ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ “ΓΕΡΜΑΝΟΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ” ΣΡΟΪΤΕΡ: “ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ… ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ”. Ο ΝΤΙΛΕΡ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΣΥΡΙΓΓΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_sroiter

    Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο του Alpha και στον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανοίγοντας τα χαρτιά του για την πανδημία, το πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα, πότε θα λήξει το lockdown και πότε θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός.
    Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμος να δώσει λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργήσει η αγορά, πράγμα που θα εξαρτηθεί από τα δεδομένα και κυρίως από την πίεση στο σύστημα υγείας.

    «Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι το λελογισμένο άνοιγμα που θα κάνουμε δεν θα οδηγήσει σε ένα τρίτο κύμα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι «για να κάνουμε το μαζικό εμβολιασμό που θέλουμε θα χρειαστούν αρκετοί μήνες».

    Τόνισε όμως ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η διασκέδαση και όχι τόσο τα εστιατόρια. «Αν με ρωτήσετε με το χέρι στην καρδιά, το πιο πιθανό είναι ότι (η νυχτερινή διασκέδαση) δεν θα λειτουργήσει μέχρι να έχουμε μία μαζική ανοσία του πληθυσμού» δήλωσε.

    Εξηγώντας γιατί τα κρούσματα δεν έπεσαν όσο γρήγορα περιμέναμε, ο πρωθυπουργός είπε ότι τα μέτρα δεν ακολουθήθηκαν με την ένταση και τη συνέπεια που θα θέλαμε. Μίλησε μάλιστα για στιγμές ανεμελιάς και αναφέρθηκε στη φωτογραφία του στην Πάρνηθα, λέγοντας ότι «ήταν λάθος ότι φωτογραφήθηκα χωρίς μάσκα, όχι ότι πήγα για ποδήλατο».

    «Βάζω τον πήχη πιο ψηλά για τον εαυτό μου, έκανα την αυτοκριτική μου, είναι πολύ σημαντικό το ατομικό παράδειγμα, ενοχλήθηκα όμως που μία στιγμή ανεμελιάς διογκώθηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό» δήλωσε.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ενόχλησή του για τη συζήτηση περί διπλών βιβλίων καταγραφής κρουσμάτων, τονίζοντας ότι αυτή υπονομεύει τους επιστήμονες που μας συμβουλεύουν.

    «Είναι ψέματα ότι υπάρχει δεύτερο σύστημα καταγραφής» τόνισε. Ποτέ τα δεδομένα δεν είναι τέλεια, αλλά έχουμε καλά δεδομένα και με βάση αυτά παίρνουμε τις αποφάσεις μας. «Τα ίδια δεδομένα βλέπουμε όλοι», υπογράμμισε.

    Κοιτάζοντας προς τα πίσω, και με βάση τη σημερινή γνώση, ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι ίσως έπρεπε να κλείσει η Θεσσαλονίκη ίσως μία εβδομάδα νωρίτερα «αλλά τότε δεν υπήρχαν αιτήματα να κλείσουμε».

    Επίσης, σημείωσε ότι αν κάτι θα έκανε διαφορετικά ήταν τον Ιούλιο να δώσει ένα ισχυρότερο μήνυμα ότι η πανδημία θα επανέλθει. Τόνισε όμως ότι «δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι ο τουρισμός συνέβαλε» στην ένταση του δεύτερου κύματος.

    «Καλώς κάναμε και ανοίξαμε τον τουρισμό, εισπράξαμε κάποιο όφελος, προφυλάσσοντας τον πληθυσμό» είπε.

    Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι τα Χριστούγεννα πρέπει να αποφύγουμε τις μετακινήσεις από σπίτι σε σπίτι, να κάνουμε Γιορτές με την οικογένεια, το μέγιστο με συνολικά 9 άτομα.

    Για το εμβόλιο δήλωσε ότι «είναι η πιο δυνατή αχτίδα αισιοδοξίας» και εκτίμησε ότι στις 30 Δεκεμβρίου θα εγκριθεί το πρώτο εμβόλιο και «εντός 48 ωρών θα το έχουμε και στη χώρα μας» και αμέσως θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί.

    Το εμβόλιο «θα το κάνω πρώτος, ή από τους πρώτους, μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και -γιατί όχι- με τους πολιτικούς αρχηγούς» δήλωσε.

    Ο πρωθυπουργός περιέγραψε ως δύσκολο το διάστημα προς τα τέλη Οκτωβρίου όταν «διαπιστώσαμε την δυναμική της εκθετικής αύξησης των κρουσμάτων».

