ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΚΛΕΒΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ. ΠΙΤΣΙΛΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΠΟΙΑ ΕΔΕ; ΚΡΕΜΑΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΤΗΣ ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑΣ. ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ.

    Κοινοποίηση:
    5871270

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλά συνέβη ΚΑΙ ΑΥΤΟ στην κυβέρνηση των “αρίστων” του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο Πιτσιλής και η… παρέα του “κλέβουν” στοιχεία φορολογουμένων για να τους εκβιάζουν. Μαζί με τα τέλη κυκλοφορίας, πήραν και άλλων πολιτών.

    Συγκεκριμένα,  στο πλαίσιο της βεβαίωσης τελών κυκλοφορίας έτους 2018 σε 89.494 οφειλέτες, που δεν προσκόμισαν δικαιολογητικά απαλλαγής τους από τα τέλη, τα μηνύματα κοινοποίησης των τελών κυκλοφορίας σε ορισμένους οφειλέτες περιέλαβαν – λόγω τεχνικής αστοχίας – ονοματεπώνυμα και όνομα χρήστη – username (όχι κωδικούς πρόσβασης – password) και άλλων οφειλετών. Άμεσα, η ΑΑΔΕ ενημέρωσε την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, όπως προβλέπει ο νόμος.

    Οι παραλήπτες των μηνυμάτων αυτών ήδη λαμβάνουν από την Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με το οποίο τους ζητείται να διαγράψουν άμεσα και οριστικά από την εισερχόμενη αλληλογραφία τους τα εν λόγω μηνύματα, επισημαίνοντας ότι, σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, απαγορεύεται η διατήρηση, κοινοποίηση και εν γένει χρήση πληροφοριών, που αφορούν σε άλλα πρόσωπα.

    Δεδομένου ότι στα μηνύματα που εστάλησαν εκ παραδρομής δεν περιέχονται κωδικοί πρόσβασης – password (οι οποίοι τηρούνται σε κρυπτογραφημένη μορφή και δεν είναι ανακτήσιμοι ούτε από την ΑΑΔΕ), ούτε στοιχεία οφειλών για τους άλλους οφειλέτες, που περιελήφθησαν στα μηνύματα αυτά, δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροής περαιτέρω προσωπικών δεδομένων.

    Ωστόσο, η Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ θα αποστείλει οδηγίες προς τα ενδιαφερόμενα πρόσωπα, προκειμένου για την αλλαγή κωδικών πρόσβασης, εφόσον το επιθυμούν. Υπενθυμίζεται ότι παγίως συστήνεται, ως μέτρο προληπτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων, η συχνή αλλαγή των κωδικών πρόσβασης TAXISnet.

    Διετάχθη ΕΔΕ
    Για το περιστατικό, ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για την απόδοση πειθαρχικών ευθυνών και την αποτροπή επανάληψης παρόμοιου περιστατικού στο μέλλον. Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα ανωτέρω οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της ΑΑΔΕ: +30 213 162 1000, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή, 07:30 – 17:00. Η Γενική Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ απολογείται για το περιστατικό και την αναστάτωση που προκάλεσε στους παραλήπτες των εν λόγω μηνυμάτων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. μμμμ … άντε πάτε να βγάλετε και “κάρτα του πολίτη” τώρα, αυτή τη νέα “ηλεκτρονική ταυτότητα” γιατί περιμένουν οι Αλβανοί και οι Νιγηριανοί, έχουν ξεμείνει από ρευστό… δεν είστε μόνο εσείς που κλέβετε και αρπάζετε ηλεκτρονικά, είναι και οι εξελιγμένοι “ενσωματωμένοι”

    2. Εδω εγληματα εγιναν στο Κουλισταν,κουκουλωθηκαν με τσιμεντο και ολα καλα,ολα ωραια.Σ αυτο θα κολλησουμε??

    3. Στεφανε Χιο εδώ και πολλα χρονια ότι παρακολουθω σε τιβι και νετ, είναι στο χαβαλε. Αλλα για σένα τωρα, περιμένω Δευτ-Τετ-Παρασκ, να σε δω στο δελτίο. Όπως τότε που βλέπαμε τον ιπποτη της ασφάλτου. Να σαι καλά να τα χώνεις, με το μοναδικό σου τρόπο

    4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ.

      ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ

      Δυστυχως ο Ελληνικος λαος υποφερει και ματωνει και τα λαμογια θησαυριζουν.

    5. Το μακελειο μπορεί να σας κρεμάσει στα μανταλάκια αλλά οι δικαστές στα δευτεροβάθμια θα σας αθωώσουν κ ολοι θα ξεχάσουν ότι κλεψατε.Οποτε εσείς συνεχίστε να κλέβετε.

    Comments are closed.