτιά.

    4. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΣΤΑ

    5. το τελος του Σαντατ στην παρελαση τις Αιγυπτου τους αξιζει

    6. Ναι, κατα τ’άλλα οι δημοσκοπήσεις δίνουν 20% στο Σύριζα.

    7. ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΥΡΙΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

    8. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    9. οποιος ΑΥΡΙΟ καθήσει στον καναπέ του και ΔΕΝ ΒΓΕΙ παντού σε πόλεις χωριά θάλασσες βουνά λαγκάδια (οπου πάνε αλητες συριζαίοι ) για να γιουχάρει τούς ΠΡΟΔΟΤΕΣ …μετα μην πεί δεν ηξερα δεν γνώριζα – ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑΔΙΑ

    10. Δεν θα σταθουνε πουθενα αυριο, αυριο θα ειναι η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. Αυριο στις παρελασεις θα αναγκαστουν να παραιτηθουν οι ανθελληνες.

    11. Ποιος από αυτούς έλεγε κυκλοφορώ στους δρόμους… μιλάω με πολίτες…Είναι όλοι ευτυχισμένοι..βλέπω κόσμο χαμογελαστο; χμ μάλλον στον ύπνο τους. Τέτοια κυβέρνηση…να γυρίσει τόσο μισός προς τον λαό δεν έχει ξαναγίνει.. Ούτε η χούντα μάλλον… Όπως ακούω ..Μια και κυκλοφορώ στους δρόμους..Όσο μας επιτρέπουν οι λαθροεγκληματιες

    Comments are closed.