    «Μέσα σε 5 ημέρες επιλέξαμε να πάμε σε ένα καθολικό lockdown» είπε και συμπλήρωσε ότι ήταν τόσο ανησυχητική αύξηση «ώστε θεωρώ ότι καλώς πήραμε δραστικά περιοριστικά μέτρα». Εκ των υστέρων όλοι μπορούν να είναι προφήτες, αλλά, όπως χαρακτηριστικά είπε, «η λάιτ βερσιόν δυστυχώς δεν δούλεψε και δεν δούλεψε πουθενά».

    Όσον αφορά στο έργο που έχει γίνει στο ΕΣΥ, τόνισε ότι έχουν γίνει προσλήψεις 7.000 γιατρών και νοσηλευτών, ενώ αυξήθηκαν οι ΜΕΘ από 557 σε περισσότερες από 1.250 και πλεον είμαστε στον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

    Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμος να δώσει λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργήσει η αγορά, πράγμα που θα εξαρτηθεί από τα δεδομένα και κυρίως από την πίεση στο σύστημα υγείας.

    «Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι το λελογισμένο άνοιγμα που θα κάνουμε δεν θα οδηγήσει σε ένα τρίτο κύμα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι «για να κάνουμε το μαζικό εμβολιασμό που θέλουμε θα χρειαστούν αρκετοί μήνες».

    Τόνισε όμως ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η διασκέδαση, όχι τόσο τα εστιατόρια. «Αν με ρωτήσετε με το χέρι στην καρδιά, το πιο πιθανό είναι ότι (η νυχτερινή διασκέδαση) δεν θα λειτουργήσει μέχρι να έχουμε μία μαζική ανοσία του πληθυσμού» δήλωσε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. ΑΛΦΑ και Σροιτερ είναι πουτανακια του Μητσοτακη, των Γερμανων και των Αμερικανων.
      Όπως και ένα αγορι με ονομα Δημος που δουλευει εκει. Μεγαλη κουφαλα.

      Δοσιλογοι του χειριστου ειδους

    2. Ρε συ Κούλη ποσό πολιτικος απατεώνας παίζει να είσαι???? Ρε άι φτυσ’ τ’ αρχ@@ια σου παραπερα!!!! Που νομιζεις ότι απευθύνεσαι άραγε???? Σε τίποτε φυλές του Αμαζονίου????

    3. ο υιοs τηs αδερφηs του και εγγονοs του πατροs τουs το γουρλοματικο…μια φορα εκανε σεξ ο τερυ και δειτε τι εβγαλε!
      οι πτηνοτροφοι στο συνεδριο τουs απεφανθησαν οτι πραμα που βγαινει απο τον ΠΡΩΚΤΟ χαιρι δεν εχει…

    4. ήδη άρχισε να ακούγεται ότι στις επόμενες εκλογές θα κατεβάσει τον γιόκα υποψήφιο με ΝΔ.

    5. φανταζομαι δεν θα τους πειραζε το εμβολιο να το κανουν απο την ιδια συριγκα που προοριζεται για ενα τυχαιο πολιτη …μην μπαινουν και ψιλοι στα αυτια των ψεκασμενων

      1. το εμβόλιο όλο δικό σου να το κάνεις κορωνοφοβικέ

    6. Εκλεισαν ολη την ελλαδα,εσκεμμενα για να “γονατισει” ο κοσμος μεχρι να δεχτουμε το εμβολιο.οσο κανουν μυστικες δημοσκοπησεις και βλεπουν οτι υπαρχει τεραστια αντιδραση απο τον κοσμο για το εμβολιο,τοσο μας κρατανε κλειδωμμενους,για να “βαλουμε μυαλο” και να στρωσουμε χαρακτηρα.αυτο θελουν να πετυχουν.να αγανακτησει ο πολιτης λογω οικονομικης καταστροφης και λογω ψυχολογιας απο τον εγκλεισμο.ετσι ωστε να πουμε ΝΑΙ επιτελους για το εμβολιο.ευχομαι Ο Θεος να τους συντριψει και να μην προλαβουν!!!!

    7. .. που πολεμάς μπ@@@@ρδόμουλε, εύχομαι να είναι ΕΚΕΙΝΟΙ που σε κάνουν να πληρώσεις με οδυνηρό τέλος.
      Κατά προτίμηση, να σου παραμορφώσουν το πρόσωπο, όπως στον πίνακα.

    8. Τι λεει ρε ο ψευτης…
      Αν εχει η χωρα οπως λεει 1225 ΜΕΘ..τοτε γιατι με 600 ασθενεις σ’αυτες …βαζουν C130 να μεταφερουν ασθενεις και η πληροτητα ειναι στο 99%;
      Καλα…ο Σροϊτερ ερωτησεις ηταν αυτες που του εκανε;
      Γελαει ο κοσμος…

    9. Ο Θεός θα σας καθαρίσει όλους και θα σας στείλει εκεί στον Αγύριστο, εκεί στην Κόλαση.
      Να το ξέρεις χουντοκούλη, να το ξέρετε όλοι της χούντας ΝΔ ΑΕ, όλοι στα εθνομηδενιστικά κόμματα της ΝΤΠ, να το ξέρετε όλοι εσείς οι εθνομηδενιστές δεν θα υπάρχετε γιατί ο Θεός θα σας καθαρίσει.

      1. Και τι ειναι ο θεος ρε ηλιθιε να τους καθαρισει ολους ; ο Αλ Καπονε; ασ τον ησυχο τον θεο ρε σκατοψυχη ,μια φορα εστειλε τον χριστο στην γη να σας κανει ανθρωπους και εσεις τον βασανισατε και τον σταυρωσατε . Απο τοτε κανενα αγιο πνευμα και κανενας θεος δεν ασχολειτε μαζι σας δεν αξιζετε!

    10. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΝΕ, ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ.

    11. Αν αρχίσουν και τα τεστ IQ τον ήπιαμε, εκεί να δεις κρούσματα!!!!!!
      “ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ”!!!!!!!

    12. Δεν θα τα πας καλα με το εμβολιο εσυ και ο μπ@λατσινος! Θα μεινετε μεταξεταστεοι απο τον prof. σωρος και τον gates! Δε περνατε την ταξη! Neeeext!

    13. Να ψοφήσουν ολα αυτα τα κοπρόσκυλα οταν κανουν το εμβόλιο.Αμαν και ποτε.

      1. αυτά τα κοπρόσκυλα στην σύριγγα θα έχουν ορό και όχι εμβόλιο καταλαβες

    14. “προσλήψεις 7.000 γιατρών και νοσηλευτών” !!!??? Πόσοοοοο?
      “ενώ αυξήθηκαν οι ΜΕΘ από 557 σε περισσότερες από 1.250”!!!!
      Ναι ε; Για αυτό με 600-650 “βαριά ασθενείς” σε ΜΕΘ μας παραμυθιάζουν πως δεν υπάρχουν άλλες κλίνες ΜΕΘ και ο κόσμος περιμένει στην ουρά ή γίνονται αεροδιακομιδές???
      Ουστ κοπρόσκυλα!!! Προσκυνημένοι!!!!!!!

    15. «δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι ο τουρισμός συνέβαλε»
      Απο το περιπλανωμενο πλυθος μεγαλωνουν η πανδημιες και η τουριστες ειναι ενα απο αυτα και αν ανοιξεις τα συνορα θα εχουμε και τριτο κυμα και τοτε μαζι με αυτο θα εχεις φυγει και εσυ…..οταν ειναι ηρεμος προσπαθει να μας πει οτι δεν φταιει ο τουρισμος…ενω οταν ειναι στην βουλη και ειναι σε πανικο ειχε πει οτι φταιει.

      Αλλα τα ψεμματα εχουν κοντα ποδαρια ετσι ειπατε και στον κοσμο προεκλογικα οτι δεν θα κοψετε τιποτα απο οσα ειχε κανει νομους ο συριζα και το πρωτο που κοψατε ηταν το δωρο στους συνταξιουχους και οτι ειχε απομεινει απο το εκας.

      Οσο παει η μυτη μεγαλωνει σαν τον πινοκιο…

    16. ρε παιδιά γιατί είναι τόσο αγχωμένος όλο ξεροκαταπίνει αν το προσέξατε

    17. Αν φαει κατάρες ο προσκυνημένος κουλης από 10.000.000 Έλληνες μπορεί αν ψοφήσει και να ησυχάσουμε
      μολις τον ειδα αλλαξα καναλι δεν με ενδιάφερε να ακούσω τις μα@λακιες του Αστα σιχάθηκα και τον γερμανοτσολιά που είναι μαζι του

    18. Ο παγκόσμιος αριθμός θανάτων από την Covid-19 έχει φτάσει πλέον τα 1,5 εκατομμύρια, σύμφωνα με απολογισμό του Reuters ενώ ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι 7,8 δις ανθρώπων.
      Τουτέστιν μετά από σχεδόν ένα χρόνο κόβιντ19 έχει αποδημίσει το 0,019 % που είναι και ποσοστό θνησιμότητας.
      Κουφάλες κωρονοφοβικοί ανοίξτε την καθημερινότητά μας να ανασάνουμε.

    19. ΣΡΟΙΝΤΕΡ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    20. Αντε παραιτησου ξεφτιλισμενε…

    21. Έρχονται πόσες heavy metal μπάντες, δεν θα χάσουμε 2η χρονια συναυλίες παλιομαλακα.

    22. Χίο βάλε κι το video με τίς ενέσεις που βουλιάζουν χωρίς να τριπούν το δέρμα γιατί από αυτές θα κάνει ο Κούλης….

    23. Και έτσι ο καλός θείος Κούκης επωμίστηκε την αποτυχία των μέτρων με μια φώτο στη Πάρνηθα με την πολωνικής καταγωγής σιχαμένη στο ρόλο της πρώτης μανδάμ … και ζήσανε αυτοί καλά και ´μεις μπεεεεεεεεεε! Μέχρι κ ο Τσίχλας την έβγαλε καθαρή, αφού θα κάνει κ αντιπολίτευση! Όλα μέλι γάλα

      1. Εβραια ειναι οχι πολωνεζα οπως και ο τρομπας που παριστανει τον πρωθυπουργο

    24. Θλιβερός ακόμη και με έτοιμες ερωτοαπαντήσεις.
      Θα κάνει λέει το εμβόλιο μαζί με το αριστερό σάψαλο πδ, και νομίζει πως το χάψαμε.
      Προσκαλούσε από σαντορίνη τουρίστες και παράλληλα είχε κ έχει ανοιχτά τα σύνορα να μπαίνουν λάθροι.
      Ξεδιάντροπα ομολογεί τις φίφες που παίρνει στους οθωμανούς.
      Δεν πήγε έει για ποδήλατο στη πάρνηθα,το κολάν το φόραγε για να υγραίνεται η μαρέκα που τυχαία ήταν καβάλα στο μηχανάκι.
      Ζητάει συγγνώμη που δεν φόραγε μάσκα ενώ έχει τρελάνει τον κόσμο με τα πρόστιμα που χώνει για μάσκα.
      Μίγμα Σημιτολαμόγιου με οξυδέρκεια γαπ, και μη χειρότερα με δαύτον που μπλέξαμε.
      Βρε σεις παλλικάρια ,δε βαρεθήκατε να ψηφίζετε τους απίθανους τσιπροκούληδες ???

    25. ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΑΜΑ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΥΔΕΣ… ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ.

    26. Κούλης ο φαρμακούλης, γουρλώνει τα μάτια απο χαρά όταν μιλάει για τα εμβόλια που θα θερίσουν κόσμο.

    27. Από όσα ψιθυρίζονται έχει να φάει μαύρο με το εμβόλιο ο Κούλης που θα το θυμάται καιρό.

    28. ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΔΙΑΦΙΜΗΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΆ ΜΑΝΤΑΛΆΚΙΑ !! Ο ΚΑΘΕ ” ΑΝΘΡΟΠΟΣ” ΔΕΊΧΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΗ ΠΏΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΈΠΟΥΝ !! ΠΡΌΒΑΤΑ ΞΥΠΝΆΤΕ !!!!

    29. Την εικόνα της Παναγίας την είδατε ;;;;; ή μόνο ακούσατε τον Πανμεγιστο στο παραλήρημα του
      Γιατι μου το κοψατε σαν αναρτηση;;;

    30. Θέτω υποψηφιότητα να σου κάνω εγώ το εμβόλιο Κούλη,για να πάρεις όλες τις “βιταμίνες” από αυτό.Από τυχαία παρτίδα την οποία θα ανακατέψουμε,θα διαλέξουμε ένα “σφηνάκι”.Τα υπόλοιπα τα στέλνουμε σε ανεξάρτητο ιδιωτικό εργαστήριο για να είμαστε σίγουροι ότι περιέχουν τις “απαραίτητες” δραστικές ουσίες.

    31. Καλό χρόνο να έχεις Κούλη και ψοφο μαύρο και οδυνηρό, κι εσύ και η οικογένεια σου

      1. Αρχίσαμε τις ευχές εν όψει Χριστουγέννων βλέπω…

    32. Υπάρχει διαφωνία είπε με την Τουρκία για την οικονομική ζώνη και να πάμε στο δικαστήριο της Χάγης. Μιλάμε για μεγάλο ξεπούλημα που το λέγατε από το καλοκαίρι. Για τον Σροίτερ μιλάμε για κανονικό γλύψιμο του έκανε…

    33. ΑΝΤΙΦΑΣΗ !! ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΛΛΟΙ ΠΑΘΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ??? ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΛΗ Η ΓΙΑΤΡΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΔΕ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ

    34. εμεις σα λαος πρεπει να λειξουμε αυτων κι το συναφη του

    Comments are closed.